bende duymadım hiç canım. yenidoğanlardan alıcam bende bikaç paket. bikaç pakette sonraki ay için alırım. daha sonrada ihtiyaca göre alırım bebişim gelince
bende zaten sırf o yüzden almıyordum canım. ama çevremdeki hiçbir bebişin primadan rahatsız olup pişik olduğunu duymadım. biraz diğer bezlere göre pahalı. ama şuan daha rahat alırım. bende çalıştığım için. prima almaya karar verdim bende tatlım. alıcam arada onlarıda
dogum gunu derken c.tesi efendımızın dogum gunuu onun ıcınde plan yaptık 1 aydrı sueklı dua ıcınde ve selavat ıcındeyız ama...ayın 24 de bızım söz kesme tarıhımız ayın 5 .de dogum gunum benımm kocıs sımdıden hedıyesı aldı verı(telefn almıs ıhtıyacımda vardıı) sonraaa hazıranın sonunda ınsll oglumun dogum gunuu ve temmuzun 22 de esmın dogum gunuu bebeıgmız kundaklayıp susleyıp verecegım ınsll heegünaydın canım...cnm normalde hamileler gece çalışamaz diye bi kanun var diye biliyorum ama ben h.limanında çalışıyorum vardiyalı işimiz ve az personel var o yüzden işlerine gelmiyor beni sabit vardiyaya almak...ama şimdilik çok büyük i sıkıntı değil benim için ..
günaydın cnmm...iyi bir plan yaptınmı doğum günü için??
günaydın tatlım aman çok yorma kendini valla artık ben evi bile süpüremiyorum kocam yapıyo ama onun yaptığınıda beğenmiyorum napcaz böle bilmiyorum :))
günaydın canım çok geçmiş olsun...inşallah bundan sonra başka sorun yaşamassın ..iyice dinlen ii bak kendine
ay cok tatalıalr sana almaya bırsey kalmamıs keselerıne beraket ALLAH RAZI OLSUNNHanımlar anneannemiz ve dedemizin gönderdikleri
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...islerinize-neler-aldiniz-20.html#post29943317
aynen öle bosver bnmkv dede yanımda oldugum halde heveslenme pek soz konusu dıllkıne cnm benım sozde seınıyor ama olsun paşa mm ı sında babası ıle ben ustesınden gelırız ınsllll
ay ben de çok heyecan yaptım normal olunca son dakkaya kadar bilemiyorsun görümcem ../01/2010 yaptırmıştı gerekirse elle yazarım demişti :)))
BOL SU ILE INSL ODA SORUN OLMAZ CNM BENIMben çengelköydeyim canım biraz uzak ama eğer çeşit çoksa gelip görmeye değer bence, sen ne dersin?
eminönündeki gibiler mi daha mı uygunlar çeşitler nasıl?
çok sağol kuzum.evet herşey yolunda tek sorun enfeksiyon işte:)))
hoşgeldin canım aramıza.tesekkur ederim canım hepimize Allah saglık versin ve mutlu haberlerimizi birbirmizle paylasalım. bebegimin cinsiyeti erkek. ismide emir mehmet diye dusnuyoruz hayırlısıyla bakalım:)
amin canım:) bu arada cozmeye calısyorum sıteyı:)
cok rahat guzel bı hamilelik gecirdim suanda da oyle(masallah). 9 kilo aldım smdiye kadar biraz fazla tabiama olsun bebegım saglıklı olsun.
oğlusmuza sallanan yatak buyuyebilen aynı zamanda iki kapılıda dolap aldık. bebek arabası aldık. hastane cıkısmız havlu bornoz takımımız alt acma takımı bıkacda kıyafet var.
