şekerler ben kızımın ismine tam anlamıyla karar verdiğimizde (şimdilik ece diyoruz ama bakalım??) bebek şekerini kendim yapıcam
ufaktan bi araştırma yaptım pazt. kontrolden sonra eşimle eminönüne gidicez alışverişe bi aksilik çıkmazsa tabi,
o zamanda malzemelerini alıcam inş. sizede fikir olsun hemde fotolar hepsi magnet bu arada
hepsi çok şirinler ama sizden ricam eeeeennnnn çok beğendiğinizi benimle paylaşırmısınız acep
boyutlarını küçülttüm biraz ben kolay yüklensin diye anlaşılır oldu umarım
beğendiğimizden esinlenerek bende bişeyler eklerim belki
Eki Görüntüle 688565 Eki Görüntüle 688564 Eki Görüntüle 688566 Eki Görüntüle 688567 Eki Görüntüle 688568 Eki Görüntüle 688569 Eki Görüntüle 688570 Eki Görüntüle 688571 Eki Görüntüle 688572
amin canım:) bu arada cozmeye calısyorum sıteyı:)
cok rahat guzel bı hamilelik gecirdim suanda da oyle(masallah). 9 kilo aldım smdiye kadar biraz fazla tabiama olsun bebegım saglıklı olsun.
oğlusmuza sallanan yatak buyuyebilen aynı zamanda iki kapılıda dolap aldık. bebek arabası aldık. hastane cıkısmız havlu bornoz takımımız alt acma takımı bıkacda kıyafet var.
5li zıbın takımı mathercare den sıparıs verdım o gelicek. bikaçda unnadodan takım sıparısı vermısdım gelince hepsini cekciem oda takımımızda daha gelmedı siparişi verdik bekliyoruz. onun harıcınde daha pek bı hazırlıgımız yok:)
zaten almak ıstesemde herkez karsı cıkıyor yeter diye dogunca hepsi alınır diye hatta daha dun annemle bu konuyla alakalı bıraz konusduk bende herseyını yapmak ıstyorum tutyoruz kendimizi bakalım:)
ilk bebegim canım:) aynen oyle dogdukdan sonra hem nasıl alısverıs yapcakmısız merak eidyorum dogrusu bi yandan da kendileri alıcakdr belkide ondan aldrmak ıstemıyolardır dyorum ama alıcaklarsa alsınlar canım aaa ben acelecymaynen kız bebek kıyafetlerıne bakdıkca nasıl ozeniyorum bıızm ogluslar bi tulumla belki bi papıyon takılcaklar mintiklerim benim kızlar ohh suslu puslu
bu arada adnladım seninde ilk bebegin hayırlıısı olsun hepimize:)
2 ve 4 numaraya bayıldım kim, nerde, nekadara yapıyo?? :))
yaa sinir oluyorum şu karışanlara...yahu para benden çıkıyo ben uğraşıp alıyorum hevesleniyorum herşeye bırakın rahat rahat hazırlık yapalım zaten bi dolap doldurucak değilizya ...HEDİYE GELİR DİYİP DURUYOLAR..OLDU BEN OĞLUMA BİŞEY ALMIYIM GELEN HEDİYELERİ BEKLİYİM artık 1-2 yaşında giydireceğim için o zamana kadar çıbıldak gezdiririz nolcakki??:))
eheheh evdeki geceliklere kalırsak yandık valla
banada pijama daha rahat gibi geliyor. iki pijama birde gecelik alırım heralde bende. önümüzdeki ay başı alıcam bende kalan eksiklerimi. hastane çantası için olan ihtiyaçları özellikle alıp hazırlamak istiyorum bende. al al eksik bitmiyor ya. birde bebek bezide alıcam ben. daha önce almayı düşünmüyordum ama alsam iyi olcak çünkü tek maaş giricek eve bir sürüde masraf çok zor olucak. şimdi çalışıyoken biraz alıp koysam kenara diyorum bende bezlerden..
