2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sağol canım benim.su benim artık vazgeçilmezim:))) ne bi yanma bi ağrı aniden oldu test yapmasalrdı anlaşılmıyor bile.

kızlar benimderdimde dişetlerim şiştiler dişlerimi fırçalayamıyorum bile bnimleaynı sorunu yaşayan varmı

Keşke kanayan dişetlerim olsaydı. Benim burnum kanıyo sürekli çantamda tamponla dolaşıyorum ve elim sürekli burnuma gidiyo yine mi kanadı acaba diye. Paranoyak oldum resmen. Bi de evde durmuyo genelde. Hep acile taşınıyoruz. En kötüsü de o zamanlarda korkudan tansiyon çıkıyor kalp atışım 200ü buluyordur herhalde. Bebeğime bişe olacak diye korkuyorum.

Hmmm ayy öyle cıplak mı kalcaz poffozaman pijama da olablr tabi..aaa süpermiş cok uygun hemen bakıyorum canım gerçi şimdi annemle konuştum park yatağını pusetini fln biz alcaz ya dedi kızdı gecen gün de demişti aslında bakalım cok beğenrsem ona aldırırım netten sağol canımm..

Ben yaylı alcaktım önerilen oydu, ama şimdi yaysızı daha pahalıya benim de kafam karışırdı

çook tatlılar güle güle kullanın. bu uyku setinin ölçüsü ne? yani 60 125 bir yatak iiçin mi yoksa 70 130 içinmi? birde markası ne acaba

Canım teşekkürler. Markası funnababy. Bu markanın uyku setleri iki ölçüde satılıyormus hem 60-120 hem 70-130a uyacak şekilde. Benim aldığım yatak 60a 120. O yüzden bakmadım ölçüsüne nasıl olsa iki şekilde de uyar dedim:)

sağol cnm geçecek inşallah.bundan sonra dahada dikkatli olucam.rapor alır almaz gidip evime dinlenicem

Aynen öyle:)evet hazırlamak lazım gercekten de bez de önemli aslında her ay bitane atsaydık iyiydi ama bebeğin cildine uygunluğuda önemli o yüzden fazla da alma canım nolur nolmaz Allah yardımcımız olsun eksik bitmez bundan sonra..

Di mi ya, anlamı hoşuma gidiyo hem, hem çok rastlanan bi isim değil gibi geliyo, hem de güsel, ben biraz daha üzerinde duruyim barışın:):)

sende sağol canım ne demek
herkez beğenmeyebilir basit bişi ama ben beğendim :)
bende annemde kaldığımda tatile gittiğimde falan kullanıcam zaten
hem fiyatı da uygun

annelik duygusu işte :)

hayırlı olsun arkadaşım sen baya bişey hazırlmışsın
benimde bebişim sürekli sağ tarafımda anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum sanırım korkulacak bişey yok
Sağol canım.

Hepimizde oluyo demekki korkucak bişi yok. Maşallah senin oğluşunada :)

Geçmiş olsun cnm. Bende de o problem var burun kanaması ama dıştan değil içten kanıyo ve kuruyunca burnumu tıkıyor. Ve benim de kalp ritmim yüksek hep. Hamilelikten öncede hızlı atıyodu. 130 atıyor. Senin bayaa yükseliyormuş ama. Bende ritim yükselince tansiyon düşüklüğü oluyo genelde. İnş. sağsağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi.

merhaba kızlar bebeişlerinizle kıpır kıpır sağlıklı bı gun diliyorum. uzun zamandır takip ediyorum konunuzu. tabıkıde bende hamileyim ve bebeğimi(tahmini tarih) 30 temmuz da kucagıma alıcam:) en son dayanamadım uye oldum:)

yaa ben 2 tane yenidoğan aldım şimdilik azmı acaba ??valla pirima en iyisi diyolar ve daha kullanıpta bebeğin cildine iyi gelmedi diyenide görmedim...

Günaydın annişler bugün geç kalktık 11.30 gibi.İnsülinide kaçırdım bugün geç yapcam iğnemi...

cnm bebeğin hayırlı olsun öncelikle..geç bile kalmışsın cnm hoş geldin aramıza..bebeğinin cinsiyeti ne ve isim düşündünmü?birde hazırlıklar ne durumda ??

Canım çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla kucaklarsın bebişini. Bol bol dinlen bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…