o kadar alıştım ki halıme kızlar doğurunca cok sasiracam oğlumuzla evimize geldiğimiz gün gözlerime inanamayacam
arkadaşlar dikişlerinizi ne ile temizliyorsunuz?bana doktor su yeterlı dedı ama sağlık ocağı zefiran verdi.Bilemedim.bırde ne kadar sure kullandınız?bırde acaba ne kadar surede ıyılesırız?
o kadar alıştım ki halıme kızlar doğurunca cok sasiracam oğlumuzla evimize geldiğimiz gün gözlerime inanamayacam
banada enerji gönderiyorlarmış memleketimdekiler doğur artık biz 9 doğurduk diye
Canlar biz geldik oğlumla cok guzel bo doğum macerem olmadi ne yazik ki 30 saat sancidan sonra doğum masasından acil ameliyata alındım doktoruma hayir duaları ediyorum hala (!!) Hikayemi anlatirim daha sonra oğlum ali osman 19 temmu cuma saat 11.25 te 3920gr 52 cm olarak dünyaya geldi masaallah dünyalar guzeli ...
Rabbim size en kolayindan doğumlar nasip etsin kimseyi o yolda koymasin
hadi gözün aydın canım darısı biz bekleyenler bişi sorucam bu nişan kırmızı acık pembe sümüksümü yoksa kahverengi mi
canım gözün aydin , zor bir dogum olmus anlasilan , Allah size bagislasin
çok tatlısın yaaKızlaaarrrrr
ben cok mutluyum ...
Öyle işte ....
Darısı doğuracakların basına ....
sanki cennette gibiyim ...
ya nazar değerse diye ürperiyorum bazen ....
Hersey rüya gibi ...
Herşey mükemmel...
Bunları hakedecek ne yaptım ben
heyecanla o anı bekliyorum canımBir elin parmağı kadar kaldınız kızlar
sizler adına heyecanlanıuorum
lütfen ilk anlarda kuzularınıza odaklanın
bebrk şekeri kapı süsü taç maç Fas'a fiso...
sadece kuZularınızı içinize cekin ohhhhh missss
boşverin tüm dünyayı
anı yaşayın...
canım senin yazdıklarınla ben gaza geldim şuanda. bir doğurasım geldki sormaKızlar doğumdan sonrada hurma yemeye devam edin
sütlerinizi koyacak yer bulamıcaksınız..
ayrıca gazsız bi bebrk için anne rezene cayı içsin.. Mışıl mışıl uyuyan bebekleriniz olucak
gaz ilaçları ile bu işler zor ..
Kimine yarayan kimine etki etmez.. Ben büyük cocuğuma denemiş hiç bi fayda görmemiştim..
zaten gün gelip geçmişe dönüp baktığınızda tüm gaz ilaçlarının kandırmaca olduğunu anlayacaksınız .. Doktorlar söylüyor bunu ben değil ...
sindirim sistemi ağrıyan bebek ne yaparsanız yapın bu süreci bi şekilde geçirecek.. İlaçlar anne babalara psikolojik destek veren placebo lar sadece..
ve zAten gaz .... Cok cok ufak bi sorun.. Gazını yiyim ben onların midelerinin ...
anne baba bu yeni bireyle evin içinde bütünleşip , uyum yakalayınca Allah ın izniyle gaz naz kalmıyo...
Hep beraber güzelce rahatça cıkarıyonz gazlarıgazları
ayyyy süpersin canım nasıl özendim bak şimdi sanaaaslm güzel anneler.bebişimle emiştik uyudu ben geldim.çok şükür bir sorunumuz yok.tek sıkıntı şu yalancı meme başı olmadan ememiyor bizimkii.bazen emerken yavrum çok yoruluyor bu yüzden.ama yinede emzirmeye devam.uyku sorunumuz yok.gazını hep alttan üstten bırakıyor.bazen öyle pis kokuyor ki yine de bana misss miss geliyor.pırtık pırtık kakasını yapıyor.bez sık sık değiştiriyorum.onla ilgilenmekten başka hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.babası oğluna şimdiden çok alıştı.bizi gün boyu sık sık arıyor.evimize neşe ,eğlence, huzur ve mutluluk getirdi yavrum.onun kokusunu içime çekmek beni bayıltıyor.2 gün önce gezmeye bile çıkarda babamız bizi.eminönüne babası,ben,oğluşum ve teyzemizle balık ekmek yedik.arabada gezmeye gitmeye bayılıyor.yolda mışıl mışıl uyuyor.herkes kırkı çıkmadan bebek çıkmaz dedi ama biz moral olsun diye dışarı çıktık.ikinci gezmemizi de yaptık.daha öncede parka gitmiştik.
