2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sahur zamanı çok hareketli oluyorlar veletler dün sahurda ona bakarken tost makinasına karnımı değdirdim ne sakarım yaaa kızdım kendime Allahtan fazla hasar yok ah oğluşum yaktın beni

gidip kocişi sahur için kaldırayım bari sonrada hop yatak yarın koşuşturmaca başlıcak salı günü nasipse oğluşum gelcek yaa yarın annecim babacım ve paşa kardeşim bizde olcaklar inşallah kv görümce hepsi iftarda bizde hadi bakalım herkese iyi geceler

:) nazlı olcak senin fıstık canım günümüz seninle aynı ama ben salı günü nasipse oğluşumu kucağıma alıcam inşallah senin fıstıkta bu aralar anneciğini sevindirir...
nazlı kızım benimhayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh canım hep beraber inşallah

Allahım bugün günüm bitiyor ve bizde hala tık yok sürekli bağırsaklarım çalışıyor ama ağrı filan gelse de geçici oluyor. İçime bi sıkıntı çöküyor bazenokuyorum hemen bişeyler ama şeytan çok pis uğraşıp vesvese veriyor bazı bazı benden başka olan var mı böyle ?? Gel artık oğlum ya

moral bozmak yok annesi senin gibi normal bekleyipte doğuramayan çok gebiş var bu kulüpte herkes kuzucuklarını bekliyo elbette gelcekler sağlıkla sıhhatle gelsinler yeter sende gebişliğin tadını çıkar bi bakmışsın oğlun birden gelmeye karar vermiş 5 dakka sonrasını kim bilebilir ki.

bak cnm hamilelik takvimindede yazıyo zaten,bugünlerde enerji patlaması yaşayabilirsiniz diye
benimde bugün enerjim iyiydi;bakalım yarına devam edecekmi :))

bugünde enerjim yerinde.
zaten bugün dr kont var 3 gibi gidicem bakalım kızım nekadar olmuş.

Canım ben bir kere öyle bi gaflette bulundum,,mecbur sağmıştım ,,zayi olmasın diye verdim,,sonra iki gün yeniden meme tutturmaya çalıştım

Almiyo canim yaaa ilk basta emziremedim biberon verdik alisti sindi almiyo cunku meme ucumda yok cekemiyo oglum gece mama gunduz biberonla anne sutu veriyom sanki tek emziremeyen benim kica dunyada gibi cokkkkk uzuluyorum yaaa

Kizlar biraz ozel olucak ama bu kanama ne zaman biticek yaaa sicakta be Zor bole olmak lohusalik zate zor :)

Almiyo canim yaaa ilk basta emziremedim biberon verdik alisti sindi almiyo cunku meme ucumda yok cekemiyo oglum gece mama gunduz biberonla anne sutu veriyom sanki tek emziremeyen benim kica dunyada gibi cokkkkk uzuluyorum yaaa

Aslında öyle olunca şırıngayla veriyolar hastanede biberon kullandırtmıolar ama,,çünkü çok kolaycı bu minikler bakmayın herşeyden anlıolar minnoş kafalarıyla:):)Sen bence öncelikle meme ucu çıkaran aletlerden kullan biraz,,çıkınca da biraz inatlaşarak emzirmeye çalış çocuu,,ağlasa da ağzına sok sen memeyi,,biraz zorluo insanı manevi olarak ama inşallah başarırsın canım,,olmazsa da çok üzme kendini sonuçta anne sütü veriosun şükürki

sahur zamanı çok hareketli oluyorlar veletler dün sahurda ona bakarken tost makinasına karnımı değdirdim ne sakarım yaaa kızdım kendime Allahtan fazla hasar yok ah oğluşum yaktın beni
amannn dikkattt son zamanda bi kaza olmasınn.:18::18:

Bebeem sen de mi doğuramadın :)))

yok tatlım nerdeeeee
bekleşiyoz oğlumla.
bugün babam yola çıkmış geliyormuş. yarına burda olur. çarşamba gelicekti erken bitmiş işi. bende babamla bağlantı kutmuştum. oğlumunda bugün yola çıkıp yarın gelmesi lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…