2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

o kafalarını aşağı dayamaları çok fena elektrık carpıyo gibi yurumemi bile zorlastırıyor bacaklarımı acmak zorunda kalıyorum ordek gibi yuruyorum
benimde ufak ufak oluyo geçiyo bakalım ne zaman tesrıf edecek sıpacıklar

pööfff bugün çok sıkıcı bir güünn
bütün gece uyuyamadım yine mide yanması bulantı ayy birde bunlara ishal eklendi
oğlum gelişine hazırlıyor beni galiba uykusuz gecelere

bende coook sıkıldım bugun bişicik yok foruma da pek ugrayan olmadı ,heyecanlandırmak ıstemem ama doğumdan önce ishal oluyorlarmıs canım

iyi haftasonları doğuramayan anneler :))bende dahil tabikii; beklemekten sıkıntıdan napcamızı şaşırdık walla; bnmde canım bişiler çekiyodu,avmye gittik eşime ısmarlattım ben yedim adamcağız baktı oruçlu oruçlu :)) buarada kızlar Gap'te çok süper indirim vardı,bi girelim bakalım dedik ama oğlumuzun 1 yaş pantolon ve şortlarını dahil aldık :)) tutamadık kendimizi walla,eğer bu indirimden faydalanmak istteyen olursa bir avm ziyaret etsin :) gerçi masraf çok ama napalım görünce dayanamıyor insan hemen kızkardeşime götürdüm göstermeye,tabi annem herzamanki gibi kızdı,çocuğun yediği helal giydiği haram diye bi ton söylendi :)))aman napiyimmm

Bugün doktora gittik, bebeğimizin sıkıntısı aç olmasıymış, süt geliyo çok şükür miktarı da iyi, emzirmediğim zaman süt taşıyo her yerden, sabah uyandığımda filan sırıl sıklam oluyorum. Ama sütün kalitesi iyi değilmiş, ben zaten iştahım yoktuj pek, aç aç dolaşıyodum gibi. Bi de bebek böyle olunca canım sıkkın oluyodu, hiç bişey yiyesim gelmiyodu. zaten doğumdan sonra 10 kilo hemen gitmişti. Doktor bol bol tahin pekmez ye, hurma ye en az 7 tane, incir ye, et, tereyağı ye dedi. Şimdi ben ne bulursam yemeğe çalışıyorum bebeğimiz açkalmasın diye. bu arada süt düzene girene kadar mama vermeye başladık, şimdi çok rahatladı tatlı kızımız.. İnş. sütümüz de düzene girer de biz de rahatlarız..

bende coook sıkıldım bugun bişicik yok foruma da pek ugrayan olmadı ,heyecanlandırmak ıstemem ama doğumdan önce ishal oluyorlarmıs canım
yaaa gerçekten miiii :18::18: hem korktum hem heyecanlandım şuan.
ama hiç sancım yok yine.
birde benim sıpam dedesini bekliyor. ben onu anladım babam geçen çarşamba gelicekti (iş için malatya ya gitmişti)çarşamba aradı beni burdan Elazığa gidicem diye. 1 haftalıkta orda iş var dedi.bende üzülmüştüm ben doğurcam babam yok şehir dışında diye. babamda gelince görürüm artık torunumu napalım demişti. ama benim sıpa gelmedi bu çarşamba kesin geliyor babam. oğlumda o ara gelir gibi geliyor bana 1 tanecik dedem var o gelmeden gelmem diyor galiba

senin annen kızıyor benimkiyse benden çok kıyafet aldı bebişe onun aldıklarını koyduktan sonra oğlumun dolabı doldu. benim aldıklarımla bomboş görünüyordu
ben artık alışveriş olayını tamamen bitirdim uzun zamandır hiç.bişey almıyorum. aslında izne çıktığımdan beri almıyorum. kendimde çalışırken almak daha kolaydı. şimdi bişey alırken 10 kere düşünüyorum sonrada almıyorum

aylizin anneannesini beklediği gibi

doktor bana yürüyüş yap dedi. eşim oruç tutunca yemekten sonra sızıp kalıo gündüzde kendim yürümek istemiyorum. kerdeşimde oruç. pöff yürüyünce dediğin gibi zorlanıyorumda kısmet artık

