Yapacak yemek bile gelmiyo aklıma neden öle oldu tersi olması gerek ..
yarın 3 gibi herhalde randevu, biz 5 6 da falan gideris:):)
cumartesi de giresuna gidiyorus kısmetse, bir hafta yokum , orda yemek sorunu da yok ohh:):)
heheh olsun canım yapıyorsun oda bişeydir. ben haftadan haftaya anca bakıyorum evime. o da kardeşim gelinceyok kız aslnda hep boyle sabah kalktıgında butun ev ısnı yapan bıtıren sonra oturan kadınlardan olmak ıstedım ama olamadım. zaten hep calsyodm 1 ay oldu ısden cıkalı.
ben boyle otrp aksam ustu yapan tıplerdenim:)
valla kime sorduysam herkes bu dönemde aynı ruh haline bürünüyomuş...
Ya bide bişey sorucam... şu an hoşaf gibi hissediyorum kendimi... Bi vileda yaptım alt tarafı... Biraz da mutfağı toparladım yemek memek onlarla uğraştım... Belim kopucak gibi ağrıyo... Uzanırken iyi de kalkınca yürüyemiyorum tutulmuşum gibi...
valla kime sorduysam herkes bu dönemde aynı ruh haline bürünüyomuş...
ya bide bişey sorucam... şu an hoşaf gibi hissediyorum kendimi... bi vileda yaptım alt tarafı... biraz da mutfağı toparladım yemek memek onlarla uğraştım... belim kopucak gibi ağrıyo... uzanırken iyi de kalkınca yürüyemiyorum tutulmuşum gibi...
Ben bazı sağlık sorunlarından dolayı sezeryan yapıcam gibi görünüyo. bizim özel sağlık sigortası var eşim ne kadarının karşıladığını net olarak yeni öğrendi biz de net olarak yarın hastaneye sorup öğrences canım.Normal doğum olsaydı ama hiç ücret ödemiyosun diye biliorum.Netleşince yazarım yine
geçmiş olsun geçecek bu günler ve güzel yavrularımızı kucağımıza alınca herşeyi unutucaz inşallah önerim olabilir canım ben bebişimin giyim alışverişini nerdeyse tamamladım ulugazi ilk okuluna doğru bebek mağazaları var pınar hariç iki tane yan yana dükkanın adına bakmadım ama oyuncakçının karşısında park yatak satmayanı bu tariften anlayabilirsin inşallah:)) orda güzel hastane çıkışları var ben ordan aldım diğerlerinide civilden aldım park yatağı küveti ve ufak tefek şeyler kaldı ha birde sanat sokağının orda yeni bir bebek mağazası açıldı ordada güzel şeyler var orayada sonraki çıkışımda gidicem alpay bebedede çok güzel şeyler var ama bazı ürünler diğer yerlere göre daha pahalı haberin olsun birde mobeskoda rengarenk diye bir mağaza var bebek odası satıyor sadece diğerlerine göre o daha güzel geldi bana
Yarın yoğunmuşsun ama bir tur atalım diyecektim bende Gölcükte...
Giresun muuu...Daha yeni göndermedinizmi misafirleriniziii...
yok kız aslnda hep boyle sabah kalktıgında butun ev ısnı yapan bıtıren sonra oturan kadınlardan olmak ıstedım ama olamadım. zaten hep calsyodm 1 ay oldu ısden cıkalı.
ben boyle otrp aksam ustu yapan tıplerdenim:)
eveett. bu ara hepimiz erken doğurcaz diye paniğiz zaten.
heheh olalım artık. doğurcaz kız yakındavay anasnı yaaa...
bildiğin hamile olmuşuz o zaman biz
iş yapamıyoruz - yürüyemiyoruz
ben evi otel gibi sadece yatmak için kullandığımdan hhiiçç bakmıyorum ev işlerine. zaten yemeğide kv de yiyorum. off çok alıştım bu rahatlığa. bebiş doğunca çok zorlancaz canım bizayy bende çok özeniyorum öyle ev kadınlarına...
sabah kalk kahvaltını yap... sonra yemeklerini hazırla... evini derle topla... ohh miss... al eline elişi... tıngır mıngır... ne miskin bi hatunum yaa pfff...
bende öğleye kadar oturuyorum pc ve tv karşısında... sonra acıkınca gidip yemek hazırlıyorum falan... temizlik memizlik hak getire... kocam olmasa evi şey götürür çok afedersiniz
heheh olalım artık. doğurcaz kız yakında
benimde yoktu ama bu ara rüyalarımda hep erken doğurduğumu görüyorum. birde dilimizden de düşmüyor ki erken doğum. diye diye getircez bizim paşaları erkenden galiba.benim hiç öyle korkum yoktu bu aralar benimde kafama takıldı ben sezaryanla doğum yapıcam nasipse o zamandan önce birşey olurmu diye endişeler sardı dörtbir yanımı:)
ben evi otel gibi sadece yatmak için kullandığımdan hhiiçç bakmıyorum ev işlerine. zaten yemeğide kv de yiyorum. off çok alıştım bu rahatlığa. bebiş doğunca çok zorlancaz canım biz
ayy bende çok özeniyorum öyle ev kadınlarına...
sabah kalk kahvaltını yap... sonra yemeklerini hazırla... evini derle topla... ohh miss... al eline elişi... tıngır mıngır... ne miskin bi hatunum yaa pfff...
bende öğleye kadar oturuyorum pc ve tv karşısında... sonra acıkınca gidip yemek hazırlıyorum falan... temizlik memizlik hak getire... kocam olmasa evi şey götürür çok afedersiniz
Aklıma gelen başıma gelmesin diye sık sık tekrarlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?