kızlar nasılsınız.biz geldik.çarşamba günü saat 13:30 itibariyle sezaryenla doğum yaptım.kızım artk kollarımda :)))))
o dikiş olayı benim çok gözümü korkutuyor :18::18::18::18:
çok sukur her gunumuzeeeeee
anen o yusden bende hemen ıstedım nasıp se onumusdekı hafta olucak paşamm
ayy canım benım oda buyuk sorun koca gıobıs ben yenı fotolarda fark edıyorum ne ka buyuk karnım varmıss benım yaaaaaaaa bak son fotomaa
koca gobıs ve bennnnEki Görüntüle 761171
bende cvp laym cnm gazını aldıkcdan sonra halen aranıyorsa parmagımı dudalarına deyırıyorum aranıyorsa anlıyorum yada yaygarayı koparıyorsa heheh
benımkıde estetık dıkıs ama elıme gelıyor ıpları anlamdım gıttııı
ndd cım korkmaa bana 5 dk anestesı verdı dr hı anlamadım bılemmm
ayy gozun aydın cnm benım ALLAH BAGISLASIN INSLL sen normal cı degılmıydın yahuu benmı yanlıs hatılıyormm
:44:
ınsl aksı bırsey olmamıstırrr
ohhh sefanız olsun cnm durunlaaa
Korkma korkma bi şi yok
benim kafın dogumcu ban'a bi de demez mi estetik dikiş attım diye...
Ne diyim eşim ellerinizden öper dedim ayol
kızlar su sarılık olayını sorcam size..
şimdi biz 3. Gün cocuk doktoruna muayene ye gittik cok hafif bi sarılığı var ama bunun için kan alıp deger bakmaya gerek yok dedi.
Ben de ya artarsa sarılık bi daga göstermeye gelelim mi dedim
yoooo bu saatten sonra artmaz dedi
çbu kadın neye güvenerek öyle dedi mantığı nedir bu sarılık olayının
bi daha görmeme gerek yok 15. Gün gel dedi.. Yoktur di mi sarılık ayol
Su yenidogan ların hani uykuya yenik düşüp bitin gün uyuduğu ve emzirmek için bizim kaldırdığımız halleri var ta o kaçıncı gün bitiyo yawwwww
benim kız emiyo altını pisletiyo uyuyo ...
Çbu döngü hiç değişmiyo
Eve yeni biri geldiğini gissedemedik ki daha..
Ac olsa bu kadar uyur mu
bi de emerken o kadar süt geliyo ki genzine kaçıyor, o halde hala ac olamaz herhalde yani???
Siİn bebekleriniz ilk hafta kilo verdi mi
aa canım gözünaydıınnkızlar nasılsınız.biz geldik.çarşamba günü saat 13:30 itibariyle sezaryenla doğum yaptım.kızım artk kollarımda :)))))
TATLIM BENIM KI 10 GUN SURDU SIMDI ACIKDIKCA CIMCIKLENMI SGIBI BAGIRIYOR:NAZAR:Su yenidogan ların hani uykuya yenik düşüp bitin gün uyuduğu ve emzirmek için bizim kaldırdığımız halleri var ta o kaçıncı gün bitiyo yawwwww
benim kız emiyo altını pisletiyo uyuyo ...
Çbu döngü hiç değişmiyo
Eve yeni biri geldiğini gissedemedik ki daha..
Ac olsa bu kadar uyur mu
bi de emerken o kadar süt geliyo ki genzine kaçıyor, o halde hala ac olamaz herhalde yani???
Siİn bebekleriniz ilk hafta kilo verdi mi
canım benım du aıle ınsl ayaga kalk bebgınle doya doya emısın ınsll tebrıkler yenıdennnCanlar telefondan yazıyorum alıntı yapamadım teşekkür ederim hepinize evet benim doğum cok zor oldu ama sukur oğlum saglikli simdi benim biraz ağrılarım var ama geçecek ins.
