göster bize oğluşunun cicişleriniiii
çok tatlılarmış canım güle güle kullanSunny Baby UltimaTravel Bebek Arabası-KARGOSUZ!! GittiGidiyor'da 81732735
MY BEAR - HUGGLO
becerdımmı bilmiorum:) benm yatagım bunun buyuyebileni sallananı. sıfonıyer de almadım yerim yok cnku
çok tatlılarmış canım güle güle kullan
ben beşik almadım hem kirada olduğum için hemde evim küçük olduğu için. bir süre park yatakla idare edicem artık
Barış ismi benimde beğendiğim isimler arasında ama eşim pek yaklaşmıyor..
Bence çok güzel canım
Aaaa gerçekten bende iki haneli sayılara geçiş yapıyorum.Kutlamalıyım bir çikolatayı hakettimheyecanlandırdın beni
Canım güzel dolaplar var benim aldığım biraz English home tarzı.2kapili olanları sevmedim suntalari kötü geldi bana sifonyerlerin karşısındaki bölümde kırık beyaz 3.kapisi canmli gibi olan gidersen eğer bak.sifonyeri sürgünü çekmecesi aldım 4lu
Beşiğinde hensvik serisi ellerinde kalmamış 22sinde gidip alicas beşiğini
Yani uzun bı zaman idare eder diye düşünüyorum beyaz renk candir:)
Odanın renginde uçuk mavi Güsel oldu tavsiye ederim hem uygun fiyat hemde sık
Biz nakliye ve montajı onlara ilave ettik parça bası olarak hesaplamaya yapıyorlar 2gunde geldi nakliye
1gun sonra montaja geldiler.foto yüklerim zaman bulabilirsem
Sevgiler
eheheh evdeki geceliklere kalırsak yandık valla
banada pijama daha rahat gibi geliyor. iki pijama birde gecelik alırım heralde bende. önümüzdeki ay başı alıcam bende kalan eksiklerimi. hastane çantası için olan ihtiyaçları özellikle alıp hazırlamak istiyorum bende. al al eksik bitmiyor ya. birde bebek bezide alıcam ben. daha önce almayı düşünmüyordum ama alsam iyi olcak çünkü tek maaş giricek eve bir sürüde masraf çok zor olucak. şimdi çalışıyoken biraz alıp koysam kenara diyorum bende bezlerden..
Yarın randevumuzSabırsızlanıyorum giderek.Bakalım ne kadar büyümüş bebişim ,çok hissediyorumya artık onu çokta merak ediyorum nasıl olmuş prensim benim,
yaa havalardanmı ne acaip durgunum, mutsuzum azcık,depresif gibiyim, çok çok diil ama ne biliim canım hiç bişe yapmak hiçbişe yemek bile istemio, sebebi yok kesinlikle,sadece bebişimin hareketleri hayatıma renk katan.
hoşgeldinmerhaba kızlar bebeişlerinizle kıpır kıpır sağlıklı bı gun diliyorum. uzun zamandır takip ediyorum konunuzu. tabıkıde bende hamileyim ve bebeğimi(tahmini tarih) 30 temmuz da kucagıma alıcam:) en son dayanamadım uye oldum:)
renkli kuşlar baykuş güzel aslında hepsi birbirinden güzel yaaaşekerler ben kızımın ismine tam anlamıyla karar verdiğimizde (şimdilik ece diyoruz ama bakalım??) bebek şekerini kendim yapıcam
ufaktan bi araştırma yaptım pazt. kontrolden sonra eşimle eminönüne gidicez alışverişe bi aksilik çıkmazsa tabi,
o zamanda malzemelerini alıcam inş. sizede fikir olsun hemde fotolar hepsi magnet bu arada
hepsi çok şirinler ama sizden ricam eeeeennnnn çok beğendiğinizi benimle paylaşırmısınız acep
boyutlarını küçülttüm biraz ben kolay yüklensin diye anlaşılır oldu umarım
beğendiğimizden esinlenerek bende bişeyler eklerim belki
Eki Görüntüle 688565 Eki Görüntüle 688564 Eki Görüntüle 688566 Eki Görüntüle 688567 Eki Görüntüle 688568 Eki Görüntüle 688569 Eki Görüntüle 688570 Eki Görüntüle 688571 Eki Görüntüle 688572
Kızlar ben bu konuda çok şanslıyım herhalde bizim adetlerde afyon edetlerinde yani pijama takımı felan anneanne alır ve annem aldı sağolsun kaynanamda almış onları götürürüm artık
Valla seviyorum adetlerimizi yaa kaynana kafasına göre alsada annem ben beyendim öyle aldı yaniii.....
hoşgeldin
hosbulduk canım:)
renkli kuşlar baykuş güzel aslında hepsi birbirinden güzel yaaa
ben en sona bırakcam bus sus ısını cok kafam karısıyo cnku bırakcam smdilik beynım dondu hepsine bakmakdan
ohhh vallaa iimiş senin iş. benimde kaynana alacak bi pijama takımı bi gecelik. bende sabahlıklı pijama takımı aldım1 tane yeter herhalde
canlar bize müsade doktor amcamıza gideceğiz mucxx mucxx
ben almayı düşünüyorum ama kışa doğuda olsuğumuz için evin içi çok sıcak oluyor kalorifer çok yanıyor dışarısı soğuk olunca haliyle havada çok kuruyor kışa almak mantıklı benim açımdan ama sen daha erken alabilirsinkızlar buhar makinesi bebeklerimiz için nekadar gerekli? ben antalyada oturyorm ve tam temmuz sonu agustos sıcagı klıma kacınılmaz tabıkıde bebege çarpmcak sekilde belli oda sıcaklıgında ama klıma kurutyo havayı bızı bıle rahatsız ediyoken bebegımıde rahatsız edicekdir buhar makınesi gerekli diye dusunuyorum. sizce?
