2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benimde karnım baya indi. oturunca karnımda kucağıma oturuyor
yürürken bacaklarıma deyiyor. doktor yürüyüş yap diyor ama ayak bileklerim sanki artık beni taşımak istemiyor

acenu inşallah yarın gönlünce olur güzel haberlerle gel buraya da inşallah ndd sende yarın doğurursun inşallah canlar ben gidiyom sahur ve uyku malum size iyi geceler öpüldünüz
iyi geceler canım
inşallah oğlum kendi istediği vaktiyle kendi istediği gibi gelsin
Rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin

eşin yine her zamanki performansını sergilemiş canım
hoşgeldin taze anneee...

bizimde sabah kontrolümüz var çatı muayenesi oluciiizzz bakalım ne dicek çatımıza bacamıza:18::18::18:

Diyorum sen bizden (nddd ile) önce doğuracaksın bak

adı: ERVA
doğum tarihi:17.07.2013
hastane: özel nisa hastanesi
doktor: f.nurgül taşgöz
doğum şekli:normal
hafta: 40+3

kızlarrrrr biz geldik prensesimle:) bilindiği üzere benim geçen 10temmuzda gece nişanım gelmişti,o günden beri ha bugün ha yarın doğumu bekledim. bekledikçe günler uzadı, geçmez oldu.nihayet salıyı çarşambaya bağlayan gece karın ağrılarım oldu ama öyle bahsedilen gibi adet ağrısı şeklinde değildi, o yüzden kendimi pekte umutlandırmak istemedim. bu ağrılar tekrarlanınca dakika tutmaya karar verdim ki, doğum sancısı olup olmadığını anlayabileyim diye, çünkü öyle belden vuran ağrılar falan değildi. gece 4 ten sonra 10 dakikaya bir sonrada 5 dakikaya bir sancılar sıklaştı. anladım ki artık bebeğim gelmeye karar vermişti 3 gün gecikmelide olsa:) sonra hemen eşime kardeşime ve anneme haber verdim. baya telaş yaptılar ama ben çok sakin ve sevinçliydim. çünkü nihayet meleğim geliyordu:) 5 gibi hastanede kontrolüm yapıldı 4 cm açılmam vardı. yatışımı yaptılar 5.30 gibi. sonra suni sancı verdiler. suni sancıya çok acılı diyorlar ama benim kendi sancımın şiddetinden farkı yoktu. 7 gibi doktor muayene etti açılmam 5 cm olmuştu. suyumu patlattı. bundan sonra sancıları daha şiddetli ve sık hissedersin dedi. öylede oldu ama öyle dayanılmaz sancılar değil kızlar inanın. veeeee 9:15 gibi karnım kendi kendine kasılmaya başladı, işte o zaman korktum ters bişeyler oluyor diye, ebeyi çağırdık hemen. ebe bi baktı 9 cm açıklık var. ıkınmayı falan anlattı doğumu anlattı, beni çooookk rahatlattı Allah razı olsun. sonra 9.30 gibi doğumhaneye aldılar beni. ha bu arada annem kardeşim ve eşim hüngür foşurt:) ben bir yandan tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye giderken bir yandanda onları teselli ediyorum. ağlayacak bişey yok , yarım saate 2 kişi olarak geri döneceğim diyorum. espriler falan yapıyorum güçlü görünmeye çalışıyorum:) sonra 9.30da masadaydım. ıkın dediler ıkındım valla. ama enson ıkın dediler gücüm kalmadı resmen, onların istediği gibi ıkınamadım oysa çocuk o son ıkınmayla çıkacaktı. ebenin biri karnıma hafif bastırdı, çocuk pırtladı:))çooookkkkk güzeldi yaaaaa... herşey o anda bitti benim için, dünya durdu, sesler sustu, acılar dindi....ohhhh beeee dedimmmm....bu arada saat 9:45. yani tam 15 dakika sürdü aktif doğumum.işte kızlar benden haberler böyle. sizede tavsiyem şudur ki, ne kadar rahat olursanız herşey o kadar kolay olur. kendi kendinizi rahatlatın. ben annemlere falan kalsaydım hayatta böyle doğuramazdım heralde. sakın korkmayın. doğumu yeni ve mutlu bir başlangıç olarak görün ve doğurmayı kalpten isteyin... ben o kadar çok istedim ki, 3 gün gecikmelide olsa meleğimi kucağıma alabildim çok şükür....

