benimde karnım baya indi. oturunca karnımda kucağıma oturuyorcanim normalde hastanede sagıyolar süt gelmeyince falan , ama duyyoruz işte bebekler ememiyo gögüs ucu vs durumlarindan cok işe yarıyor diye , bende 8 aylık bebegi olan bi arkadasımdan aldim , satın almadim , eve kiralanabiliyomus hastanelerden sanırım , yada işini kolaylaştircak orta halli bişi tercih et istersen canim , masraf cok cunki yetişmio , daha dogum hast bi sürü şey cıkıcak
ayrica beni gören herkes doguma gidio sanio karnım inmiş ve göbüşüm kocamann
iyi geceler canımacenu inşallah yarın gönlünce olur güzel haberlerle gel buraya da inşallah ndd sende yarın doğurursun inşallah canlar ben gidiyom sahur ve uyku malum size iyi geceler öpüldünüz
esim uyurken kullandigim yastiklarla dalga geciyodu kızıyodu
az once gittimki 1 tanesi bacagında digerinede sarilmiş yatıyoo , bu kadar mı yaşar bi insan hamileligi yaaa
herkes ne kdar sikayetciii durumlarindan???
dikkatimi cekti lütfen kimse kırılmasin darilmasin , hamileligi yasayamayanlari dusundukce icimdeki kıpırtılara şükrediyorum , bebgim yaza denk gelio isilek vs olcak ama kışın olsa ya hasta olsa , grip , bronsit vs vs , ya bebeklerimizi saglikli kucagimiza alamasaydik ??
annelik kolay olsaydi , bebek yetiştirmek kolay olsaydi bu kadar kutsal olurmuydu??? hakki ödenmez olurmuydu ??
Allah'ima binlerce kez şükürler olsun şuan karnımda bi canlıya sahibin inş vakti gelincede saglikli bir şkeilde kucagima alicam ,lütfen dua edin Allah olmayanada nasip etsin .
hoşgeldin taze anneee...Burdayım da geçmişle cebelleşiorummBenimki uyuyo teyzeleri,yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıorus,,hayatımızın odak noktası oldu yaf..çişi ,gazı,kakası bile çok değerli Aslında benim de çok uykum var ama aklımda sizde fırsat bulup giremiorum nete,,ağrılarımız azalıo ama tabide geçmedi,,ilk günler çok iiyim diodum sezeryandan sonra,,ama dün ateşim çıktı süt ateşiymiş o,,ben de habire süt sağıorum makineyle de işte biraz rahatladım şimdi. Anne olmak zor ama bi o kadar güsel bişe
Bu arada siz hala doğurmadınızmı bakiim,,kuş gibi kalmışsınız burda
biz iyiyiz cnm sizde ne var ne yok :)))
tık yok ayrica olan agrilarimda gitti
yarın kontrol var bakalim ne dicek :)))) eşim dua edio yarin gidelm geri gelmeyelim die , akşam çantalari koymaya kalkti arabaya , malum mu oldu acaba dicem ama halen bekliom
24 ü olabilir bayramda olabilir ,
bu arada sagma makinası bende aldim cnm ,
bizimde sabah kontrolümüz var çatı muayenesi oluciiizzz bakalım ne dicek çatımıza bacamıza:18::18::18:
adı: ERVA
doğum tarihi:17.07.2013
hastane: özel nisa hastanesi
doktor: f.nurgül taşgöz
doğum şekli:normal
hafta: 40+3
