2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

2 ve 4 numaraya bayıldım kim, nerde, nekadara yapıyo?? :))

kızlar kraftın şu kırmızı gri park yatağın açık pembesini gören var mı?nasıl birşey çık mı?ben bulamıyorum da?
birde kuran avr mı bu yatağı,kaliteli mi çadır gibi durmuyor değil mi?

kraftın rio bebek arabası gittigidiyorda 199 tl çok güzel ama çift yönlü değil.o fiyata öyle kaliteli çift yönlü birşey bulsam alıcam hemen :26:

Son düzenleme:

yaa sinir oluyorum şu karışanlara...yahu para benden çıkıyo ben uğraşıp alıyorum hevesleniyorum herşeye bırakın rahat rahat hazırlık yapalım zaten bi dolap doldurucak değilizya ...HEDİYE GELİR DİYİP DURUYOLAR..OLDU BEN OĞLUMA BİŞEY ALMIYIM GELEN HEDİYELERİ BEKLİYİM artık 1-2 yaşında giydireceğim için o zamana kadar çıbıldak gezdiririz nolcakki??:))

aynen canım ilk bebeğim benimde
o yüzden heves ettiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum gücüm yettiğince. kaç defa yaşıycaz ki bu heyecanı.

aynen canım benim. bende kulak asmıyorm artık zaten:)

bez almaktansa kumbara yap paranı at canım ben öyle yaptım bez kumbarası yaptım :)

benim evim ve arabamın bagajı ufak olduğu için ufak bişiler aradım bunu beğendim sonunda

mothercare ürünleri kaliteli hem

MCJ - ALIŞVERİŞİN DOĞRU ADRESİ

bunun ara katı var mı yoksa zor olur çok aşağıda çünkü.

ben leylekliyi beğendim canım.

NASIL kıyıpda cekıstırırıpde cekıorlarkıne yaa yazık bebişeeeeee

Bebek Fotoğrafları İşte Böyle Çekiliyor - Dailymotion video

çokm affedersin ama içimde kalacak söylemem lazım adi şerefsizler ya kıyamam o boyna ben

aynen canım ilk bebeğim benimde
o yüzden heves ettiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum gücüm yettiğince. kaç defa yaşıycaz ki bu heyecanı.

evet kuzum bu heyacan bıdaha gelmez:),
senın aldıklarınıda gordum hepsi birbirinde guzel bayıldım:)
bende smdi bi kendimi toplyım eklenti yapılabilinio sanırım paylasıcam:) siiznki kadar cok degil ama olsun:)

ay ben de kaç gündür bunlarla bozdum kafayı, en az beş-altı blog takip ediyorum ve kendimden geçiyorum....

kızlar bu arada buluşma planımızın olduğu sayfayı görmüştünüz değil mi? gerçi henüz bir plan yok sadece gün kararlaştıralım sitiyoruz hep beraber
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/613847-istanbul-temmuz-hamisleri-bulusuyor.html

elinden geliyosa karışık yap bence canım. daha şirin olur

çok uyuz oldum o bebişin annesine yaa.

ben aldım canım ama henüz kurmak nasip olmadı birde pembesini görmedim hiç.

canım bende gelicek hediyeler çok güvenmiyorum. ben hiç görmedim küçük bebek kıyafeti hediye getiren çevremde. ne kadarda hediye gelse ilk aylar için bizim almamız lazım bence kıyafet.

evet kuzum bu heyacan bıdaha gelmez:),
senın aldıklarınıda gordum hepsi birbirinde guzel bayıldım:)
bende smdi bi kendimi toplyım eklenti yapılabilinio sanırım paylasıcam:) siiznki kadar cok degil ama olsun:)
göster bize oğluşunun cicişleriniiii

Offff ben izleyemdim bile :26::26::26:yazık ya kıyamam ben kızçeme
Alayım onu koynuma,eşimde bir tarafta takalım analı kızlı taçlarımızı
gülelim makineye aşkımla yeter bana
DURUUUUUUUU çok özledim ya tanımam etmem kendilerini amam
içimdeki kıpraşmasıyla aşık etti kendine karşılıklı olur aşkımız inşallah
ben ona o bana....Babasına çok aşık olmasın bana daha çokkk
Kıskançlığım yoktur ama neden böyle kıskandım acep??:18::26::26::26:
Çünkü kız çocukları babasına daha çok cilve yaparlar ya ondan herhalde
[/COLOR]

Canım güzel dolaplar var benim aldığım biraz English home tarzı.2kapili olanları sevmedim suntalari kötü geldi bana sifonyerlerin karşısındaki bölümde kırık beyaz 3.kapisi canmli gibi olan gidersen eğer bak.sifonyeri sürgünü çekmecesi aldım 4lu
Beşiğinde hensvik serisi ellerinde kalmamış 22sinde gidip alicas beşiğini
Yani uzun bı zaman idare eder diye düşünüyorum beyaz renk candir:)
Odanın renginde uçuk mavi Güsel oldu tavsiye ederim hem uygun fiyat hemde sık
Biz nakliye ve montajı onlara ilave ettik parça bası olarak hesaplamaya yapıyorlar 2gunde geldi nakliye
1gun sonra montaja geldiler.foto yüklerim zaman bulabilirsem
Sevgiler

Di mi ya, anlamı hoşuma gidiyo hem, hem çok rastlanan bi isim değil gibi geliyo, hem de güsel, ben biraz daha üzerinde duruyim barışın:):)

Barış ismi benimde beğendiğim isimler arasında ama eşim pek yaklaşmıyor..
Bence çok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…