2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
75 gr şeker taraması yaptıran kader arkadaşlarım..........

eczaneden aldım ben glikozu,toz şeker gibi pakette.duyduguma göre hastane kendi sürahisinde karıştırıyormuş,içemem ben o kaplardan.

ne kadar sıvıyla karıştırıyorlar 75 gr mı toplamda? yardımcı olur musunuz? ona göre boş kabımı götüreyim.

havadandır tatlım o. bende aynı sen gibiyim. son bikaç gündür.
ne güzel güneşi görmüştük sıcacıktı hava. tekrar kış geldi
mayısta ısınır inşallah artık..

heheheh bak bizim eşşek sıpalarınaa

yaşadığın iklime göre gereklilik gösterir diye düşünüyorum ben canım.
bence sen almalısın klima kullandığın için gerekir sana..

canlar bize müsade doktor amcamıza gideceğiz mucxx mucxx

güzel haberlerle gel inşallah kuzum..

canım bende 75 lik yaptım. ordaki hemşire dediki bana. bi pet şişe suyun üstünden çok az dök sonra içinede bunu dök iyice karıştır iç dedi.

ben evde içtim. 460 ml bardağım vardı kocaman ona yaptım ben. 500 ml den az olcakmış yani canım

Merhabalar, evet canım sipariş alıyorum. özel msj atmaya çalıştım ama henüz özel msj atamıyomuşum sana :) istersen mail adresim nevrazaki@gmail.com burdan da bana ulaşabilirsin. blogumda solda mail adresim var. ya da gitigdiyor da keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri küçük prens filan diye orda aratırsan bulabilirsin. ilk aşamada almak isteyenler güven problemi yaşayabilirler diye orayada koymuştum ürünlerimi. ama sanırım ordaki sergilenme süresi bitmek üzere umarım msjımı hemen görürsün.bebek şekeri kaç adet istediğini ve nerede olduğunu maille bildirirsen daha ayrıntılı konuşabiliriz. beğenmene sevindim. Asıl o teşekkür benden :)

kızlar defactonun internet sitesine yeni hamile kıyafetleri gelmiş hemde uygun fiyatları bi göz atın isterseniz ?

2 ve 4 numaraya bayıldım kim, nerde, nekadara yapıyo?? :))
ben yapıcam kız kendime başkasına değil

ismi ece olacaksa kraliçe demekya 1. güzel olur...bende 7 numarayı çok beğendim..yapılışı kolay olursa bizede öğret tatlım okmi??
evet bende sanki ölede olabilir die düşünmüştüm bi malzemeleri toparlıyım karar veriyim kalıplarını elimde çıkarıcam çizim yeteneğim iyidir metal aksesuar tasarımcısıyım aynı zamanda. ama vakti olan herkes yapabilir bence keçeler zaten parça parça satılıyor tahtakalede görümüştüm gözucuyla geçerken. kalıplara göre kesicem silikon tabancasıyla yapıştırıcam tülleri mülleri kurdelası fln işte kafama göre bi başına geçeyim ayrıntıları yazarım şeker

Sunny Baby UltimaTravel Bebek Arabası-KARGOSUZ!! GittiGidiyor'da 81732735

MY BEAR - HUGGLO

becerdımmı bilmiorum:) benm yatagım bunun buyuyebileni sallananı. sıfonıyer de almadım yerim yok cnku
ayyy çok ciciler yawf güle güle kullansın minnoşun

ben 75lik değilde 50lik yaptırmıştım büyükçe bi bardak götürdüm evden, onda karıştırdılar zaten suyu limonu flnda kendim götürmüştüm onların verdikleri listede de vardı hepsi zaten sende yanında götür. bi küçük su yeter öle belli bi miktara göre koymuyorlar göz kararı koymuşlardı suyu olmazsa sen 1ltlik götür nolur nolmaz? ama suyun soğuk olsun ılık su içilirken zor gidiyor.
ben cerrahpaşada yaptırdım limonda sıkınca aynı limonata gibi oluyor hiç zor değil içmesi soğuk olursa.
limonu her hastane sıkmıyor yanlız, burdan bazı ark.lara sek içirmişler. ben prof.umada uzm. dr.umada sordum limon değerlerde bir değişime sebep olmaz dediler. sonuçta ünv. hastanesinde yaptırdım herkese aynı şekilde yapıyorlar benim içim rahattı değerlerimde normal çıktı
hee bide unutmadan,bir gün önceden tatlı hamurişi patates pirinç şekerli meyveler yeme demişlerdi bana

