slm güzel anneler.bebişimle emiştik uyudu ben geldim.çok şükür bir sorunumuz yok.tek sıkıntı şu yalancı meme başı olmadan ememiyor bizimkii.bazen emerken yavrum çok yoruluyor bu yüzden.ama yinede emzirmeye devam.uyku sorunumuz yok.gazını hep alttan üstten bırakıyor.bazen öyle pis kokuyor ki yine de bana misss miss geliyor.pırtık pırtık kakasını yapıyor.bez sık sık değiştiriyorum.onla ilgilenmekten başka hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.babası oğluna şimdiden çok alıştı.bizi gün boyu sık sık arıyor.evimize neşe ,eğlence, huzur ve mutluluk getirdi yavrum.onun kokusunu içime çekmek beni bayıltıyor.2 gün önce gezmeye bile çıkarda babamız bizi.eminönüne babası,ben,oğluşum ve teyzemizle balık ekmek yedik.arabada gezmeye gitmeye bayılıyor.yolda mışıl mışıl uyuyor.herkes kırkı çıkmadan bebek çıkmaz dedi ama biz moral olsun diye dışarı çıktık.ikinci gezmemizi de yaptık.daha öncede parka gitmiştik.
Eki Görüntüle 760980
:81::81::81:
:119::119:
günaydın doğuran annecikler ve dört gözle doğurmayı bekleyenler :)
sanırım nişanım geldi inşallah 1 -2 güne bende doğururum :) yarında kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek... inşallah hastaneye tek kişi gider 1 buçuk kişi dönerim yarın :) :)
sanırım nişanım geldi inşallah 1 -2 güne bende doğururum :) yarında kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek... inşallah hastaneye tek kişi gider 1 buçuk kişi dönerim yarın :) :)
Gunaydinnnn dogum yapan ark aranizda emziremeyip pompayla sagip biberonla veren varmi sutunu
Oh valla ben olsam kesinlikle çıkmazdım.iyi cesaret cnm valla.kızında bize başbaş yapmış.yesinler onu...
Hadi hayırlısı cnm ağrın sızın varmı?
İlk dogum mUyok canım ne ağrı ne sızı ne sancı hiçbirşey yok bakalım :) inşallah bugün doğum yaparım :)
İlk dogum mU
bugun olmasa da 3 güne aramızdasın
Selam kızlar karnım bugün kaskatı oldu arada hareket ettikçe acayip iğne batıyor kasıklarıma .resmen oturunca
kızım bacaklarımı elliyor.
evet ilk doğum olacak inşallah 3 güne kalmaz :)
bizim de öyleydi, her bezi kakalıydı, güzelce emiyo gibiydi, yanakları filan tombiş tombiş oluyo gibiydi, ama çok az kilo almış bizim bebek. sürekli emmek istiyodu, aranıp duruyodu, ama aynı zamanda okınıyodu, biz de gazı çıksın diye sırtını sıvazlayıp duruyoduk, gerçekten birsürü gaz çıkarıyodu, rahatlıyo gibi oluyodu da, hiç anlamadım ben nasıl böyle oldusütün kalitesini artırmak için hurma tavsiye etti doktor, günde 7-8 tane yemek lazımmış, tahin pekmez tavsiye etti, tereyağı, et, salep, boza, incir yemek lazımmış. Ben ama gereçkten bebeği kucağımda tutmaktan yemek yemeye fırsat bulamıyodum. annemlere diyodum kurudum gittim, gıdığım bile kalmadı diyodum üç gün aç bırakmışız çocukcağızı çok üzüldüm, ama bugün çok iyi maşallah, inş. böyle devam ederiz...