kızlarrrrr biz geldik prensesimle:) bilindiği üzere benim geçen 10temmuzda gece nişanım gelmişti,o günden beri ha bugün ha yarın doğumu bekledim. bekledikçe günler uzadı, geçmez oldu.nihayet salıyı çarşambaya bağlayan gece karın ağrılarım oldu ama öyle bahsedilen gibi adet ağrısı şeklinde değildi, o yüzden kendimi pekte umutlandırmak istemedim. bu ağrılar tekrarlanınca dakika tutmaya karar verdim ki, doğum sancısı olup olmadığını anlayabileyim diye, çünkü öyle belden vuran ağrılar falan değildi. gece 4 ten sonra 10 dakikaya bir sonrada 5 dakikaya bir sancılar sıklaştı. anladım ki artık bebeğim gelmeye karar vermişti 3 gün gecikmelide olsa:) sonra hemen eşime kardeşime ve anneme haber verdim. baya telaş yaptılar ama ben çok sakin ve sevinçliydim. çünkü nihayet meleğim geliyordu:) 5 gibi hastanede kontrolüm yapıldı 4 cm açılmam vardı. yatışımı yaptılar 5.30 gibi. sonra suni sancı verdiler. suni sancıya çok acılı diyorlar ama benim kendi sancımın şiddetinden farkı yoktu. 7 gibi doktor muayene etti açılmam 5 cm olmuştu. suyumu
gözün aydn cnm Allah bagislasinn
hiç üzülme hayırlısı neyse o olur inşallah;bugün benim de kontrolüm vardı daha öncede yazmıştım burdan çatım sınırda diye bebişim 3400 ü geçerse doktorum zorlanacağımızı söylemişti bugün bebişim 3380 çıktı bu aralar sancım olsaydı norml doğum düşünürdüm ama sancım 0 ,doktor amcamızda bu bebek ultrasonda göründüğünden daha iri sanki deyince e prof bildiği var deyip eşimle risk almadık sezaryanda karar kıldık bende en başından beri normal olsun istiyodum ama nasip değilmiş ayın 23 de sabah 6 da hastanede olun dedi doktorumuz,Rabbim yardımcım olsun daha önce ameliyat olmadığım için biraz tedirginim ama sonunda inşallah kuzuma kavuşcam bu avuntum oluyo ;sende ağlama bebişinde üzülür,hakkınızda hangisi hayırlısı ise onu versin Rabbim canım...
Ne kadar guzel bir dogum hikayesi. Allah bebegini size bagislasin saglikli ana babali buyumeyi nasip etsin insallah. Okurken yuzumdeki gulumsemeye engel olamadim. Cok svindim senin adina:)adı: ERVA
kızlarrrrr biz geldik prensesimle:) bilindiği üzere benim geçen 10temmuzda gece nişanım gelmişti,o günden beri ha bugün ha yarın doğumu bekledim. bekledikçe günler uzadı, geçmez oldu.nihayet salıyı çarşambaya bağlayan gece karın ağrılarım oldu ama öyle bahsedilen gibi adet ağrısı şeklinde değildi, o yüzden kendimi pekte umutlandırmak istemedim. bu ağrılar tekrarlanınca dakika tutmaya karar verdim ki, doğum sancısı olup olmadığını anlayabileyim diye, çünkü öyle belden vuran ağrılar falan değildi. gece 4 ten sonra 10 dakikaya bir sonrada 5 dakikaya bir sancılar sıklaştı. anladım ki artık bebeğim gelmeye karar vermişti 3 gün gecikmelide olsa:) sonra hemen eşime kardeşime ve anneme haber verdim. baya telaş yaptılar ama ben çok sakin ve sevinçliydim. çünkü nihayet meleğim geliyordu:) 5 gibi hastanede kontrolüm yapıldı 4 cm açılmam vardı. yatışımı yaptılar 5.30 gibi. sonra suni sancı verdiler. suni sancıya çok acılı diyorlar ama benim kendi sancımın şiddetinden farkı yoktu. 