2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sanırım almakta fayda var

Canım ne yemek gerekiyomuş kaliteyi artırmak için?
Bi de aç bebek ıkınırmıymış? Boşaltımında sorun yok, her bezini kakalı alıyorum.
Kaka yapan bebekte doymama gibi bi durum olurmuki?
Gaz için rezene çayı aldırdım eşime, gelsin de bakalım onu verecem. Fayda edecek mi gazına?

bunuda bir dene bakalım canım sonucu söylersin bende rezene çayıyla anason bulundurmaya başlayayım işe yararsa

Tamam canım eşim almaya gitti, bakalım sonuçları yazarım inşallah

keşke daha önce tecrübeli birileriyle konuşma fırsatım olsaydı da daha rahat alsaydım şimdi birazcık zorlucak beni bu ara. ama almakta fayda var anladığım kadarıyla

Kız mı olucak ki acaba :44: kız daha geç belli oluyormuş ya.Birdahaki kontrol ne zaman belki o zaman belli olur??

Merhaba .
üzgünüm rahatsızlıktan dolayı, çok iyi ben doğru sonrası sonrası yok biliyorum, ben yeni duyuyorum, ben Fas ve ben Casablanca yaşıyor.
Ben sunum sonrası nerede bu-bana gösterebilir mi?
Üzgünüm hatalar için, Türk dili konuşan ya da anlamıyorum .. Bu google çevirisidir
bu ortak bir forumdur bu-o?

Bizim de bebeğimiz bir yıl istedik sonra oldu çok şükür. Ben 28 yaşındayım, ama yaşıma göre çok daha küçük görünüyorum. Teyzenin biri beni gördü 9. aydayken filan vah vah pekte gençmişsin, derdine neydi niye bu kadar erken bebek düşün diyo.. Tövbe estağfirullah dedim. Etraftakiler için olsa bi dert olmasa ayrı bi dert..

bizim de öyleydi, her bezi kakalıydı, güzelce emiyo gibiydi, yanakları filan tombiş tombiş oluyo gibiydi, ama çok az kilo almış bizim bebek. sürekli emmek istiyodu, aranıp duruyodu, ama aynı zamanda okınıyodu, biz de gazı çıksın diye sırtını sıvazlayıp duruyoduk, gerçekten birsürü gaz çıkarıyodu, rahatlıyo gibi oluyodu da, hiç anlamadım ben nasıl böyle oldu sütün kalitesini artırmak için hurma tavsiye etti doktor, günde 7-8 tane yemek lazımmış, tahin pekmez tavsiye etti, tereyağı, et, salep, boza, incir yemek lazımmış. Ben ama gereçkten bebeği kucağımda tutmaktan yemek yemeye fırsat bulamıyodum. annemlere diyodum kurudum gittim, gıdığım bile kalmadı diyodum üç gün aç bırakmışız çocukcağızı çok üzüldüm, ama bugün çok iyi maşallah, inş. böyle devam ederiz...

canım zinconun faydası olursa haber veriri misin

canım hastaneden izotonik sodyum klorür diye birşey verdiler batiodin le az birşey karıştırıp pamukla pansuman yapıyorum

bıze ole bse vermedler bnde bebeklere gobek bagı dussun dıe verdıklerı ılacı kullanıorum babısol dıe

valla cnm agrılar onceden kendını bellı etmeye bılır bnm yasadıgım gbı hıc bseyım yokken sahurda gren sancılarla dgma gttm herseyın hayırlısı cnm ınş. kolay bı dgmunuz olur

Kizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizim detaylar daha sonra

allah bagslasın cnmmm

canım zinconun faydası olursa haber veriri misin

oluyo cnm dene derm bn bn kullanıorum

güle güle kullanin canim :)

bende bugun ogrendim görümcemden 8 sene cocuk yapmayınca cocugu olmuyo diolarmiş

bende bugun ogrendim görümcemden 8 sene cocuk yapmayınca cocugu olmuyo diolarmiş

ıyı yıne senn 8 sene bızm 1 sene gectı cocugu olmuyo dıe calakalnıodu sızene yha ıstersem 10 yıl yapmm yok ama hemn damgayı basıolar kısır bunlar dıe . kısır bıle olsam artk herseyın tedavısı var dertlerı ne bılmıorum yha sınır oluyorum mılletın agzı torba deılkı buzesın

dedim bayrama kadar bekliycektim ben die kadinin gözleri açıldı kocaman oldu

persembe acilma varmi die bakcıak işte ona göre hareket edicez , hayirlisi hakkimizda , sanada gecmiş olsun catiyi kurtarmişsin

bayramdan önce gelecek kuzey enes annesi :)) doğumu ne başlatıyo neye göre oluyo anlayamadım gittim üstelik o kadar da doğum yapan insan gördüm :97::97::97::97::97::97::97::97:

valla eşime göre dogumumu hemen baslaticak bişey varmiş , diorki kendileri ben annemden bahsedeyim seni kızdırayım biraz pırt die dogurursun

iyi akşamlar kızlar bebişim bu gün 16 günlük oldu maşallah ama sıkıntılarımız var hepsütüm mü yetmiyor tam anlamadım ama sürekli huzursuz yavrum.en fazla 2 saat uyuyabiliyor.memede uyuya kalıyor hepmama takviye ediyorum mecburen ama içimede sinmiyor hiç.birde bebeğim hep memedeuyuyor başka türlü uyuytamıyorum.sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi bana bi yol gösterin ne olur.nasıl uyutucam ben bu kızı

zinco bitkisel bi ilaç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…