eşim dünden beri tüm olanaklarini denedi dogurmam için :)) bugunde annesine söz vermiş iftara bana sormadan sırf beni sinirlendirmek içinama iyi oldu banada temizlik yapcaktim , akşama yemek derdim yok die sevindim , garibim bi hüzünlendi
yok canım sancı nedir onu bile unuttum kuş gibiyimoğlumda maşallah çok hareketli yine. karnımı itikleyip duruyor
turp gibiyim Elhamdülillah
slm güzel anneler.bebişimle emiştik uyudu ben geldim.çok şükür bir sorunumuz yok.tek sıkıntı şu yalancı meme başı olmadan ememiyor bizimkii.bazen emerken yavrum çok yoruluyor bu yüzden.ama yinede emzirmeye devam.uyku sorunumuz yok.gazını hep alttan üstten bırakıyor.bazen öyle pis kokuyor ki yine de bana misss miss geliyor.pırtık pırtık kakasını yapıyor.bez sık sık değiştiriyorum.onla ilgilenmekten başka hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.babası oğluna şimdiden çok alıştı.bizi gün boyu sık sık arıyor.evimize neşe ,eğlence, huzur ve mutluluk getirdi yavrum.onun kokusunu içime çekmek beni bayıltıyor.2 gün önce gezmeye bile çıkarda babamız bizi.eminönüne babası,ben,oğluşum ve teyzemizle balık ekmek yedik.arabada gezmeye gitmeye bayılıyor.yolda mışıl mışıl uyuyor.herkes kırkı çıkmadan bebek çıkmaz dedi ama biz moral olsun diye dışarı çıktık.ikinci gezmemizi de yaptık.daha öncede parka gitmiştik.
Eki Görüntüle 760980
:81::81::81:
:119::119:
:18::18::hayırlısıyla kucunuza alırsınız inşallah..günaydın doğuran annecikler ve dört gözle doğurmayı bekleyenler :)
sanırım nişanım geldi inşallah 1 -2 güne bende doğururum :) yarında kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek... inşallah hastaneye tek kişi gider 1 buçuk kişi dönerim yarın :) :)
Günydııın kızlaaaarNasılsınız bakalım. Biz sizi çooook özledik. Doğumdan sonra giremedim doru düzgün, annem ablam hep yanımda oldular bi de oruç başlayınca... bebeğim allaha şükür beni fazla uğraşturmasa da nerdeyse hiç vakit bulamadım . Bugün annem ve ablam gitti ve boş vakit bulunca hemen de size bakiyim dedim veee tahmin ettiğim gibi sayfalar almış başına gitmiş, valla geçmişi hiç okuyamam kusura bakmayın :)
En merak ettiğim bu kadar bekledim SUZANı doğurmasını ama kendim önce doğurunca koptum sizden. Suzaaaan doğurmuşsundur nasıl geçti çok merak ediyorum. Kızlaaar kimler doğum yaptı 1 temmuzdan sonra????
Doğum yapan bebişini kucağına alanlar GÖZÜNÜZ AYDIIINAllahım analı babalı mutlu mesut, sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşaallah
Doğum yapacak olanlar Allah yardımcınız olsun ve çok kolay doğum yapmak nasip olsun sizlere inşallah
allahım bebişlerinizi analı babalı büyütsün inşallah..Canlar biz geldik oğlumla cok guzel bo doğum macerem olmadi ne yazik ki 30 saat sancidan sonra doğum masasından acil ameliyata alındım doktoruma hayir duaları ediyorum hala (!!) Hikayemi anlatirim daha sonra oğlum ali osman 19 temmu cuma saat 11.25 te 3920gr 52 cm olarak dünyaya geldi masaallah dünyalar guzeli ...
Rabbim size en kolayindan doğumlar nasip etsin kimseyi o yolda koymasin
Canlar biz geldik oğlumla cok guzel bo doğum macerem olmadi ne yazik ki 30 saat sancidan sonra doğum masasından acil ameliyata alındım doktoruma hayir duaları ediyorum hala (!!) Hikayemi anlatirim daha sonra oğlum ali osman 19 temmu cuma saat 11.25 te 3920gr 52 cm olarak dünyaya geldi masaallah dünyalar guzeli ...
