2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben bekledikçe sıpam gelmiyor bende artık beklemiyorum hamişliğin tadını çıkarıyorum. oğlumun tekmelerini izliyorum karnımda
bana rennie anında etki etmiyor ne yazık ki. yattığım gibi ağzıma azı sular gelyor. artık oturur vaziyette uyumaya başladım.

arkadaşlar bende 37. haftamdayım az kaldı doğumuma bebek arabası alıcaz ama hangi markanınkini alıcağımı bilemiyorum yeni alan arkadaşlar varsa fikirleriniizi bekliyorum...
aaahh canım 37. haftadayım doğuma az kaldı diyorsun ben 41 deyim hala bi sancı yok
neyse sorunun cevabına geleyim. ben graco fusio aldım. oto koltuğuyla birlikte 900 tl ye. oto koltuğu arabada kullanılabiliyor. hafif kolay katlanıyor. puseti yön değiştirebiliyor. pusetini istersen kendine dönük kullanabilmek çok önemli bi özellik bence. ve bu şekilde olan çoğu bebek arabası çok hantal oluyor. özellik sap kısmından çevrilenler kocaman ve ağır oluyor. bunun puseti çıkartılıp yönü değişiyor iskeletide çok ağır değil. ayrıca yere de çok yakın değil o yönden de güzel.
ay ne çok övdüm arabayı çok severek aldığım belli oldu sanırım
burda da videosu var canım bak istersen
Graco Fusio - YouTube

soguk süt iyi gelio bana cnm

soguk süt iyi gelio bana cnm
onuda içiyorum canım. anlık iyi geliyor ama yatınca hemen o mide asitleri ağzıma geliyor. gün içinde mide yanması sıkıntı yaratmıyor ayakta olduğum için yatınca fena oluyor

arkadaşlar bende 37. haftamdayım az kaldı doğumuma bebek arabası alıcaz ama hangi markanınkini alıcağımı bilemiyorum yeni alan arkadaşlar varsa fikirleriniizi bekliyorum...
bennde nd ni aldgnin sunny baby maarkasni aldm resmn asik.oldm arabay inanilmaz hafif ve bnce en buyuk.ozelllik sadece pusetli olrk yada sadece 6aydan sonra olan kisminid ayri.kullanmak yani ust uste degilde.cikarlp takilablendenn.olmasi.n.uyisi yani hem.pratik hemde hantal olmuyo.alcgn arabada ilk.buna.bak.bnce

alla alla sen rennie bagsklk kaznn sanm:)) aynen annesi dnlenp keyfmze baklm allah.biliyo zamanini biz.ne.yapsak.boos:)))

canım doymadığnı nasıl anlıyorsun

hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün inşallah

hakkaten öyle oldu galiba etkisi kısa sürüyor ilacın
naniş limon denedinmi canim :) birde turk kahvesi
bişey dicem ben türk kahvesi içiyorum ama gün içinde. gece başlayan mide yanmalarında mı içmem lazımki :44: gecenin bir yarısı kalkıp onla uğraşmak zor gelir bana yaa
zaten asit boğazıma kadar gelmiş oluyor ne yesem çıkarcakmış gibi oluyorum. soğuk yoğurtta denedim bi gece oda ferahlatmıştı ama yinede 1 saat bekleyip öyle uyuyabildim

arkadaşlar dikişlerinizi ne ile temizliyorsunuz?bana doktor su yeterlı dedı ama sağlık ocağı zefiran verdi.Bilemedim.bırde ne kadar sure kullandınız?bırde acaba ne kadar surede ıyılesırız?

canım her tuvaetten sonra batikonla pansuman yaptım ben onbeşinci günde anca azaldı ağrılarım 20 günde tamamen geçti çok çok az var üç gün öncede bi dikişim düştü diğerleri ne alemde biliyorum

o dikiş olayı benim çok gözümü korkutuyor :18::18::18::18:

bende içiyorum sabahlari , gece 1 de sahur beklerken napim ayılamıom :))

o dikiş olayı benim çok gözümü korkutuyor :18::18::18::18:
Korkma korkma bi şi yok
benim kafın dogumcu ban'a bi de demez mi estetik dikiş attım diye...
Ne diyim eşim ellerinizden öper dedim ayol

kızlar su sarılık olayını sorcam size..
şimdi biz 3. Gün cocuk doktoruna muayene ye gittik cok hafif bi sarılığı var ama bunun için kan alıp deger bakmaya gerek yok dedi.
Ben de ya artarsa sarılık bi daga göstermeye gelelim mi dedim
yoooo bu saatten sonra artmaz dedi
çbu kadın neye güvenerek öyle dedi mantığı nedir bu sarılık olayının
bi daha görmeme gerek yok 15. Gün gel dedi.. Yoktur di mi sarılık ayol

dene bakalım canım.rüyada görüoz artık anca

ohh maşallah canım. amiiiiiiinnnn inşallahh

maşalah canım size rabbim bağışlasın hayır olsun

kızlar nasılsınız.biz geldik.çarşamba günü saat 13:30 itibariyle sezaryenla doğum yaptım.kızım artk kollarımda :)))))

