2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
cansın nasılsın sende bayadır yoksun ne yaptın tamamladın mı alışverişini

Kaburgamla başım dertte canım..Bağlarda yırtılma olabilir dedi dr. Beni buluyor herşey dedim bende
Bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye razıyız ama öyle değil mi
Haftaya eşim izinli canım son bir tur atacağız Mobeskoda beğenirsek alır geliriz...Beğenmezsek yaptıracağız diye düşünüyorummm...
Giyim alışverişinde de sınır tanımıyorum amaaa

Önereceğin bir yerler var mı canımmm bakabileceğimmm

Son düzenleme:
Ben aldım canım fiyat...Sezeryan 1000...Normal 800...

hıım saol canım ya benimde eşim özelde olsun diyor benimde kafam karıştı bende sigorta da olsun istiyom bakalım hayırlısı özele gidersem yine dr değişmek gerekecek bu saatten sonrada o zor kararsızım yine

aynen :) bana gore dogru cnku bakımlılık saglık cok onemli:)

Doktoruna güvendikten sonra özel olmuş sigorta olmuş bence hiççç önemi yok...
Önemli olan doktor seçimin...Şu anki doktorundan memnun isen hiç bırakma bence...

Doktoruna güvendikten sonra özel olmuş sigorta olmuş bence hiççç önemi yok...
Önemli olan doktor seçimin...Şu anki doktorundan memnun isen hiç bırakma bence...

bencede hastane degil kesinlikle doktor onemli. telefonun ucunda ulasabılcegın bı doktorun olmalı ve sana guven vermeli antalyada gezmedigim doktor kalmadı hicbirnden bu guvenı samımıyeti alamadım. oysakı doktoruna cok baglı bı hastayım ne derse tamamm onuda yapalım ne gerekıyosa tarzındayım. ama ınsanı cok hayal kırklıgına ugratıyolar bende ozel hastaneye gıdyorum aama devlette bulsam ıyı doktor orayada gıderım sorun degil. bazıları cok enerjısız bıkkın olyOLAR uyuz olyorm

ohh hamarat annişe bak seenn

yok kız aslnda hep boyle sabah kalktıgında butun ev ısnı yapan bıtıren sonra oturan kadınlardan olmak ıstedım ama olamadım. zaten hep calsyodm 1 ay oldu ısden cıkalı.
ben boyle otrp aksam ustu yapan tıplerdenim:)

Ben şanslıyım sanırım...Doktorumla aram çok iyi ve çok güveniyorum kendisine...
Benim tedirginliğimde şu konuda...Doğumum muhtemelen temmuz ortası gibi olacak ve her gidişimde soruyorum ne zaman yaz izniniz diye söylemiyor...
Son dakika golü atmasından korkuyorum bende
Allaha emanetiniz yani

geçmiş olsun geçecek bu günler ve güzel yavrularımızı kucağımıza alınca herşeyi unutucaz inşallah önerim olabilir canım ben bebişimin giyim alışverişini nerdeyse tamamladım ulugazi ilk okuluna doğru bebek mağazaları var pınar hariç iki tane yan yana dükkanın adına bakmadım ama oyuncakçının karşısında park yatak satmayanı bu tariften anlayabilirsin inşallah:)) orda güzel hastane çıkışları var ben ordan aldım diğerlerinide civilden aldım park yatağı küveti ve ufak tefek şeyler kaldı ha birde sanat sokağının orda yeni bir bebek mağazası açıldı ordada güzel şeyler var orayada sonraki çıkışımda gidicem alpay bebedede çok güzel şeyler var ama bazı ürünler diğer yerlere göre daha pahalı haberin olsun birde mobeskoda rengarenk diye bir mağaza var bebek odası satıyor sadece diğerlerine göre o daha güzel geldi bana

eveett. bu ara hepimiz erken doğurcaz diye paniğiz zaten.

valla kime sorduysam herkes bu dönemde aynı ruh haline bürünüyomuş...
ya bide bişey sorucam... şu an hoşaf gibi hissediyorum kendimi... bi vileda yaptım alt tarafı... biraz da mutfağı toparladım yemek memek onlarla uğraştım... belim kopucak gibi ağrıyo... uzanırken iyi de kalkınca yürüyemiyorum tutulmuşum gibi...

:) valla atarmı atar:) hepimzn basına gelebilr bnce yedekde bulundrmakmı gerekiyoki:)

bence normal tatlım boyle olman. bende smdi dupurge yaptm aynı sekildeyim hele bulasık yerlestrek cıkarmak zulum gıbı belim yırtılıo snıyorm cok sıddetli..

Ben bazı sağlık sorunlarından dolayı sezeryan yapıcam gibi görünüyo. bizim özel sağlık sigortası var eşim ne kadarının karşıladığını net olarak yeni öğrendi biz de net olarak yarın hastaneye sorup öğrences canım.Normal doğum olsaydı ama hiç ücret ödemiyosun diye biliorum.Netleşince yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…