canım hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun
Ayyy ben başlarda gökhana gitmek te istemiştim ama gitmedik erkanı görünce isabet olmuş:):) Bu arada bu doktorun izin konusu hiç aklıma gelmemişti bi dile getireyim yarın korkuttunuz beni.. Beni doğurt sonra çık diim erkana
olsun cnım gorur kımsen olmadıgını daha cok yardımcı olur sana aslnda hazıra alısmamaları daha ıyı
Allah razı olsun hakkını asla yiyemem... hiç hazıra alışmış gibi yaşamıyo eşim... en büyük destekçim...
Ben tokatlıyım da eşim giresunlu, ama çok sevdim o şehri, gidiceem zaman sanki memleketime gidiomuş gibi seviniorum canım:):)Bi ara gitmeni şiddetle tavsiye ederim:)
canım ben de tokatlıyım ama antalyaya gelin geldim
Merhabalaarr, benim 15 aylık bir kızım var ismi neva, farsça bir isim ve anlamları çok güzel. çok severek koymuştuk kızımıza bu ismi, erkek isimlerinden de behiç i çok severim ben :) inşallah ikincisi olursa, erkek olursa babası da kabul ederse... :)) kızıma ateş ölçer öyle özel bişey almadık biz, en sağlıklı ateş ölçer popodan ölçer diye duyduk, eczaneden klasik dijital ateşölçerlerden aldık. biz memnun kaldık, öyle bir sürü para vermeye de hiç gerek yokmuş onu anladık. Bi de bebek telsizi almıştık 130 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ama benim tavsiyem telsizi hemen almayın. çünkü kızımız 15 aylık ve hala gece uykuları düzensiz dolayısıyla odasını bile ayıramadık :) ayırmış olsak da görünüşe göre telsiz çok işimize yaramıycak çünkü evimiz büyük deil, telsizi denedik ve kızımızın sesi normalde telsizdekinden daha çok geliyo :) Bugünlük ben de bu kadar yazıcam. ve bu sefer bi tane yaptığım bebek şekerini paylaşmak istiyorum rna tasarim diye blogum da var daha önce de yazmıştım.Eki Görüntüle 688370
Merhabalar, evet canım sipariş alıyorum. özel msj atmaya çalıştım ama henüz özel msj atamıyomuşum sana :) istersen mail adresim nevrazaki@gmail.com burdan da bana ulaşabilirsin. blogumda solda mail adresim var. ya da gitigdiyor da keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri küçük prens filan diye orda aratırsan bulabilirsin. ilk aşamada almak isteyenler güven problemi yaşayabilirler diye orayada koymuştum ürünlerimi. ama sanırım ordaki sergilenme süresi bitmek üzere umarım msjımı hemen görürsün.bebek şekeri kaç adet istediğini ve nerede olduğunu maille bildirirsen daha ayrıntılı konuşabiliriz. beğenmene sevindim. Asıl o teşekkür benden :)
canım ben de tokatlıyım ama antalyaya gelin geldim
antalya anadolu hastanesi erhan muluklu. antalyadamısın sende?
Aha :) hemşehri çıktık valla.Ben de izmite geldim evlenince, 4 yıldır burdayım işte.
o doktorun methini çok duydum arkadaşlarımdan da var orda doğuran ben medikaldeyim canım anadolu hastanesinde murat diye biri vardı onla başladım sonra o gidince medikale devam ettim
Bebek Beşikleri | En Ucuz Bebek Beşik Fiyatları | BebekBesik.net
park yatakmı beşik mi? benim gibi hala karar veremeyenler için bir paylaşım daha
bide şu belis marka mobilyalar var ya bu adamların ürünlerine bakabileceğimiz bir mağazaları varmıdır acaba istanbulda?
bilen desin allah lillah aşkına yavher yerde karşıma çıkıyor internette zırt die ama reelde hiç rastlamadım kendilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?