Rabbim size en kolayindan doğumlar nasip etsin kimseyi o yolda koymasin
rengi açık pembeden kahverengiye kadar değişiyormuş ama dediğin gibi sümüksü bişey tuhaf geldi bana :)inşallah hepimiz bi günde doğururuz
biz geldik...
rüyamda doğuruyordum bugün. normal doğum için çatala yatıyorum ne alakaysa sonrada sezaryan olmuşum uyanıyorum yaa normal doğuracaktım falan diyorum bebişimide göremedim uyandım.. hayırdır inşallahh..
eşim dünden beri tüm olanaklarini denedi dogurmam için :)) bugunde annesine söz vermiş iftara bana sormadan sırf beni sinirlendirmek içinama iyi oldu banada temizlik yapcaktim , akşama yemek derdim yok die sevindim , garibim bi hüzünlendi
iteklemeleri artık iice can yakar oldu ama demi. bi çıksın ayaklarını ısıracam hemenyok canım sancı nedir onu bile unuttum kuş gibiyimoğlumda maşallah çok hareketli yine. karnımı itikleyip duruyor
inşallah bakalım. sahurda falan kasık bel ağrısı vardı şimdide bişi kalmadı pöffdünde ben doğuruyordum rüyamda bugun oğlum gene karnımda insallh senin rüyan çıkar :))))
hade bakalım yine gel. benimde oğlum olsa sünnet yaptırırdım erkenden sonradan hatırlamasın tehditlerede maruz kalmasın diekızlar bu arada cuma gunu oglumun ısıtme test var ve sonrAsında Özel hastanede sunnet yaptırıyoruzz paşa erkek oluyor sogan cücüklügünden terfi alyor kısmetse HEhehe o gun 17 gunluk oluyoruz ınsll ALLAH IN IZNI ILE INSL DUA IEL SIZE KOLAY DOGUMLAR GORUMEK UZEREEEEEEEEEE
tatlım ali kaan şimdiden geceleri uyutmuyor beni. gündüzleri şapşal gibiyimSIMDILIK HEH BEBEK DOGUNCA GORURUM SENI HEHEHE ALI KAAN LAAA
bizim bebişler tam anne kuzusu olucaklar galiba sımsıkı tutundular anneciklerineHahahaha :) sabahta benim eşim beni sinirlendirmeye çalıştı ama ikimizde kahkaha krizine girdik of ya sen bugünde doğuramicaksın diyor
Ohh süper süper maşallah valla doğuramayanlar klübü olduk çıktık valla
Çok şükür tatlım aynı bende soranlara doğurmicam ben ya sizene diyorum artık bi piknik olayına gireyim hatta bugün ben
hayır olsun inşallah canım. sürekli doğum anını düşünmekten görmüşsündür öyle senbiz geldik...
rüyamda doğuruyordum bugün. normal doğum için çatala yatıyorum ne alakaysa sonrada sezaryan olmuşum uyanıyorum yaa normal doğuracaktım falan diyorum bebişimide göremedim uyandım.. hayırdır inşallahh..
evet can yakıyor cidden. derim yanıyormuş gibi hissediyorum. yerini beğenmemiş gibi tekmeler atıyor bazen sığamıyor sanki. bende kızıyorum ona beğenmiyorsan çık bak buralar geniş yayılırsın diyorum. iki tane yatak aldık beğenmezsen bizimkinde yatarsın diyorum
iteklemeleri artık iice can yakar oldu ama demi. bi çıksın ayaklarını ısıracam hemen
inşallah bakalım. sahurda falan kasık bel ağrısı vardı şimdide bişi kalmadı pöff
hade bakalım yine gel. benimde oğlum olsa sünnet yaptırırdım erkenden sonradan hatırlamasın tehditlerede maruz kalmasın die
aynen yaa beğenmediysen çık yavrumevet can yakıyor cidden. derim yanıyormuş gibi hissediyorum. yerini beğenmemiş gibi tekmeler atıyor bazen sığamıyor sanki. bende kızıyorum ona beğenmiyorsan çık bak buralar geniş yayılırsın diyorum. iki tane yatak aldık beğenmezsen bizimkinde yatarsın diyorumama galiba sıkışıklığı daha çok seviyor sıpam
mide yanmasına hep diyorum doktorum bana panto die bi ilaç verdi mide koruyucu sabah aç karna içiyorsun 2 3 gün idare ediyor gaviscon falan kar etmmemişti bana onunla rahatladım 2 aydır falantatlım ali kaan şimdiden geceleri uyutmuyor beni. gündüzleri şapşal gibiyimbütün gece mide yanmasından yatakta oturdum saf saf. sabahım ilk ışıklarıyla biraz daha iyi oldum öğlene kadar uyumuşum sonrada
