benim kv ne pişirdi acababenimde yok yemeğim :) bende ne pişirsem bilemiyorum artık hazır bişeyler alacağım eve giderken :)
çok uzatma arayı şekerim. hamiş hanımlarız biz meraklanır panik oluruz vallaslm bayanlar uzun zamandır giremedim siteye inşallah çok şey kaçırmamışımdır sizlerde iyisinizdir inşallah
cansın nasılsın sende bayadır yoksun ne yaptın tamamladın mı alışverişini
Ben aldım canım fiyat...Sezeryan 1000...Normal 800...
ben almayı düşünüyorum ama kışa doğuda olsuğumuz için evin içi çok sıcak oluyor kalorifer çok yanıyor dışarısı soğuk olunca haliyle havada çok kuruyor kışa almak mantıklı benim açımdan ama sen daha erken alabilirsin
saol canım. bana yaz kıs lazm sanıırım haklısın.
bebnim annemde aynı mantıkta biz bebeğe alıyoruz sen kendine al diyor. hatta ben saç boyatmadım bişey olurd iye boyat ne olacak sen güzel oldukça bebekte güzel olur mantığında moralini yüksek tut diyor sağolsun doğum aanında o yapar saçımı başımı :)
hıım saol canım ya benimde eşim özelde olsun diyor benimde kafam karıştı bende sigorta da olsun istiyom bakalım hayırlısı özele gidersem yine dr değişmek gerekecek bu saatten sonrada o zor kararsızım yine
Doktoruna güvendikten sonra özel olmuş sigorta olmuş bence hiççç önemi yok...
Önemli olan doktor seçimin...Şu anki doktorundan memnun isen hiç bırakma bence...
eveett. bu ara hepimiz erken doğurcaz diye paniğiz zaten.sonra o panikle doğurmayalm dimi
ohh hamarat annişe bak seennben geldim bu arada:) süpürgemi yaptım ohh mıs gıbı otryorum smdı hanımlarr:)
ohh hamarat annişe bak seenn
bencede hastane degil kesinlikle doktor onemli. telefonun ucunda ulasabılcegın bı doktorun olmalı ve sana guven vermeli antalyada gezmedigim doktor kalmadı hicbirnden bu guvenı samımıyeti alamadım. oysakı doktoruna cok baglı bı hastayım ne derse tamamm onuda yapalım ne gerekıyosa tarzındayım. ama ınsanı cok hayal kırklıgına ugratıyolar bende ozel hastaneye gıdyorum aama devlette bulsam ıyı doktor orayada gıderım sorun degil. bazıları cok enerjısız bıkkın olyOLAR uyuz olyorm
Kaburgamla başım dertte canım..Bağlarda yırtılma olabilir dedi dr. Beni buluyor herşey dedim bende
Bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz herşeye razıyız ama öyle değil mi
Haftaya eşim izinli canım son bir tur atacağız Mobeskoda beğenirsek alır geliriz...Beğenmezsek yaptıracağız diye düşünüyorummm...
Giyim alışverişinde de sınır tanımıyorum amaaa
Önereceğin bir yerler var mı canımmm bakabileceğimmm
eveett. bu ara hepimiz erken doğurcaz diye paniğiz zaten.
Ben şanslıyım sanırım...Doktorumla aram çok iyi ve çok güveniyorum kendisine...
Benim tedirginliğimde şu konuda...Doğumum muhtemelen temmuz ortası gibi olacak ve her gidişimde soruyorum ne zaman yaz izniniz diye söylemiyor...
Son dakika golü atmasından korkuyorum bendeAllaha emanetiniz yani
valla kime sorduysam herkes bu dönemde aynı ruh haline bürünüyomuş...
ya bide bişey sorucam... şu an hoşaf gibi hissediyorum kendimi... bi vileda yaptım alt tarafı... biraz da mutfağı toparladım yemek memek onlarla uğraştım... belim kopucak gibi ağrıyo... uzanırken iyi de kalkınca yürüyemiyorum tutulmuşum gibi...
:) valla atarmı atar:) hepimzn basına gelebilr bnce yedekde bulundrmakmı gerekiyoki:)
Aklıma gelen başıma gelmesin diye sık sık tekrarlıyorummm
slm tatlım aynı durumdayız yemek konusunda inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan sana bir sorum olacak sen normal doğum mu yapacaksın sezaryan sa fiyat aldınmı hastaneden ben belki son anda konak hastanesine gidebilirim doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?