eşin çook alem canım yaşlanmazsın sen
bende öyle tadını çıkarıyorum artık. bugünler geri gelmiycek doya doya hamişliğimizi yaşıyoruz oohh misssss
kandıralım kendimizi :))ohh sefamız olsun doğuramadık diyeee
buakşam anneme amcası falan gelmiş; bizde oraya gittik:) meğerse ben kesin doğurmuşumdur diye beni bakmaya gelmişler :))
dedim henüz bişi yok,haftaya bi gelin deneyin şansınızı :)))
Kızlaaarrrrr
ben cok mutluyum ...
Öyle işte ....
Darısı doğuracakların basına ....
sanki cennette gibiyim ...
ya nazar değerse diye ürperiyorum bazen ....
Hersey rüya gibi ...
Herşey mükemmel...
Bunları hakedecek ne yaptım ben
sağol canım çatı sağlam şükürrdedim bayrama kadar bekliycektim ben die kadinin gözleri açıldı kocaman oldu
persembe acilma varmi die bakcıak işte ona göre hareket edicez , hayirlisi hakkimizda , sanada gecmiş olsun catiyi kurtarmişsin
allahım analı babalı büyütsün inşallahhkızlar geçmişi okuyamadan yazıyorum
bebeğimim aldım kucağıma hamdolsun.normal doğum yaptım.
dün saat 14.50de 3340 gr 51 cm dünyaya geldi minik prensesim.
resim koyamıyorum eşim izin vermiyor maalesef
sizleri kocaman öpüyoruz.
dualarınızı hissettik
hepinize dua ettik...
geride kalanları doğum yapanları biri bana mesaj atsın çatlıcammm
herşey yolunda bu arada...
sıkıntımız yok.bebeğim uyuyor şimdi.
annesi de teyzelerine haber vermeye geldi...
darısı tüm istyenlern başınaa aminnn
Kızlaaarrrrr
ben cok mutluyum ...
Öyle işte ....
Hersey rüya gibi ...
Herşey mükemmel...
ahhh şu eşin yyaaaaevet cok fena bugun tartildi benle birlikte drdA 96,200 ben 96,100 eşimonu bile kıskandi
1 2 güne kadan bi fotoyla gelir artıkkızlar yazmeleğide doğuma gitti heralde,bi kaç akşamdır oda gözükmüyo ???
kızlar yazmeleğide doğuma gitti heralde,bi kaç akşamdır oda gözükmüyo ???
Kızlar doğumdan sonrada hurma yemeye devam edin
sütlerinizi koyacak yer bulamıcaksınız..
ayrıca gazsız bi bebrk için anne rezene cayı içsin.. Mışıl mışıl uyuyan bebekleriniz olucak
gaz ilaçları ile bu işler zor ..
Kimine yarayan kimine etki etmez.. Ben büyük cocuğuma denemiş hiç bi fayda görmemiştim..
zaten gün gelip geçmişe dönüp baktığınızda tüm gaz ilaçlarının kandırmaca olduğunu anlayacaksınız .. Doktorlar söylüyor bunu ben değil ...
sindirim sistemi ağrıyan bebek ne yaparsanız yapın bu süreci bi şekilde geçirecek.. İlaçlar anne babalara psikolojik destek veren placebo lar sadece..
ve zAten gaz .... Cok cok ufak bi sorun.. Gazını yiyim ben onların midelerinin ...
anne baba bu yeni bireyle evin içinde bütünleşip , uyum yakalayınca Allah ın izniyle gaz naz kalmıyo...
Hep beraber güzelce rahatça cıkarıyonz gazlarıgazları
yok cnm , onun netinde problem var telden giriyo arada iyiydi oglen telde konustuk :)
Başka bir doktora gittim 39. haftada çatı muayenesi yapıyorum dedi. Haftaya perşembeye gün verdi netten yaptığım araştırmalarda da yurt dışında çatı muayenesinin yapılmadığı söyleniyor çatı yeterliliği ancak doğumda bebeğin çatıya inmesiyle anlaşılabilir deniyor anlamadım ne doğru ne yalan doktorlara güvensem sezaryana karar vericem sancım gelmeden gün alırım en azından planlı olur. normal doğuma gidip eziyet çektikten sonra apar topar sezaryana gitmek istemiyorum.Yanlış mı düşünüyorum pufff..[/QU
doğru söylüyorsun canım insanın kafası karışıyo ben doktoruma hep güvendim baştan beri bizi üzmedi olabilecek herşeyi paylaştı bizimle, doktorada güvenmek gerekiyo ama yinede son karar annelerin Alah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin...
Kizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizimdetaylar daha sonra
Kızlaaarrrrr
ben cok mutluyum ...
Öyle işte ....
Hersey rüya gibi ...
Herşey mükemmel...
Kızlar doğurum geldim bende.
Çok şükür bebişimiz cuma gece saat 04.57de sağlıkla doğdu.o gündüz zaten muaynemiz vardı herşeyi yolundaydı. Sonra gece sancılandım hafif sularım gelmeye başladı hastaneye gittik ama kIzım kafkasını yaptığı için sezeryanla doğum yaptım biraz üzgün ve moralsiz girdim doğuma ama çok şükür herşey yolunda allahım bekleyenleride bir avazda kurtarsın.annelik çok farklı(anne olduktan sonra annelik yazmak bile çok farklı).doğum hikayemizide bir ara yazarız herkese kolay sağlıklı doğumlar.
Canım aktardan tane halinde al.. Sallama poşet çay yapar gibi yap iç habire zaten tadı da cok güzel.. Ben emzşrmediğim zamanlarda içiyordum önceden de..canım bu rezene çayını çoğu kişi söyledi bana;
alıcam bende ama çok bilgim yok;markette sallama çay gibi falanmı satılıyo yoksa eczaneden falanmı almak lazım ??
iyi madem :)) bende son mesajına baktım az önce ;ordada belirtmiş :)))
onla günlerimiz aynı yaa acaba doğurdumu diye mrk ettim :))
Kızlar doğurum geldim bende.
Çok şükür bebişimiz cuma gece saat 04.57de sağlıkla doğdu.o gündüz zaten muaynemiz vardı herşeyi yolundaydı. Sonra gece sancılandım hafif sularım gelmeye başladı hastaneye gittik ama kIzım kafkasını yaptığı için sezeryanla doğum yaptım biraz üzgün ve moralsiz girdim doğuma ama çok şükür herşey yolunda allahım bekleyenleride bir avazda kurtarsın.annelik çok farklı(anne olduktan sonra annelik yazmak bile çok farklı).doğum hikayemizide bir ara yazarız herkese kolay sağlıklı doğumlar.
Merhaba anneler bugün çatı muayenesi olduk doktor "gördüğüm en basık kemik yapısı kesinlikle normal doğuramazsın dedi normal doğurtanı tebrik ederim bebeğin başı kesinlikle çıkmaz açıklığın da yok dedi"
moralim sıfır
ben de doktora "basık kemik yapısı demek çatı darlığı dediğiniz şey mi?" dedim evet dedi...
doktorlarınız benzer şeyler söylüyorlar mı?
aglaynca zaten benmkı drek kacıyor yanmdan
evet gıycek bısde bulamyorz cuval gbı hssdyrm kendmı bıde normalde hep fıldr fıldr elbseler gyyorm doktora gderken gyemyorm tabıkı komplee sıyırmam lzmher kontolde yarım saat dolabıma bakyorm bazen eskı kıyafetlerme bakıp hayale dalıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?