Kizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizimdetaylar daha sonra
zor günler bizi bekliyor. biz zaten totolarımızı yerden kaldıramıyoruz ki kuzum. bütün gün yatıştayızmerhabalr kızlar ancak ugryabıldım oda cok az surelıgıne uykusuzlukdan unutkanlık bas agrısı ne ararsan varrrr yaa dogum yapmayanlarr ıce dınlenn derım sıze ya gelen gıden ev ıss ve bebekkk ıce yorgunn dusuluyor ona gore sımdı banyo yaptım paşamı yıkıcazz ve uyumayı planlıyorum paşam ıce dusensızlestıı gece dahi durmuyorrona göre ii dınlenınnn neyse bebısım uyanıyooo görüşmekk üzere
biz anca totoları büyütürüz.aynen yaa. bende doktor çıkışı pazarın ucundan biriki şey aldım eve geldik sadece bulaşık makinesini boşalttım. akşamada iftar daveti var ee ne yapacauk oturacauk
doktordan çıkınca eşime bak doktor yürüyecen dedi akşam uyumak yok dedim. sende yemekten sonra kadınlar kulübünün başına oturma bende uyumayayım dedi bana
doktor bana yürüyüş yap dedi. eşim oruç tutunca yemekten sonra sızıp kalıo gündüzde kendim yürümek istemiyorum. kerdeşimde oruç. pöff yürüyünce dediğin gibi zorlanıyorumda kısmet artık
yaaa gerçekten miiii :18::18:hem korktum hem heyecanlandım şuan.
ama hiç sancım yok yine.
birde benim sıpam dedesini bekliyor. ben onu anladım babam geçen çarşamba gelicekti (iş için malatya ya gitmişti)çarşamba aradı beni burdan Elazığa gidicem diye. 1 haftalıkta orda iş var dedi.bende üzülmüştüm ben doğurcam babam yok şehir dışında diye. babamda gelince görürüm artık torunumu napalım demişti. ama benim sıpa gelmedibu çarşamba kesin geliyor babam. oğlumda o ara gelir gibi geliyor bana 1 tanecik dedem var o gelmeden gelmem diyor galiba
Kizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizimdetaylar daha sonra
Baya yoğun geçiyor bebişli günler. Sen birde yalnızsın.. Allah yardımcın olsun canımayyy ne keyifli bi miskinliktir o
bende dün gece yatarken "yarın evi süpürüp silmeliyim" diye kurdum kendimi ama sabah 07.30'da alarmımız (ayliz) uyandırdıkarnını doyurdum oldu 8.00 bıcı bıcı yaptırdık oldu 9.00... yağla masaj yap bi daha karnını doyur oldu uyut 11,30... benim tabi hoşafım çıktı... sonra o uyurken çamaşır topladım bi makine de aylizin kıyafetleri vardı onlar yıkandı astım... temiz bulaşıkları topla yerleştir... kirlisini yerleştir... tabi 1 buçuk saatlik periyotlarda da ayliz hanımı uyandırıp karnını doyurdum... bide aylizin dolabı çok dağılmıştı nedense onu toparladım... bu saat oldu daha öğle yemeği yememiştim beynim zonklamaya başladı da öyle geldi aklıma... hemen gittim bişiler atıştırdım inşallah geçer başımın ağrısı... tabi evi süpürüp silme işi yalan oldu... şimdi de uyuklamayı düşünüyorum ama 1 saat sonra prensesin beslenme saati... hemen dalabilirim inşallah...
canım geçen hafta dr 3700 dedi benim bebişin kilosunu bu hafta baktığında sorduk ne kadar diye. geçen hafta 3700 demiştiniz dedik. o biraz abartılı bir ölçüm olmuş. o kadar yok dedi. 3500 gr civarı doğar bebek dedi. iri bir bebek değil normal doğurabilirsin dedi.canım gözün aydın,allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahdemekki son aylarda ölçülen kilolara çok güvenmemek gerek...
dedesiyle birlikte yola çıkacaklar diye düşünüyorumhepimiz bunaldık iyice beklemekten :)) agustos aneleri baslamış doğurmayatembel sıpacıklar :)))dedesi gelince cok bekletmez insallh annesi :=))))
neden ilaç kullanmak istemiyorsun canım?? forumdaki kızların çoğu kullanmışlar.Kızlarrr
Bu gaz sorununun ilaçsız tdavisi yokmu?
