2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

korkuyo mu:90::90::90::90:

cnm bebeğin hayırlı olsun öncelikle..geç bile kalmışsın cnm hoş geldin aramıza..bebeğinin cinsiyeti ne ve isim düşündünmü?birde hazırlıklar ne durumda ??

tesekkur ederim canım hepimize Allah saglık versin ve mutlu haberlerimizi birbirmizle paylasalım. bebegimin cinsiyeti erkek. ismide emir mehmet diye dusnuyoruz hayırlısıyla bakalım:)

Di mi ya, anlamı hoşuma gidiyo hem, hem çok rastlanan bi isim değil gibi geliyo, hem de güsel, ben biraz daha üzerinde duruyim barışın:):)

benim eşimin adı barış, gerçekten güzel bi isim ve eşim de adı gibi böyle ılımlı, barışcıl, arabulucu biridir. barış manço da öyleydi mesela bence bu ismin kişilik üzerinde güzel bir etkisi var .

yaa ben 2 tane yenidoğan aldım şimdilik azmı acaba ??valla pirima en iyisi diyolar ve daha kullanıpta bebeğin cildine iyi gelmedi diyenide görmedim...

Bence yeter canım sen her ihtimale karsı daha alma ben de 2 tane alcam aynı markadan sonra bakarım memnunsa bebeğim devam yoksa farklı secenekler..

korkuyo mu:90::90::90::90:

evet tatlım yaa korkuyo heralde bi kaçışı var kocamın görmelisiniz tabi bende kopuyorum o annn gülmekten...ama sinirde oluyorum :)))yaa garip oluyo valla bu erkekler...karnımı okşarken öyle yavaş öyle hassaski sanki biraz daha bastırsa bebek ezilecekmiş gibi hissediyomuş...allahım akıl ver:)) ben iki çocuk birden büyütücem heralde

Benim burnumdaki damarlar çok hassasmış her an çatlamaya müsaitmiş kan hacmi de artınca taşıyamıyormus. Sana da cok geçmiş olsun canım dediğin gibi sağ salim kavuşuruz bebişlerimize:)

Bence yeter canım sen her ihtimale karsı daha alma ben de 2 tane alcam aynı markadan sonra bakarım memnunsa bebeğim devam yoksa farklı secenekler..

bende öle yapıym ozman ...hatta ben diyodumki bide 3-6 kilo falan olanlar varya ondan da alıym ama bukadar yeter bencede bittikçe alırız artık yeterki alışsın o güzel popoları :))

tesekkur ederim canım hepimize Allah saglık versin ve mutlu haberlerimizi birbirmizle paylasalım. bebegimin cinsiyeti erkek. ismide emir mehmet diye dusnuyoruz hayırlısıyla bakalım:)

amin canım...ismiyle büyür inşallah sağlıcakla...benimde oğlum olacak ismide Yiğit Alp olacak hayırlısıyla...

Biz geldikkkkkkk
Anneannemizden yayına bağlanmaktayız
Çok alıştık buraya ama evimi de çok özledim
Boya kokusu bir çıksın da rahat rahat kalırız artık...
Oynak kızçemle dün biraz gezdik alışveriş yaptık...
Babamızın gözünü şimdiden korkutmaya başlayalım:18::18::18:
İki kızçeyle,süsüyle püsüyle,alışverişiydi derken
Dualarınızı hep okuyorum ALLAH'ım kabul eylesin...
Geçmişi okuyayım ben geliyorum gitmeyin bir yerlere

Evet öyle yaparız canım..400tl bence de fazla ama cok da kaliteli yanii sonra oyun parkı olcak ya o acıdan ama artık hediye gelcek artık ne alırsa annemler sunu alın diyemem ya seninki cok güzelmiş canım kraftı bende beğenyrm güle güle kullanın inşllh htta kraft rio diye bi bebek arabası var 200 dü sanırım ve cok güzel almak isteyenlere duyurulur yakından gördüm bir de chicconun baston pusetleri mothercare de baya uygundu ben ikisinden birini alcam..

sende sağol canım ne demek
herkez beğenmeyebilir basit bişi ama ben beğendim :)
bende annemde kaldığımda tatile gittiğimde falan kullanıcam zaten
hem fiyatı da uygun

Canım ben bunu mothercare de gördüm hiç basit değil valla gayet kaliteli tam hatırlayamadım ama ayarlanabilir katı var dimi canım ya ben bunu alsam odamda rahat kullanrmıyım bir de 299 yazıo nette sen nerden batın sana zahmet söylersen bakim olmazsa ordan sipariş verir annemler çünkü cok beğendim zaten ben pastel renklere de bayılırım tam benlik:)

amin canım...ismiyle büyür inşallah sağlıcakla...benimde oğlum olacak ismide Yiğit Alp olacak hayırlısıyla...

amin canım:) bu arada cozmeye calısyorum sıteyı:)
cok rahat guzel bı hamilelik gecirdim suanda da oyle(masallah). 9 kilo aldım smdiye kadar biraz fazla tabi ama olsun bebegım saglıklı olsun.
oğlusmuza sallanan yatak buyuyebilen aynı zamanda iki kapılıda dolap aldık. bebek arabası aldık. hastane cıkısmız havlu bornoz takımımız alt acma takımı bıkacda kıyafet var.
5li zıbın takımı mathercare den sıparıs verdım o gelicek. bikaçda unnadodan takım sıparısı vermısdım gelince hepsini cekciem oda takımımızda daha gelmedı siparişi verdik bekliyoruz. onun harıcınde daha pek bı hazırlıgımız yok:)
zaten almak ıstesemde herkez karsı cıkıyor yeter diye dogunca hepsi alınır diye hatta daha dun annemle bu konuyla alakalı bıraz konusduk bende herseyını yapmak ıstyorum tutyoruz kendimizi bakalım:)

istanbuldada marmara forumda migrosta akbatıda flnda varmış bi bakmakta fayda var o zaman dediğin gibi madem boşuna 200-300bayılmayalım yani demi

yaa ben 2 tane yenidoğan aldım şimdilik azmı acaba ??valla pirima en iyisi diyolar ve daha kullanıpta bebeğin cildine iyi gelmedi diyenide görmedim...
senle aynı fikirdeyim canım. hava sıcak olucağı için pişik olmaya zaten çok meyilli olcak totoları deneme yanılma ile paket paket beze para harcamaktansa ilk etapta en iyisini almakta fayda var bana kalsa

Kuzummm doktor herşeyi söylemiş üzülme ne olur
Kötü birşey yok ki 30 nisana kadar hiçbir şeyi kalmaz bebişinin merak etme sennnn

canım sen sıkma canını bu sekılde olcumlerde boyle sorunlarla karsılasılabiliyor. obur haftaya dengelicek bak gorursun. kiliosu boyu saglıgı herseyı normalmiş bak Hersey yolunda kendine ve bebeişne iyi bak:)

bende zaten sırf o yüzden almıyordum canım. ama çevremdeki hiçbir bebişin primadan rahatsız olup pişik olduğunu duymadım. biraz diğer bezlere göre pahalı. ama şuan daha rahat alırım. bende çalıştığım için. prima almaya karar verdim bende tatlım. alıcam arada onlarıda

bende duymadım hiç canım. yenidoğanlardan alıcam bende bikaç paket. bikaç pakette sonraki ay için alırım. daha sonrada ihtiyaca göre alırım bebişim gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…