yok tatlım ne doğurması ben senin gününün dolmasını bekliyorum :118::118:bizzzz geldik teyzelerrrr,
iftara davetliydik , gittik geldik , yollarda dogurcam
doguran yok dimi , kuzular yerli yerindemi :)))
hadi gelsin gece gelen gündüz giden sancılaaarrTutundu canım valla pikniğe gittik yürüyüş yaptım orman havası yarasın diyeduşumu aldım saçımı başımı yaptım hazır ve nazır beklemeye geçtim yine
Benim kız senin oğlandan önce doğmayacakmış
hadi gelsin gece gelen gündüz giden sancılaaarr
kızçeler nasılsınız ben cok heyecanlıyım.yarın melegıme kavusuyorum dusumu aldım, manıkurumu yaptım kızıma hazırlandım yarın sabah 7 de yatısım yapılcak spınal sezaryenle melegım kucagmda olcak ıns burda normal dogum hıkayelerı okuyup cok heveslenmıstım ama acılmam olmadı mınyonum zaten doktorda zorlanırsın dedı acıkcası eskısı gıbı olamamakda korkuttu o yuzden ssezeryanla bebısım gelcek Rabbımın ıznıyle dua edın bıze,darsı tum bekleyen annelerın basına.sızı bebeklerınızı cok optum en yakın zamanda gorusmek uzere
canım yaa ben onu bulmuştum bi kere şimdi bulamadım baktım amakızçelerrrr ben daha önce de sormuştum ama unuttum nerden
yapılacağğını?Şimdi o sayfayı da bulamıyorum
ALtta bebeişlerinizin kaç aylık olduğunu yazıyorsunuz ya
ondan istiyorum.Yarimm site adı vermişti ama ben yapmayı unuttum
şimdi de sayfayı unuttum yardımcı olur musunuz kızçeler?
yok tatlım ne doğurması ben senin gününün dolmasını bekliyorum :118::118:
canım yaa ben onu bulmuştum bi kere şimdi bulamadım baktım amabulursam sana mesaj atarım
Tutundu canım valla pikniğe gittik yürüyüş yaptım orman havası yarasın diyeduşumu aldım saçımı başımı yaptım hazır ve nazır beklemeye geçtim yine
Benim kız senin oğlandan önce doğmayacakmış
geçmiş olsun canım aman dikkattAnaaa ben simdi hastanedeyim sabahtan beri mide bulantisi isal halsizlik vardi geldik hastaneye en sonunda. Nst cektiler bisi yokmus. Simdi serum verdiler. Tetikte olayim o zaman
hoşgeldin...doğuramayan az kaldık yaa çoğu doğurdumerhaba kızlar.ne çok oldu buraya girmeyeli.özledim valla.doğum yapmayanlar vardır heralde daha.inşallah doğumda sorun yaşayan da olmamıştır.benim oğlum da gazlı baya.geceleri epey ağlıyor.yorgunum,halsizim zamanım olsa da giremiyorum hiç.sizler nasılsınız?
hadi hayırlısıyla alırsınız inşallah kucağınızakızçeler nasılsınız ben cok heyecanlıyım.yarın melegıme kavusuyorum dusumu aldım, manıkurumu yaptım kızıma hazırlandım yarın sabah 7 de yatısım yapılcak spınal sezaryenle melegım kucagmda olcak ıns burda normal dogum hıkayelerı okuyup cok heveslenmıstım ama acılmam olmadı mınyonum zaten doktorda zorlanırsın dedı acıkcası eskısı gıbı olamamakda korkuttu o yuzden ssezeryanla bebısım gelcek Rabbımın ıznıyle dua edın bıze,darsı tum bekleyen annelerın basına.sızı bebeklerınızı cok optum en yakın zamanda gorusmek uzere
yok canım ne ağrı ne sızı ne sancı hiçbirşey yok bakalım :) inşallah bugün doğum yaparım :)
Canlar biz geldik oğlumla cok guzel bo doğum macerem olmadi ne yazik ki 30 saat sancidan sonra doğum masasından acil ameliyata alındım doktoruma hayir duaları ediyorum hala (!!) Hikayemi anlatirim daha sonra oğlum ali osman 19 temmu cuma saat 11.25 te 3920gr 52 cm olarak dünyaya geldi masaallah dünyalar guzeli ...