Masaj yapıyorum karnına ma bizim kı durmyor ağlıyor. Sürekli de meme arayışında. Memeyi aldığında susuyor sadece.
Uykuyo çok zor dalıyor, sürekli ıkınma halinde. Top gibi oluyor kendini sıkmaktan
Ikınmaktan yoruluyor garibim
Çok üzülüyorum napıcam
merhabalr kızlar ancak ugryabıldım oda cok az surelıgıne uykusuzlukdan unutkanlık bas agrısı ne ararsan varrrr yaa dogum yapmayanlarr ıce dınlenn derım sıze ya gelen gıden ev ıss ve bebekkk ıce yorgunn dusuluyor ona gore sımdı banyo yaptım paşamı yıkıcazz ve uyumayı planlıyorum paşam ıce dusensızlestıı gece dahi durmuyorrona göre ii dınlenınnn neyse bebısım uyanıyooo görüşmekk üzere
ayyy ne keyifli bi miskinliktir o
bende dün gece yatarken "yarın evi süpürüp silmeliyim" diye kurdum kendimi ama sabah 07.30'da alarmımız (ayliz) uyandırdıkarnını doyurdum oldu 8.00 bıcı bıcı yaptırdık oldu 9.00... yağla masaj yap bi daha karnını doyur oldu uyut 11,30... benim tabi hoşafım çıktı... sonra o uyurken çamaşır topladım bi makine de aylizin kıyafetleri vardı onlar yıkandı astım... temiz bulaşıkları topla yerleştir... kirlisini yerleştir... tabi 1 buçuk saatlik periyotlarda da ayliz hanımı uyandırıp karnını doyurdum... bide aylizin dolabı çok dağılmıştı nedense onu toparladım... bu saat oldu daha öğle yemeği yememiştim beynim zonklamaya başladı da öyle geldi aklıma... hemen gittim bişiler atıştırdım inşallah geçer başımın ağrısı... tabi evi süpürüp silme işi yalan oldu... şimdi de uyuklamayı düşünüyorum ama 1 saat sonra prensesin beslenme saati... hemen dalabilirim inşallah...
neden ilaç kullanmak istemiyorsun canım?? forumdaki kızların çoğu kullanmışlar.
birde bana yakın zamanda doğum yapan arkadaşım şöyle birşey önermişti. kendisi rezene çayı içiyormuş hergün. bebeğede rezeneyle anasonu kaynatıp ondan bir çay kaşığı hergün veriyormuş. ama onu bekletmiyormuş her seferinde yeni kaynatıyormuş. çok faydasını gördüm demişti bana. istersen bir dene
oyy allahım analı babalı büyütsün.Kizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizimdetaylar daha sonra
kıskançlarbiz anca totoları büyütürüz.
seninkide mi kızıyor sana benimkide benden çok görüşüyosun kızlarla diyor
Kızlarrr
Bu gaz sorununun ilaçsız tdavisi yokmu?
Masaj yapıyorum karnına ma bizim kı durmyor ağlıyor. Sürekli de meme arayışında. Memeyi aldığında susuyor sadece.
Uykuyo çok zor dalıyor, sürekli ıkınma halinde. Top gibi oluyor kendini sıkmaktan
Ikınmaktan yoruluyor garibim
Çok üzülüyorum napıcam
hoşgeldiinn canımm
bişey sorcam hemen sana süt sağma makinası almak lazım mı ne dersin? almadım bugüne kadar ama her doğum yapan sütümü sağdım diyor. o sıkışıklıkta birde bunu düşünmek istemem. çok lazım bişeyse alayım bu ara bende:44::44:
bunuda bir dene bakalım canım sonucu söylersin bende rezene çayıyla anason bulundurmaya başlayayım işe yararsaDeneyeyim canım. İlaç kullanmak istemiyorum çünkü daha çok küçük. Kimyasal şeyler son çare olsun diye düşünüyorum.
Bi de bağışıklık yapar tembelleştirir falan diye duydum, ondan korkuyorum.
hoşgeldiinn canımm
bişey sorcam hemen sana süt sağma makinası almak lazım mı ne dersin? almadım bugüne kadar ama her doğum yapan sütümü sağdım diyor. o sıkışıklıkta birde bunu düşünmek istemem. çok lazım bişeyse alayım bu ara bende:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?