2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Çoooook Piis ALışveriş Yapasım varr ama para yokkk

bende duymadım hiç canım. yenidoğanlardan alıcam bende bikaç paket. bikaç pakette sonraki ay için alırım. daha sonrada ihtiyaca göre alırım bebişim gelince

bencede kızlar beze cok stok yapmamak lazım bebeğimizin poposu ne ısterse o:)

Al tatlım al ama kendi bezini de unutma sakın neydi o depend mi ne var ya :))

dogum gunu derken c.tesi efendımızın dogum gunuu onun ıcınde plan yaptık 1 aydrı sueklı dua ıcınde ve selavat ıcındeyız ama...ayın 24 de bızım söz kesme tarıhımız ayın 5 .de dogum gunum benımm kocıs sımdıden hedıyesı aldı verı(telefn almıs ıhtıyacımda vardıı) sonraaa hazıranın sonunda ınsll oglumun dogum gunuu ve temmuzun 22 de esmın dogum gunuu bebeıgmız kundaklayıp susleyıp verecegım ınsll heecennet kokusu yeter onunn sonraa agurtos evlılık yıldonumumuzz he bu arada temmuzn 10 da resmı mıhaımızın tarıhıı ıste bölee nısan ---agustos arası hep dolu gunler ehheeh
öle ısteee

ay cok tatalıalr sana almaya bırsey kalmamıs keselerıne beraket ALLAH RAZI OLSUNN

tesekkur ederim canım hepimize Allah saglık versin ve mutlu haberlerimizi birbirmizle paylasalım. bebegimin cinsiyeti erkek. ismide emir mehmet diye dusnuyoruz hayırlısıyla bakalım:)
hoşgeldin canım aramıza.
benim de oğlum olucak. bizde Ali Kaan koyucaz oğlumuzun ismini.

o yeter diyenler kendileri almasın. biz anneyiz alırız ben dayanamıyorum yaa o kadar şirinlerki gördükçe bişeyler alasım geliyor oğluşuma. zaten erkek bebek için çok güzel alternatifler yok. ben de güzel gördüğümü alıyorum. tutma canım hiç kendini. seninde ilk bebeğin galiba ??

şekerler ben kızımın ismine tam anlamıyla karar verdiğimizde (şimdilik ece diyoruz ama bakalım??) bebek şekerini kendim yapıcam
ufaktan bi araştırma yaptım pazt. kontrolden sonra eşimle eminönüne gidicez alışverişe bi aksilik çıkmazsa tabi,
o zamanda malzemelerini alıcam inş. sizede fikir olsun hemde fotolar hepsi magnet bu arada
hepsi çok şirinler ama sizden ricam eeeeennnnn çok beğendiğinizi benimle paylaşırmısınız acep
boyutlarını küçülttüm biraz ben kolay yüklensin diye anlaşılır oldu umarım
beğendiğimizden esinlenerek bende bişeyler eklerim belki

Son düzenleme:

Ayyy grafıımmmm ben de birzdan yazacaktım bizim bir grafımız vardı
nerde diye?Annemmm çok pahalaı oda takımları ve hepsi standart
Ben bir beşiktaşlı olacak herşeyi beyaz olacak o yüzden biz de ikeya
saldıracağızAraya da siyah oyuncak filan tamamdır
Baba gslı ama olsun şimdiden anlaştık kızçem biricik DURU'm kartaliçe olacak
Çok özledimmm kuzum seni de Rüzgar'ını da arada sırada uğra buralara

AYNEN AMA BU AY FULL DOLUYUZZ HEHE nakıt bıtmek uzere kartta yok zatiii onumuekı ay 15 de kacısıme yuklenıcem dıger eksıklerı alıcaz ınsll ama yarın bır acılıs var burda ve ıstedıgım tardakı canta bayagı ındırım de foto da ole gozukuyor yanı ınsll hemm normalde hemde artıkın bebeıgmle kullanıcam tarzdaa
kocsıden para ayar larsam yarın gıdıp mavısınden alıcm ınsll heheh