yok tatlım yaa bu gecede yine uyuyamadım oturdum yatakta yanma geçsin diye. şuanda sersem gibiyimslm kizlar takip edyorm surekli ama teldn yazmak iskeence sizi cook ozledimm bebislerniz nail benmki ane karnnda pasalar gibi takilmakda hala gece uykular yok tabi mide eksmesi fena rennie dikiyorm surekli kafama kar etmyor ndd senn.gibi oldum ayni sende de vardi bi ara gecdimi??bide heycan var her gece bekly oglumu hayallere daliyorum sanki yarn dogcakmis gibi uyyanmuormm heycandan:))
ya ben rennie yi bile içmek istemiyorum. ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. onuda son anda artık dayanılmaz hale gelince içiyorum. zaten ne kaldıki şunun şurasındaaynen yaa beğenmediysen çık yavrum
mide yanmasına hep diyorum doktorum bana panto die bi ilaç verdi mide koruyucu sabah aç karna içiyorsun 2 3 gün idare ediyor gaviscon falan kar etmmemişti bana onunla rahatladım 2 aydır falan
ayy hadibaklm inas bizede ugar u nisan hayrli haberleni beklyoez.cnmgünaydın doğuran annecikler ve dört gözle doğurmayı bekleyenler :)
sanırım nişanım geldi inşallah 1 -2 güne bende doğururum :) yarında kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek... inşallah hastaneye tek kişi gider 1 buçuk kişi dönerim yarın :) :)
zatn drek.eski kiyagetlere donememde bol.bodylermi flan gyerm.umudndayim. bozma tabiki bu gecici bi surec oglunlabile cikablrsnz uydugu zman kuafore allahdan benm.kuafor hen altimda hic olmassa ile yapmayi dusnnuyrm ama once bi hayirlisyla alalimd kucagmza insallah. siz.gezmelere bile.cikmissnz masallaahben hamilelik kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum.vücudum son hafta şiş doğuma gittim halada şişlik var.kırkından sonra düzelir diyorlar.göbekte hala bayağı var.olsun diyorum.kırkımızı çıkınca bebek arabamıza oğluşu bindirip hergün yürüyüş yaparız bizde belkide..ben kuaföre bile gidemedim saçım kaşım gözüm çok fena. yinede moralimi bozmuyorum.biraz daha oğlum büyürse babamıza emanet edip bakım yaptırmaya gideceğim....
iaynen yaa beğenmediysen çık yavrum
mide yanmasına hep diyorum doktorum bana panto die bi ilaç verdi mide koruyucu sabah aç karna içiyorsun 2 3 gün idare ediyor gaviscon falan kar etmmemişti bana onunla rahatladım 2 aydır falan
aynen cnm bnde bekle.bekle don otur filan yatalda ennson icyorm amaa anind rahatlama veriyo uykuya daliyorum hemen. az. kaldi.surdaa. 40.haftayi.doldurdkdannra bi sabir geldi sana:)) sanirim banaada ole.olicakk:))ya ben rennie yi bile içmek istemiyorum. ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. onuda son anda artık dayanılmaz hale gelince içiyorum. zaten ne kaldıki şunun şurasında41. haftadayım. en fazla 1 hafta daha çekicem büyük olasılıkla bu yanmaları
yok tatlım yaa bu gecede yine uyuyamadım oturdum yatakta yanma geçsin diye. şuanda sersem gibiyim
ben artık oğluşumu beklemeyi bıraktım o nasıl olsa keyfi ne zaman isterse öyle gelicek
Selam güzel anneler ve o güzel annelerin civcivleri..Biz memleketimize geldik çekirdek aile olarak. Geldiğimiz günden beri paso geziyoruz. daha bugün evde oturma fırsatı bulduk. Benim cimcimem 33 günlük oldu teyzeleri kocaman oldu bile. Evvelsi gün 1.ay aşımızı yaptırdık. Ne siz sorun o aşı anını ne ben söyleyeyim. Ama fazla zorlanmadık aşıdan sonra biraz huzursuzluk oldu o kadar. Neyse doğuran arkadaşlar varmış bakamadım bir ara sakin zamanda bakacağım ama Allah analı babalı büyütsün inş. hepinizin meleklerini.. Doğumu az kalan arkadaşlar sizler de tez zamanda kavuşursunuz meleklerinize inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?