bende 25 temmuz oldum 40. haftam doluyo
hayirlisi ile kucagina alirsin ins
yine bir sahur vakti geldi.
bizde geldik karnımdaki oğluşumla
akşam epey bi yürüyüş yaptık kardeşimle.
oğlumda aşağıya doğru baskı yapıyordu ama şimdi yine keyfi yerinde karnımı tekmeliyor oğlumm
minnacık ayaklarını yerim ben onunn
nazlı kızım benim:) nazlı olcak senin fıstık canım günümüz seninle aynı ama ben salı günü nasipse oğluşumu kucağıma alıcam inşallah senin fıstıkta bu aralar anneciğini sevindirir...
aman dikkatttt!!!!sahur zamanı çok hareketli oluyorlar veletlerdün sahurda ona bakarken tost makinasına karnımı değdirdim ne sakarım yaaa kızdım kendime Allahtan fazla hasar yok ah oğluşum yaktın beni
Allahım bugün günüm bitiyor ve bizde hala tık yoksürekli bağırsaklarım çalışıyor ama ağrı filan gelse de geçici oluyor. İçime bi sıkıntı çöküyor bazenokuyorum hemen bişeyler ama şeytan çok pis uğraşıp vesvese veriyor bazı bazı benden başka olan var mı böyle ?? Gel artık oğlum ya
Gunaydinnnn dogum yapan ark aranizda emziremeyip pompayla sagip biberonla veren varmi sutunu
bak cnm hamilelik takvimindede yazıyo zaten,bugünlerde enerji patlaması yaşayabilirsiniz diye
benimde bugün enerjim iyiydi;bakalım yarına devam edecekmi :))
Canım ben bir kere öyle bi gaflette bulundum,,mecbur sağmıştım ,,zayi olmasın diye verdim,,sonra iki gün yeniden meme tutturmaya çalıştım
Almiyo canim yaaa ilk basta emziremedim biberon verdik alisti sindi almiyo cunku meme ucumda yok cekemiyo oglumgece mama gunduz biberonla anne sutu veriyom sanki tek emziremeyen benim kica dunyada gibi cokkkkk uzuluyorum yaaa
amannn dikkattt son zamanda bi kaza olmasınn.:18::18:sahur zamanı çok hareketli oluyorlar veletlerdün sahurda ona bakarken tost makinasına karnımı değdirdim ne sakarım yaaa kızdım kendime Allahtan fazla hasar yok ah oğluşum yaktın beni
amannn dikkattt son zamanda bi kaza olmasınn.:18::18:
hadi git gör bakalım annesi fıstık kızın tontiş olmuş muubugünde enerjim yerinde.
zaten bugün dr kont var 3 gibi gidicem bakalım kızım nekadar olmuş.
yok tatlım nerdeeeeeBebeem sen de mi doğuramadın :)))
çok şıkmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?