yok tatlım nerdeeeee
bekleşiyoz oğlumla.
bugün babam yola çıkmış geliyormuş. yarına burda olur. çarşamba gelicekti erken bitmiş işi. bende babamla bağlantı kutmuştum. oğlumunda bugün yola çıkıp yarın gelmesi lazımmm
amannn dikkattt son zamanda bi kaza olmasınn.:18::18:
aaaa inanamıyorumm.Nefidecimm canım dünngece rüyamda seni gördüm 3cm açılman varmışhastaneye gidiyodun hayırlısı bakalım
gözünaydın canımm.guzel anneler doguramam doguramam diyodum en sonunda dogurdummmkizimlan iyiyiz cok sukur 19 temmuz demisti doktorumuz 19 temmuzda dogurdumm kizimin adi naz 49 cm 3280 kilo normal dogum yaptim ))) hepinizi optuk teyzeleriii
canım doymadığnı nasıl anlıyorsun
anladım ben canım onuKonu başlığına nddd yazmıştım iPad kafasına göre düzeltiyo :/
sen çok yorma canım kendini son zamanlarımız enerjini doğuma saklaa :112::112::112:Eşime az önce doğumu tetikleyen ne varsa yapacam bugün diyorum korktu adam evde ayağa kaldırmıyor şuanda
Korkma korkma bi şi yok
benim kafın dogumcu ban'a bi de demez mi estetik dikiş attım diye...
Ne diyim eşim ellerinizden öper dedim ayol
kızlar su sarılık olayını sorcam size..
şimdi biz 3. Gün cocuk doktoruna muayene ye gittik cok hafif bi sarılığı var ama bunun için kan alıp deger bakmaya gerek yok dedi.
Ben de ya artarsa sarılık bi daga göstermeye gelelim mi dedim
yoooo bu saatten sonra artmaz dedi
çbu kadın neye güvenerek öyle dedi mantığı nedir bu sarılık olayının
bi daha görmeme gerek yok 15. Gün gel dedi.. Yoktur di mi sarılık ayol
senin daha 40 haftan dolmamış tatlım benim cuma 41 doluyoorrrBen de doguramaim :)
anladım ben canım onu
sen çok yorma canım kendini son zamanlarımız enerjini doğuma saklaa :112::112::112:
Banada dedi onu dr. 41 dolunca başlatırız doğumu dedi. ama ben suni sancı istemiyorum. kontrole gidene kadar doğurmazsam cuma gittiğimde kesin bir şekilde söylicem bunu dr. a eğer hala açılmam yoksa kendi sancım yoksa sezeryan istiycem.Bebeem 41 haftanı doldurunca doktor suni sancı deneyecekmi bana öyle demişti de :/
senin daha 40 haftan dolmamış tatlım benim cuma 41 doluyoorrr
Banada dedi onu dr. 41 dolunca başlatırız doğumu dedi. ama ben suni sancı istemiyorum. kontrole gidene kadar doğurmazsam cuma gittiğimde kesin bir şekilde söylicem bunu dr. a eğer hala açılmam yoksa kendi sancım yoksa sezeryan istiycem.
Banada dedi onu dr. 41 dolunca başlatırız doğumu dedi. ama ben suni sancı istemiyorum. kontrole gidene kadar doğurmazsam cuma gittiğimde kesin bir şekilde söylicem bunu dr. a eğer hala açılmam yoksa kendi sancım yoksa sezeryan istiycem.
yok tatlım nerdeeeee
bekleşiyoz oğlumla.
bugün babam yola çıkmış geliyormuş. yarına burda olur. çarşamba gelicekti erken bitmiş işi. bende babamla bağlantı kutmuştum. oğlumunda bugün yola çıkıp yarın gelmesi lazımmm
allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bize normalindenguzel anneler doguramam doguramam diyodum en sonunda dogurdummmkizimlan iyiyiz cok sukur 19 temmuz demisti doktorumuz 19 temmuzda dogurdumm kizimin adi naz 49 cm 3280 kilo normal dogum yaptim ))) hepinizi optuk teyzeleriii
vayyy maşallah yaa..Kızlar yetişinnn.
Kızım emmekten yorulmuyor.
2,5 saat boyunca emdi, hala aranıyor.
Süt gelmiyo desem, hala var sıktığımda çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?