Eki Görüntüle 760980
:81::81::81:
:119::119:
canım senin yazdıklarınla ben gaza geldim şuanda. bir doğurasım geldki sorma
16: doğurasımız hep var ama bebişlerimizin gelesi yok :) nasılsın bugün sancı filan varmı? Bende hiçbişey yokta
yok canım sancı nedir onu bile unuttum kuş gibiyim16: doğurasımız hep var ama bebişlerimizin gelesi yok :) nasılsın bugün sancı filan varmı? Bende hiçbişey yokta
yazııkkkkeşim dünden beri tüm olanaklarini denedi dogurmam için :)) bugunde annesine söz vermiş iftara bana sormadan sırf beni sinirlendirmek içinama iyi oldu banada temizlik yapcaktim , akşama yemek derdim yok die sevindim , garibim bi hüzünlendi
Canım varmı sancı filan ne alemdesin??
aynennnnnnnnnn tam uyuyayım dıyorum bende ama bakıyorumkı paşamm ayaklanmıssayyy ne keyifli bi miskinliktir o
bende dün gece yatarken "yarın evi süpürüp silmeliyim" diye kurdum kendimi ama sabah 07.30'da alarmımız (ayliz) uyandırdıkarnını doyurdum oldu 8.00 bıcı bıcı yaptırdık oldu 9.00... yağla masaj yap bi daha karnını doyur oldu uyut 11,30... benim tabi hoşafım çıktı... sonra o uyurken çamaşır topladım bi makine de aylizin kıyafetleri vardı onlar yıkandı astım... temiz bulaşıkları topla yerleştir... kirlisini yerleştir... tabi 1 buçuk saatlik periyotlarda da ayliz hanımı uyandırıp karnını doyurdum... bide aylizin dolabı çok dağılmıştı nedense onu toparladım... bu saat oldu daha öğle yemeği yememiştim beynim zonklamaya başladı da öyle geldi aklıma... hemen gittim bişiler atıştırdım inşallah geçer başımın ağrısı... tabi evi süpürüp silme işi yalan oldu... şimdi de uyuklamayı düşünüyorum ama 1 saat sonra prensesin beslenme saati... hemen dalabilirim inşallah...
aynennnnkeşke uyku deposu olsa. fazla uykuları oraya atsak sonrada kullansak
ALLAH BAGISLASIN CNM BENIMM INSLLLKizlar ben sabah 9:18 de sezeryanla bebisime kavustum... beklenn kilo 3500gr di 2910gr 51 cm dogdu kizimdetaylar daha sonra
SIMDILIK HEH BEBEK DOGUNCA GORURUM SENI HEHEHE ALI KAAN LAAAzor günler bizi bekliyor. biz zaten totolarımızı yerden kaldıramıyoruz ki kuzum. bütün gün yatıştayız
YOK CNM YAA ben bır yerde okudum bazen yapıyorum gercıde emmeden once sankı gaz cıkartıyormus gıbı gogsume yatırı sırtnı pıs ıs lıyorum vucudu emmeye uyanıyor hazıran topıgındedı snaırm prof solemıs kıızn bırınee yoksam yuz ustu en son ıhtımall yapyoum bu aralar bısdede var rezeneyı aksatıyrum ondan sanırm oluyor odaa gunde en az 2 kupa rezene cayı esım aktardan almıs süperrrrKızlarrr
Bu gaz sorununun ilaçsız tdavisi yokmu?
