2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizim detaylar daha sonra

Kizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizim detaylar daha sonra

canım gözün aydın,allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah demekki son aylarda ölçülen kilolara çok güvenmemek gerek...

zor günler bizi bekliyor. biz zaten totolarımızı yerden kaldıramıyoruz ki kuzum. bütün gün yatıştayız

aynen yaa. bende doktor çıkışı pazarın ucundan biriki şey aldım eve geldik sadece bulaşık makinesini boşalttım. akşamada iftar daveti var ee ne yapacauk oturacauk
biz anca totoları büyütürüz.
doktordan çıkınca eşime bak doktor yürüyecen dedi akşam uyumak yok dedim. sende yemekten sonra kadınlar kulübünün başına oturma bende uyumayayım dedi bana

seninkide mi kızıyor sana benimkide benden çok görüşüyosun kızlarla diyor

onu bende yapamıyorum yalnız korkuyorum akşam iftardan sonradA eşim cok yorgun olunca cıkıp yuruyemıyorum ne olacak bakalım

hepimiz bunaldık iyice beklemekten :)) agustos aneleri baslamış doğurmaya tembel sıpacıklar :)))dedesi gelince cok bekletmez insallh annesi :=))))

Baya yoğun geçiyor bebişli günler. Sen birde yalnızsın.. Allah yardımcın olsun canım

Kızlarrr
Bu gaz sorununun ilaçsız tdavisi yokmu?
Masaj yapıyorum karnına ma bizim kı durmyor ağlıyor. Sürekli de meme arayışında. Memeyi aldığında susuyor sadece.
Uykuyo çok zor dalıyor, sürekli ıkınma halinde. Top gibi oluyor kendini sıkmaktan
Ikınmaktan yoruluyor garibim
Çok üzülüyorum napıcam

canım gözün aydın,allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah demekki son aylarda ölçülen kilolara çok güvenmemek gerek...
canım geçen hafta dr 3700 dedi benim bebişin kilosunu bu hafta baktığında sorduk ne kadar diye. geçen hafta 3700 demiştiniz dedik. o biraz abartılı bir ölçüm olmuş. o kadar yok dedi. 3500 gr civarı doğar bebek dedi. iri bir bebek değil normal doğurabilirsin dedi.
zaten yaklaşık bir rakam söyledi net bişey söylemedi. tanıdığım iki ikişiyede 4 kilo demişlerdi bebişleri 3600 doğdular.

neden ilaç kullanmak istemiyorsun canım?? forumdaki kızların çoğu kullanmışlar.
birde bana yakın zamanda doğum yapan arkadaşım şöyle birşey önermişti. kendisi rezene çayı içiyormuş hergün. bebeğede rezeneyle anasonu kaynatıp ondan bir çay kaşığı hergün veriyormuş. ama onu bekletmiyormuş her seferinde yeni kaynatıyormuş. çok faydasını gördüm demişti bana. istersen bir dene

Bizim de uykular düzensiz. Napıcaz böyle bilmiyorum.

Benim yarın kayınvalideler gelecek bayrama kadar burdalar. Evi ise tabiri caizse b.k götürüyo.
Kızımı uyuttuğum aralarda yapayım diyorum, yetişemiyorum. Bizim kız bu aralar çok az uyuyo. Uyumadığı zamanda hep memede.
Şu gaz sorununu bi halledebilseydik rahatlardı kuzum.

Hyırlı olsun canım, bundan sonraki günlerinde de Allah yrdımcın olsun.
Ultrason kesin bilgi vermiyomuş kiloyla ilgili

Son düzenleme:

Deneyeyim canım. İlaç kullanmak istemiyorum çünkü daha çok küçük. Kimyasal şeyler son çare olsun diye düşünüyorum.
Bi de bağışıklık yapar tembelleştirir falan diye duydum, ondan korkuyorum.

Bizim de böyleydi, ben tuvalete gitmeye fırsat bulamıyodum, ruhum daralıyodu bebeğin sürekli bana yapışık olmasından, bizimki de ıkınıp duruyodu, dayanamadık bugğn doktora götürdük, doktor bu bebek aç galiba dedi. Ondan böyle yapıyo dedi. benim süt çok şükür çok iyi geliyo, bebeğin aç olmasına şaşırdım, doktora söyledik, kalitesi iyi değildir dedi. Kalitesini artırmak için şunları şunları yiyiyn dedi bana. Sonra ben eve gelince bir sürü süt dolmuş yine, kalitesiz filan ama yine de anne sütü, boşa gitmesin bari dedim, sağdım, bebeğimize verdim azıcık bi kısmı kalınca uyuyakaldı, 3 saat filan uyudu, uyanınca yine önce emzirdim sonra yine süt sağmıştım, onu verdim, çok şükür yine uyuyo hala. Demek ki diyorum sütün kalitesinde filan sıkıntı yok bebeğimiz ememiyodu. önce emiyodu güzelce, sonra uyuyakalır gibi olup yavaşlıyodu, heralde o ara ağzına bişey gelmiyodu.. İnşallah güzelce emmeye başlar... elimizle göğsümüze masaj yapar gibi yaparak mı emzirmemiz lazım, çok zormuş bu emzirme işi...

Şöyle söyliim ben de almıştım iyiki de almışım,,doğumdan sonraki 4. gündü sanırım ateşim çıktı benim meğer göğüs kanallarım tam açılmadığı için olmuş,,o yüzden bende sağıp göğüslerimi rahatlattım hem de kanalları açıosun işte,,zaten böyle bi durum olursa diye almıtım ,,iyi öngörmüşüm,,sağmazsan bi şekilde sonra ateş göğüslerde iltihaplanma falan oluo işte..Benim tecrübem bu herkese olacak diye bişi yok tabi ama karar senin.

bunuda bir dene bakalım canım sonucu söylersin bende rezene çayıyla anason bulundurmaya başlayayım işe yararsa

Bence süt sağma makinesi insanın ilk dönemlerde eli kolu gibi oluyo, bebek başta emmekte çok zorlanıyo, o ara sağıp verilebiliyo, ya da sütgeldi mi gelmedi mi derdin olmuyo, sağıp bakabiliyosun, ben iyi ki almışım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…