2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende öyle tadını çıkarıyorum artık. bugünler geri gelmiycek doya doya hamişliğimizi yaşıyoruz oohh misssss

Dimi sefamız olsun ohh ohh

Hahahahaha ne güldüm gece gece ya

Allahım nazarlardan saklasın canım hayırlı olsun güzel anne

Bir elin parmağı kadar kaldınız kızlar
sizler adına heyecanlanıuorum
lütfen ilk anlarda kuzularınıza odaklanın
bebrk şekeri kapı süsü taç maç Fas'a fiso...
sadece kuZularınızı içinize cekin ohhhhh missss
boşverin tüm dünyayı
anı yaşayın...

dedim bayrama kadar bekliycektim ben die kadinin gözleri açıldı kocaman oldu

persembe acilma varmi die bakcıak işte ona göre hareket edicez , hayirlisi hakkimizda , sanada gecmiş olsun catiyi kurtarmişsin
sağol canım çatı sağlam şükürr
allahım analı babalı büyütsün inşallahh
şşşşş nazar değdirirsinkendi kendine maşallah diyelim
evet cok fena bugun tartildi benle birlikte drdA 96,200 ben 96,100 eşim onu bile kıskandi
ahhh şu eşin yyaaaa
kızlar yazmeleğide doğuma gitti heralde,bi kaç akşamdır oda gözükmüyo ???
1 2 güne kadan bi fotoyla gelir artıkalıştık iice

Kızlar doğumdan sonrada hurma yemeye devam edin
sütlerinizi koyacak yer bulamıcaksınız..
ayrıca gazsız bi bebrk için anne rezene cayı içsin.. Mışıl mışıl uyuyan bebekleriniz olucak

gaz ilaçları ile bu işler zor ..
Kimine yarayan kimine etki etmez.. Ben büyük cocuğuma denemiş hiç bi fayda görmemiştim..
zaten gün gelip geçmişe dönüp baktığınızda tüm gaz ilaçlarının kandırmaca olduğunu anlayacaksınız .. Doktorlar söylüyor bunu ben değil ...
sindirim sistemi ağrıyan bebek ne yaparsanız yapın bu süreci bi şekilde geçirecek.. İlaçlar anne babalara psikolojik destek veren placebo lar sadece..
ve zAten gaz .... Cok cok ufak bi sorun.. Gazını yiyim ben onların midelerinin ...
anne baba bu yeni bireyle evin içinde bütünleşip , uyum yakalayınca Allah ın izniyle gaz naz kalmıyo...
Hep beraber güzelce rahatça cıkarıyonz gazlarıgazları

canım bu rezene çayını çoğu kişi söyledi bana;
alıcam bende ama çok bilgim yok;markette sallama çay gibi falanmı satılıyo yoksa eczaneden falanmı almak lazım ??

yok cnm , onun netinde problem var telden giriyo arada iyiydi oglen telde konustuk :)

iyi madem :)) bende son mesajına baktım az önce ;ordada belirtmiş :)))
onla günlerimiz aynı yaa acaba doğurdumu diye mrk ettim :))

Kızlar doğurum geldim bende.
Çok şükür bebişimiz cuma gece saat 04.57de sağlıkla doğdu.o gündüz zaten muaynemiz vardı herşeyi yolundaydı. Sonra gece sancılandım hafif sularım gelmeye başladı hastaneye gittik ama kIzım kafkasını yaptığı için sezeryanla doğum yaptım biraz üzgün ve moralsiz girdim doğuma ama çok şükür herşey yolunda allahım bekleyenleride bir avazda kurtarsın.annelik çok farklı(anne olduktan sonra annelik yazmak bile çok farklı).doğum hikayemizide bir ara yazarız herkese kolay sağlıklı doğumlar.

Maşallah dyelim nazar değmesin ne güzel anlatmışsın imrendirdin benide,2 günüm kaldı oğluşuma kavuşmama ama sabırsızlanıyorum naparsın

Hayırlı olsun Rabbim uzun ömür versin inşallah...

Canım aktardan tane halinde al.. Sallama poşet çay yapar gibi yap iç habire zaten tadı da cok güzel.. Ben emzşrmediğim zamanlarda içiyordum önceden de..

allahım analı babalı büyütsün inşallahh

Selam kızlar karnım bugün kaskatı oldu arada hareket ettikçe acayip iğne batıyor kasıklarıma .resmen oturunca
kızım bacaklarımı elliyor.

canım banada drum çatı dar demişti ben sezeryanı kabul etmedim doğuma kadar doğum anında bebeğin kafası gerçekten kanala inemediği için son anda sezeryana girdim.moralini bozma ben sezeryandan sonra ertesi gün hiç yatmadım diğer günlerde normale döndüm ne ağrım ne sızım var.sezeryandan sonra ağrıların azalması için bol bol yürümek gerek sonra geçiyor.hem bebek anne karnında havasız kalırsa zihinsel engelli oluyor.ben bu riski hiç göze alamadım.bebeğime gelen bana gelsin dedim.çok şükür bebeğime yalnız bile bakıyorum.1 hafta aplam kaldı yanımda bugün memlekete gitti.her işimi kendim görüyorum.sadece ağır kaldırmak yasak...bence doğum sancısı çekmektense planlı sezeryan daha iyi.sonuçta druna güveniyorsan bekleme yavrunu kucağına al...

Son düzenleme:
slm güzel anneler.bebişimle emiştik uyudu ben geldim.çok şükür bir sorunumuz yok.tek sıkıntı şu yalancı meme başı olmadan ememiyor bizimkii.bazen emerken yavrum çok yoruluyor bu yüzden.ama yinede emzirmeye devam.uyku sorunumuz yok.gazını hep alttan üstten bırakıyor.bazen öyle pis kokuyor ki yine de bana misss miss geliyor.pırtık pırtık kakasını yapıyor.bez sık sık değiştiriyorum.onla ilgilenmekten başka hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.babası oğluna şimdiden çok alıştı.bizi gün boyu sık sık arıyor.evimize neşe ,eğlence, huzur ve mutluluk getirdi yavrum.onun kokusunu içime çekmek beni bayıltıyor.2 gün önce gezmeye bile çıkarda babamız bizi.eminönüne babası,ben,oğluşum ve teyzemizle balık ekmek yedik.arabada gezmeye gitmeye bayılıyor.yolda mışıl mışıl uyuyor.herkes kırkı çıkmadan bebek çıkmaz dedi ama biz moral olsun diye dışarı çıktık.ikinci gezmemizi de yaptık.daha öncede parka gitmiştik.

:81::81::81:
:119::119:

ben hamilelik kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum.vücudum son hafta şiş doğuma gittim halada şişlik var.kırkından sonra düzelir diyorlar.göbekte hala bayağı var.olsun diyorum.kırkımızı çıkınca bebek arabamıza oğluşu bindirip hergün yürüyüş yaparız bizde belkide..ben kuaföre bile gidemedim saçım kaşım gözüm çok fena. yinede moralimi bozmuyorum.biraz daha oğlum büyürse babamıza emanet edip bakım yaptırmaya gideceğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…