2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Ben yengeç burcuyum, 2 kardeşim var ikisi de aslan :) Evet kesinlikle çok tatlı oluyolar :) ama malesef hayatta biraz kendileri için yaşıyolar, bu onlara göre olması gereken şey ama ben de yengeç olduğum için aileme, eve düşkünüm isterim ki herkes mutlu olsun, onlar daha çok kendileri için yaşıyolar, en önemli, şey kendi mutlulukları gerisi biraz teferruat :) siz de ateş grubu veya hava grubuysanız sanırım daha iyi anlaşırsınız ama su grubuyla ateş grubu burçları biraz zıt özelliklere sahip oluyolar. Yavruunuz olunca her türlü çok sevceksiniz orası ayrı tabi :) Hatta kardeşiniz olunca da benim gibi hem zıtlaşır hem çok seversiniz

yokyok olmasın yaa belemeyelim o kadanda.. :18::18:
teyzesi benimki kızzz bu arada

bakalım yengeç mi yapıcaz aslan mı
ama yengeçi artık kaçırdık gibi saatler iyice azaldı
bakalım son yengeç kim olacak

Kızçelerrrrrr burçlardan bahsetmişsiniz
Ben aslan burcuyum 25 temmuz ,kızımın da aslan olmasını
çok istedim ama o yengeç oldu...Babamız da balık karıştı ortalık iyice

nddcim lilypie den yapılıyor aa ben de hata veriyorrrr sürekli
ayyyy kafayı yiyeceğim ya yapacağım ya yapacağım

Belki çıkar biri bana yardım eder

canım yaa ben onu bulmuştum bi kere şimdi bulamadım baktım ama bulursam sana mesaj atarım

Buldum buldum deniyorum şimdi kuzummmm
Doğuramadın mı annem hala
Ne tutunmuş maşallah
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin yuvanıza hadi bakalım Duru merak ediyor ALİ Kaan

hamilelik takvimimiz aynıydı senle benim kızım 19 günlük oldu bugün, sende tık yok daha benim kızım annesini fazla bekletmedi 38 hafta 5 günlük doğdu canım unutmadan bolca uyuyun uykusuzluktan dudağımda uçuk çıktı gerçi son zamanlardada pek uyunmuyor allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Kızzzzz Acenu Nddd nerelerdesiniz?:18::18:
Yoksa ikinizde doğumama mı gittiniz?Merak ettim sizleriiiiiiiii

Canım ben de aslan burcuyum, kardeşim de, babam da.
Karakter çok farklı bişi. Burçlar çok belirleyici olmuyor.
Bende cömertlik baskındır, babamda otorite,liderlik. Erkek kardeşim sıcak kanlı, azimli.

Babamda mesleğinin verdiği bi ego da var maalesef (asker)

sut sagan var mi kizlar pek takip edemyrm. Gunde kc defa ne zmanlar sagyosnz bi de buzlga mi ationuz yoksa ayni gun verionuz mu?

Kızlaaaaaaaa kızlaaaaaaa
tüm doğuramayanlara burdan pozitif enerjimi yolluyorum...
Hadi bakalım.....
Az kaldınız bekliyoruz ...
Ayyyyy yüzükoyun atlayıvermek gibisi yokmuş yatağa ohhhhhhhh....
Bi şi sorcam bebeklerinde gaz başlayanların kaçıncı gün başladı.. Biz de hala yok.. Pırt pırt çıkıyor maşallah..
ay hiç başlamasa nasıl olur???

Son düzenleme:

benim eşim yengeç , az çok biliosunuz nasil bir karakteri oldugunu

oglum yengec olmasin dedim hep , aslan olsun , ben başağim yukselenimde bakalim nasil uyyum sagliycazz

guzel anneler doguramam doguramam diyodum en sonunda dogurdummm kizimlan iyiyiz cok sukur 19 temmuz demisti doktorumuz 19 temmuzda dogurdumm kizimin adi naz 49 cm 3280 kilo normal dogum yaptim))) hepinizi optuk teyzeleriii

gözün aydın cnm allah bagıslasın

hakikaten ya doğum mu o da ne ki :) babam garibim çekine çekine bugün, "kızım acaba yanlış bi hesaplama mı yaptınız, hiç ağır gibi dokuz aylık gibi durmuyorsun, eğer daha çok varsa biz geri gidelim" dedi. Gerçekten de son 1 haftadır yaşadığım ağrılar sancılar mide bulantıları gitti, hoppidik gubbidik şen şakrak enerjik bi rabia geldi... noluyoooo Allahhııııımmmmmmmmmmmmmm :)

Sagol canim yaa. Valla benim de aklima gelmedi degil hani erken dogumu tetikliyodu demek ilk zamanlar tutunsunlar diye dikkat ettik dua etttik cok feci kabul olmus ben nddd'yi falan gordukce artik 41e kalirmisim gibi geliyor :) aslinda benim en bastan beri kehanetim 24unde dogururum seklindeydi bakalim tutacak mi

mrb la bır selam verelım dedık paşa uyuyor ıftara ısafır var (eltım agırlıyoo) cok sukurhersey younda gece uykusuzlugu dısında paşam aglamakl uyanıyoo yaa
yarn sbh ebe kontrolumuz var ve sonrasındada paşamın sunnetı varrrrrrrrrrrrr erkek olucak mınıgım benımm
ınsl gecmıse bakabılrım gorusmek uzere

dogum bekleyenlere allah sabır versınn

benimkide bi dioki ne zaman gelio bebiş , bi dioki briaz daha dursun büyüsün babamda şaşırdı nerde o eski adamlar ayıplar utanmalar babalarıda değiştirdi bizim veletler

Allahtan benimkiler yakın oturuyo , gidip gelme derdi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…