Bende 1 paket prima yenidoğan aldım 2-5 kg için. e-bebek mağazasında indirimli bezler. Bi bakın isterseniz. Ne kadar hızlı kilo alacağını bilmediğimizden stok yapmak pek mantıklı değil ama her numaradan 1 tane almada fayda var ilerisi için kolaylık olsun diyorsanız.

ayy benimde benimdeeee
bikaç gündür bişeyler alasım var. ama kıyafete dur demek istiyorum artık .biberon emzik gibi şeyler almak istiyorum. ama birazcık daha beklemem lazım. çünkü şuan bende de para yokk

Al tatlım al ama kendi bezini de unutma sakın neydi o depend mi ne var ya :))

aa bi de o var dimi. acaba hastaneden verirlermi ben onu bi kuzenime sorayım ne yapmış. benim gittiğim hastanede doğum yapmıştı o da

bende duymadım hiç canım. yenidoğanlardan alıcam bende bikaç paket. bikaç pakette sonraki ay için alırım. daha sonrada ihtiyaca göre alırım bebişim gelince

az önce arkadaşımla konuştumda bi paket prima aldım yeni doğan bir iki paket daha alayım dedim. onun kızı 2 yaşında şuan prima 1 numarayı sadece 1 paket kullanmış bebek kilolu olunca 2ye geçmiş. şimdi alma başka kilosuna göre alırsın dedi. aklımızda bulunsun.

ilk bebegim canım:) aynen oyle dogdukdan sonra hem nasıl alısverıs yapcakmısız merak eidyorum dogrusu bi yandan da kendileri alıcakdr belkide ondan aldrmak ıstemıyolardır dyorum ama alıcaklarsa alsınlar canım aaa ben acelecym aynen kız bebek kıyafetlerıne bakdıkca nasıl ozeniyorum bıızm ogluslar bi tulumla belki bi papıyon takılcaklar mintiklerim benim kızlar ohh suslu puslu

bu arada adnladım seninde ilk bebegin hayırlıısı olsun hepimize:)

o zaman şöyle yapıcam ben. heralde böyle mantıklı olucak. bir paket yenidoğan alıcam 2 pakette bir boy büyüğünü. olur herlade dimi?

herkese merhaba sizlere bişey soracam benim bir iki haftadır kasık ağrılarım var beni bazen bayağı zorluyo birde kaç kere ultrasona girsem bebeğin başı hep aşağıda dedi doktor niye böyle oluyo anlamadım acacba erken doğum felan mı yapacam dedim akşam eşime bana kızdı herşeyi takıyorsun kafaya diye bu konuşmalardan etkilendim herhalde rüyamda erken doğurmuşum çocuğum küvezde ben onu emzirmeye gidiyorum belkide evet herşeyi fazla takıyorum sizlere sorum kasık ağrılarınız varmı sanki kasıklarımı bıçakla kesiyorlar gibi

canım hepsi biribirinden güzel nasıl seçicez bunların içinden. ben en çok bunları beğendim. böyle karışık yapsan olmaz mı ki acaba ??
ayy yapmışken ölemi yapsam herkes beğendiğinden seçse? vaktim var nasılsa evde bi ders çalışıyorum yatıyom yuvarlanıyom
başka bişi yaptığım yok yengemle annemde harıl harıl örgü örüyorlar bana bişi bırakmadılar zaten off bilemedimki ben onu bende kararsızım

bence sıkıntı yapma kafana takma benim minik de gittikçe geriliyordu dr birşey demese de çok kafama takıyordum sonra ben et yemeye başladım biraz daha toparladı sen 30una kadar sabret kendine dikkat et

süper laf kasaba minnet etmem etimi keserim :)))

bol kahkahalı bir doğum olacak desene :)))

tabi ya ne istiyorsun ütülesin sen zaten yeterince ütü yapacaksın ileride, ben de benimki pijamalarımı bana verdi sen yaparsın ben bebişin malzemelerini yıkarım diye ona bozuldum :))

bunlar çokcici güle güle kullansın

anneler ucuz bebek şekeri malzemesi aradım aradım aradım en sonunda bu sitede buldum bi bakabilirsiniz kendi yapmak isteyenler.

BEBEK ŞEKERİ MALZEMELERİ

süper üye odum hemen

ben baykuşları sevdim en çok diğererinden daha kaliteli duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…