ya ben değişmeyeyim diye hemen kullandı arabayı hain!!!ayy tatlım sıkma canını ne yapcan bazen eşler de anlayışsız olabiliyor sen kendin arayıp değişmelerini rica etsen belki değişirler zor daha fazla sorun yaşamadan bu işi halledebilirsin inşallah canım
valla şekercim canı nası isterse orda uyuyorlar. benimki mesela bu sabah yüzüstü 1.5 sa. uyudu. dünde karnımın üstüne yan yatırdım yine yüzüstü yarım sa. uyudu bazen omuzumda uyuyakalıyo bazen memede, bazen ayağımda sallarkeniyi akşamlar kızlar bebişim bu gün 16 günlük oldu maşallah ama sıkıntılarımız var hepsütüm mü yetmiyor tam anlamadım ama sürekli huzursuz yavrum.en fazla 2 saat uyuyabiliyor.memede uyuya kalıyor hep mama takviye ediyorum mecburen ama içimede sinmiyor hiç.birde bebeğim hep memedeuyuyor başka türlü uyuytamıyorum.sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi bana bi yol gösterin ne olur.nasıl uyutucam ben bu kızı
canım maşallah size gezmelerde yapılmış ben çok sıkıldım bi dışarı çıkalım diyorum ama eşim çıkarmıyor 40ı çıkmadan.slm güzel anneler.bebişimle emiştik uyudu ben geldim.çok şükür bir sorunumuz yok.tek sıkıntı şu yalancı meme başı olmadan ememiyor bizimkii.bazen emerken yavrum çok yoruluyor bu yüzden.ama yinede emzirmeye devam.uyku sorunumuz yok.gazını hep alttan üstten bırakıyor.bazen öyle pis kokuyor ki yine de bana misss miss geliyor.pırtık pırtık kakasını yapıyor.bez sık sık değiştiriyorum.onla ilgilenmekten başka hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.babası oğluna şimdiden çok alıştı.bizi gün boyu sık sık arıyor.evimize neşe ,eğlence, huzur ve mutluluk getirdi yavrum.onun kokusunu içime çekmek beni bayıltıyor.2 gün önce gezmeye bile çıkarda babamız bizi.eminönüne babası,ben,oğluşum ve teyzemizle balık ekmek yedik.arabada gezmeye gitmeye bayılıyor.yolda mışıl mışıl uyuyor.herkes kırkı çıkmadan bebek çıkmaz dedi ama biz moral olsun diye dışarı çıktık.ikinci gezmemizi de yaptık.daha öncede parka gitmiştik.
Eki Görüntüle 760980
Kızlar doğurum geldim bende.
Çok şükür bebişimiz cuma gece saat 04.57de sağlıkla doğdu.o gündüz zaten muaynemiz vardı herşeyi yolundaydı. Sonra gece sancılandım hafif sularım gelmeye başladı hastaneye gittik ama kIzım kafkasını yaptığı için sezeryanla doğum yaptım biraz üzgün ve moralsiz girdim doğuma ama çok şükür herşey yolunda allahım bekleyenleride bir avazda kurtarsın.annelik çok farklı(anne olduktan sonra annelik yazmak bile çok farklı).doğum hikayemizide bir ara yazarız herkese kolay sağlıklı doğumlar.
slm güzel anneler.bebişimle emiştik uyudu ben geldim.çok şükür bir sorunumuz yok.tek sıkıntı şu yalancı meme başı olmadan ememiyor bizimkii.bazen emerken yavrum çok yoruluyor bu yüzden.ama yinede emzirmeye devam.uyku sorunumuz yok.gazını hep alttan üstten bırakıyor.bazen öyle pis kokuyor ki yine de bana misss miss geliyor.pırtık pırtık kakasını yapıyor.bez sık sık değiştiriyorum.onla ilgilenmekten başka hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.babası oğluna şimdiden çok alıştı.bizi gün boyu sık sık arıyor.evimize neşe ,eğlence, huzur ve mutluluk getirdi yavrum.onun kokusunu içime çekmek beni bayıltıyor.2 gün önce gezmeye bile çıkarda babamız bizi.eminönüne babası,ben,oğluşum ve teyzemizle balık ekmek yedik.arabada gezmeye gitmeye bayılıyor.yolda mışıl mışıl uyuyor.herkes kırkı çıkmadan bebek çıkmaz dedi ama biz moral olsun diye dışarı çıktık.ikinci gezmemizi de yaptık.daha öncede parka gitmiştik.
Eki Görüntüle 760980
gunydnlarrr ,
biz geldik , kahvltimizi yaptik , turp gibiyiz ne gelen var ne gidennn
günaydın canım afiyet olsun ohh ne güzel bende turp gibiyimdoğuracağa benzemiyorum gene
al benden de o kadarrr
eşimin arkadaslari bile arayıp soruyor artıkkk eşime sormakya çekinmişlerr
kızlar geçmişi okuyamadan yazıyorum
bebeğimim aldım kucağıma hamdolsun.normal doğum yaptım.
dün saat 14.50de 3340 gr 51 cm dünyaya geldi minik prensesim.
resim koyamıyorum eşim izin vermiyor maalesef
sizleri kocaman öpüyoruz.
dualarınızı hissettik
hepinize dua ettik...
geride kalanları doğum yapanları biri bana mesaj atsın çatlıcammm
herşey yolunda bu arada...
sıkıntımız yok.bebeğim uyuyor şimdi.
annesi de teyzelerine haber vermeye geldi...
darısı tüm istyenlern başınaa aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?