Günaydın annişler bugün geç kalktık 11.30 gibi.İnsülinide kaçırdım bugün geç yapcam iğnemi...
slmm güzel anneler ve minnakları...nasılsınız görüşmeyeli???biz oğluşumla iiz çok şükür 2 gün izinliydim dinlendim bol bol ama hava çok soğuk olduğu için yürüyüş bile yapamadık bu hafta boşa geçti yani..olsun bidahaki haftalara inşş..
yaa kv ile ilgili kaynatmışsınız baya bu konuda ne kadar doluyum biliyosunuz ama hiç konuşupta canımı sıkamam valla boşvermişim gitmiş :))sizlerde öle yapın lütfen hiçbirşey canınızdan kıymetli değil bazen kocalarınız bile çünkü bu konularda onlardan daha anlayışsızı yok...
bebeşimin tekmelerini artık görebiliyorum maşallah hergeçen gün hareketleri daha belirgin oluyo...kızlar bana komik gelen bişeyi anlatayım size...eşimle vardiyalarımız pek uymuyor beraber olduğumuz zamanlarda bebeğin hareketlerini hissetmek isiyo ama oğlumuz tekme vurunca babamız nasıl panikliyo nasıl bir korku anlatamam :))))elini hemen çekip vurdu işte vurdu diyip ayağa fırlıyor...hem çok hoşuma gidiyo hemde çok sinir oluyorum niye korkuyosa manyak???sizde durumlar nasıl benim kocam gibi kocası korkan varmı???
cnm bebeğin hayırlı olsun öncelikle..geç bile kalmışsın cnm hoş geldin aramıza..bebeğinin cinsiyeti ne ve isim düşündünmü?birde hazırlıklar ne durumda ??
Di mi ya, anlamı hoşuma gidiyo hem, hem çok rastlanan bi isim değil gibi geliyo, hem de güsel, ben biraz daha üzerinde duruyim barışın:):)
yaa ben 2 tane yenidoğan aldım şimdilik azmı acaba ??valla pirima en iyisi diyolar ve daha kullanıpta bebeğin cildine iyi gelmedi diyenide görmedim...
korkuyo mu:90::90::90::90:
annelik duygusu işte :)
Sağol canım.
Hepimizde oluyo demekki korkucak bişi yok.Maşallah senin oğluşunada :)
Geçmiş olsun cnm. Bende de o problem var burun kanaması ama dıştan değil içten kanıyo ve kuruyunca burnumu tıkıyor. Ve benim de kalp ritmim yüksek hep. Hamilelikten öncede hızlı atıyodu. 130 atıyor. Senin bayaa yükseliyormuş ama. Bende ritim yükselince tansiyon düşüklüğü oluyo genelde. İnş. sağsağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Bence yeter canım sen her ihtimale karsı daha alma ben de 2 tane alcam aynı markadan sonra bakarım memnunsa bebeğim devam yoksa farklı secenekler..
tesekkur ederim canım hepimize Allah saglık versin ve mutlu haberlerimizi birbirmizle paylasalım. bebegimin cinsiyeti erkek. ismide emir mehmet diye dusnuyoruz hayırlısıyla bakalım:)
en güzeli ikisinden de yanımızda bulundurmak bence. hangisi daha rahat olursa onu giyeriz. belki hastanedeki hemşirelerde yönlendirir bilemedim ki.
bu arada park yatak için 400 tl çok geldi canım bana ya. çok uzun süre kullanamıcak nasılsa. benim aldığımada bi bak istersen?
Kraft 504 Lüks Oyun Parkı Kırmızı Gri GittiGidiyor'da 81957145
sende sağol canım ne demek
herkez beğenmeyebilir basit bişi ama ben beğendim :)
bende annemde kaldığımda tatile gittiğimde falan kullanıcam zaten
hem fiyatı da uygun
amin canım...ismiyle büyür inşallah sağlıcakla...benimde oğlum olacak ismide Yiğit Alp olacak hayırlısıyla...
istanbuldada marmara forumda migrosta akbatıda flnda varmış bi bakmakta fayda var o zaman dediğin gibi madem boşuna 200-300bayılmayalım yani demikızlar bu arada dün yazmıştım ama gece fazla kişi yoktu tekrar yazayım dedim gecelik ve pijama bulamayanlar reflections'a baksın. ben dün tesadüfen girdim ve ordan aldım hem çok güzel hem de kullanışlı ve fiyatı uygun geldi bana. normalde lohusa geceliği diyince fiyatlar 2 katına çıkıyor, normal geceliklerden de hem rahat hem önü düğmeli vs bulmak zor ama reflections'daki nerdeyse tüm modeller önden düğmeli göğüs altından bollaşan gecelik+pijamalardı. seri sonu ürünler her mağazada oluyo mu dedim oluyomuş sezon çok pahalı ama seri sonu ortalama 30 tl. terlik için de önerilerinizi bekliyorum ceyoya baktım pahalı geldi ama bilmiyorum.
senle aynı fikirdeyim canım. hava sıcak olucağı için pişik olmaya zaten çok meyilli olcak totolarıyaa ben 2 tane yenidoğan aldım şimdilik azmı acaba ??valla pirima en iyisi diyolar ve daha kullanıpta bebeğin cildine iyi gelmedi diyenide görmedim...
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...
bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedibaşından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...
bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedibaşından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...
Canım çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla kucaklarsın bebişini. Bol bol dinlen bundan sonra.
kız çok şeker kııızzzznerden aldın bilibdik bi yerse bizde bi bakaydık yaaa
Teşekkürler canım. istanbulda değilim ben markası funnababy internette de görüyorum arasıra. Büyük mağazalarda vardır eminim:))
çok teşekkür ederim.amin inşallah kuzum.dinlenmeye özen göstericem
bende zaten sırf o yüzden almıyordum canım. ama çevremdeki hiçbir bebişin primadan rahatsız olup pişik olduğunu duymadım. biraz diğer bezlere göre pahalı. ama şuan daha rahat alırım. bende çalıştığım için. prima almaya karar verdim bende tatlım. alıcam arada onlarıdaAynen öyle:)evet hazırlamak lazım gercekten de bez de önemli aslında her ay bitane atsaydık iyiydi ama bebeğin cildine uygunluğuda önemli o yüzden fazla da alma canım nolur nolmaz Allah yardımcımız olsun eksik bitmez bundan sonra..
bende duymadım hiç canım. yenidoğanlardan alıcam bende bikaç paket. bikaç pakette sonraki ay için alırım. daha sonrada ihtiyaca göre alırım bebişim gelinceyaa ben 2 tane yenidoğan aldım şimdilik azmı acaba ??valla pirima en iyisi diyolar ve daha kullanıpta bebeğin cildine iyi gelmedi diyenide görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?