2 kg nerdeyse bebişincanıım korkma erken doğumdan maşallah zaten senin bebiş kocaman olmuş hem bişeyden çok korkarsan başşına gelir derler, ayrıcs 37 cm miş bunun nesi kısa, bacağı bu hafts çok uzamaz öbür hafta 2 katı uzar bunun sabiti yok ki, dr boşuna telaşlandırmış, he he minyon olusa benim gibi benim bacak boyumda kısa napalımmm hep avantajını gördüm hala 18 sanıyorlar beni yeppiiiiiiii hem uzun boyluların bile sevgilileri kocaları kısayken ben 188 lik de koca buldumm hihihaaa
Senin kız çok sağlıklı maşallah tek taktığın boyu olsun canım
Geçmil olsun canım yaa suyu yanından hiç ayırma benim de dr dün uyardı hamilelikte idrar enfeksiyonu hiç belirti vermeyebilir birden olabilir, su ihmal etme çamaşırlarını sık değiştir tuvaletini tutma dedi
Dediğin gibi arkadaşların kocaları korkudan değilde şaşkınlıktan sevinçten yapıyordur
Benim kocamda seninkini aratmıyor canım yanağını göbeğime dayıyo vur kızım babaya diyor, psyco
kızlar benimderdimde dişetlerim şiştiler dişlerimi fırçalayamıyorum bile bnimleaynı sorunu yaşayan varmı
aynen öle bosver bnmkv dede yanımda oldugum halde heveslenme pek soz konusu dıllkıne cnm benım sozde seınıyor ama olsun paşa mm ı sında babası ıle ben ustesınden gelırız ınsllll
ay ben de çok heyecan yaptım normal olunca son dakkaya kadar bilemiyorsun görümcem ../01/2010 yaptırmıştı gerekirse elle yazarım demişti :)))
ben çengelköydeyim canım biraz uzak ama eğer çeşit çoksa gelip görmeye değer bence, sen ne dersin?
eminönündeki gibiler mi daha mı uygunlar çeşitler nasıl?
geçmiş olsun şimdi nasılsın peki :))
sen de gel canım
allahım ben tatile girmeden onlar da girmezler inşş..
benim bildiğim yaz tatili gibi haz.-temmuz-eylül arası ama
o da karışık ama eğer sen doğum iznindeyken yasa çıkarsa doğum iznin uzar üzerine yıllık izin rapor alırsın ama sanırım doğum izni süresi bitince hakkın da olmaz, ama tbi bunlar tahmin sadece
günaydın şekeriiimmmm sana ve minnoşcana
ayy dua edıyorum ınat olmasn dıye kı sukur hareketlerı ben ısteıgım zaman kırmıyor yapıyor babasına da öyle paşa mm benımm
mıss gıbı olmustur sımdık evvv ohh anne annenız hepsınden gelıyrdru sımdık sukurr kı o varrrrrrrr alah koabul etsın cnm
graf a mesaj at cnm ınsll
oh elıne saglık babanızınnn bahar temıslıgıne bende gırmedım henus babamıs hafta sonu evde olduugn yatak odaısnı planını degıstırcez sl supurr toz alllcok ısımız var ama babamız olmadan onlar olmaz agır ıslerrrrrrrrr:26:
kramp larrrr mı dedıınız benım 3 pakateım magnezyumda 4.yadırcamm ve madn suyuda ıcmemem ragmen bu aralar sıklastı gen babacklarmı kollarımı dım dık uzatmadan yatamıyorum mum ya gıbıııkı sormayın gıtsın ama dr hıc aksatma dedı yaaaaaaaaaaaa bol yesıllık yogurt,süt sebze meyve ye dedııı
gecmıs olsun cnm yaaaman dıkkattt bebeginee
maasallah kg sı cok gusel yaaaaaaaaaa boyudaaacok sukurkı ersey yolundamıssss
olucak artık ama sırf üstü yatmayınn sakınkızlar yaaa o zamnada artıyor nefes darlıgınızzzzzzz:18:
çok sağol kuzum.evet herşey yolunda tek sorun enfeksiyon işte:)))
evet sonda olduğu için ilk önce altı gidirmiyorlar sondayı çıkardıktan sonra altı giydiriyorlar
bende chicco da beğenmiştim ama sonra Mothercare Basinet Oyun Parkı daha mantıklı geldi bana istersen bi bak internetten
resmi ekleyemedim ben buraya 299 tl den 199 tl ye düşmüş
Canım bende yarı ortapedik alıcam en iyisi oymuş ama bir yaysız yarı ortapedik var birde yaylı olan ortapedik var ondan dolayı kafam karıştı
yaysız olan İşbir yatak ta 300 küsür
Yaylı olan da 190 küsür.Ölçüler 70-130 karyolayı bu ölçüde düşünüyorum en azından 4 5 yaşına kadar kullansın.
cnm günaydın nasılsın bakalım..??geçen gece sormuşsun sen daha iştemisin diye...sen yazarken ben çıkmıştım tatlım o yüzden cvp yazamadım...öğle vardiyası bu şekilde bizim 15 te başlayıp 23.30 da bitiyo(
çook tatlılar güle güle kullanın. bu uyku setinin ölçüsü ne? yani 60 125 bir yatak iiçin mi yoksa 70 130 içinmi? birde markası ne acaba
günaydın canım...cnm normalde hamileler gece çalışamaz diye bi kanun var diye biliyorum ama ben h.limanında çalışıyorum vardiyalı işimiz ve az personel var o yüzden işlerine gelmiyor beni sabit vardiyaya almak...ama şimdilik çok büyük i sıkıntı değil benim için ..
