Canlarr bakın aslan burcu özelliklerinden bazıları
Aşık oldum aslan burcu oğlumaaaa
Birde demişki kötü özellikleri artarsa bencil bir krala dönüşebilir.. zaten Oğluma Ali Kaan ismini koyduk (ali: Yüce, yüksek, şanlı,onurlu) (Kaan : Hükümdar)
birde böyle ukala kral olursa yandııkkkk
Aslan, kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derece sıcak kalplidir.Doğallığı, neredeyse çocuksu cazibesi ve gözlerinde parıldayan yaşam sevinci, birçoklarında reddedilemez etki bırakan bir çekimgücüne dönüşür. Böyle seçkin yeteneklere sahip bir başka burç yoktur. Asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, sevme yeteneği, büyüklük, iyilik, gerçekten krallara göre bir kişilikte birleşebilir. Bunun yanında, kibir, gurur, hakimiyet hırsı, küstahlık, kendini beğenmişliği de vardır ve eğer bu kötü huyları artarsa, çekilmez, bencil bir krala dönüşebilir. Kesin olan şey, bu özelliklerin ve burada sayılamayacak eğitim, arkadaş etkisi ve sosyal çevre gibi faktörlerin değişik kişiliklere yol açabileceğidir. İdeal durumlarda dürüst, sıcak kalpli, geniş ve iyi insanlarla karşılaşabilir.
yokyok olmasın yaa belemeyelim o kadanda.. :18::18:
bende başak burcuyum biliyomısun :))) ahahah tesadüfe bakk
kardeşler yengeç,ablalar başak
aslında keşke başak olsa ama,amannn ağustos sonunaa kadar bekleyemem hayatta ben :)))
oğullarımız da aslan olcak bi ortak nokta dahaaa :))
bakalım son yengeç kim olacak
bakalım yengeç mi yapıcaz aslan mı
ama yengeçi artık kaçırdık gibi saatler iyice azaldı
29 temmuz canım doğum günümSenin doğum günün ne zamandı canım??
canım yaa ben onu bulmuştum bi kere şimdi bulamadım baktım amabulursam sana mesaj atarım
Bende ızmırdeyım ama klıma açmıyoruz ya daha 1 haftalık korkuyoruz.Sen nasıla cıyorsun klımayı
aranmaya devam ediyo... kafasını sağa sola savuruyo... ellerini yalamaya başlıyo....
Birde demişki kötü özellikleri artarsa bencil bir krala dönüşebilir.. zaten Oğluma Ali Kaan ismini koyduk (ali: Yüce, yüksek, şanlı,onurlu) (Kaan : Hükümdar)
Aslan, kişiliğinde canlılığı, yaşamgücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derecesıcak kalplidir.Doğallığı, neredeyse çocuksu cazibesi ve gözlerinde parıldayan yaşam sevinci, birçoklarında reddedilemez etki bırakan bir çekimgücüne dönüşür. Böyle seçkin yeteneklere sahip bir başka burç yoktur. Asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, sevme yeteneği, büyüklük, iyilik, gerçekten krallara göre bir kişilikte birleşebilir. Bunun yanında, kibir, gurur, hakimiyet hırsı, küstahlık, kendini beğenmişliği de vardır ve eğer bu kötü huyları artarsa, çekilmez, bencil bir krala dönüşebilir. Kesin olan şey, bu özelliklerin ve burada sayılamayacak eğitim, arkadaşetkisi ve sosyal çevre gibi faktörlerin değişik kişiliklere yol açabileceğidir. İdeal durumlarda dürüst, sıcak kalpli, geniş ve iyi insanlarla karşılaşabilir.
Kızzzzz Acenu Nddd nerelerdesiniz?:18::18:
Yoksa ikinizde doğumama mı gittiniz?Merak ettim sizleriiiiiiiii
Aslan, kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derece sıcak kalplidir.Doğallığı, neredeyse çocuksu cazibesi ve gözlerinde parıldayan yaşam sevinci, birçoklarında reddedilemez etki bırakan bir çekimgücüne dönüşür. Böyle seçkin yeteneklere sahip bir başka burç yoktur. Asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, sevme yeteneği, büyüklük, iyilik, gerçekten krallara göre bir kişilikte birleşebilir. Bunun yanında, kibir, gurur, hakimiyet hırsı, küstahlık, kendini beğenmişliği de vardır ve eğer bu kötü huyları artarsa, çekilmez, bencil bir krala dönüşebilir. Kesin olan şey, bu özelliklerin ve burada sayılamayacak eğitim, arkadaş etkisi ve sosyal çevre gibi faktörlerin değişik kişiliklere yol açabileceğidir. İdeal durumlarda dürüst, sıcak kalpli, geniş ve iyi insanlarla karşılaşabilir.
guzel anneler doguramam doguramam diyodum en sonunda dogurdummmkizimlan iyiyiz cok sukur 19 temmuz demisti doktorumuz 19 temmuzda dogurdumm kizimin adi naz 49 cm 3280 kilo normal dogum yaptim ))) hepinizi optuk teyzeleriii
bendeee
Bebeem sen de mi doğuramadın :)))
Nefidecimm canım dünngece rüyamda seni gördüm 3cm açılman varmışhastaneye gidiyodun hayırlısı bakalım
Sagol canim yaa. Valla benim de aklima gelmedi degil hani erken dogumu tetikliyodu demekgeçmiş olsun cnm dikkat et kendine;idrar yolu enf. doğumu tetikler diyolar;hani nerde deseydin doktoraaatabi bu işin şakası cnm..
evt cnm sorma,ama dokuz ay boyunc a hep uğraşacak bişiler vardı,şimdi tüm işleri tamamladık beklemek zor geliyo o yüzden; ha gayret diyorum kendimeee :18::18:
hakikaten ya doğum muo da ne ki :) babam garibim çekine çekine bugün, "kızım acaba yanlış bi hesaplama mı yaptınız, hiç ağır gibi dokuz aylık gibi durmuyorsun, eğer daha çok varsa biz geri gidelim" dedi. Gerçekten de son 1 haftadır yaşadığım ağrılar sancılar mide bulantıları gitti, hoppidik gubbidik şen şakrak enerjik bi rabia geldi... Noluyoooo allahhııııımmmmmmmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?