Canlar biz geldik oğlumla cok guzel bo doğum macerem olmadi ne yazik ki 30 saat sancidan sonra doğum masasından acil ameliyata alındım doktoruma hayir duaları ediyorum hala (!!) Hikayemi anlatirim daha sonra oğlum ali osman 19 temmu cuma saat 11.25 te 3920gr 52 cm olarak dünyaya geldi masaallah dünyalar guzeli ...
Rabbim size en kolayindan doğumlar nasip etsin kimseyi o yolda koymasin
biz geldik...
rüyamda doğuruyordum bugün. normal doğum için çatala yatıyorum ne alakaysa sonrada sezaryan olmuşum uyanıyorum yaa normal doğuracaktım falan diyorum bebişimide göremedim uyandım.. hayırdır inşallahh..
ayy yavrum yaa sımdıden klıma lı ortamm allah kolaylık versı ınslKızçe... Burası izmir...
Bi gün klimasız odada durdu fenalık geçiriyodu meleğim...
burda doktorlar evde klima yoksa hemen bi zahmet alın diyo
Doğuramayan gebişler hep aynı rüyaları görüyo galiba :) bende ne zaman uyusam ya doğuruyorum yada kuzumu emziriyorum rüyalarda buluşuyoruz artık :)..
ben artık rüyamda bile göremiyorumSorma walla bnmde dun gece nisanim gelmisti ruyamsa :)) hemde ole bole degil baya baya gelmis
gel gorki ne gelen var ne giden
Doğuramayan gebişler hep aynı rüyaları görüyo galiba :) bende ne zaman uyusam ya doğuruyorum yada kuzumu emziriyorum rüyalarda buluşuyoruz artık :)..
ben artık rüyamda bile göremiyorum
Korkma korkma bi şi yok
benim kafın dogumcu ban'a bi de demez mi estetik dikiş attım diye...
Ne diyim eşim ellerinizden öper dedim ayol
kızlar su sarılık olayını sorcam size..
şimdi biz 3. Gün cocuk doktoruna muayene ye gittik cok hafif bi sarılığı var ama bunun için kan alıp deger bakmaya gerek yok dedi.
Ben de ya artarsa sarılık bi daga göstermeye gelelim mi dedim
yoooo bu saatten sonra artmaz dedi
çbu kadın neye güvenerek öyle dedi mantığı nedir bu sarılık olayının
bi daha görmeme gerek yok 15. Gün gel dedi.. Yoktur di mi sarılık ayol
Kızçe... Burası izmir...
Bi gün klimasız odada durdu fenalık geçiriyodu meleğim...
burda doktorlar evde klima yoksa hemen bi zahmet alın diyo
Anaaa ben simdi hastanedeyim sabahtan beri mide bulantisi isal halsizlik vardi geldik hastaneye en sonunda. Nst cektiler bisi yokmus. Simdi serum verdiler. Tetikte olayim o zamanCanlar telefondan yazıyorum alıntı yapamadım teşekkür ederim hepinize evet benim doğum cok zor oldu ama sukur oğlum saglikli simdi benim biraz ağrılarım var ama geçecek ins.
Bu arada bu aralar mide.bulntisi isal kusma yasarsaniz usuttum sanmayın bir gece oluyorum sandım midem bağırsaklarım cok.kotoydu megersem doğum başladı demekmis bilemedim
ben artık rüyamda bile göremiyorum
Anaaa ben simdi hastanedeyim sabahtan beri mide bulantisi isal halsizlik vardi geldik hastaneye en sonunda. Nst cektiler bisi yokmus. Simdi serum verdiler. Tetikte olayim o zaman
karahisar kalesine çıktık geldik tabi sadece aşağılarına gidebildik. yine de 100 kadar merdiven çıkmışımdır. bak kızım bu kadar merdiven çıktım gel artık dedim bakalım sözümü dinleyecekmi
kızçeler nasılsınız ben cok heyecanlıyım.yarın melegıme kavusuyorum dusumu aldım, manıkurumu yaptım kızıma hazırlandım yarın sabah 7 de yatısım yapılcak spınal sezaryenle melegım kucagmda olcak ıns burda normal dogum hıkayelerı okuyup cok heveslenmıstım ama acılmam olmadı mınyonum zaten doktorda zorlanırsın dedı acıkcası eskısı gıbı olamamakda korkuttu o yuzden ssezeryanla bebısım gelcek Rabbımın ıznıyle dua edın bıze,darsı tum bekleyen annelerın basına.sızı bebeklerınızı cok optum en yakın zamanda gorusmek uzere
bizim bebişler tam anne kuzusu olucaklar galiba sımsıkı tutundular anneciklerine
bizzzz geldik teyzelerrrr,
iftara davetliydik , gittik geldik , yollarda dogurcam
doguran yok dimi , kuzular yerli yerindemi :)))
ay benimde çevremde sürekli böyle kehanetlerde bulunanlar var. en son kuzen 3 güne doğurursun dedi. yarın 3. gün bakalım ne olcak :122::122:o derece yaniiiiisen artık gerçeğini yaşıycan inş. bebeğim :))
buakşam kuaförde kaşlarımı alan abla dediki bu akşam doğurcan sen :))) ama şuan okadar halim vaktim iyiki;hiç sanmıyorum :))))
bi an hastanedeyim diye okuyunca ayy dedim doğurmaya gitti heralde :))
neyse cnm geçmiş olsun;malum ishal mide bulantısı gibi belirtileri hemen doğum belirtisi olarak algılıyoruz yaa :)))
ah canım yaa her doğurup gelen gaz sıkıntısından dertli. bende 41. hafta oldum daha doğurmadım acaba içimde mi saklasam oğlumu gaz sıkıntısı çekmez hiç olmazsamerhaba kızlar.ne çok oldu buraya girmeyeli.özledim valla.doğum yapmayanlar vardır heralde daha.inşallah doğumda sorun yaşayan da olmamıştır.benim oğlum da gazlı baya.geceleri epey ağlıyor.yorgunum,halsizim zamanım olsa da giremiyorum hiç.sizler nasılsınız?
Ben ilk gündem beri klimalı odada tek zıbın tutuyorum .. Klimasız odada kıpkıtmızı oluyo ememiyo uyuyamıyo .. Böyle cok rahat bebeğim yalnızca direk üzerine getirmeden yatırıyorumBende ızmırdeyım ama klıma açmıyoruz ya daha 1 haftalık korkuyoruz.Sen nasıla cıyorsun klımayı
oohh ne güzel sende alıcaksın bebişini kucağınaakızçeler nasılsınız ben cok heyecanlıyım.yarın melegıme kavusuyorum dusumu aldım, manıkurumu yaptım kızıma hazırlandım yarın sabah 7 de yatısım yapılcak spınal sezaryenle melegım kucagmda olcak ıns burda normal dogum hıkayelerı okuyup cok heveslenmıstım ama acılmam olmadı mınyonum zaten doktorda zorlanırsın dedı acıkcası eskısı gıbı olamamakda korkuttu o yuzden ssezeryanla bebısım gelcek Rabbımın ıznıyle dua edın bıze,darsı tum bekleyen annelerın basına.sızı bebeklerınızı cok optum en yakın zamanda gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?