2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Başka bir doktora gittim 39. haftada çatı muayenesi yapıyorum dedi. Haftaya perşembeye gün verdi netten yaptığım araştırmalarda da yurt dışında çatı muayenesinin yapılmadığı söyleniyor çatı yeterliliği ancak doğumda bebeğin çatıya inmesiyle anlaşılabilir deniyor anlamadım ne doğru ne yalan doktorlara güvensem sezaryana karar vericem sancım gelmeden gün alırım en azından planlı olur. normal doğuma gidip eziyet çektikten sonra apar topar sezaryana gitmek istemiyorum.Yanlış mı düşünüyorum pufff..

bir sıkıntı olmamasına sevindim canım.

Kuzeyde gününü doldurcak 41 i bekler bencede.
bayramdan önce gelir ama annesi

biz geldik kızımla...
herşeyimiz normalmiş suyumuz başımızın ölçüsü kilo da almışızz..
çatı testinden de geçtikperşembe tekrar gideceğiz doğuramazsam tabi. tekrar rapor almam gerekecek pöfff bu da doğuramadı raporu
sizler nasılsınız teyzeler biz bi geçmişe bakalım

adı: ERVA
doğum tarihi:17.07.2013
hastane: özel nisa hastanesi
doktor: f.nurgül taşgöz
doğum şekli:normal
hafta: 40+3
maşallah canım alahım analı babalı büyütsün. bizede böle normalinden doğumlar nasip olur inşallah.
heheee bayrama kadan düşünmüyom deseydin cancazımm. hadi gözün aydın
beni nstye bile almadı doktor kontrollerimiz aynı gün bende perşembe gidecem tekrar

o rapordan ben almadım yaaa bak unuttum onu ptesi sorayım bende doktora.
senin kızda gününü doldurcak galiba canım

evladın hayırlı olsun canım darısı biz doğuramayanlara inşallah

bu milletimizde ne ilginç çoçuk yokmu diye sorarlar bi tane olunca ıkıncı ne zaman dderler onlara neyse ,senın adına cok sevındım canım inşallah sende bekkleyen annelerde (hepimiz) sağlıcakla alırız yavrularımızı kucagımıza ayrıca yasında gec değil ben 27 yasındayım eylulde28e girecem benimde ilk çoçuğum

bayramdan önce gelecek kuzey enes annesi :)) doğumu ne başlatıyo neye göre oluyo anlayamadım gittim üstelik o kadar da doğum yapan insan gördüm :97::97::97::97::97::97::97::97:

benim doktprumda öle dıyo catının yeterlı olup olmayacağı doğumda anlasılır diyor canım acıklığa baktı şimdiye kadar :26::26::26::26::26:

hadi gözün aydın canım ne güzel sağlıklı
bende doğuramazsam perşembe rapor alacam doğuramadı diye acaba bu aldığımız raporlar 40 gün olan rapor hakkımızdan düşüyormu

o rapordan ben almadım yaaa bak unuttum onu ptesi sorayım bende doktora.
senin kızda gününü doldurcak galiba canım
al tabi canım. 3 5 gün 3 5 gündür.
benim kızda topikdeki arkidişlerine özendi
hadi gözün aydın canım ne güzel sağlıklı
bende doğuramazsam perşembe rapor alacam doğuramadı diye acaba bu aldığımız raporlar 40 gün olan rapor hakkımızdan düşüyormu
teşekkürler canımm
hiç bilmiom yaa düşüo mu. 8+8 haftadan düşmüo die biliom ama. sormak lazım idari mali işlere

8+8den düşmüyomus ama muhtemelen rapor hakkımızı yiyecek hayırlısı ile doğuralımda yapacak bişi yok artık ama geleceğede benzemiyorlar en azından benimki

Benim de bi arkadasima surekli bebek soruyorlardi 5 yillik evlilerdi ama onlar kendileri istemiyorlardi. Oyle bunalmislardi ki artik kim sorsa kisiriz ondan olmuyo diyorlardi. İnsanlar oyle futursuz ki kimde problem diye bile soruyorlardi onlar da ikimizde de diyorlardi gicikliktan :)

eskiden hamile oldugunu belli etmek bile ayipmis ya hani, o ayip diye saklayan teyzeler simdi ne kadar rahatlar. Neyle korunuyorsunuz diye bile soruyorlar, manyak mi neler?

bızdede gaz sıkıntısı var cnm daha 9 gunluguz ama uyumamaya basladı gaz yuzunden bnde zınco kullanıorum bıraz rahatltıo en azndan senn bebsnede yaramıstır inş cnm rahat rahat uyur ınş

hemde nasıl acıyo üstüne oturamıyorum yatıyorum sürekli :26::26:

puff bde neyle bakımını yapıosun cnm sen

bn yaz bebgı oldugu ıcın cok memnm bebgm oldgu ıcın dahada myluyum allah herkese nasıp etsın annelık duygusunu... 9 gundur nerdeyse uyumuyorum gecelerı 2 3 saat uyuyorum gunduzlerı uyku yok zaten olsun bebgm ıcın herseyı yaparım yeterkı saglıklı olsunlar

karnımda oynayıp duruyo ağrı sızıda yok

yaa sorma o oynamaları. sahurda bir başladı göbeğimin dört parmak üstünde ayakları var sanırım bi gerilio kafa aşağı taraftan çıkacak nerdeyse. idrar kaçıracak gibi oluyorum yaptığı baskıdanuyu bi sıpa diyorum yok anam ordan oraya atıo kendini
bel ağrısı oluo ara ara benim birde kasık ağrısı ama geçio kandırıkçı ağrılarda

canım hastaneden izotonik sodyum klorür diye birşey verdiler batiodin le az birşey karıştırıp pamukla pansuman yapıyorum

pööfff bugün çok sıkıcı bir güünn
bütün gece uyuyamadım yine mide yanması bulantı ayy birde bunlara ishal eklendi
oğlum gelişine hazırlıyor beni galiba uykusuz gecelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…