Masaj yapıyorum karnına ma bizim kı durmyor ağlıyor. Sürekli de meme arayışında. Memeyi aldığında susuyor sadece.
Uykuyo çok zor dalıyor, sürekli ıkınma halinde. Top gibi oluyor kendini sıkmaktan
Ikınmaktan yoruluyor garibim
Çok üzülüyorum napıcam
hayırlısı ınsll duselıcek zarrBizim de uykular düzensiz. Napıcaz böyle bilmiyorum.
Benim yarın kayınvalideler gelecek bayrama kadar burdalar. Evi ise tabiri caizse b.k götürüyo.
Kızımı uyuttuğum aralarda yapayım diyorum, yetişemiyorum. Bizim kız bu aralar çok az uyuyo. Uyumadığı zamanda hep memede.
Şu gaz sorununu bi halledebilseydik rahatlardı kuzum.
Hyırlı olsun canım, bundan sonraki günlerinde de Allah yrdımcın olsun.
Ultrason kesin bilgi vermiyomuş kiloyla ilgili
ALLAH BAGISLASIN CNM DARISI DIGER KIZLAR AHA AYIN 21 OLDU BILEM NE KA CABUK GECTI TEMMZU AYINIDA BITIRDIK DARISI AGUSTOS ANNELERINE INSLLkızlar geçmişi okuyamadan yazıyorum
bebeğimim aldım kucağıma hamdolsun.normal doğum yaptım.
dün saat 14.50de 3340 gr 51 cm dünyaya geldi minik prensesim.
resim koyamıyorum eşim izin vermiyor maalesef
sizleri kocaman öpüyoruz.
dualarınızı hissettik
hepinize dua ettik...
geride kalanları doğum yapanları biri bana mesaj atsın çatlıcammm
herşey yolunda bu arada...
sıkıntımız yok.bebeğim uyuyor şimdi.
annesi de teyzelerine haber vermeye geldi...
darısı tüm istyenlern başınaa aminnn
Kızlaaarrrrr
ben cok mutluyum ...
Öyle işte ....
Darısı doğuracakların basına ....
sanki cennette gibiyim ...
ya nazar değerse diye ürperiyorum bazen ....
Hersey rüya gibi ...
Herşey mükemmel...
Bunları hakedecek ne yaptım ben
KATILIYORM SANA ANI YASA KEYFINE BAK INSLLL mıss kokusunu cek ıcıne esım eve gırer gırmes her gun dıyo evın her yerı cennet kokusu varr dıye paşamm ın kokusu her yeere yayılmısssssssssssBir elin parmağı kadar kaldınız kızlar
sizler adına heyecanlanıuorum
lütfen ilk anlarda kuzularınıza odaklanın
bebrk şekeri kapı süsü taç maç Fas'a fiso...
sadece kuZularınızı içinize cekin ohhhhh missss
boşverin tüm dünyayı
anı yaşayın...
ALLAH BAGISLASIN CNM COK SUKUR IYISINIZYA DOGUM SEKLINI BOSVER CNM BENIMMMKızlar doğurum geldim bende.
Çok şükür bebişimiz cuma gece saat 04.57de sağlıkla doğdu.o gündüz zaten muaynemiz vardı herşeyi yolundaydı. Sonra gece sancılandım hafif sularım gelmeye başladı hastaneye gittik ama kIzım kafkasını yaptığı için sezeryanla doğum yaptım biraz üzgün ve moralsiz girdim doğuma ama çok şükür herşey yolunda allahım bekleyenleride bir avazda kurtarsın.annelik çok farklı(anne olduktan sonra annelik yazmak bile çok farklı).doğum hikayemizide bir ara yazarız herkese kolay sağlıklı doğumlar.
