2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hadi gelsin gece gelen gündüz giden sancılaaarr

kızçelerrrr ben daha önce de sormuştum ama unuttum nerden
yapılacağğını?Şimdi o sayfayı da bulamıyorum
ALtta bebeişlerinizin kaç aylık olduğunu yazıyorsunuz ya
ondan istiyorum.Yarimm site adı vermişti ama ben yapmayı unuttum
şimdi de sayfayı unuttum yardımcı olur musunuz kızçeler?

Sabırsızlıkla bekliyoruz seniiii
Sağlıkla gelin

annisler merhaba nasılsınız dogum yapanlar olmustur tebrik ederim ,doguramayanlara da Allah bi avazda dogurmayi nasip etsin insallah...
dogum yapanlar annisler benim bugun boyle bi sorunum oldu ne yapmaliyim bebegim emdikten sonra kustu kusmugu kanliydi sonra sutumu sagip da verdim sagdigimda sutum normaldi bir sonraki sagimda sut yerine kan akti yine simdi ne yapacagim beeennn???

canım yaa ben onu bulmuştum bi kere şimdi bulamadım baktım ama bulursam sana mesaj atarım

Anaaa ben simdi hastanedeyim sabahtan beri mide bulantisi isal halsizlik vardi geldik hastaneye en sonunda. Nst cektiler bisi yokmus. Simdi serum verdiler. Tetikte olayim o zaman
geçmiş olsun canım aman dikkatt

hoşgeldin...doğuramayan az kaldık yaa çoğu doğurdu
hadi hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınıza

yok canım ne ağrı ne sızı ne sancı hiçbirşey yok bakalım :) inşallah bugün doğum yaparım :)

İnşallah yaparsın Hayırlısıyla bizi haberdar et cnm...

Canım senin adına üzüldüm ama bebeğini sağlıkla kucağına almışsın ya herşeye değer.Allah biz doğuramayanlarada nasip etsin inşallah.

Bugün çok enerjiktim kızlar.
kahvaltımı yaptım mutfağa giriştim dolapların içlerini sildim temizdi amaşöyle bir dolandım.kapaklarını sildim.
sonra annem indi aşağı kızdı ben yaparım diye alt dolapları ona yaptırdım.
gardırobumu baş ucumdaki dolapları filan sildirdim.camlarımın tozlarını aldım annem yarın silecek camlarımı sağolsun geçen haftada silmişti yağmur yağdıya azcık kirlendi.
sonra oturdum ağda yaptığım çarşafa büyüteçli aynayıda aldım karşıma 10 günde çıkan tüyler olmuş onlarıda bir güzel temizledim.
bacaklarımın koltuk altımında üzerlerinden bir tur geçtim kısaydı ama makinayla aldığımdan kısa farkretmiyor.
hemen duşa girdim evi süpürdüm.ve şuan kalça ağrısı çekiyorum.
alt bölgeyi alırken çok karnım acımıştı Allahtan kızım hareket ediyor.
Anlıcanız ben yarın kontrole gidince bişi olursa doğuma hazırım.
yarın görüşürüz hayırlısıyla.bakalım dr ne diyecek bize...

Canim lilypie die bi site var oydu galiba , bn oyle hatirliyorum ama bi dene bakalim sende

bak cnm hamilelik takvimindede yazıyo zaten,bugünlerde enerji patlaması yaşayabilirsiniz diye
benimde bugün enerjim iyiydi;bakalım yarına devam edecekmi :))

Doguramadim yau, idrar yolu enf. cikti ama mahvoldum sabahtan beri

:) nazlı olcak senin fıstık canım günümüz seninle aynı ama ben salı günü nasipse oğluşumu kucağıma alıcam inşallah senin fıstıkta bu aralar anneciğini sevindirir...

Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel hikayeni bekliyoruz..

:) nazlı olcak senin fıstık canım günümüz seninle aynı ama ben salı günü nasipse oğluşumu kucağıma alıcam inşallah senin fıstıkta bu aralar anneciğini sevindirir...

bende 25 temmuz oldum 40. haftam doluyo

hayirlisi ile kucagina alirsin ins

yine bir sahur vakti geldi.
bizde geldik karnımdaki oğluşumla
akşam epey bi yürüyüş yaptık kardeşimle.
oğlumda aşağıya doğru baskı yapıyordu ama şimdi yine keyfi yerinde karnımı tekmeliyor oğlumm
minnacık ayaklarını yerim ben onunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…