canım zinconun faydası olursa haber veriri misin
iyi akşamlar kızlar bebişim bu gün 16 günlük oldu maşallah ama sıkıntılarımız var hepsütüm mü yetmiyor tam anlamadım ama sürekli huzursuz yavrum.en fazla 2 saat uyuyabiliyor.memede uyuya kalıyor hep mama takviye ediyorum mecburen ama içimede sinmiyor hiç.birde bebeğim hep memedeuyuyor başka türlü uyuytamıyorum.sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi bana bi yol gösterin ne olur.nasıl uyutucam ben bu kızı
keşke daha önce tecrübeli birileriyle konuşma fırsatım olsaydı da daha rahat alsaydım şimdi birazcık zorlucak beni bu ara. ama almakta fayda var anladığım kadarıyla
Bizim de bebeğimiz bir yıl istedik sonra oldu çok şükür. Ben 28 yaşındayım, ama yaşıma göre çok daha küçük görünüyorum. Teyzenin biri beni gördü 9. aydayken filan vah vah pekte gençmişsin, derdine neydi niye bu kadar erken bebek düşün diyo.. Tövbe estağfirullah dedim. Etraftakiler için olsa bi dert olmasa ayrı bi dert..
valla eşime göre dogumumu hemen baslaticak bişey varmiş , diorki kendileri ben annemden bahsedeyim seni kızdırayım biraz pırt die dogurursun
kızlar geçmişi okuyamadan yazıyorum
bebeğimim aldım kucağıma hamdolsun.normal doğum yaptım.
dün saat 14.50de 3340 gr 51 cm dünyaya geldi minik prensesim.
resim koyamıyorum eşim izin vermiyor maalesef
sizleri kocaman öpüyoruz.
dualarınızı hissettik
hepinize dua ettik...
geride kalanları doğum yapanları biri bana mesaj atsın çatlıcammm
herşey yolunda bu arada...
sıkıntımız yok.bebeğim uyuyor şimdi.
annesi de teyzelerine haber vermeye geldi...
darısı tüm istyenlern başınaa aminnn
aaa hoşgeldin kader arkadaşımSancım da yok bebişte çok hareketligünüm de doldu anladım bu kız aslan burcu olmak istiyo beklicez
canım henüz doğum yapmadım ama normal yapan kızlar batikonlu suyla temizlediklerini söylüyorlardıarkadaşlar dikişlerinizi ne ile temizliyorsunuz?bana doktor su yeterlı dedı ama sağlık ocağı zefiran verdi.Bilemedim.bırde ne kadar sure kullandınız?bırde acaba ne kadar surede ıyılesırız?
aaa hoşgeldin kader arkadaşımsenle ne kadar beziyor herşeyimiz.
bende oğlumun aslan olmak istediğine karar verdim. 3 gün kaldı zatn aslana
arkadaşlar dikişlerinizi ne ile temizliyorsunuz?bana doktor su yeterlı dedı ama sağlık ocağı zefiran verdi.Bilemedim.bırde ne kadar sure kullandınız?bırde acaba ne kadar surede ıyılesırız?
bende öyle tadını çıkarıyorum artık. bugünler geri gelmiycek doya doya hamişliğimizi yaşıyoruz oohh misssssAynen yaaaaboşver bekleyelim ya ben iyice alıştım zaten kendimi bile dinlemez oldum kocamla zaman geçiriyorum bol bol şımarıklık yapıyorum ohhh sefam olsun modundayım vallaaaa :)))
bende öyle tadını çıkarıyorum artık. bugünler geri gelmiycek doya doya hamişliğimizi yaşıyoruz oohh misssss
Kızlaaarrrrr
ben cok mutluyum ...
Öyle işte ....
Darısı doğuracakların basına ....
sanki cennette gibiyim ...
ya nazar değerse diye ürperiyorum bazen ....
Hersey rüya gibi ...
Herşey mükemmel...
Bunları hakedecek ne yaptım ben
kızlar geçmişi okuyamadan yazıyorum
bebeğimim aldım kucağıma hamdolsun.normal doğum yaptım.
dün saat 14.50de 3340 gr 51 cm dünyaya geldi minik prensesim.
resim koyamıyorum eşim izin vermiyor maalesef
sizleri kocaman öpüyoruz.
dualarınızı hissettik
hepinize dua ettik...
geride kalanları doğum yapanları biri bana mesaj atsın çatlıcammm
herşey yolunda bu arada...
sıkıntımız yok.bebeğim uyuyor şimdi.
annesi de teyzelerine haber vermeye geldi...
darısı tüm istyenlern başınaa aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?