7 gibi doktor muayene etti açılmam 5 cm olmuştu. suyumu patlattı. bundan sonra sancıları daha şiddetli ve sık hissedersin dedi. öylede oldu ama öyle dayanılmaz sancılar değil kızlar inanın. veeeee 9:15 gibi karnım kendi kendine kasılmaya başladı, işte o zaman korktum ters bişeyler oluyor diye, ebeyi çağırdık hemen. ebe bi baktı 9 cm açıklık var. ıkınmayı falan anlattı doğumu anlattı, beni çooookk rahatlattı Allah razı olsun. sonra 9.30 gibi doğumhaneye aldılar beni. ha bu arada annem kardeşim ve eşim hüngür foşurt:) ben bir yandan tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye giderken bir yandanda onları teselli ediyorum. ağlayacak bişey yok , yarım saate 2 kişi olarak geri döneceğim diyorum. espriler falan yapıyorum güçlü görünmeye çalışıyorum:) sonra 9.30da masadaydım. ıkın dediler ıkındım valla. ama enson ıkın dediler gücüm kalmadı resmen, onların istediği gibi ıkınamadım oysa çocuk o son ıkınmayla çıkacaktı. ebenin biri karnıma hafif bastırdı, çocuk pırtladı:))çooookkkkk güzeldi yaaaaa... herşey o anda bitti benim için, dünya durdu, sesler sustu, acılar dindi....ohhhh beeee dedimmmm....bu arada saat 9:45. yani tam 15 dakika sürdü aktif doğumum.işte kızlar benden haberler böyle. sizede tavsiyem şudur ki, ne kadar rahat olursanız herşey o kadar kolay olur. kendi kendinizi rahatlatın. ben annemlere falan kalsaydım hayatta böyle doğuramazdım heralde. sakın korkmayın. doğumu yeni ve mutlu bir başlangıç olarak görün ve doğurmayı kalpten isteyin... ben o kadar çok istedim ki, 3 gün gecikmelide olsa meleğimi kucağıma alabildim çok şükür....
Prenses annesini bekletmiş ama üzmeden gelmişadı: ERVA
herkes ne kdar sikayetciii durumlarindan???
dikkatimi cekti lütfen kimse kırılmasin darilmasin , hamileligi yasayamayanlari dusundukce icimdeki kıpırtılara şükrediyorum , bebgim yaza denk gelio isilek vs olcak ama kışın olsa ya hasta olsa , grip , bronsit vs vs , ya bebeklerimizi saglikli kucagimiza alamasaydik ??
annelik kolay olsaydi , bebek yetiştirmek kolay olsaydi bu kadar kutsal olurmuydu??? hakki ödenmez olurmuydu ??
Allah'ima binlerce kez şükürler olsun şuan karnımda bi canlıya sahibin inş vakti gelincede saglikli bir şkeilde kucagima alicam ,lütfen dua edin Allah olmayanada nasip etsin .
bayanlaaaarrrrrr...
bugün iftar sonrasında geçmeyen adet sancısı ile acile gittik, muayene oldum ilk defa (yani anladınız işte), eğer kendinizi kasmazsanız 30-40 saniyelik basit bir işlem ama ben kendimi çok kastığım için acı bir deneyim oldu malesef, tecrübe kazanmış oldum.
bunun haricinde muayene ve sonrasını takip eden 3 saatlik dönemde hiç bir şey yokken az önce gelmeye başlayan kan ile korkmaya başladımnişan dediğimiz şey midir yoksa muayene sonrası gelişen bir olay mıdır bilemedim ama ağrılarım artmaya devam ediyo. korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. aklınıza gelirse bana da bir dua edin anneler nolurrrr....
