2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Allah bağışlasın canım maşallah kavuşmuşsun bebişine....

Doğuramayan gebişler hep aynı rüyaları görüyo galiba :) bende ne zaman uyusam ya doğuruyorum yada kuzumu emziriyorum rüyalarda buluşuyoruz artık :)..

Kızçe... Burası izmir...
Bi gün klimasız odada durdu fenalık geçiriyodu meleğim...
burda doktorlar evde klima yoksa hemen bi zahmet alın diyo
ayy yavrum yaa sımdıden klıma lı ortamm allah kolaylık versı ınsl

Doğuramayan gebişler hep aynı rüyaları görüyo galiba :) bende ne zaman uyusam ya doğuruyorum yada kuzumu emziriyorum rüyalarda buluşuyoruz artık :)..

Sorma walla bnmde dun gece nisanim gelmisti ruyamsa :)) hemde ole bole degil baya baya gelmis
gel gorki ne gelen var ne giden

ben artık rüyamda bile göremiyorum

karahisar kalesine çıktık geldik tabi sadece aşağılarına gidebildik. yine de 100 kadar merdiven çıkmışımdır. bak kızım bu kadar merdiven çıktım gel artık dedim bakalım sözümü dinleyecekmi

canım sürekli emzir dedi bana sağlık ocağı.7.gunden sonra bırsey olmazmış.saat bası emzır anne sutu gecırır dedı.

Anaaa ben simdi hastanedeyim sabahtan beri mide bulantisi isal halsizlik vardi geldik hastaneye en sonunda. Nst cektiler bisi yokmus. Simdi serum verdiler. Tetikte olayim o zaman

ben artık rüyamda bile göremiyorum

o derece yaniiiii sen artık gerçeğini yaşıycan inş. bebeğim :))
buakşam kuaförde kaşlarımı alan abla dediki bu akşam doğurcan sen :))) ama şuan okadar halim vaktim iyiki;hiç sanmıyorum :))))

Anaaa ben simdi hastanedeyim sabahtan beri mide bulantisi isal halsizlik vardi geldik hastaneye en sonunda. Nst cektiler bisi yokmus. Simdi serum verdiler. Tetikte olayim o zaman

bi an hastanedeyim diye okuyunca ayy dedim doğurmaya gitti heralde :))
neyse cnm geçmiş olsun;malum ishal mide bulantısı gibi belirtileri hemen doğum belirtisi olarak algılıyoruz yaa :)))

merhaba kızlar.ne çok oldu buraya girmeyeli.özledim valla.doğum yapmayanlar vardır heralde daha.inşallah doğumda sorun yaşayan da olmamıştır.benim oğlum da gazlı baya.geceleri epey ağlıyor.yorgunum,halsizim zamanım olsa da giremiyorum hiç.sizler nasılsınız?

kızçeler nasılsınız ben cok heyecanlıyım.yarın melegıme kavusuyorumdusumu aldım, manıkurumu yaptım kızıma hazırlandımyarın sabah 7 de yatısım yapılcak spınal sezaryenle melegım kucagmda olcak ınsburda normal dogum hıkayelerı okuyup cok heveslenmıstım ama acılmam olmadı mınyonum zaten doktorda zorlanırsın dedı acıkcası eskısı gıbı olamamakda korkuttu o yuzden ssezeryanla bebısım gelcek Rabbımın ıznıyle dua edın bıze,darsı tum bekleyen annelerın basına.sızı bebeklerınızı cok optumen yakın zamanda gorusmek uzere

bizzzz geldik teyzelerrrr,

iftara davetliydik , gittik geldik , yollarda dogurcam

doguran yok dimi , kuzular yerli yerindemi :)))

sen ne kadar uğraşırsan uğraşş annesii o canı ne zamn isterse o zaman geliceeekkk

canımmmm,

Allah yardimcin olsun , hayirli güzel haberlerini bekliyoruzzz canim ,

bizim bebişler tam anne kuzusu olucaklar galiba sımsıkı tutundular anneciklerine

Tutundu canım valla pikniğe gittik yürüyüş yaptım orman havası yarasın diye duşumu aldım saçımı başımı yaptım hazır ve nazır beklemeye geçtim yine

bizzzz geldik teyzelerrrr,

iftara davetliydik , gittik geldik , yollarda dogurcam

doguran yok dimi , kuzular yerli yerindemi :)))

Benim kız senin oğlandan önce doğmayacakmış

ay benimde çevremde sürekli böyle kehanetlerde bulunanlar var. en son kuzen 3 güne doğurursun dedi. yarın 3. gün bakalım ne olcak :122::122:

ah canım yaa her doğurup gelen gaz sıkıntısından dertli. bende 41. hafta oldum daha doğurmadım acaba içimde mi saklasam oğlumu gaz sıkıntısı çekmez hiç olmazsa

Bende ızmırdeyım ama klıma açmıyoruz ya daha 1 haftalık korkuyoruz.Sen nasıla cıyorsun klımayı
Ben ilk gündem beri klimalı odada tek zıbın tutuyorum .. Klimasız odada kıpkıtmızı oluyo ememiyo uyuyamıyo .. Böyle cok rahat bebeğim yalnızca direk üzerine getirmeden yatırıyorum
dıgum doktoru da devam doktoru da aynı şeyi söyledi
ama öyle 17 derece filan değil 26 da sabit tutuyoruz
cok huzurlu cocuk

oohh ne güzel sende alıcaksın bebişini kucağınaa
ne mutlu sana canım.
normal yada sezeryan ne farkeder canım bebişte sende sağlıklı olduktan sonra sıkıntı yok :130::130::130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…