2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benimde yoktu ama bu ara rüyalarımda hep erken doğurduğumu görüyorum. birde dilimizden de düşmüyor ki erken doğum. diye diye getircez bizim paşaları erkenden galiba.

bence erken diye diye tam gunlerını doldurcak bu pasalar. bizi merakdan oldurcekler

kız o zaman daha kolay... kayınvaliden sana faydalı olan tonlarca şey hazırlayıp getirir hiçbişeyle uğraşmazsın ki... bebeğini emzir-uyut-altını temizle-yıka-oyun oyna vs. gün bitti /COLOR]

bak orasıda doğru. benim kv kıyamaz yine hazırlar bi sürü yemekler falan. annemde zaten doğum yaptığım sıra çalışmıyor olucak. o da destek olur heralde. kardeşiminde okul tatil.3 ay bizdeee ütü temizlik kardeşin ellerinden öper. çok fenayım çookk

Canlı bağlantı yapsaydınız canım o kadar yol çekilirmi...Eft ile de takınızı hallederdinizzz
Ben İstanbul yada Bursaya bile gitmiyorum vallaa
Bolca yastık al yanına o zamannn...Otobüslerde de kilmayı çok açıyorlar sıkı giyin...Ayağına terlik giy ve 2-3 çorap geçir ayağına...
Anne nasihati gibi oldu

Gelince görüşürüz inşallah kendine ve oğluna iyi bakkk

kızlar ben yemeğe gidiyorum.
1 saat sonra görüşmek üzereee

senın ıkızmı olcak canım?:) eger ıkızse zaten sezeryan daha olanaklı gııb gornuyo. bence hıc onemi yok normale ve sezeryanın saglık durumumuz neye el verişliyse o olsun hepimiz için

yok o rumuz öylesine alınmış bi rumuz:):) ikiz değil canım. Ama normal doğumu çok istiodum kısmet diilmiş.Dediğin gibi bebişin sağlığı önemli olan.

bayanlarr pazartesi günü izin aldım 4 gün tatil yapacağımm ohh çok mutluyuz kızcığımlaa haftasonu kaynanalar gelecek gibi pazar onlar dönerken bende gideceğim onlarla pazartesi sabhtan hooopp annemlere salıda dönceğiz tabi eşim annemler gelmezse yollamam diyor ama bakalım bi şekilde gitmeye çalışacağız memleketimize babamız çalıştığı için yalnız gezeceğiz artıkın inşallahh tabii

ya nedense bugün canım çok sıkıldı yaa sağolsun kızım yanlız bırakmıyor çok hareketli ama
tam 1 saat annemle yarım saat halamla konuştum can sıkıntım yine geçmedi derste çalışmak içimden gelmiyo
sizde olmasanız valla tek başıma evde patlarım heralde
ayy neler diyorum ben bana bu sözlerimi 3 ay sonra hatırlatırsınız artık

ayy bende bir tembel kendimi sanırdım çok hoşsunuz yahuu

hehe durust olmak lazım napalım. yalanmı solcez sunu yapıoz bunu yapıos die

sanslıymıssın bu arada benimde kız kardsm var yaızn yardımı dokunucak ama en onemlisi annem turzmcı kesin calsıyo olucak
annemi isterim ben yaaaaaaaaa

yok o rumuz öylesine alınmış bi rumuz:):) ikiz değil canım. Ama normal doğumu çok istiodum kısmet diilmiş.Dediğin gibi bebişin sağlığı önemli olan.

olsun hayrlısı olsunda kullanıcı adı almakda zor anacım hepsi kullanlıyo dıyo ne alcagımızı sasrıyos sende haklısın

3 ay sonra bu topik bukadar hareketli olmucak . anlarız ozamn herkesin işi basından asmıs:)

Ayyy ben başlarda gökhana gitmek te istemiştim ama gitmedik erkanı görünce isabet olmuş:):) Bu arada bu doktorun izin konusu hiç aklıma gelmemişti bi dile getireyim yarın korkuttunuz beni.. Beni doğurt sonra çık diim erkana

3 ay sonra da deriz ki pfff çok sıkıldım kızım hep uyuyo oynamak istiyorum onunla (iilk zamanlar çok uyuyolar ya)

abooww ne şanslı hatunlarsınız siz... benim varsa yoksa bi kocam bana yardmcı olabilicek..

rengarenk mağazasında alt katta çocuk odaları üst katta bebek odaları var merkezde de var dükkanlar ama sadece bebek odaları satıyorlar o dediğin kademeli beşiklerden de ikea da var orayada bak netten istersen gönlünüze göre birşey bulursunuz inşallah

canım hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun

Belkide yol stresi basmıştır bir haftadır onun huysuzluğu olabilir üzerimde yani:):)
Canımsınn, bütün dediklerini yapıcam Tamam görüşürz inşallah, sende ii bak size:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…