2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın doğuran annecikler ve dört gözle doğurmayı bekleyenler :)

sanırım nişanım geldi inşallah 1 -2 güne bende doğururum :) yarında kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek... inşallah hastaneye tek kişi gider 1 buçuk kişi dönerim yarın :) :)

Oh valla ben olsam kesinlikle çıkmazdım.iyi cesaret cnm valla.kızında bize başbaş yapmış.yesinler onu...

Hadi hayırlısı cnm ağrın sızın varmı?

Günydııın kızlaaaar Nasılsınız bakalım. Biz sizi çooook özledik. Doğumdan sonra giremedim doru düzgün, annem ablam hep yanımda oldular bi de oruç başlayınca... bebeğim allaha şükür beni fazla uğraşturmasa da nerdeyse hiç vakit bulamadım . Bugün annem ve ablam gitti ve boş vakit bulunca hemen de size bakiyim dedim veee tahmin ettiğim gibi sayfalar almış başına gitmiş, valla geçmişi hiç okuyamam kusura bakmayın :)

En merak ettiğim bu kadar bekledim SUZANı doğurmasını ama kendim önce doğurunca koptum sizden. Suzaaaan doğurmuşsundur nasıl geçti çok merak ediyorum. Kızlaaar kimler doğum yaptı 1 temmuzdan sonra????
Doğum yapan bebişini kucağına alanlar GÖZÜNÜZ AYDIIIN Allahım analı babalı mutlu mesut, sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşaallah

Doğum yapacak olanlar Allah yardımcınız olsun ve çok kolay doğum yapmak nasip olsun sizlere inşallah

İnşaallah canım. Benim nişanım sabah geldi ve 2 saat sonra doğum yaptım Yarın güzel haberlerle bekleriz o zaman.

Gunaydinnnn dogum yapan ark aranizda emziremeyip pompayla sagip biberonla veren varmi sutunu

Canım neden emziremiyorsun? Ben pompa almamıştım ama mecbur oldum süt bol olunca almak zorunda kaldım. 1 kez kullandım Allaha şükür şimdi bebek kendi emiyor.

Selam kızlar karnım bugün kaskatı oldu arada hareket ettikçe acayip iğne batıyor kasıklarıma .resmen oturunca
kızım bacaklarımı elliyor.

Aynen canım ama bende ne sancı ne nişan ne bişey hiçbişeyim yok alıştım da zaten uslu uslu bekliyoruz

Hadi gözünüz aydıııın benim annemde nişan geldikten hemen sonra 4-5 saat içinde hastaneye gitmek zorunda kalmış sancıdan hazırlıklarınızı tamamlayın isterseniz

evet ilk doğum olacak inşallah 3 güne kalmaz :)

Hayırlısı olsuuuunnn
Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi

Hurma aldırayım eşime bari. Severim zaten. Dün tahin pekmez aldırmıştım. Rezene falan aldırdım gazı varsa diye. Dereotu da iyi geliyo demişti burda bi arkadaş. Bakalım bunlarla doping yapayım. Bebişime iyi gelir inşallah.

ya ben değişmeyeyim diye hemen kullandı arabayı hain!!!

valla şekercim canı nası isterse orda uyuyorlar. benimki mesela bu sabah yüzüstü 1.5 sa. uyudu. dünde karnımın üstüne yan yatırdım yine yüzüstü yarım sa. uyudu bazen omuzumda uyuyakalıyo bazen memede, bazen ayağımda sallarken yani belli bi şeklimiz yok henüz ama sorarsan hayalin ne diye? mamasını verip yada emzirip yatağına yatırdıktan sonra kendi kendine uyuması tabiki

bu arada whatever , vejeteryan , raginda rabbim yawrularınızı bağışlasın size hayırlı evlat olsunlar inş.
en kısa zamanda fotolarınızıda bekliyoruzzzzz :54.

canım maşallah size gezmelerde yapılmış ben çok sıkıldım bi dışarı çıkalım diyorum ama eşim çıkarmıyor 40ı çıkmadan.
bişi dicem yanlız, o silikon başlık yüzünden benim göğsümün altında bi lezyon oluştu dr.a gittim mantar olmuşsun dedi. şimdi mantar ilacı sürüyorum emzirmeden fırsat buldukça ve çok acıyor. dikkatli ol bence, havda sıcak olduğundan o plastikler terle birleşince sorun yaratabilir öpüldüüünnn

gözün aydın Allah bagislasin

hadi gözün aydın canım darısı biz bekleyenler bişi sorucam bu nişan kırmızı acık pembe sümüksümü yoksa kahverengi mi

maşallah sizeee

:)) hadi bakalimm , hayirlisi ile inşallahh

hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…