Kızçeler biz geldikkkkkkkk kızçem uyuyor
babası uyuttu maşallah mışıl mışıl
Dün 20 günlük olduk biz ve dışarıya çıktık...Annem cuma akşamı evine
döndü ben de DURU'yla ve eşimle başbaşa kaldım:18::18:
2 gün annesiz baktım ona ve inanılmaz güven içerisindeydimmm
Gazıdır,kakasıdır,çişidir derken 2 günü geçirdik kzıçemle
Biraz sonra anneanne ve dedemiz gecelecekler çok özlemişler
kızçemiziBbamız almaya gitti.....

Gaz sorunundan bahsetymişsiniz şükürler olsun biz yaşamadık henüz
Sadece emerken bazen kızarıyor zorlanıyor o ara alttan işini hallediyor
Bir de memeyi bırakınca hemen gaz çıakrma seansını başlatıyoruz
ÇıkANA kadar sırtını ovalıyorum inatla....Ağızdan da çıktı mı rahatlıyoruz
HEm bu arada hemen yatırmamış oluyorum kuzumu....Eğer yatırırsam
daha midesine gitmemiş olan sütler ağzına geliyor ve kusuyor
bu sefer de boğazını yakıyor:26::26::26::26:

Dikiş acısı tam 1 haftada geçti benim.Arada sırada yanıyor ama geçti kabul ediyorum ben
Ben her wcden sonra batikonla pansuman yapıyorum....
Bir de doktorum 2 adet krem verdi eğer kızarıklık ve kaşıntı olursa diye
onları da sürüyorum şükürler olsun çok iyiyim

Bir de sarılık konusuna geleceğim....
İlk muayenemizde çok az bebek sarılığı dedi ve kan tahlil almadı
Bana da tuhaf gelmişti ama bir bildiği vardır dedim
bANA bol bol emzir dedi 1 hafta sonra gel dedi
1 Hafta sonra gittiğimde sarılık filan kalmamıştı şükürler olsun

Doğum yapan arkadaşlarıma şükürler olsun diyorum
Darısı avuç içi kadar kalan ve sabırsızlıkla beklediğim kızçelere nasip eylesin(amin)

Geçmişte son 5 sayfam kaldı okumaya gidiyorum bennnnnnnnn

Sağma makines almamaıştım ama eşim kiraladı ve hem ben hem de
taşkınlar çok rahatladı

Gunaydinnnn dogum yapan ark aranizda emziremeyip pompayla sagip biberonla veren varmi sutunu

ben önce emziriyorum bebeğimizi, sonra kalan sütü sağıp biberonla veriyorum, chicco nun anne göğsüne benzer biberon kullanıyorum.. Sanki bizim kızımız şimdilik tam ememiyo, inşallah düzelir..

çok sukur her gunumuzeeeeee

anen o yusden bende hemen ıstedım nasıp se onumusdekı hafta olucak paşamm
ayy canım benım oda buyuk sorun koca gıobıs ben yenı fotolarda fark edıyorum ne ka buyuk karnım varmıss benım yaaaaaaaa bak son fotomaa
koca gobıs ve bennnn

canım doymadığnı nasıl anlıyorsun
bende cvp laym cnm gazını aldıkcdan sonra halen aranıyorsa parmagımı dudalarına deyırıyorum aranıyorsa anlıyorum yada yaygarayı koparıyorsa heheh

benımkıde estetık dıkıs ama elıme gelıyor ıpları anlamdım gıttııı

ndd cım korkmaa bana 5 dk anestesı verdı dr hı anlamadım bılemmm

kızlar nasılsınız.biz geldik.çarşamba günü saat 13:30 itibariyle sezaryenla doğum yaptım.kızım artk kollarımda :)))))
ayy gozun aydın cnm benım ALLAH BAGISLASIN INSLL sen normal cı degılmıydın yahuu benmı yanlıs hatılıyormm
:44:
ınsl aksı bırsey olmamıstırrr

ohhh sefanız olsun cnm durunlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…