Dogru soyluyosun canm her sey nasip kismet isi. Dun nedense cok uzulup kafaya takmistim, sanrim lohusa depresyonuna doguramadan girdim ben :)) soyledigin gibi risk almaya degmez bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza alalim da artik gerisi teferruat oluyor. Allah herkese saglikli sihhatli bebekler ve dogumlar nasip etsin insallah amin.

Ne kadar guzel bir dogum hikayesi. Allah bebegini size bagislasin saglikli ana babali buyumeyi nasip etsin insallah. Okurken yuzumdeki gulumsemeye engel olamadim. Cok svindim senin adina:)

kızlar biz geldik oglusumlaaa

kontrolumuz vardi , doktorum ne zaman dogurcannn , dogurmayi dusunmuyomusun die sitem etti

sancimiz cikmadi , 25 temmuza kadar bekliyoruz, günümüz dolunca karar vericek doktorumuz ne yapacagimiza en fazla 41. haftayı doldurabiliriz fazlasi olmaz dedi :18::18::18::18:

bizden böleee

Aynen sana katılıyorum ben 6 yıl sonra yavrumu kucağıma alıcam.Ona kavuşmak için neler yaptım.2 kez rahimden parça aldırdım.1 kez rahim filmi çektirdim(hiç uyuşturulmadan canlı canlı) devamlı düzensiz 40 gün süren adet kanamalarım olurdu muayene etmeyen dr kalmazdı beni artık psikolojim bozulmuştu çatala yatmaktan.birde herkezin bebeğin olmuyomu senmi istemedin deyip ben kısırım diyemediğimden istemiyoruz deyip birde milletten resmen azar işitip yap bir tane yaşın geçiyor (yaşım 29 yeni bitti) ellerin kaç çocuğu var çocuk iyidir demeleri.neler çektim bu 6 yılda.Ama Allahım öyle büyükki hiçbir tedavi olmadan sadece kafama göre folik asit kullanmaya başladığımın 2 hafta sonrası hamiş kaldım normal yollardan.İnşallah kızımıda kucağıma alınca herşey çok güzel olacak.Allahım isteyipte bebişi olmayan tüm kadınlara bunu nasip etsin inşallah...

Canım dr bana dediki çatı muayenesinden sonra akıntı gelebilir sümüksü kıvam kırmızı olursa bu nişan demek oluyor dedi.

adı: ERVA
doğum tarihi:17.07.2013
hastane: özel nisa hastanesi
doktor: f.nurgül taşgöz
doğum şekli:normal
hafta: 40+3

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah bebişini.
ne güzel kolay bir doğumun olmuş ve burda ne güzel motive ettin beni...darısı bizlerin başına inşallah...

Doğum yapan anneler
doğum yapılan hastanedeki fiyatlar öncesinde anlaştığınız fiyatlarmıydı.Yani ekstra ödedinizmi taburcu olunca.
birde suni sancı ek ücretmi ödeniyor...

Allah bağışlasın ne güzel doğum olmuş maşallah...

benim doktorda 36. haftada yapmıştı çatı muayenesini sınırda bi çatın var demişti bana yani normalade yaparsın ama zorlanadabilirsin diye bebek kilolu olunca kuzumla kendime işkence olmasın diye sezeryanı seçtik biz...normal yapcam diye o kadar sancı çekip çocuğun sıkışmasını göze alamadım ordanda acil sezeryan... herşeyin hayırlısı diyorum moralini hiççç bozma inşallah kuzularımıza kavuşcaz az kaldı...

AMİNNN canım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…