okuyabilirsem birazcık geçmişe bakayım şimdi, hem vakit daha çabuk geçer(
Allah bağışlasın ne güzel doğum olmuş maşallah...adı: ERVA
kızlarrrrr biz geldik prensesimle:) bilindiği üzere benim geçen 10temmuzda gece nişanım gelmişti,o günden beri ha bugün ha yarın doğumu bekledim. bekledikçe günler uzadı, geçmez oldu.nihayet salıyı çarşambaya bağlayan gece karın ağrılarım oldu ama öyle bahsedilen gibi adet ağrısı şeklinde değildi, o yüzden kendimi pekte umutlandırmak istemedim. bu ağrılar tekrarlanınca dakika tutmaya karar verdim ki, doğum sancısı olup olmadığını anlayabileyim diye, çünkü öyle belden vuran ağrılar falan değildi. gece 4 ten sonra 10 dakikaya bir sonrada 5 dakikaya bir sancılar sıklaştı. anladım ki artık bebeğim gelmeye karar vermişti 3 gün gecikmelide olsa:) sonra hemen eşime kardeşime ve anneme haber verdim. baya telaş yaptılar ama ben çok sakin ve sevinçliydim. çünkü nihayet meleğim geliyordu:) 5 gibi hastanede kontrolüm yapıldı 4 cm açılmam vardı. yatışımı yaptılar 5.30 gibi. sonra suni sancı verdiler. suni sancıya çok acılı diyorlar ama benim kendi sancımın şiddetinden farkı yoktu. 7 gibi doktor muayene etti açılmam 5 cm olmuştu. suyumu patlattı. bundan sonra sancıları daha şiddetli ve sık hissedersin dedi. öylede oldu ama öyle dayanılmaz sancılar değil kızlar inanın. veeeee 9:15 gibi karnım kendi kendine kasılmaya başladı, işte o zaman korktum ters bişeyler oluyor diye, ebeyi çağırdık hemen. ebe bi baktı 9 cm açıklık var. ıkınmayı falan anlattı doğumu anlattı, beni çooookk rahatlattı Allah razı olsun. sonra 9.30 gibi doğumhaneye aldılar beni. ha bu arada annem kardeşim ve eşim hüngür foşurt:) ben bir yandan tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye giderken bir yandanda onları teselli ediyorum. ağlayacak bişey yok , yarım saate 2 kişi olarak geri döneceğim diyorum. espriler falan yapıyorum güçlü görünmeye çalışıyorum:) sonra 9.30da masadaydım. ıkın dediler ıkındım valla. ama enson ıkın dediler gücüm kalmadı resmen, onların istediği gibi ıkınamadım oysa çocuk o son ıkınmayla çıkacaktı. ebenin biri karnıma hafif bastırdı, çocuk pırtladı:))çooookkkkk güzeldi yaaaaa... herşey o anda bitti benim için, dünya durdu, sesler sustu, acılar dindi....ohhhh beeee dedimmmm....bu arada saat 9:45. yani tam 15 dakika sürdü aktif doğumum.işte kızlar benden haberler böyle. sizede tavsiyem şudur ki, ne kadar rahat olursanız herşey o kadar kolay olur. kendi kendinizi rahatlatın. ben annemlere falan kalsaydım hayatta böyle doğuramazdım heralde. sakın korkmayın. doğumu yeni ve mutlu bir başlangıç olarak görün ve doğurmayı kalpten isteyin... ben o kadar çok istedim ki, 3 gün gecikmelide olsa meleğimi kucağıma alabildim çok şükür....
Merhaba anneler bugün çatı muayenesi olduk doktor "gördüğüm en basık kemik yapısı kesinlikle normal doğuramazsın dedi normal doğurtanı tebrik ederim bebeğin başı kesinlikle çıkmaz açıklığın da yok dedi"
moralim sıfır
ben de doktora "basık kemik yapısı demek çatı darlığı dediğiniz şey mi?" dedim evet dedi...
doktorlarınız benzer şeyler söylüyorlar mı?
Dogru soyluyosun canm her sey nasip kismet isi. Dun nedense cok uzulup kafaya takmistim, sanrim lohusa depresyonuna doguramadan girdim ben :)) soyledigin gibi risk almaya degmez bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza alalim da artik gerisi teferruat oluyor. Allah herkese saglikli sihhatli bebekler ve dogumlar nasip etsin insallah amin.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?