benimde yoktu ama bu ara rüyalarımda hep erken doğurduğumu görüyorum. birde dilimizden de düşmüyor ki erken doğum. diye diye getircez bizim paşaları erkenden galiba.
kız o zaman daha kolay... kayınvaliden sana faydalı olan tonlarca şey hazırlayıp getirir hiçbişeyle uğraşmazsın ki...bebeğini emzir-uyut-altını temizle-yıka-oyun oyna vs. gün bitti /COLOR]
ayy bende bir tembel kendimi sanırdımaynen aynensu pc ıyımı kotumu hala cozemeidm ben:) olsun en azndan yapabildgmz kadr yapıoz ogleden sonrada olsa hıc yapmamakdan ıydr bırazdan da yemek faslı baslar poof
Siz Giresunlu musunuz? Benim babam da Giresunlu ama ben hiç gitmedim.
yaaa çok süper olurdu valla, sen ben gelmeden gitme ama bekle beni gelir gelmes gidelim:):)
Evet yeni gittiler de eltimin bebişi erken geldi işte bizde onu görmeye gidices, eşime tek gitmesini söyledim o da beni bırakmak istemedi, çok mutlu gitmiycek tek, bende kendimi feda ettim ,13 saat yol
senın ıkızmı olcak canım?:) eger ıkızse zaten sezeryan daha olanaklı gııb gornuyo. bence hıc onemi yok normale ve sezeryanın saglık durumumuz neye el verişliyse o olsun hepimiz için
ben o işi erken hallettim bugünaynen aynensu pc ıyımı kotumu hala cozemeidm ben:) olsun en azndan yapabildgmz kadr yapıoz ogleden sonrada olsa hıc yapmamakdan ıydr bırazdan da yemek faslı baslar poof
ayy bende bir tembel kendimi sanırdımçok hoşsunuz yahuu
yok o rumuz öylesine alınmış bi rumuz:):) ikiz değil canım. Ama normal doğumu çok istiodum kısmet diilmiş.Dediğin gibi bebişin sağlığı önemli olan.
ya nedense bugün canım çok sıkıldı yaasağolsun kızım yanlız bırakmıyor çok hareketli ama
tam 1 saat annemle yarım saat halamla konuştum can sıkıntım yine geçmedi derste çalışmak içimden gelmiyo
sizde olmasanız valla tek başıma evde patlarım heralde
ayy neler diyorum benbana bu sözlerimi 3 ay sonra hatırlatırsınız artık
inşallah öyle birşey olmaz akademideki gökhanında o konuda sağı solu hiç belli olmuyormuş benim dr bana söylediği doğum tarihine göre iznini hesaplamıştı bizim yanımız da o gün gelince sorunsuz atlatırız inşallah
ya nedense bugün canım çok sıkıldı yaasağolsun kızım yanlız bırakmıyor çok hareketli ama
tam 1 saat annemle yarım saat halamla konuştum can sıkıntım yine geçmedi derste çalışmak içimden gelmiyo
sizde olmasanız valla tek başıma evde patlarım heralde
ayy neler diyorum benbana bu sözlerimi 3 ay sonra hatırlatırsınız artık
hehe durust olmak lazım napalım. yalanmı solcez sunu yapıoz bunu yapıos die
sanslıymıssın bu aradabenimde kız kardsm var yaızn yardımı dokunucak ama en onemlisi annem turzmcı kesin calsıyo olucak
annemi isterim ben yaaaaaaaaa
Giyim almayacağım artık canım ben...Benim çevremde geniş bi dünya hediye gelecek ona da eminim...Gerçi ne kadarını kullanırım onuda bilmiyorum
Odasının siparişi vermek istiyorum artık...Okuduğum kadarıyla 1-1,5 ay sonra teslim ediliyormuş...
Ama kocaaa İzmitte Mobeskodan başka bebek-çocuk odası satılan başka bir yerde yok sanırım...
Bu çok üzücü yani...Bu arada ben bebek odası almak istemiyorum...3 yaşına gelince başlayacak bundan bundannn diyearabalı yataklardan isteyecek buna eminim...O yüzden çocuk odalarına bakacağım ben ve sadece yatağını almayacağım...Onun yerine de oyun parkı şeklindeki ahşap yataklardan 2 kademeli...Şimdilik planım budur...Tabi durum ne gösterir bilemem :26:bebek odası alıpta pişman olmiyim sonradaa :))
bencede hastane degil kesinlikle doktor onemli. telefonun ucunda ulasabılcegın bı doktorun olmalı ve sana guven vermeli antalyada gezmedigim doktor kalmadı hicbirnden bu guvenı samımıyeti alamadım. oysakı doktoruna cok baglı bı hastayım ne derse tamamm onuda yapalım ne gerekıyosa tarzındayım. ama ınsanı cok hayal kırklıgına ugratıyolar bende ozel hastaneye gıdyorum aama devlette bulsam ıyı doktor orayada gıderım sorun degil. bazıları cok enerjısız bıkkın olyOLAR uyuz olyorm
Canlı bağlantı yapsaydınız canım o kadar yol çekilirmi...Eft ile de takınızı hallederdinizzz
Ben İstanbul yada Bursaya bile gitmiyorum vallaa
Bolca yastık al yanına o zamannn...Otobüslerde de kilmayı çok açıyorlar sıkı giyin...Ayağına terlik giy ve 2-3 çorap geçir ayağına...
Anne nasihati gibi oldu
Gelince görüşürüz inşallah kendine ve oğluna iyi bakkk
abooww ne şanslı hatunlarsınız siz... benim varsa yoksa bi kocam bana yardmcı olabilicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?