Rabbim size en kolayindan doğumlar nasip etsin kimseyi o yolda koymasin
kızçelerrrr ben daha önce de sormuştum ama unuttum nerden
yapılacağğını?Şimdi o sayfayı da bulamıyorum
ALtta bebeişlerinizin kaç aylık olduğunu yazıyorsunuz ya
ondan istiyorum.Yarimm site adı vermişti ama ben yapmayı unuttum
şimdi de sayfayı unuttum yardımcı olur musunuz kızçeler?
Bugün çok enerjiktim kızlar.
kahvaltımı yaptım mutfağa giriştim dolapların içlerini sildim temizdi amaşöyle bir dolandım.kapaklarını sildim.
sonra annem indi aşağı kızdı ben yaparım diye alt dolapları ona yaptırdım.
gardırobumu baş ucumdaki dolapları filan sildirdim.camlarımın tozlarını aldım annem yarın silecek camlarımı sağolsun geçen haftada silmişti yağmur yağdıya azcık kirlendi.
sonra oturdum ağda yaptığım çarşafa büyüteçli aynayıda aldım karşıma 10 günde çıkan tüyler olmuş onlarıda bir güzel temizledim.
bacaklarımın koltuk altımında üzerlerinden bir tur geçtim kısaydı ama makinayla aldığımdan kısa farkretmiyor.
hemen duşa girdim evi süpürdüm.ve şuan kalça ağrısı çekiyorum.
alt bölgeyi alırken çok karnım acımıştı Allahtan kızım hareket ediyor.
Anlıcanız ben yarın kontrole gidince bişi olursa doğuma hazırım.
yarın görüşürüz hayırlısıyla.bakalım dr ne diyecek bize...
o derece yaniiiiisen artık gerçeğini yaşıycan inş. bebeğim :))
buakşam kuaförde kaşlarımı alan abla dediki bu akşam doğurcan sen :))) ama şuan okadar halim vaktim iyiki;hiç sanmıyorum :))))
bi an hastanedeyim diye okuyunca ayy dedim doğurmaya gitti heralde :))
neyse cnm geçmiş olsun;malum ishal mide bulantısı gibi belirtileri hemen doğum belirtisi olarak algılıyoruz yaa :)))
Sorma walla bnmde dun gece nisanim gelmisti ruyamsa :)) hemde ole bole degil baya baya gelmis
gel gorki ne gelen var ne giden
karahisar kalesine çıktık geldik tabi sadece aşağılarına gidebildik. yine de 100 kadar merdiven çıkmışımdır. bak kızım bu kadar merdiven çıktım gel artık dedim bakalım sözümü dinleyecekmi
kızçeler nasılsınız ben cok heyecanlıyım.yarın melegıme kavusuyorum dusumu aldım, manıkurumu yaptım kızıma hazırlandım yarın sabah 7 de yatısım yapılcak spınal sezaryenle melegım kucagmda olcak ıns burda normal dogum hıkayelerı okuyup cok heveslenmıstım ama acılmam olmadı mınyonum zaten doktorda zorlanırsın dedı acıkcası eskısı gıbı olamamakda korkuttu o yuzden ssezeryanla bebısım gelcek Rabbımın ıznıyle dua edın bıze,darsı tum bekleyen annelerın basına.sızı bebeklerınızı cok optum en yakın zamanda gorusmek uzere
:) nazlı olcak senin fıstık canım günümüz seninle aynı ama ben salı günü nasipse oğluşumu kucağıma alıcam inşallah senin fıstıkta bu aralar anneciğini sevindirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?