bebnim annemde aynı mantıkta biz bebeğe alıyoruz sen kendine al diyor. hatta ben saç boyatmadım bişey olurd iye boyat ne olacak sen güzel oldukça bebekte güzel olur mantığında moralini yüksek tut diyor sağolsun doğum aanında o yapar saçımı başımı :)pıjama takımı cok onemliymiş bebekden once kendı ıhtyaclarını hallet dıyo annem gecelik 2 3 takım iç camasırı atlet emzirme sutyenleri cok ısımı gorcekmıs. cnku sen nkdr kendine iyi bakrsan bebek de ıyı olur mantııgnda bencede mantıklı yaz deyıp gecmeyelım yınede usutmememız gerekıyomus.ınce ama yınede uzun gecelikler sart
Yarın randevumuzSabırsızlanıyorum giderek.Bakalım ne kadar büyümüş bebişim ,çok hissediyorumya artık onu çokta merak ediyorum nasıl olmuş prensim benim,
yaa havalardanmı ne acaip durgunum, mutsuzum azcık,depresif gibiyim, çok çok diil ama ne biliim canım hiç bişe yapmak hiçbişe yemek bile istemio, sebebi yok kesinlikle,sadece bebişimin hareketleri hayatıma renk katan.
kızlar biz geldik...
geçmişi okuyarak başladık ama canım sıkkın pek de o moda giremedim... zaten bi kayınvalide mevzusu dönmüş durmuş, bu konuda inanılmaz doluyum okuyamadım o yüzden kusuruma bakmayın...
bugün doktora gittik... sınırda olan şekerimizi kontrol ettirmeye... açlık kanımızı verdik sabah... 16:00 gibi çıkıcak dendi biz de halama gittik orda biraz uzanıp, dinlendik... 15:00 gibi hastaneye gittik... sonucumuzu aldık ve doktorumuza gösterdik... çok şükür korkulacak bişey yok... şekerimiz normal ama doktorumuz yinede tatlıyla pek haşır neşir olmamaya çalış dedi... tansiyonumuzu kilomuzu da çok beğendi... ultrasona girdik, bebeğimizi inceliyodu doktor teyzemiz... fakat bacak boyu 2 hafta geride dedibaşından beri süregelen bi gelişmeme durumu sözkonusu değil... bugüne kadar haftasıyla birebir uyumluydu ama 2 hafta önceki incelemeyle hemen hemen aynı çıktı ölçümü... kilosu 1850 gr (doktorumuza göre haftasına göre normal dedi) boyu da 37 cm (buna da normal dedi)... bacak boyu olayına çok takıldım ve canım biraz sıkıldı açıkçası... bu genetik olabilir, hayatını etkileyecek fiziksel engel taşıyacak bir durum sözkonusu değil korkma dedi... ayrıca durduğu pozisyona bağlı olarak tam ölçüm alamamış olabiliriz bu pozisyonda dedi... ama sen rahat ol ben bunu takip ediyor olucam dedi... 30 nisanda bi kontrolümüz daha var kısmetse... o zaman tekrar bakacak ayrıntılı bir şekilde... dua edin güzel anneler bebeğimizin inşallah önemli bir sorunu yoktur... belki de kısa boylu narin bi kız olucaktır he ne dersiniz?... şimdi de eve geldim uzandım tv izliyorum... ne yemek yaptım ne bişey... hiç tadım yok... maşallahı var meleğimizin herşeyi birebir uyumlu ilerliyor ama bu bacak olayı beni bunalttı desem yeridir...
sabahtan beri bir sersemlik modundayım ki sormayın,hop kafamı bir yere koyup uyuyasım var.
sabah kv şeker hastası kontrolleri vardı,sonuçlar 2 de çıkacaktı almaya gittik eşimle birlikte.doktorun yardımcısı saçma salak konuştu yok bekleyeceksiniz,randevulu hasta var.iyi de bekliyoruz zaten birşey demedik ki,sonuçta izin alıp geldik dedim.
biz koridorda beklerken salak salak,saat daha 2 değil,aşağıda bekleyin dedim diye konuşa konuşa geçiyor.
arkasından seslendim biz sorun çıkarmıyoruz da size ne oluyor diye.kuzu kuzu bekliyoruz yahu.beklediğimiz de 15 dk.rahatsız insan.
zaten sersem gibiyim ,kafamı bozdu aptal kadın.
kuzum üzülme,sıkma canını.hepimizin başına gelebilir bu durumlar.artık riskli dönemdeyiz her kontrolde farklı farklı birşeyler duyabiliriz doktordan.
duanı eksik etme,herşeyde bir hayır vardır.belki minyon çıtı pıtı bir kız olacak.kötü düşünme lütfen,bebeği de etkileme,hepp mutlu ol kuzum benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?