benim evim ve arabamın bagajı ufak olduğu için ufak bişiler aradım bunu beğendim sonunda
mothercare ürünleri kaliteli hem
MCJ - ALIŞVERİŞİN DOĞRU ADRESİ
kızlar gecelik mi pijama mı konusunu ben de çok düşündüm ama ben zaten normalde de temmuzda hayatta pijama giyemem ki. doğumdan sonra 1 gün üşüsek bile ondan sonra çok terleniyomuş. nisan annelerini okuyorum arada doğum yapanlar hergün 1-2 kere duşa giriyormuş terlemekten. bu durumda pijama ile bunalırız gibi geldi bana. gecelikleri en azından evde de rahat rahat giyeriz o sıcakta.
ayy yapmışken ölemi yapsam herkes beğendiğinden seçse? vaktim var nasılsa evde bi ders çalışıyorum yatıyom yuvarlanıyom
başka bişi yaptığım yok yengemle annemde harıl harıl örgü örüyorlar bana bişi bırakmadılar zatenoff bilemedimki ben onu bende kararsızım
NASIL kıyıpda cekıstırırıpde cekıorlarkıne yaa yazık bebişeeeeee
Bebek Fotoğrafları İşte Böyle Çekiliyor - Dailymotion video
her baktıgım da gözlerim yasla doluyor yaaaaaaaaaaaa
Doum Fotorafçs - ÇSEREN'N BEBEKLER .:. Doum fotoraflar ve bebek fotoraflar .:. DOUM FOTORAFÇISI
aynen canım ilk bebeğim benimde
o yüzden heves ettiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum gücüm yettiğince. kaç defa yaşıycaz ki bu heyecanı.
Doum Fotorafçs - ÇSEREN'N BEBEKLER .:. Doum fotoraflar ve bebek fotoraflar .:. DOUM FOTORAFÇISI
ayy yapmışken ölemi yapsam herkes beğendiğinden seçse? vaktim var nasılsa evde bi ders çalışıyorum yatıyom yuvarlanıyom
başka bişi yaptığım yok yengemle annemde harıl harıl örgü örüyorlar bana bişi bırakmadılar zatenoff bilemedimki ben onu bende kararsızım
kızlar kraftın şu kırmızı gri park yatağın açık pembesini gören var mı?nasıl birşey çık mı?ben bulamıyorum da?
birde kuran avr mı bu yatağı,kaliteli mi çadır gibi durmuyor değil mi?
kraftın rio bebek arabası gittigidiyorda 199 tl çok güzel ama çift yönlü değil.o fiyata öyle kaliteli çift yönlü birşey bulsam alıcam hemen :26:
yaa sinir oluyorum şu karışanlara...yahu para benden çıkıyo ben uğraşıp alıyorum hevesleniyorum herşeye bırakın rahat rahat hazırlık yapalım zaten bi dolap doldurucak değilizya ...HEDİYE GELİR DİYİP DURUYOLAR..OLDU BEN OĞLUMA BİŞEY ALMIYIM GELEN HEDİYELERİ BEKLİYİM artık 1-2 yaşında giydireceğim için o zamana kadar çıbıldak gezdiririz nolcakki??:))
göster bize oğluşunun cicişleriniiiievet kuzum bu heyacan bıdaha gelmez:),
senın aldıklarınıda gordum hepsi birbirinde guzel bayıldım:)
bende smdi bi kendimi toplyım eklenti yapılabilinio sanırım paylasıcam:) siiznki kadar cok degil ama olsun:)
Güle güle kullansın bebişin sağlıkla büyüsün içinde biz de ikeadan sipariş vercez ama nasıl güzel mi göründüğü gibi yerinde görme imkanım yok çünki,neyse bence de kv yardım etsin hem çalışıyomuşsun bak ben evde olduğum halde gözüm yemiyo:)Neyse sende dikkat et kendinee..
Di mi ya, anlamı hoşuma gidiyo hem, hem çok rastlanan bi isim değil gibi geliyo, hem de güsel, ben biraz daha üzerinde duruyim barışın:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?