2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çok tatlılarmış canım güle güle kullan

ben beşik almadım hem kirada olduğum için hemde evim küçük olduğu için. bir süre park yatakla idare edicem artık

saol canım. benimde bebek odam olmcak zaten bunları kendı odamıza koycaz yatak odamda yer var Allah dan.:)
park yataklar cok pratikk aslnda cokda rahat ama bu babannesinin hediyesi bende heveslenmısler madem alsınlar diye bunu tercıh ettm yoksa bende park yatak tarzı bısı dusnuyodum
bebek arabasıda annanesının hedıyesı:)

Ne keyiflidr şimdi senn için odayı düzenlemek:))Canım biz gulliver karyola bir de stuva takım gardırop şifonyer fln seçtik ama kararsız kaldığım için sordum ben biraz daha bakim bari..ya beyaz bence de cok fresh huzur dolu oyuncaklarla renklerndrcem ben de sticker fln en kısa zamanda fotoları bekliyoruz canım :))

Yarın randevumuz Sabırsızlanıyorum giderek.Bakalım ne kadar büyümüş bebişim ,çok hissediyorumya artık onu çokta merak ediyorum nasıl olmuş prensim benim,

yaa havalardanmı ne acaip durgunum, mutsuzum azcık,depresif gibiyim, çok çok diil ama ne biliim canım hiç bişe yapmak hiçbişe yemek bile istemio, sebebi yok kesinlikle,sadece bebişimin hareketleri hayatıma renk katan.

Kızlar ben bu konuda çok şanslıyım herhalde bizim adetlerde afyon edetlerinde yani pijama takımı felan anneanne alır ve annem aldı sağolsun kaynanamda almış onları götürürüm artık

Valla seviyorum adetlerimizi yaa kaynana kafasına göre alsada annem ben beyendim öyle aldı yaniii.....

Son düzenleme:

ayy bende senın gıbıyımm benımde pazartesı randevum. gunler gecmıyor cok ozledım. tam boyle dusnurken bı hareket karnımda hemen guluverıyorum. cok guzel bısı bu ya:)
ama yemek ye kuzum yemeden olmaz. bizim smdi cicişlerimiz geldi teyzesi onlara bakıyoz aynı zamanda da:)

kızlar buhar makinesi bebeklerimiz için nekadar gerekli? ben antalyada oturyorm ve tam temmuz sonu agustos sıcagı klıma kacınılmaz tabıkıde bebege çarpmcak sekilde belli oda sıcaklıgında ama klıma kurutyo havayı bızı bıle rahatsız ediyoken bebegımıde rahatsız edicekdir buhar makınesi gerekli diye dusunuyorum. sizce?

hoşgeldin
renkli kuşlar baykuş güzel aslında hepsi birbirinden güzel yaaa

ohhh vallaa iimiş senin iş. benimde kaynana alacak bi pijama takımı bi gecelik. bende sabahlıklı pijama takımı aldım1 tane yeter herhalde

pıjama takımı cok onemliymiş bebekden once kendı ıhtyaclarını hallet dıyo annem gecelik 2 3 takım iç camasırı atlet emzirme sutyenleri cok ısımı gorcekmıs. cnku sen nkdr kendine iyi bakrsan bebek de ıyı olur mantııgnda bencede mantıklı yaz deyıp gecmeyelım yınede usutmememız gerekıyomus.ınce ama yınede uzun gecelikler sart

ben almayı düşünüyorum ama kışa doğuda olsuğumuz için evin içi çok sıcak oluyor kalorifer çok yanıyor dışarısı soğuk olunca haliyle havada çok kuruyor kışa almak mantıklı benim açımdan ama sen daha erken alabilirsin

bebnim annemde aynı mantıkta biz bebeğe alıyoruz sen kendine al diyor. hatta ben saç boyatmadım bişey olurd iye boyat ne olacak sen güzel oldukça bebekte güzel olur mantığında moralini yüksek tut diyor sağolsun doğum aanında o yapar saçımı başımı :)

Güzel haberlerini bekliyoruzzz canım...
Havalar insanın içini karartıyor gerçekten dee ama yemek konusuna katılamayacağım

Alışveriş yattı bizim hava bozuncaaa...Kaçta randevun yarın??? Yani sabah mı akşam mı?

sabahtan beri bir sersemlik modundayım ki sormayın,hop kafamı bir yere koyup uyuyasım var.
sabah kv şeker hastası kontrolleri vardı,sonuçlar 2 de çıkacaktı almaya gittik eşimle birlikte.doktorun yardımcısı saçma salak konuştu yok bekleyeceksiniz,randevulu hasta var.iyi de bekliyoruz zaten birşey demedik ki,sonuçta izin alıp geldik dedim.
biz koridorda beklerken salak salak,saat daha 2 değil,aşağıda bekleyin dedim diye konuşa konuşa geçiyor.
arkasından seslendim biz sorun çıkarmıyoruz da size ne oluyor diye.kuzu kuzu bekliyoruz yahu.beklediğimiz de 15 dk.rahatsız insan.

zaten sersem gibiyim ,kafamı bozdu aptal kadın.

kuzum üzülme,sıkma canını.hepimizin başına gelebilir bu durumlar.artık riskli dönemdeyiz her kontrolde farklı farklı birşeyler duyabiliriz doktordan.
duanı eksik etme,herşeyde bir hayır vardır.belki minyon çıtı pıtı bir kız olacak.kötü düşünme lütfen,bebeği de etkileme,hepp mutlu ol kuzum benim.

sağlık sektöründe saygı alaka sıfır artık ya doktorlarda hemşirelerde ne anlayış var ne bişey (tabi hepsi değil iyilerde var içinde) takma kafana boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…