2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Nefidecimm canım dünngece rüyamda seni gördüm 3cm açılman varmış hastaneye gidiyodun hayırlısı bakalım

guzel anneler doguramam doguramam diyodum en sonunda dogurdummm kizimlan iyiyiz cok sukur 19 temmuz demisti doktorumuz 19 temmuzda dogurdumm kizimin adi naz 49 cm 3280 kilo normal dogum yaptim))) hepinizi optuk teyzeleriii

Eşime az önce doğumu tetikleyen ne varsa yapacam bugün diyorum korktu adam evde ayağa kaldırmıyor şuanda

amannn dikkattt son zamanda bi kaza olmasınn.:18::18:

beni affet .
Sen benim mesaj ile rahatsız
Ama yardımına ihtiyacım var ..
Konuşmak Türk dili bilmiyorum.
ve Dilinizi anlamıyorum.
Yani, çevirmenler kullanın... Google chrome ve diğer gibi!
konuşmak ve tartışmak için!
Ben sadece bir yanıt-e doğru benim posta istiyorum, sadece Türk kızlarla tanışmak istiyorum... nasıl yaşadığını, Çeviriler vb görmek için...
Eğer ne dediğimi anlamıyor musun...
Özür dilerim çevirmenler, suçu!
Aksi halde, hiç biriniz Fransızca konuşuyorsun?
veya Suriye?
Teşekkür peşin!

Kızlar yetişinnn.
Kızım emmekten yorulmuyor.
2,5 saat boyunca emdi, hala aranıyor.
Süt gelmiyo desem, hala var sıktığımda çıkıyo

Nefidecimm canım dünngece rüyamda seni gördüm 3cm açılman varmış hastaneye gidiyodun hayırlısı bakalım
aaaa inanamıyorumm.
hiç gerçek olucakmış gibi gelmiyor canım bana yaa nedenseee.
hiç ağrım sızım yok. gece biraz sancım oldu gibi ama çok kısa sürdü devamı gelmedi. hadi hayırlısı inşallahhhh

guzel anneler doguramam doguramam diyodum en sonunda dogurdummm kizimlan iyiyiz cok sukur 19 temmuz demisti doktorumuz 19 temmuzda dogurdumm kizimin adi naz 49 cm 3280 kilo normal dogum yaptim))) hepinizi optuk teyzeleriii
gözünaydın canımm.
Sağlıkla büyüsün inşallah.
hep evinizin neşesi olsun

inşallah atmaz... ama bu zaten doğumu takip eden 2 veya 3. gün çıkıyormuş... yani 3. gün sorun yoksa korkulucak bişi yoktur...

Bebeem 41 haftanı doldurunca doktor suni sancı deneyecekmi bana öyle demişti de :/
Banada dedi onu dr. 41 dolunca başlatırız doğumu dedi. ama ben suni sancı istemiyorum. kontrole gidene kadar doğurmazsam cuma gittiğimde kesin bir şekilde söylicem bunu dr. a eğer hala açılmam yoksa kendi sancım yoksa sezeryan istiycem.

senin daha 40 haftan dolmamış tatlım benim cuma 41 doluyoorrr

Evet canm takip ediyorum seni sen benden ondesin ama senin doktorun en azindan 41 e kadar beklemis , benimki sali gel de napcagimizi konusalim diyo :)) hani en baslarda hep sayardik ya haftalari ben hep 38 e ya da 39 a endekslemisim kendimi galiba, 40 oldu tik yok. Ne kadar zormus bu bekleme isi boyle :) bu arada arkadas sormus ama ben de soriim eger cumaya kadar dogum olmazsa (insallah olur) suni sanci mi alicaksin yoksa sezeryan mi dusunuyosun?

Off ya bende su sancı istemiyorum ama aynen cuma günü 41 hafta doluyor bu hafta içi kendi sancımızla normal normal doğururuz inşallah tabiki hayırlısı ama sıkılmaya başladım bu durumdan yani 7-24 millet sen doğuramadınmı diye arıyor sanki ben çocuğu içimde zorla tutuyorum psikolojim bozuldu hiç doğuramicakmışım gibi hissetmeye başladım :/ bekleyelim bakalım

Cevabimi aldim

allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bize normalinden
Kızlar yetişinnn.
Kızım emmekten yorulmuyor.
2,5 saat boyunca emdi, hala aranıyor.
Süt gelmiyo desem, hala var sıktığımda çıkıyo
vayyy maşallah yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…