2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canlar tetenoz aşımın 2. sini oldum bugün.Kızlar ya ben geçen ay 97 kiloydum bu ay 96.600 gr olmuşum şaşırdım kilo almamış hatta vermişim.

bende iş yaparken yada çalışırken yürürken diilde en büyük sorunum sabah kalktığımda oluyo bi anda yataktan szaten kalakmıyorumda böle karnımı yan çevirip ki o kadarda karnım yok :) yavaş yavaş kalkıp bi 10 saniye sonra kendime geliyorum :)

Yapacak yemek bile gelmiyo aklıma neden öle oldu tersi olması gerek ..
yarın 3 gibi herhalde randevu, biz 5 6 da falan gideris:):)
cumartesi de giresuna gidiyorus kısmetse, bir hafta yokum , orda yemek sorunu da yok ohh:):)

Siz Giresunlu musunuz? Benim babam da Giresunlu ama ben hiç gitmedim.

heheh olsun canım yapıyorsun oda bişeydir. ben haftadan haftaya anca bakıyorum evime. o da kardeşim gelince

bende aynı durumdayım çok fazla iş yapamıyorum en iyisi yavaş yavaş dinlenerek yapmak.
Ondan kötüsü dışarı çıktığımda yürüyemiyorum ben. Hemen bebeğin olduğu tarafta batma oluyo çok uzun yürümeme gerek yok hemen batma oluyo.

canım valla bende öyleyim. şuan iş yerindeyim. birazcık çalıştım dolandım ortalıkta. şimdi bitmiş bir haldeyim hemencecik bitiveriyor enerjim. birde içimden çalışmak gelmiyor ondan da çabuk yoruluyorum ben galiba

senın ıkızmı olcak canım?:) eger ıkızse zaten sezeryan daha olanaklı gııb gornuyo. bence hıc onemi yok normale ve sezeryanın saglık durumumuz neye el verişliyse o olsun hepimiz için

vay anasnı yaaa...
bildiğin hamile olmuşuz o zaman biz
iş yapamıyoruz - yürüyemiyoruz

Giyim almayacağım artık canım ben...Benim çevremde geniş bi dünya hediye gelecek ona da eminim...Gerçi ne kadarını kullanırım onuda bilmiyorum
Odasının siparişi vermek istiyorum artık...Okuduğum kadarıyla 1-1,5 ay sonra teslim ediliyormuş...
Ama kocaaa İzmitte Mobeskodan başka bebek-çocuk odası satılan başka bir yerde yok sanırım...

Bu çok üzücü yani...Bu arada ben bebek odası almak istemiyorum...3 yaşına gelince başlayacak bundan bundannn diyearabalı yataklardan isteyecek buna eminim...O yüzden çocuk odalarına bakacağım ben ve sadece yatağını almayacağım...Onun yerine de oyun parkı şeklindeki ahşap yataklardan 2 kademeli...Şimdilik planım budur...Tabi durum ne gösterir bilemem :26:bebek odası alıpta pişman olmiyim sonradaa :))

Yarın yoğunmuşsun ama bir tur atalım diyecektim bende Gölcükte...
Giresun muuu...Daha yeni göndermedinizmi misafirleriniziii...

yaaa çok süper olurdu valla, sen ben gelmeden gitme ama bekle beni gelir gelmes gidelim:):)
Evet yeni gittiler de eltimin bebişi erken geldi işte bizde onu görmeye gidices, eşime tek gitmesini söyledim o da beni bırakmak istemedi, çok mutlu gitmiycek tek, bende kendimi feda ettim ,13 saat yol

ayy bende çok özeniyorum öyle ev kadınlarına...
sabah kalk kahvaltını yap... sonra yemeklerini hazırla... evini derle topla... ohh miss... al eline elişi... tıngır mıngır... ne miskin bi hatunum yaa pfff...
bende öğleye kadar oturuyorum pc ve tv karşısında... sonra acıkınca gidip yemek hazırlıyorum falan... temizlik memizlik hak getire... kocam olmasa evi şey götürür çok afedersiniz

ben evi otel gibi sadece yatmak için kullandığımdan hhiiçç bakmıyorum ev işlerine. zaten yemeğide kv de yiyorum. off çok alıştım bu rahatlığa. bebiş doğunca çok zorlancaz canım biz

heheh olalım artık. doğurcaz kız yakında

dün kuzenime gittim... ablamdan 9 gün sonra doğum yapmştı...
diyoki doğum ne zaman... kısmetse hazriran sonuna doğru diyo dr dedim... ayy 2 ay kalmış hiçbişey dedi... benim aklım yerinden çıkıcak sandım... hala korkuyorum az kaldığı aklıma geldikçe

valla kızlar hepinizin yasadıgı sorunları bende yasıyorum butun hamileler gibi
sabah uyanınca vucudumda kemklerimde sızlama feci bi bel agrııs nefessız kalma halsızlık bu aralar beni mahveden en onemli seyd emide yanması cıldıryorm leimi icne atıp kasımak ıstyorum.
en ıyı bız anlaırz bırbırmızı valla. yasayan bilir:))

benim hiç öyle korkum yoktu bu aralar benimde kafama takıldı ben sezaryanla doğum yapıcam nasipse o zamandan önce birşey olurmu diye endişeler sardı dörtbir yanımı:)
benimde yoktu ama bu ara rüyalarımda hep erken doğurduğumu görüyorum. birde dilimizden de düşmüyor ki erken doğum. diye diye getircez bizim paşaları erkenden galiba.

ben evi otel gibi sadece yatmak için kullandığımdan hhiiçç bakmıyorum ev işlerine. zaten yemeğide kv de yiyorum. off çok alıştım bu rahatlığa. bebiş doğunca çok zorlancaz canım biz

kız o zaman daha kolay... kayınvaliden sana faydalı olan tonlarca şey hazırlayıp getirir hiçbişeyle uğraşmazsın ki... bebeğini emzir-uyut-altını temizle-yıka-oyun oyna vs. gün bitti

Son düzenleme:

aynen aynen su pc ıyımı kotumu hala cozemeidm ben:) olsun en azndan yapabildgmz kadr yapıoz ogleden sonrada olsa hıc yapmamakdan ıydr bırazdan da yemek faslı baslar poof

Aklıma gelen başıma gelmesin diye sık sık tekrarlıyorummm

inşallah öyle birşey olmaz akademideki gökhanında o konuda sağı solu hiç belli olmuyormuş benim dr bana söylediği doğum tarihine göre iznini hesaplamıştı bizim yanımız da o gün gelince sorunsuz atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…