süpersınız yahuu bısde yarı kırkımızı beklıyruz dısarı cıkmak ıcın ınsllllll parmaklarnı ısırırım senn ben yaaaaaaaaaslm güzel anneler.bebişimle emiştik uyudu ben geldim.çok şükür bir sorunumuz yok.tek sıkıntı şu yalancı meme başı olmadan ememiyor bizimkii.bazen emerken yavrum çok yoruluyor bu yüzden.ama yinede emzirmeye devam.uyku sorunumuz yok.gazını hep alttan üstten bırakıyor.bazen öyle pis kokuyor ki yine de bana misss miss geliyor.pırtık pırtık kakasını yapıyor.bez sık sık değiştiriyorum.onla ilgilenmekten başka hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.babası oğluna şimdiden çok alıştı.bizi gün boyu sık sık arıyor.evimize neşe ,eğlence, huzur ve mutluluk getirdi yavrum.onun kokusunu içime çekmek beni bayıltıyor.2 gün önce gezmeye bile çıkarda babamız bizi.eminönüne babası,ben,oğluşum ve teyzemizle balık ekmek yedik.arabada gezmeye gitmeye bayılıyor.yolda mışıl mışıl uyuyor.herkes kırkı çıkmadan bebek çıkmaz dedi ama biz moral olsun diye dışarı çıktık.ikinci gezmemizi de yaptık.daha öncede parka gitmiştik.
Eki Görüntüle 760980
:81::81::81:
:119::119:
haydı hayılrısı cnm benım sancıların tutsunda muayeneye degıl doguma gıt ınslgünaydın doğuran annecikler ve dört gözle doğurmayı bekleyenler :)
sanırım nişanım geldi inşallah 1 -2 güne bende doğururum :) yarında kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek... inşallah hastaneye tek kişi gider 1 buçuk kişi dönerim yarın :) :)
bende dogurdum tatalım sagolsınnn p.tesı 8 temmuzde sunı sancı ıle catır catr dogurdum aynen ramazan dolayısıyalada ıce adapde olamadık bıs yatıyoruz ev ahalısı sahura kallkıyor derken gunler karısıyor tabı herkes oruc ben harıcc hehehGünydııın kızlaaaarNasılsınız bakalım. Biz sizi çooook özledik. Doğumdan sonra giremedim doru düzgün, annem ablam hep yanımda oldular bi de oruç başlayınca... bebeğim allaha şükür beni fazla uğraşturmasa da nerdeyse hiç vakit bulamadım . Bugün annem ve ablam gitti ve boş vakit bulunca hemen de size bakiyim dedim veee tahmin ettiğim gibi sayfalar almış başına gitmiş, valla geçmişi hiç okuyamam kusura bakmayın :)
En merak ettiğim bu kadar bekledim SUZANı doğurmasını ama kendim önce doğurunca koptum sizden. Suzaaaan doğurmuşsundur nasıl geçti çok merak ediyorum. Kızlaaar kimler doğum yaptı 1 temmuzdan sonra????
Doğum yapan bebişini kucağına alanlar GÖZÜNÜZ AYDIIINAllahım analı babalı mutlu mesut, sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşaallah
Doğum yapacak olanlar Allah yardımcınız olsun ve çok kolay doğum yapmak nasip olsun sizlere inşallah
İnşaallah canım. Benim nişanım sabah geldi ve 2 saat sonra doğum yaptımYarın güzel haberlerle bekleriz o zaman.
Canım neden emziremiyorsun? Ben pompa almamıştım ama mecbur oldum süt bol olunca almak zorunda kaldım. 1 kez kullandım Allaha şükür şimdi bebek kendi emiyor.
pervanecım tebrıkler ınsl ıysınızdır cnm benımmm 30 st derken sakamı yapıyonn sen yaa allah bagıslasın cok gusel kg boyyy tebrıkler bacımmmmmmmmmm:13::13:Canlar biz geldik oğlumla cok guzel bo doğum macerem olmadi ne yazik ki 30 saat sancidan sonra doğum masasından acil ameliyata alındım doktoruma hayir duaları ediyorum hala (!!) Hikayemi anlatirim daha sonra oğlum ali osman 19 temmu cuma saat 11.25 te 3920gr 52 cm olarak dünyaya geldi masaallah dünyalar guzeli ...
Rabbim size en kolayindan doğumlar nasip etsin kimseyi o yolda koymasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?