0-6 ay çok almıştım bende cnm,tulum badi falan; bu aldıklarımızı büyük aldık hep:))) ohh annen ne güzell walla almış ,bizimki kızan cinsten,onun için önemli olan çocuk beslensin büyüsün bi doğursammm ahh beslicemdeeeee

biz şimdilik karnımızda besliyoruz. kardeşim diyor ki abla bir aylık bebek doğurcaksın heralde sen

bence biz tembellikten doğuramıyoruz
bende sabahtan beri ilk kez az önce kalktım çamaşırları topladım katladım yerleştirdim sonra yine oturudm. daha mutfakta bi sürü iş beni bekliyor

cnm aynı dertten bende muzdaribim;bende hiç yürüyemiyorum,iftardan sonra ağırlaşıyo bizimki uzanıyoo,ee busaatlerde de hava sıcak yürünmüyor :)) nası doğurcaz biz böyle yürümeden

merhabalr kızlar ancak ugryabıldım oda cok az surelıgıne uykusuzlukdan unutkanlık bas agrısı ne ararsan varrrr yaa dogum yapmayanlarr ıce dınlenn derım sıze ya gelen gıden ev ıss ve bebekkk ıce yorgunn dusuluyor ona gore sımdı banyo yaptım paşamı yıkıcazz ve uyumayı planlıyorum paşam ıce dusensızlestıı gece dahi durmuyorr ona göre ii dınlenınnn neyse bebısım uyanıyooo görüşmekk üzere

bende sabahtan beri ilk kez az önce kalktım çamaşırları topladım katladım yerleştirdim sonra yine oturudm. daha mutfakta bi sürü iş beni bekliyor
aynen yaa. bende doktor çıkışı pazarın ucundan biriki şey aldım eve geldik sadece bulaşık makinesini boşalttım. akşamada iftar daveti var ee ne yapacauk oturacauk

cnm aynı dertten bende muzdaribim;bende hiç yürüyemiyorum,iftardan sonra ağırlaşıyo bizimki uzanıyoo,ee busaatlerde de hava sıcak yürünmüyor :)) nası doğurcaz biz böyle yürümeden
doktordan çıkınca eşime bak doktor yürüyecen dedi akşam uyumak yok dedim. sende yemekten sonra kadınlar kulübünün başına oturma bende uyumayayım dedi bana

ayyy ne keyifli bi miskinliktir o
bende dün gece yatarken "yarın evi süpürüp silmeliyim" diye kurdum kendimi ama sabah 07.30'da alarmımız (ayliz) uyandırdı karnını doyurdum oldu 8.00 bıcı bıcı yaptırdık oldu 9.00... yağla masaj yap bi daha karnını doyur oldu uyut 11,30... benim tabi hoşafım çıktı... sonra o uyurken çamaşır topladım bi makine de aylizin kıyafetleri vardı onlar yıkandı astım... temiz bulaşıkları topla yerleştir... kirlisini yerleştir... tabi 1 buçuk saatlik periyotlarda da ayliz hanımı uyandırıp karnını doyurdum... bide aylizin dolabı çok dağılmıştı nedense onu toparladım... bu saat oldu daha öğle yemeği yememiştim beynim zonklamaya başladı da öyle geldi aklıma... hemen gittim bişiler atıştırdım inşallah geçer başımın ağrısı... tabi evi süpürüp silme işi yalan oldu... şimdi de uyuklamayı düşünüyorum ama 1 saat sonra prensesin beslenme saati... hemen dalabilirim inşallah...

keşke uyku deposu olsa. fazla uykuları oraya atsak sonrada kullansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…