Doguramadim yau, idrar yolu enf. cikti ama mahvoldum sabahtan beri
Öyle ya da böyle kavuşcaz inşallah yavrularımıza 9 y nasıl beklemişim şaşıyom kendime rabbim sağlık versinde bekleriz demi yaaa..
Off ya bende su sancı istemiyorum ama aynen cuma günü 41 hafta doluyorbu hafta içi kendi sancımızla normal normal doğururuz inşallah tabiki hayırlısı ama sıkılmaya başladım bu durumdan yani 7-24 millet sen doğuramadınmı diye arıyor sanki ben çocuğu içimde zorla tutuyorum psikolojim bozuldu hiç doğuramicakmışım gibi hissetmeye başladım :/ bekleyelim bakalım
biz geldik teyzelerr..
11.30 gibi kalktık çamaşır katladık tekrar çamaşır yıkadık balkonu süpürüp yıkadık banyo temizledik teyzemizde ev süprdü toz aldı
kızıma diyorumki bak heryer temizlendi gel artıkbakalımk dinleyecekmi hanım..
bugün 12 ye kadar doğarsa teyzesinin burcundan 12 den sonra doğarsa babasının burcundan olacak bakalım kim kazanacak
Offf kesinlikle katiliyorum. Annemler ve kayinvaldemler bizde bi de. Gozumun icine bakiyolar hadi onlari gectim gunde kirk kisi ariyo onlari dogum olmadi mi diye ( korkularindan bana soramiyolar:) ) ay dedim en son dogurdum da nazar degmesin diye soylemiyorun kimseye, yastikla geziyorum karnimda:) bazi insanlar cidden cok anlayissiz. Tamam merak ediyolar ama herzaman her zaman da bu artik tacize giriyo ya :)
Seninkini okuyunca aklima geldi yaaaa, erken dogcak diye o kadar hazirlamisim ki kendimi demek ki, kizim yengec burcu olcak diye yengecli kiyafetler almistim ona:)) bgnden de umudum kalmadi yengec yalan oldu yani:) aslani da gecirmese bari :))
biz geldik teyzelerr..
11.30 gibi kalktık çamaşır katladık tekrar çamaşır yıkadık balkonu süpürüp yıkadık banyo temizledik teyzemizde ev süprdü toz aldı
bugün 12 ye kadar doğarsa teyzesinin burcundan 12 den sonra doğarsa babasının burcundan olacak bakalım kim kazanacak
aynı durum bizde sözkonusu teyze açısından :)) kızkardeşim dün akşam diyokii bak kaçırdın benim burcumu bi doğuramadın falan diyee:))
dedim napayım oğlum aslan burcu olmak istiyomuş demekki, aman başak burcunaa doğru uzamasında iş napalım aslan gibi olsunlarrrr :)))
başak olursada anasının burcundan olur. ama uzamaz herhalde yaa demi uzamaz uzamazz:44::44::44:
kizlar gunaydin:))ne gunaydni.ama.saate bakin vakit gexsin diy uyyorum hep:)) tavsye.e.drm.gun.btmekk.uzere nerdeyse:)) olum.geldmi gelmedmi deri ykkk ohh ikimizde uyoz artik.miskin oglum benim:))
Suni sancıyı kabul etmiycem canım. sezeryan istiycem. çünkü o zamana kadar normal yoldan kendi sancımla doğum başlamazsa suni sancının çok etkili olacağına inanmıyorum. o kadar acıyı çekip birde üstüne açılma olmadı bebek aşağı inmedi sezeryana alıcaz derlerse yıkım olur. madem yapay bişey olucak direkt sezeryan olsunEvet canm takip ediyorum seni sen benden ondesin ama senin doktorun en azindan 41 e kadar beklemis , benimki sali gel de napcagimizi konusalim diyo :)) hani en baslarda hep sayardik ya haftalari ben hep 38 e ya da 39 a endekslemisim kendimi galiba, 40 oldu tik yok. Ne kadar zormus bu bekleme isi boyle :) bu arada arkadas sormus ama ben de soriim eger cumaya kadar dogum olmazsa (insallah olur) suni sanci mi alicaksin yoksa sezeryan mi dusunuyosun?
hem beni hem eşimi hergün biri arıyor. doğdumu bebek diye.Off ya bende su sancı istemiyorum ama aynen cuma günü 41 hafta doluyorbu hafta içi kendi sancımızla normal normal doğururuz inşallah tabiki hayırlısı ama sıkılmaya başladım bu durumdan yani 7-24 millet sen doğuramadınmı diye arıyor sanki ben çocuğu içimde zorla tutuyorum psikolojim bozuldu hiç doğuramicakmışım gibi hissetmeye başladım :/ bekleyelim bakalım
evet yaa yapçak bi işte kalmadı beklemek dahada sıkıcı oldu artık. birde forumdaki herkes doğurdu nerdeyse burayada pek uğrayan kalmadıgeçmiş olsun cnm dikkat et kendine;idrar yolu enf. doğumu tetikler diyolar;hani nerde deseydin doktoraaatabi bu işin şakası cnm..
evt cnm sorma,ama dokuz ay boyunc a hep uğraşacak bişiler vardı,şimdi tüm işleri tamamladık beklemek zor geliyo o yüzden; ha gayret diyorum kendimeee :18::18:
biz geldik teyzelerr..
offf bende yeterrr aramayın artık dicem yakındaaa. doğunca zaten mutlaka haber vericez yaaaniii saklıcak değiliz yaaaaaOfff kesinlikle katiliyorum. Annemler ve kayinvaldemler bizde bi de. Gozumun icine bakiyolar hadi onlari gectim gunde kirk kisi ariyo onlari dogum olmadi mi diye ( korkularindan bana soramiyolar:) ) ay dedim en son dogurdum da nazar degmesin diye soylemiyorun kimseye, yastikla geziyorum karnimda:) bazi insanlar cidden cok anlayissiz. Tamam merak ediyolar ama herzaman her zaman da bu artik tacize giriyo ya :)
bende hep temmuzun ilk haftası gibi doğururum diyordum kesin yengeç diyordum ama artık o bir aslanSeninkini okuyunca aklima geldi yaaaa, erken dogcak diye o kadar hazirlamisim ki kendimi demek ki, kizim yengec burcu olcak diye yengecli kiyafetler almistim ona:)) bgnden de umudum kalmadi yengec yalan oldu yani:) aslani da gecirmese bari :))
Senin doğum günün ne zamandı canım??Ben de aslanım kızımda anası gibi aslan olmak istemiş umarım doğum günümde doğmaZ :/ araya kaynar yoksa her zaman
vakti var daha annesi. gelir sen merak etmeselam hanımlar,
cuma gecesindeki doktor maceramızdan sonra hala beklemelerdeyiz, annemler cumartesi sabaha karşı bize geldiler. onlar da doğum olur diye heyecan yapmışlar düşmüşler taaaa nerelerden yollaraama bizde hala ses seda yok, oğluşum bi geliyomuş gibi yaptı, sonra da çekildi içime :) annesi epey bi korkunca o da sindi kaldı heralde :) yarın kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktor hanım... ev ahalisi kalabalıklaşınca nete girmek de zorlaştı... Allah hepimizin yardımcısı olsun, kolay kolay doğumlar, güzel güzel emzirmeler veeee sağlıklı sıhhatli bebişler olsun inşallaaahhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?