5li zıbın takımı mathercare den sıparıs verdım o gelicek. bikaçda unnadodan takım sıparısı vermısdım gelince hepsini cekciem oda takımımızda daha gelmedı siparişi verdik bekliyoruz. onun harıcınde daha pek bı hazırlıgımız yok:)
zaten almak ıstesemde herkez karsı cıkıyor yeter diye dogunca hepsi alınır diye hatta daha dun annemle bu konuyla alakalı bıraz konusduk bende herseyını yapmak ıstyorum tutyoruz kendimizi bakalım:)
Merhaba güzel annislerrr ve kuzuları
Uzun zaman oldu gelemedim bir türlü isler acayip yogun bakamıyorum hiç
Oysak bende sürekli online takılmak istiyorum ama olmuyor üzgünüm
Ruzgariminodadini hallettik Allah'ın izniyle ikea dan 3kapili beyaz dolap aldık
Beşiği beyaz birde beyaz sifonlar hepsi 1750 tl ye mal oldu
Diğer türlü 3500-4000 tl vermeye acıdım
Odasında boyandı
Şimdi sırada kıyafetler yıkama ütülere olayları var
Kayınvalidem ben yaparım dedi sen çalışıyorsun önce alındım
Dedim ilk bebegim herseyini kendim yapmak istiyorum
Sonra eşimde de dedi daha ne istiyorsun yapsın bosver o ütüsünü yapacak
Kızlar bu ara nefes daralması şikayetim var dün gece ölçek gibi oldum
Nefesim kesildi resmen netten baktım çok normalmiş
Bu olaylar yasaya varmış aranızda.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.
Çoooook Piis ALışveriş Yapasım varr ama para yokkk
ayy benimde benimdeeeeÇoooook Piis ALışveriş Yapasım varr ama para yokkk
Al tatlım al ama kendi bezini de unutma sakın neydi o depend mi ne var ya :))
bende duymadım hiç canım. yenidoğanlardan alıcam bende bikaç paket. bikaç pakette sonraki ay için alırım. daha sonrada ihtiyaca göre alırım bebişim gelince
canım hepsi biribirinden güzel nasıl seçicez bunların içinden.
hoşgeldin canım aramıza.
benim de oğlum olucak. bizde Ali Kaan koyucaz oğlumuzun ismini.
ohh ısımler hep bırbırınden guzel bebişlerimiz gibi:) genelde cift isim var ama ne gzüel:)
o yeter diyenler kendileri almasın. biz anneyiz alırızben dayanamıyorum yaa o kadar şirinlerki gördükçe bişeyler alasım geliyor oğluşuma. zaten erkek bebek için çok güzel alternatifler yok. ben de güzel gördüğümü alıyorum. tutma canım hiç kendini. seninde ilk bebeğin galiba ??
o zaman şöyle yapıcam ben. heralde böyle mantıklı olucak. bir paket yenidoğan alıcam 2 pakette bir boy büyüğünü. olur herlade dimi?az önce arkadaşımla konuştumda bi paket prima aldım yeni doğan bir iki paket daha alayım dedim. onun kızı 2 yaşında şuan prima 1 numarayı sadece 1 paket kullanmış bebek kilolu olunca 2ye geçmiş. şimdi alma başka kilosuna göre alırsın dedi. aklımızda bulunsun.
canım hepsi biribirinden güzel nasıl seçicez bunların içinden.ben en çok bunları beğendim. böyle karışık yapsan olmaz mı ki acaba ??
o zaman şöyle yapıcam ben. heralde böyle mantıklı olucak. bir paket yenidoğan alıcam 2 pakette bir boy büyüğünü. olur herlade dimi?
ayy yapmışken ölemi yapsam herkes beğendiğinden seçse? vaktim var nasılsa evde bi ders çalışıyorum yatıyom yuvarlanıyomcanım hepsi biribirinden güzel nasıl seçicez bunların içinden.ben en çok bunları beğendim. böyle karışık yapsan olmaz mı ki acaba ??
