2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
o kadar alıştım ki halıme kızlar doğurunca cok sasiracam oğlumuzla evimize geldiğimiz gün gözlerime inanamayacam

arkadaşlar dikişlerinizi ne ile temizliyorsunuz?bana doktor su yeterlı dedı ama sağlık ocağı zefiran verdi.Bilemedim.bırde ne kadar sure kullandınız?bırde acaba ne kadar surede ıyılesırız?

ben botikon ve hastaneden solüsyon verdiler ikisini karıştırıp pamukla pansuman yapıyorum canım

Canlar biz geldik oğlumla cok guzel bo doğum macerem olmadi ne yazik ki 30 saat sancidan sonra doğum masasından acil ameliyata alındım doktoruma hayir duaları ediyorum hala (!!) Hikayemi anlatirim daha sonra oğlum ali osman 19 temmu cuma saat 11.25 te 3920gr 52 cm olarak dünyaya geldi masaallah dünyalar guzeli ...
Rabbim size en kolayindan doğumlar nasip etsin kimseyi o yolda koymasin

canım gözün aydin , zor bir dogum olmus anlasilan , Allah size bagislasin

merhablar hanımlar ve cücüklerii kımler dogurdu meraktayım paşam gun gectıkce mazaratlasıyor uyku dusunını eme dusneını daha saglayamadk tam olarakdann

gecmıse paşam uyanana kdr bakacagız ınsll

adrelanıw (nikini yanlıs yazmıs olabılırım )dıkıslerı sormususn canım benım bugun 14 .gun bıtıyor ve her wc gırdıgımde kaynayıp sogumus su ıle taharet edıp sonrasında kurulayıp sonrasındada ozellıkle dıkıslerın oldugu bolgeyı bol batıkonladım sımdı son 3-4 gunudr ıse sade dıkıslerın ustunu batıkonluyorum o kaaa ve gunıcınde 2-3 kere ped degıstırıyorum mıkrop fılan kapmasın dıyee

Bizde geldik benim kızımın gelmeye hiç niyeti yok.Doğum yapan annişler tebrik ediyorum sizleri darısı biz doğuramayanların başına inşallah.topikte doğuramayan kişi sayımız azaldı bakalım en son kim doğurcak:) sanırım ben doğururum bu gidişleeeee

çok tatlısın yaa
Allah mutluluğunu daim etsin canım

heyecanla o anı bekliyorum canım

canım senin yazdıklarınla ben gaza geldim şuanda. bir doğurasım geldki sorma

ayyyy süpersin canım nasıl özendim bak şimdi sanaaa
oğluşunda el sallamış bize sıpaaa
bende 40 gün evin içinde bekleyemem ya çıkarım sen gibi. havada güzel zaten üşümezde bebiş. iyi yapmıyosun bencede gezmekle

16: doğurasımız hep var ama bebişlerimizin gelesi yok :) nasılsın bugün sancı filan varmı? Bende hiçbişey yokta

eşim dünden beri tüm olanaklarini denedi dogurmam için :)) bugunde annesine söz vermiş iftara bana sormadan sırf beni sinirlendirmek için ama iyi oldu banada temizlik yapcaktim , akşama yemek derdim yok die sevindim , garibim bi hüzünlendi

16: doğurasımız hep var ama bebişlerimizin gelesi yok :) nasılsın bugün sancı filan varmı? Bende hiçbişey yokta
yok canım sancı nedir onu bile unuttum kuş gibiyim oğlumda maşallah çok hareketli yine. karnımı itikleyip duruyor

yazııkkkk

aynennnnnnnnnn tam uyuyayım dıyorum bende ama bakıyorumkı paşamm ayaklanmıss

keşke uyku deposu olsa. fazla uykuları oraya atsak sonrada kullansak
aynennnn
Kizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizim detaylar daha sonra
ALLAH BAGISLASIN CNM BENIMM INSLLL
zor günler bizi bekliyor. biz zaten totolarımızı yerden kaldıramıyoruz ki kuzum. bütün gün yatıştayız
SIMDILIK HEH BEBEK DOGUNCA GORURUM SENI HEHEHE ALI KAAN LAAA

YOK CNM YAA ben bır yerde okudum bazen yapıyorum gercıde emmeden once sankı gaz cıkartıyormus gıbı gogsume yatırı sırtnı pıs ıs lıyorum vucudu emmeye uyanıyor hazıran topıgındedı snaırm prof solemıs kıızn bırınee yoksam yuz ustu en son ıhtımall yapyoum bu aralar bısdede var rezeneyı aksatıyrum ondan sanırm oluyor odaa gunde en az 2 kupa rezene cayı esım aktardan almıs süperrrr
hayırlısı ınsll duselıcek zarr
ALLAH BAGISLASIN CNM DARISI DIGER KIZLAR AHA AYIN 21 OLDU BILEM NE KA CABUK GECTI TEMMZU AYINIDA BITIRDIK DARISI AGUSTOS ANNELERINE INSLL

KATILIYORM SANA ANI YASA KEYFINE BAK INSLLL mıss kokusunu cek ıcıne esım eve gırer gırmes her gun dıyo evın her yerı cennet kokusu varr dıye paşamm ın kokusu her yeere yayılmısssssssssss

ALLAH BAGISLASIN CNM COK SUKUR IYISINIZYA DOGUM SEKLINI BOSVER CNM BENIMMM
süpersınız yahuu bısde yarı kırkımızı beklıyruz dısarı cıkmak ıcın ınsllllll parmaklarnı ısırırım senn ben yaaaaaaaaa

haydı hayılrısı cnm benım sancıların tutsunda muayeneye degıl doguma gıt ınsl

bende dogurdum tatalım sagolsınnn p.tesı 8 temmuzde sunı sancı ıle catır catr dogurdum aynen ramazan dolayısıyalada ıce adapde olamadık bıs yatıyoruz ev ahalısı sahura kallkıyor derken gunler karısıyor tabı herkes oruc ben harıcc hehehpaşam la ıyıyız sende ıyısınızdır ınsllll

dogum hıkayem var tatalımmmm topıkde
pervanecım tebrıkler ınsl ıysınızdır cnm benımmm 30 st derken sakamı yapıyonn sen yaa allah bagıslasın cok gusel kg boyyy tebrıkler bacımmmmmmmmmm:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…