Bu arada bu aralar mide.bulntisi isal kusma yasarsaniz usuttum sanmayın bir gece oluyorum sandım midem bağırsaklarım cok.kotoydu megersem doğum başladı demekmis bilemedim
kız klıma nıy -e acıyon kız bebesı sıcaı sever o ka dıl yanıı yaa usutursun mazallah bırde kundak yapsan daha ıı ustunu acmas o zaman dah aıı ve uzun uyur ılerkı zamnlarda ınslllBenim prensesim pek zilli cıktı bu arada
klimalı odada uyuyo diye üstüne bi bezle örtüyorum anında acıyo bacakları ile uyumaya devam ediyo.. Daha 5 günlük yaw
inşallahhyok canım korkutmasın çok acımıyo hem gececiğini bildikten sonra bi de aklın bebişde olacak o aklına gelmeyecek
ben geçen gece yaşadım onu ama oğlum gelmedi.Canlar telefondan yazıyorum alıntı yapamadım teşekkür ederim hepinize evet benim doğum cok zor oldu ama sukur oğlum saglikli simdi benim biraz ağrılarım var ama geçecek ins.
Bu arada bu aralar mide.bulntisi isal kusma yasarsaniz usuttum sanmayın bir gece oluyorum sandım midem bağırsaklarım cok.kotoydu megersem doğum başladı demekmis bilemedim
Kızçe... Burası izmir...TATLIM BENIM KI 10 GUN SURDU SIMDI ACIKDIKCA CIMCIKLENMI SGIBI BAGIRIYOR:NAZAR:SENDE SIMDI ST DE UYANDIR EN EN GEC 2 ST BIR UYANDIRIYORDUMKI SARILIK OLMAISN DIYE OCK SUKRU O IHTIMAL HIC OLMADI BILEMM BISDEE benımııde sut tazıklı geldıı ıcın gecnzıne kacıyor hemen altın ufelyorpaşamın o halde duselıyorr
ama st lık emzır mutlakaa sarılık az da ols avar demıssınyaa o ıhtımal kalmaz ınsll
canım benım du aıle ınsl ayaga kalk bebgınle doya doya emısın ınsll tebrıkler yenıdennn
kız klıma nıy -e acıyon kız bebesı sıcaı sever o ka dıl yanıı yaa usutursun mazallah bırde kundak yapsan daha ıı ustunu acmas o zaman dah aıı ve uzun uyur ılerkı zamnlarda ınslll
ben sıpamın kendi isteğiyle geleceğinden şüpeliyim artıkİyi pazarlar kızlar;
ayy çok yoruldum gene;hazır eşimi evde bulmuşken bilerek temizliğe giriştiğimki yardım etsin mecburen diye
oda sağolsun baya yardımcı oldu,haftaiçi doğurursam falan ev derli toplu olsun :))
ndd; dün gece bende çok fenaydım dön o yana dön bu yana yok anam uyuyamıyorum;bizimki kasıldı da kasıldı, bakıyorum saate sanki düzenli gibi geliyoo kasılmalar,en son saate baktığımda saat 5.30 falandı sonrada uyumuşum;ee sabah kalktım sancı falan yok annem
şimdide biraz dinleneyim,koşu bandını açma zamanı geldi,dışarı çıkıp yürüyemiyorum üşeniyorum en azından koşu bandında bi 15-20 dakika yürüyimde,sonra duş alıp kaş bıyık aldırmaya gidicem kızkardeşimle birlikte;
her aldırdığımda şimdi temiz temiz doğurabilirim diyorum ama ben doğurana kadar bi posta daha çıkacak heralde :))
aaahh canım 37. haftadayım doğuma az kaldı diyorsun ben 41 deyim hala bi sancı yok
neyse sorunun cevabına geleyim. ben graco fusio aldım. oto koltuğuyla birlikte 900 tl ye. oto koltuğu arabada kullanılabiliyor. hafif kolay katlanıyor. puseti yön değiştirebiliyor. pusetini istersen kendine dönük kullanabilmek çok önemli bi özellik bence. ve bu şekilde olan çoğu bebek arabası çok hantal oluyor. özellik sap kısmından çevrilenler kocaman ve ağır oluyor. bunun puseti çıkartılıp yönü değişiyor iskeletide çok ağır değil. ayrıca yere de çok yakın değil o yönden de güzel.
ay ne çok övdüm arabayıçok severek aldığım belli oldu sanırım
burda da videosu var canım bak istersen
Graco Fusio - YouTube
ben bekledikçe sıpam gelmiyor bende artık beklemiyorum hamişliğin tadını çıkarıyorum. oğlumun tekmelerini izliyorum karnımda
bana rennie anında etki etmiyor ne yazık ki. yattığım gibi ağzıma azı sular gelyor. artık oturur vaziyette uyumaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?