yaa sorma o oynamaları. sahurda bir başladı göbeğimin dört parmak üstünde ayakları var sanırım bi gerilio kafa aşağı taraftan çıkacak nerdeyse. idrar kaçıracak gibi oluyorum yaptığı baskıdanuyu bi sıpa diyorum yok anam ordan oraya atıo kendini
bel ağrısı oluo ara ara benim birde kasık ağrısı ama geçio kandırıkçı ağrılarda
pööfff bugün çok sıkıcı bir güünn
bütün gece uyuyamadım yine mide yanması bulantı ayy birde bunlara ishal eklendi
oğlum gelişine hazırlıyor beni galiba uykusuz gecelere
o rapordan ben almadım yaaa bak unuttum onuptesi sorayım bende doktora.
senin kızda gününü doldurcak galiba canım
Gündüz hiç uyumuyo, çok bunalıyorum, o ağladıkça içim parçalanıyo, çok bunalıyorumsabrediyorum inş. geçecek biliyorum.. bugün 12. gün oldu, 12 gün bu kadar çabuk geçtiyse bir ay da gelir diyorum, göğsüme alır almaz uyuyo aslında, gazından dolayı mı böyle dertli, yoksa başka bişeyi mi var anlayamıyorum
yaaa gerçekten miiii :18::18:bende coook sıkıldım bugun bişicik yok foruma da pek ugrayan olmadı ,heyecanlandırmak ıstemem ama doğumdan önce ishal oluyorlarmıs canım
gerekiyor galiba canım. ptesi sorucam dr a bakalım ne dicek.benmde günüm doldu 40+3 üm öyle bir rapor mu almam gerekiyordu bnde almadım ???
senin annen kızıyor benimkiyse benden çok kıyafet aldı bebişeiyi haftasonları doğuramayan anneler :))bende dahil tabikii; beklemekten sıkıntıdan napcamızı şaşırdık walla; bnmde canım bişiler çekiyodu,avmye gittik eşime ısmarlattım ben yedim adamcağız baktı oruçlu oruçlu :)) buarada kızlar Gap'te çok süper indirim vardı,bi girelim bakalım dedik ama oğlumuzun 1 yaş pantolon ve şortlarını dahil aldık :)) tutamadık kendimizi walla,eğer bu indirimden faydalanmak istteyen olursa bir avm ziyaret etsin :) gerçi masraf çok ama napalım görünce dayanamıyor insanhemen kızkardeşime götürdüm göstermeye,tabi annem herzamanki gibi kızdı,çocuğun yediği helal giydiği haram diye bi ton söylendi :))) aman napiyimmm Eki Görüntüle 760430 Eki Görüntüle 760431
yaaa gerçekten miiii :18::18:hem korktum hem heyecanlandım şuan.
ama hiç sancım yok yine.
birde benim sıpam dedesini bekliyor. ben onu anladım babam geçen çarşamba gelicekti (iş için malatya ya gitmişti)çarşamba aradı beni burdan Elazığa gidicem diye. 1 haftalıkta orda iş var dedi.bende üzülmüştüm ben doğurcam babam yok şehir dışında diye. babamda gelince görürüm artık torunumu napalım demişti. ama benim sıpa gelmedibu çarşamba kesin geliyor babam. oğlumda o ara gelir gibi geliyor bana 1 tanecik dedem var o gelmeden gelmem diyor galiba
aynen öyleaylizin anneannesini beklediği gibi
doktor bana yürüyüş yap dedi. eşim oruç tutunca yemekten sonra sızıp kalıo gündüzde kendim yürümek istemiyorum. kerdeşimde oruç. pöff yürüyünce dediğin gibi zorlanıyorumda kısmet artıko kafalarını aşağı dayamaları çok fena elektrık carpıyo gibi yurumemi bile zorlastırıyor bacaklarımı acmak zorunda kalıyorum ordek gibi yuruyorum
benimde ufak ufak oluyo geçiyo bakalım ne zaman tesrıf edecek sıpacıklar
senin annen kızıyor benimkiyse benden çok kıyafet aldı bebişeonun aldıklarını koyduktan sonra oğlumun dolabı doldu. benim aldıklarımla bomboş görünüyordu
ben artık alışveriş olayını tamamen bitirdim uzun zamandır hiç.bişey almıyorum. aslında izne çıktığımdan beri almıyorum. kendimde çalışırken almak daha kolaydı. şimdi bişey alırken 10 kere düşünüyorum sonrada almıyorum
biz şimdilik karnımızda besliyoruz. kardeşim diyor ki abla bir aylık bebek doğurcaksın heralde sen
0-6 ay çok almıştım bende cnm,tulum badi falan; bu aldıklarımızı büyük aldık hep:))) ohh annen ne güzell walla almış ,bizimki kızan cinsten,onun için önemli olan çocuk beslensin büyüsünbi doğursammm ahh beslicemdeeeee
bence biz tembellikten doğuramıyoruzdoktor bana yürüyüş yap dedi. eşim oruç tutunca yemekten sonra sızıp kalıo gündüzde kendim yürümek istemiyorum. kerdeşimde oruç. pöff yürüyünce dediğin gibi zorlanıyorumda kısmet artık
doktor bana yürüyüş yap dedi. eşim oruç tutunca yemekten sonra sızıp kalıo gündüzde kendim yürümek istemiyorum. kerdeşimde oruç. pöff yürüyünce dediğin gibi zorlanıyorumda kısmet artık
aynen yaa. bende doktor çıkışı pazarın ucundan biriki şey aldım eve geldik sadece bulaşık makinesini boşalttım. akşamada iftar daveti var ee ne yapacauk oturacaukbence biz tembellikten doğuramıyoruz
bende sabahtan beri ilk kez az önce kalktım çamaşırları topladım katladım yerleştirdim sonra yine oturudm. daha mutfakta bi sürü iş beni bekliyor
doktordan çıkınca eşime bak doktor yürüyecen dedi akşam uyumak yok dedim. sende yemekten sonra kadınlar kulübünün başına oturma bende uyumayayım dedi bana
cnm aynı dertten bende muzdaribim;bende hiç yürüyemiyorum,iftardan sonra ağırlaşıyo bizimki uzanıyoo,ee busaatlerde de hava sıcak yürünmüyor :)) nası doğurcaz biz böyle yürümeden
bence biz tembellikten doğuramıyoruz
bende sabahtan beri ilk kez az önce kalktım çamaşırları topladım katladım yerleştirdim sonra yine oturudm. daha mutfakta bi sürü iş beni bekliyor
merhabalr kızlar ancak ugryabıldım oda cok az surelıgıne uykusuzlukdan unutkanlık bas agrısı ne ararsan varrrr yaa dogum yapmayanlarr ıce dınlenn derım sıze ya gelen gıden ev ıss ve bebekkk ıce yorgunn dusuluyor ona gore sımdı banyo yaptım paşamı yıkıcazz ve uyumayı planlıyorum paşam ıce dusensızlestıı gece dahi durmuyorrona göre ii dınlenınnn neyse bebısım uyanıyooo görüşmekk üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?