- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
havadandır tatlım o. bende aynı sen gibiyim. son bikaç gündür.Yarın randevumuzSabırsızlanıyorum giderek.Bakalım ne kadar büyümüş bebişim ,çok hissediyorumya artık onu çokta merak ediyorum nasıl olmuş prensim benim,
yaa havalardanmı ne acaip durgunum, mutsuzum azcık,depresif gibiyim, çok çok diil ama ne biliim canım hiç bişe yapmak hiçbişe yemek bile istemio, sebebi yok kesinlikle,sadece bebişimin hareketleri hayatıma renk katan.
kızlar buhar makinesi bebeklerimiz için nekadar gerekli? ben antalyada oturyorm ve tam temmuz sonu agustos sıcagı klıma kacınılmaz tabıkıde bebege çarpmcak sekilde belli oda sıcaklıgında ama klıma kurutyo havayı bızı bıle rahatsız ediyoken bebegımıde rahatsız edicekdir buhar makınesi gerekli diye dusunuyorum. sizce?
canlar bize müsade doktor amcamıza gideceğiz mucxx mucxx
75 gr şeker taraması yaptıran kader arkadaşlarım..........
eczaneden aldım ben glikozu,toz şeker gibi pakette.duyduguma göre hastane kendi sürahisinde karıştırıyormuş,içemem ben o kaplardan.
ne kadar sıvıyla karıştırıyorlar 75 gr mı toplamda? yardımcı olur musunuz? ona göre boş kabımı götüreyim.
75 gr şeker taraması yaptıran kader arkadaşlarım..........
eczaneden aldım ben glikozu,toz şeker gibi pakette.duyduguma göre hastane kendi sürahisinde karıştırıyormuş,içemem ben o kaplardan.
ne kadar sıvıyla karıştırıyorlar 75 gr mı toplamda? yardımcı olur musunuz? ona göre boş kabımı götüreyim.
canım merhaba .. bloğundaki hoşgeldin prens keçe bebek şekerine bayıldımm.. aslında kendim oğluma patik örüyorum ama yetiştiremiycem sanırım .. hala sipariş yapıyomusun? şartları görüşebilirmiyiz canımm.. teşekkürler şimdiden
ben yapıcam kız2 ve 4 numaraya bayıldım kim, nerde, nekadara yapıyo?? :))
evet bende sanki ölede olabilir die düşünmüştümismi ece olacaksa kraliçe demekya 1. güzel olur...bende 7 numarayı çok beğendim..yapılışı kolay olursa bizede öğret tatlım okmi??
ayyy çok ciciler yawfSunny Baby UltimaTravel Bebek Arabası-KARGOSUZ!! GittiGidiyor'da 81732735
MY BEAR - HUGGLO
becerdımmı bilmiorum:) benm yatagım bunun buyuyebileni sallananı. sıfonıyer de almadım yerim yok cnku
ben 75lik değilde 50lik yaptırmıştım büyükçe bi bardak götürdüm evden, onda karıştırdılar zaten suyu limonu flnda kendim götürmüştüm onların verdikleri listede de vardı hepsi zaten sende yanında götür. bi küçük su yeter öle belli bi miktara göre koymuyorlar göz kararı koymuşlardı suyu olmazsa sen 1ltlik götür nolur nolmaz? ama suyun soğuk olsun ılık su içilirken zor gidiyor.75 gr şeker taraması yaptıran kader arkadaşlarım..........
Canım ben bunu mothercare de gördüm hiç basit değil valla gayet kaliteli tam hatırlayamadım ama ayarlanabilir katı var dimi canım ya ben bunu alsam odamda rahat kullanrmıyım bir de 299 yazıo nette sen nerden batın sana zahmet söylersen bakim olmazsa ordan sipariş verir annemler çünkü cok beğendim zaten ben pastel renklere de bayılırım tam benlik:)
Güzel haberlerini bekliyoruzzz canım...
Havalar insanın içini karartıyor gerçekten dee ama yemek konusuna katılamayacağım
Alışveriş yattı bizim hava bozuncaaa...Kaçta randevun yarın??? Yani sabah mı akşam mı?
Yapacak yemek bile gelmiyo aklıma neden öle oldu tersi olması gerek ..
yarın 3 gibi herhalde randevu, biz 5 6 da falan gideris:):)
cumartesi de giresuna gidiyorus kısmetse, bir hafta yokum , orda yemek sorunu da yok ohh:):)
bez almaktansa kumbara yap paranı at canım ben öyle yaptım bez kumbarası yaptım :)
bunun ara katı var mı yoksa zor olur çok aşağıda çünkü.
ara katı var 6 aya kadar orada yatabiliyor
şekerler ben kızımın ismine tam anlamıyla karar verdiğimizde (şimdilik ece diyoruz ama bakalım??) bebek şekerini kendim yapıcam
ufaktan bi araştırma yaptım pazt. kontrolden sonra eşimle eminönüne gidicez alışverişe bi aksilik çıkmazsa tabi,
o zamanda malzemelerini alıcam inş. sizede fikir olsun hemde fotolar hepsi magnet bu arada
hepsi çok şirinler ama sizden ricam eeeeennnnn çok beğendiğinizi benimle paylaşırmısınız acep
boyutlarını küçülttüm biraz ben kolay yüklensin diye anlaşılır oldu umarım
beğendiğimizden esinlenerek bende bişeyler eklerim belki
Eki Görüntüle 688565 Eki Görüntüle 688564 Eki Görüntüle 688566 Eki Görüntüle 688567 Eki Görüntüle 688568 Eki Görüntüle 688569 Eki Görüntüle 688570 Eki Görüntüle 688571 Eki Görüntüle 688572
cumartesi de giresuna gidiyorus kısmetse, bir hafta yokum , orda yemek sorunu da yok ohh:):)
günaydın cnmm...ne insülini yaa şekerin mi yüksek çıktı o yüzdenmi vurunuyosun..yoksa daha önceden varmıydı ?çok üzüldüm yaa(
yaa sinir oluyorum şu karışanlara...yahu para benden çıkıyo ben uğraşıp alıyorum hevesleniyorum herşeye bırakın rahat rahat hazırlık yapalım zaten bi dolap doldurucak değilizya ...HEDİYE GELİR DİYİP DURUYOLAR..OLDU BEN OĞLUMA BİŞEY ALMIYIM GELEN HEDİYELERİ BEKLİYİM artık 1-2 yaşında giydireceğim için o zamana kadar çıbıldak gezdiririz nolcakki??:))
slm tatlım aynı durumdayız yemek konusunda inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan sana bir sorum olacak sen normal doğum mu yapacaksın sezaryan sa fiyat aldınmı hastaneden ben belki son anda konak hastanesine gidebilirim doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?