beğendiğine sevindim.
bizimkiler TORIUM alışveriş merkezindeki mothercare mağazasından aldılar
nette 299 yazıyor ama mağazada 199 tl indirim diye yazıyor
sanırım bütün mağazalarında aynıdır
eğer alacaksan sana yakın bi mağazayı arayıp sorabilirsin canım
senin içinde kolaylık olur
allah kolaylık versin hepimize

Yapacak yemek bile gelmiyo aklıma neden öle oldu tersi olması gerek ..
yarın 3 gibi herhalde randevu, biz 5 6 da falan gideris:):)
cumartesi de giresuna gidiyorus kısmetse, bir hafta yokum , orda yemek sorunu da yok ohh:):)

çok şükür gelebildik... göz ucuyla da bi geçmişe göz attık... herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz güzel teyzeleri... ayrıca biz dün kilomuzu yanlış yazmışız yahu... 1285 gramdı Ayliz'im dün... inşallah 1850 olduğu günleri de görücez tabi
bu sabah kahvaltıdan hemen sonra babamızla temizliğe başladık... o süpürdü tozları aldı, bizde sildik evimizi... bi adağımız vardı onu kestirmek için babamız çıktı biz de yemek yapmaya başladık... daha yeni oturduk, epey de yorulmuşuz... şimdi ayaklarımı uzatıp kızımın hareketlerini dinlemek istiyorum... tepinmeye başladı bile Ayliz hanımın çamaşırlarını yıkıycaktım bugün ama hiç halim kalmadı... sanırım yarın atarız onları makineye belki de akşama...

cumartesi de giresuna gidiyorus kısmetse, bir hafta yokum , orda yemek sorunu da yok ohh:):)

benimde yok yemeğim :) bende ne pişirsem bilemiyorum artık hazır bişeyler alacağım eve giderken :)

baykuş baykuş

slm tatlım aynı durumdayız yemek konusunda inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan sana bir sorum olacak sen normal doğum mu yapacaksın sezaryan sa fiyat aldınmı hastaneden ben belki son anda konak hastanesine gidebilirim doğum için

günaydın cnmm...ne insülini yaa şekerin mi yüksek çıktı o yüzdenmi vurunuyosun..yoksa daha önceden varmıydı ?çok üzüldüm yaa (

Canım benim önceden insülin direnci vardı hamiş kalınca insüline geçtim Allahtan şu ana kadar hep aynı seviyedeyim dozunu arttırmadı dr Günde 1 defa 3 ünite alıyorum...

Ah sorma bana da geçen hafta sonu komşumuz dedikiş sen nekadar çok kargo geliyo hediye mi yolluyolar diye bende hayır ben alıyorum ne hediyesi dedim.Ya çok alma iyi değil dedi sinir oldum kadına arkasından diyemediklerimi dedim.Çok üzüldüm .Sonra babannem kendi kızı 40 yaşında doğum yaptı ilk defa onun aldıklarına bakmadan bana laf sokup duruyo hevesleniyor hevesleniyor diye sanki kendileri herşeyi hevessiz almış gibi .
Sonradan duydumki komşu kadın kalp krizi geçirmiş.
Babannemde bacaklarından yürüyemiyomuş 1 haftadır.
Beni üzüyolar Allahın taktiri tabi Hamile kadın üzülürmü ya bebeğimede yansıyo herşey hayır yaşlılara fazla cevapta vermek istemiyorum başıma ağrılar giriyor.

slm bayanlar uzun zamandır giremedim siteye inşallah çok şey kaçırmamışımdır sizlerde iyisinizdir inşallah

Yarın yoğunmuşsun ama bir tur atalım diyecektim bende Gölcükte...
Giresun muuu...Daha yeni göndermedinizmi misafirleriniziii...

Ben aldım canım fiyat...Sezeryan 1000...Normal 800...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…