2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bn en başından beri pazarlık yapıyorum doktorumla... bi doçentlik sınavı var tarihi henüz belli değil.. mayıs sonunda veya 15 haziran deniliyomuş o yüzden doktorum benimle kısmetse...

Ben tokatlıyım da eşim giresunlu, ama çok sevdim o şehri, gidiceem zaman sanki memleketime gidiomuş gibi seviniorum canım:):) Bi ara gitmeni şiddetle tavsiye ederim:)

canım ben de tokatlıyım ama antalyaya gelin geldim

Gittigidiyordaki sergileme sürem bitmiş canım ama ''gittigidiyordan alırsam içim rahat edecek'' dersen ve kesin almak istiyorsan tekrar oraya eklerim küçük prensi :)

o doktorun methini çok duydum arkadaşlarımdan da var orda doğuran ben medikaldeyim canım anadolu hastanesinde murat diye biri vardı onla başladım sonra o gidince medikale devam ettim

bende murat beye gıdyodum o gıdınce medicale gttim tımur beye oda ıyı bı doktor yalnız bı hastasyla konsuduguna sahıt oldm vazgecdm. erhan bey cok ıyı bı doktor methedilcek kadar var.işini cok ıyı yapıyo zaten ondan dolayı ordayım. sadece belkdie bnden kaynaklı sorunsuz bı gebe oldugum ıcın :) pek ısım dusmedı ondandr ama memnunum bnde

Bebek Beşikleri | En Ucuz Bebek Beşik Fiyatları | BebekBesik.net

park yatakmı beşik mi? benim gibi hala karar veremeyenler için bir paylaşım daha
bide şu belis marka mobilyalar var ya bu adamların ürünlerine bakabileceğimiz bir mağazaları varmıdır acaba istanbulda?
bilen desin allah lillah aşkına yav her yerde karşıma çıkıyor internette zırt die ama reelde hiç rastlamadım kendilerine

vallahi buldum kızlar galiba nerde olduğunu
avcılar evve mağazasında satıyolarmııııışşş hihi
çok komik oldum demi

Son düzenleme:

canım eger yerın ve ımkanın varsa buyyebilen besklerden terch et belli bi yasdan snra genc yatagıda oluyr. park yatak alırsanda olur ama bıkacyıl sonra bebegı tasmayabılır yenı karyola almka zornda kalabilrsin terch senn yınede

işte yerim olmadığı içim tüm sıkıntım zaten ya büyüyen beşilk istiiorum ama odama sığmıyor. bebeği ilkaylarda odamda yatırıcağım için park yatak alıyım dedim ama baktım normal beşiklerde aynı ebat aynı para. ona karar veremiyorum işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…