2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hahahaha :) sabahta benim eşim beni sinirlendirmeye çalıştı ama ikimizde kahkaha krizine girdik of ya sen bugünde doğuramicaksın diyor

yok canım sancı nedir onu bile unuttum kuş gibiyim oğlumda maşallah çok hareketli yine. karnımı itikleyip duruyor

Ohh süper süper maşallah valla doğuramayanlar klübü olduk çıktık valla

turp gibiyim Elhamdülillah

Çok şükür tatlım aynı bende soranlara doğurmicam ben ya sizene diyorum artık bi piknik olayına gireyim hatta bugün ben

ohh ne güzell maşallah size
:18::18::hayırlısıyla kucunuza alırsınız inşallah..

allahım bebişlerinizi analı babalı büyütsün inşallah..

gözün aydın canım maşallh oğluna darısı bekleyenlere inşallah :)))

biz geldik...
rüyamda doğuruyordum bugün. normal doğum için çatala yatıyorum ne alakaysa sonrada sezaryan olmuşum uyanıyorum yaa normal doğuracaktım falan diyorum bebişimide göremedim uyandım.. hayırdır inşallahh..

dünde ben doğuruyordum rüyamda bugun oğlum gene karnımda insallh senin rüyan çıkar :))))

kızlar bu arada cuma gunu oglumun ısıtme test var ve sonrAsında Özel hastanede sunnet yaptırıyoruzz paşa erkek oluyor sogan cücüklügünden terfi alyor kısmetse HEhehe o gun 17 gunluk oluyoruz ınsll ALLAH IN IZNI ILE INSL DUA IEL SIZE KOLAY DOGUMLAR GORUMEK UZEREEEEEEEEEE

yok canım sancı nedir onu bile unuttum kuş gibiyim oğlumda maşallah çok hareketli yine. karnımı itikleyip duruyor
iteklemeleri artık iice can yakar oldu ama demi. bi çıksın ayaklarını ısıracam hemen
dünde ben doğuruyordum rüyamda bugun oğlum gene karnımda insallh senin rüyan çıkar :))))
inşallah bakalım. sahurda falan kasık bel ağrısı vardı şimdide bişi kalmadı pöff
hade bakalım yine gel. benimde oğlum olsa sünnet yaptırırdım erkenden sonradan hatırlamasın tehditlerede maruz kalmasın die

SIMDILIK HEH BEBEK DOGUNCA GORURUM SENI HEHEHE ALI KAAN LAAA
tatlım ali kaan şimdiden geceleri uyutmuyor beni. gündüzleri şapşal gibiyim bütün gece mide yanmasından yatakta oturdum saf saf. sabahım ilk ışıklarıyla biraz daha iyi oldum öğlene kadar uyumuşum sonrada

bizim bebişler tam anne kuzusu olucaklar galiba sımsıkı tutundular anneciklerine

hayır olsun inşallah canım. sürekli doğum anını düşünmekten görmüşsündür öyle sen

evet can yakıyor cidden. derim yanıyormuş gibi hissediyorum. yerini beğenmemiş gibi tekmeler atıyor bazen sığamıyor sanki. bende kızıyorum ona beğenmiyorsan çık bak buralar geniş yayılırsın diyorum. iki tane yatak aldık beğenmezsen bizimkinde yatarsın diyorum ama galiba sıkışıklığı daha çok seviyor sıpam

slm kizlar takip edyorm surekli ama teldn yazmak iskeence sizi cook ozledimm bebislerniz nail benmki ane karnnda pasalar gibi takilmakda hala gece uykular yok tabi mide eksmesi fena rennie dikiyorm surekli kafama kar etmyor ndd senn.gibi oldum ayni sende de vardi bi ara gecdimi??bide heycan var her gece bekly oglumu hayallere daliyorum sanki yarn dogcakmis gibi uyyanmuormm heycandan:))

aynen yaa beğenmediysen çık yavrum
mide yanmasına hep diyorum doktorum bana panto die bi ilaç verdi mide koruyucu sabah aç karna içiyorsun 2 3 gün idare ediyor gaviscon falan kar etmmemişti bana onunla rahatladım 2 aydır falan

yok tatlım yaa bu gecede yine uyuyamadım oturdum yatakta yanma geçsin diye. şuanda sersem gibiyim
ben artık oğluşumu beklemeyi bıraktım o nasıl olsa keyfi ne zaman isterse öyle gelicek

ya ben rennie yi bile içmek istemiyorum. ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. onuda son anda artık dayanılmaz hale gelince içiyorum. zaten ne kaldıki şunun şurasında 41. haftadayım. en fazla 1 hafta daha çekicem büyük olasılıkla bu yanmaları

ayy hadibaklm inas bizede ugar u nisan hayrli haberleni beklyoez.cnm
zatn drek.eski kiyagetlere donememde bol.bodylermi flan gyerm.umudndayim. bozma tabiki bu gecici bi surec oglunlabile cikablrsnz uydugu zman kuafore allahdan benm.kuafor hen altimda hic olmassa ile yapmayi dusnnuyrm ama once bi hayirlisyla alalimd kucagmza insallah. siz.gezmelere bile.cikmissnz masallaah
i

bugun alym eczaneden uytmyor bu aci valla. ruyan hayir olsn ttlim en.kisa zamaanda herceklsr isallaaaah

Selam güzel anneler ve o güzel annelerin civcivleri.. Biz memleketimize geldik çekirdek aile olarak. Geldiğimiz günden beri paso geziyoruz. daha bugün evde oturma fırsatı bulduk. Benim cimcimem 33 günlük oldu teyzeleri kocaman oldu bile. Evvelsi gün 1.ay aşımızı yaptırdık. Ne siz sorun o aşı anını ne ben söyleyeyim. Ama fazla zorlanmadık aşıdan sonra biraz huzursuzluk oldu o kadar. Neyse doğuran arkadaşlar varmış bakamadım bir ara sakin zamanda bakacağım ama Allah analı babalı büyütsün inş. hepinizin meleklerini.. Doğumu az kalan arkadaşlar sizler de tez zamanda kavuşursunuz meleklerinize inş.

aynen cnm bnde bekle.bekle don otur filan yatalda ennson icyorm amaa anind rahatlama veriyo uykuya daliyorum hemen. az. kaldi.surdaa. 40.haftayi.doldurdkdannra bi sabir geldi sana:)) sanirim banaada ole.olicakk:))
yok tatlım yaa bu gecede yine uyuyamadım oturdum yatakta yanma geçsin diye. şuanda sersem gibiyim
ben artık oğluşumu beklemeyi bıraktım o nasıl olsa keyfi ne zaman isterse öyle gelicek

ohh masallaah buyuttn sen.kzi. uzun omurlee.versn.allah.insallah hepmimizinkine

arkadaşlar bende 37. haftamdayım az kaldı doğumuma bebek arabası alıcaz ama hangi markanınkini alıcağımı bilemiyorum yeni alan arkadaşlar varsa fikirleriniizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…