günaydın cnmm...iyi bir plan yaptınmı doğum günü için??
günaydın tatlım aman çok yorma kendini valla artık ben evi bile süpüremiyorum kocam yapıyo ama onun yaptığınıda beğenmiyorum napcaz böle bilmiyorum :))
günaydın canım çok geçmiş olsun...inşallah bundan sonra başka sorun yaşamassın ..iyice dinlen ii bak kendine
Hanımlar anneannemiz ve dedemizin gönderdikleri
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...islerinize-neler-aldiniz-20.html#post29943317
Canım ne işle meşgulsun.
eheheh evdeki geceliklere kalırsak yandık valla
banada pijama daha rahat gibi geliyor. iki pijama birde gecelik alırım heralde bende. önümüzdeki ay başı alıcam bende kalan eksiklerimi. hastane çantası için olan ihtiyaçları özellikle alıp hazırlamak istiyorum bende. al al eksik bitmiyor ya. birde bebek bezide alıcam ben. daha önce almayı düşünmüyordum ama alsam iyi olcak çünkü tek maaş giricek eve bir sürüde masraf çok zor olucak. şimdi çalışıyoken biraz alıp koysam kenara diyorum bende bezlerden..
Bence Barış çok güzel bir iaim. Ayrıca siyasi bir şeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Herhangi bir düşünceye de yakınlığı yok ki. Barış dünyada herkesin istediği bir şey. Anlamı çok güzel. Barış isminde tanıdığım bütün çocuklar (buyuduklerinde de) çevrelerinde gerçekten sevilen, barış, huzur içinde yaşayan çocuklar.
Hmmm ayy öyle cıplak mı kalcaz poffozaman pijama da olablr tabi..aaa süpermiş cok uygun hemen bakıyorum canım gerçi şimdi annemle konuştum park yatağını pusetini fln biz alcaz ya dedi kızdı gecen gün de demişti aslında bakalım cok beğenrsem ona aldırırım netten sağol canımm..
Merhaba hanımlar ve kuzucuklarıGeçmişi okudum biraz ama yarım kaldı. Çok işim var çünkü cumartesi gününe kadar fazla giremeyeceğim. Rüya muhabbeti süperdi benim de rüyamda oğlum oluyor yavrucum emmeye çalışıyor ama benim göğüsler yan dönüyo ememiyor deli oluyor garibim. emdircem diye uğraştım rüyamda bi kalktım kan ter içinde ellerim göğüslerimde kalktım Bu arada yarın kontrolümüz var ve inşallah bir sorunumuz yoktur. Neyse hepinizin keyifli ve bol tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle bize müsade..
Sağol canım.hayırlı olsun arkadaşım sen baya bişey hazırlmışsın
benimde bebişim sürekli sağ tarafımda anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum sanırım korkulacak bişey yok
Hepimizde oluyo demekki korkucak bişi yok.eksiklerin baya bitmiş canım ne güzel
bu arada o tepecik benimde sol tarafımda oluyor. baya geriliyor karnım hatta canım yanıyor. bende birazcık okşuyorum değiştiriyor yerini. bazende kasıklarıma çok baskı yapıyor. yine canım acıyınca azıcık okşayıp yer değiştiriyorum oğlumaşimdiden söz dinliyor inşallah hep böyle olur
Keşke kanayan dişetlerim olsaydı. Benim burnum kanıyo sürekli çantamda tamponla dolaşıyorum ve elim sürekli burnuma gidiyo yine mi kanadı acaba diye. Paranoyak oldum resmen. Bi de evde durmuyo genelde. Hep acile taşınıyoruz. En kötüsü de o zamanlarda korkudan tansiyon çıkıyor kalp atışım 200ü buluyordur herhalde. Bebeğime bişe olacak diye korkuyorum.
Aynen öyle:)evet hazırlamak lazım gercekten de bez de önemli aslında her ay bitane atsaydık iyiydi ama bebeğin cildine uygunluğuda önemli o yüzden fazla da alma canım nolur nolmaz Allah yardımcımız olsun eksik bitmez bundan sonra..
merhaba kızlar bebeişlerinizle kıpır kıpır sağlıklı bı gun diliyorum. uzun zamandır takip ediyorum konunuzu. tabıkıde bende hamileyim ve bebeğimi(tahmini tarih) 30 temmuz da kucagıma alıcam:) en son dayanamadım uye oldum:)
Günaydın annişler,
umarım hepiniz iyisindir.geçmişi okuyamadım dün apartopar hastaneye gitmek zorunda kaldım
bi an doğum yapıyorum sandım:)))aniden kasıklarıma doğru bir sancı ve çok afedersiniz böle bi nasıl desem altıma kaçırır gibi ıslandım resmen:))) hemen acile gittim.sağolsun dr hemen aldı beni herşey normal bebek sağlıklı kafası yukarda suyu tam.yani erken doğum falan değil.ama ben acıdan bebeğime bile bakamadımgününden 1,5 hafta önde kilosu:1,700 boyuda 40 cm.hemen tahlil falan yaptırdı.sancı ve gelen suyun nedeni için.meğersem idrar yolları enfeksiyonuymuş.yanma falanda yoktu anlayamadım yani enfeksiyon çok fazla olduğu için dikkat etmem gerekiyormuş.erken doğum riski var dedi çok canım sıkıldı moralim acayip bozuk.
kız çok şeker kııızzzznerden aldın bilibdik bi yerse bizde bi bakaydık yaaa
Teşekkürler canım. istanbulda değilim ben markası funnababy internette de görüyorum arasıra. Büyük mağazalarda vardır eminim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?