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...
bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedibaşından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...
hem kendi ailemiz olsun eşimizin ailesi olsun çevremiz olsun davranışlarımda etimi keserim kasaba minnet etmem ilkesini benimsemişimdir hayal kırıklığı fazla olmuyor o zaman. benim kayınvalidem kızım sen doğur herşeyini ben yapıcam neler neler kendi annem ise kızım kızım canın ne çekiyor yapim diye bir soru şimdiye kadar sormadı tabisi gücüme gitti ama amannnn pırttt deyip geçebiliyorum sizede tavsiye ederim
allah kabul etsin gözün aydın cnm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldindarısı başıma
cnm ateş ölçerini bir kaç kez deneyebilirmisin ben aynısını almak istiyorum ama braun ile medisana arasında çok kaldım
kız düğün yapsanız bu kadar insan gelirya aile arası ya camii kesin çözüm
nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
cnm sen pozitif düşün sakın canını sıkma bebişini stres yapma yok yere dr normal demiş boyu da 37 cm nesi kısa olucak bu ölüye göre
ben gene freddy krueger tadında rüyalarıma dönüş yaptım
bende de oluyor
ikisinide beğendim kırmızıya bayıldım hatta bi ara oğluşuma olurmu diye düşündüm
bu kan ilacını kullandığımdan beri bağırsaklarım yumuş yumuş ishale çok meğilli geçenlerde bir hafta ara ile olmuştum dr bunu sölemeyi unuttum ama
bu arada a101 den oğluşuma yorgan alabildim kalmış hayret ettimgeçende tedi diye bi mağzadan siyah minnak plaj terliği aldım
günaydın herkese,,
sabah uyanamamışım ,alarmı kapatmışım
bir rüya gördüm ki hayrolsun.
doğuma gidiyorum ama doktorum mesleği bırakmış,yerine vekil tayin ettiği doktorsa saba tümer
pazarlık yapıyorum kadınla emin misiniz yapabilir misiniz..v.s. varın gerisini siz düşünün.
totom açıkta kaldı herhalde.öyle kaptırmışım ki kendimi uyandığımda yatağımı yadırgadım .hey Allah ım.
Merhaba güzel annislerrr ve kuzuları
Uzun zaman oldu gelemedim bir türlü isler acayip yogun bakamıyorum hiç
Oysak bende sürekli online takılmak istiyorum ama olmuyor üzgünüm
Ruzgariminodadini hallettik Allah'ın izniyle ikea dan 3kapili beyaz dolap aldık
Beşiği beyaz birde beyaz sifonlar hepsi 1750 tl ye mal oldu
Diğer türlü 3500-4000 tl vermeye acıdım
Odasında boyandı
Şimdi sırada kıyafetler yıkama ütülere olayları var
Kayınvalidem ben yaparım dedi sen çalışıyorsun önce alındım
Dedim ilk bebegim herseyini kendim yapmak istiyorum
Sonra eşimde de dedi daha ne istiyorsun yapsın bosver o ütüsünü yapacak
Kızlar bu ara nefes daralması şikayetim var dün gece ölçek gibi oldum
Nefesim kesildi resmen netten baktım çok normalmiş
Bu olaylar yasaya varmış aranızda.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun.
Hanımlar anneannemiz ve dedemizin gönderdikleri
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...islerinize-neler-aldiniz-20.html#post29943317
anneler ucuz bebek şekeri malzemesi aradım aradım aradımen sonunda bu sitede buldum bi bakabilirsiniz kendi yapmak isteyenler.
BEBEK ŞEKERİ MALZEMELERİ
şekerler ben kızımın ismine tam anlamıyla karar verdiğimizde (şimdilik ece diyoruz ama bakalım??) bebek şekerini kendim yapıcam
ufaktan bi araştırma yaptım pazt. kontrolden sonra eşimle eminönüne gidicez alışverişe bi aksilik çıkmazsa tabi,
o zamanda malzemelerini alıcam inş. sizede fikir olsun hemde fotolar hepsi magnet bu arada
hepsi çok şirinler ama sizden ricam eeeeennnnn çok beğendiğinizi benimle paylaşırmısınız acep
boyutlarını küçülttüm biraz ben kolay yüklensin diye anlaşılır oldu umarım
beğendiğimizden esinlenerek bende bişeyler eklerim belki
Eki Görüntüle 688565 Eki Görüntüle 688564 Eki Görüntüle 688566 Eki Görüntüle 688567 Eki Görüntüle 688568 Eki Görüntüle 688569 Eki Görüntüle 688570 Eki Görüntüle 688571 Eki Görüntüle 688572
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?