işte yerim olmadığı içim tüm sıkıntım zaten yabüyüyen beşilk istiiorum ama odama sığmıyor. bebeği ilkaylarda odamda yatırıcağım için park yatak alıyım dedim ama baktım beşiklerde aynı ebat aynı para. ona karar veremiyorum işte
heh bende ondan dıyom aynı ebat aynı para bence bıtane al 7 8 yıl dusunme yatak ıısnı. yerını ona gore ayarlarsn ben kendı kucuk lambaderlklrimi kaldrcam mesela gıbı cocuklar yatıcak mecbuuuuuur:)napcaan
bende ikea dan beşik aldım 60X120 benim evde küçük
birde mothercare den park yatak 70X100 onuda annemle kv gidince kullanıcam
ilk zamanlar evdede yanım alırım diye düşündüm
mecbuuuuuur :) alıcaaaaaaan almıcanda napıcan:)
yazııııııık garibim zaten içinde sıkış tıkıııııııış :)
bende murat beye gıdyodum o gıdınce medicale gttim tımur beye oda ıyı bı doktor yalnız bı hastasyla konsuduguna sahıt oldm vazgecdm. erhan bey cok ıyı bı doktor methedilcek kadar var.işini cok ıyı yapıyo zaten ondan dolayı ordayım. sadece belkdie bnden kaynaklı sorunsuz bı gebe oldugum ıcın :) pek ısım dusmedı ondandr ama memnunum bnde
benim çoğu arkadaşım timura gitti ve çok memnundular ben burcu hanıma gidiyorum canım şükür benim hamilelğim de normal seyretti memnunum doktorumdan çok cana yakın bi kadın
heh bende ondan dıyom aynı ebat aynı para bence bıtane al 7 8 yıl dusunme yatak ıısnı. yerını ona gore ayarlarsn ben kendı kucuk lambaderlklrimi kaldrcam mesela gıbı cocuklar yatıcak mecbuuuuuur:)napcaan
benim odada aynalı şifonyeri koridora çıkarınca ancak yer açılıyor zaten ve oranında max. alıcağı 70*120.eennn fazla ama büyüyen beşikler 180 cm boydan kurtarmıyor anacım ahh bi sığğsa idiiiiiiii
hayırlısı canım herkesın aldıgı elektrk farklı tabıkıde Allah sonumuzu hayır etsın ınsallah
hahaha:d kuzucuklarımız bıızm yaa:) güle güle yatsın ınsallah canım ben buyyebilen sallanır besıkle gardolap aldım yatak odama koycam extra park yataga gerek yok zaten oturma odam ıcınde anakucagı dıye dusnuyorm
amin canımm timura ben hiç gitmedim bi daha değiştirmek kalmak zorunda kalmam inşallah insan panik oluyo
hayırlı olsun canım benim
bebişler salıklı gelsin sağlıkla büyüsün inşallah
bizimde yerimiz yooook
küçük almayıp napcaaaaan
yazıııııık
bez almaktansa kumbara yap paranı at canım ben öyle yaptım bez kumbarası yaptım :)
bunun ara katı var mı yoksa zor olur çok aşağıda çünkü.
ben leylekliyi beğendim canım.
çokm affedersin ama içimde kalacak söylemem lazım adi şerefsizler ya kıyamam o boyna ben
Ayy canım nerden buldun bunları ya iyi ağlattın beni bizde görürüz inşallh hayılısıyla o günleri..
AYNEN NE INSANLARSA ARTIK PARA ICIN HERSEY YAPILIYOR SU ZAMANDAAAelinden geliyosa karışık yap bence canım. daha şirin olur
çok uyuz oldum o bebişin annesine yaa.
ben aldım canım ama henüz kurmak nasip olmadıbirde pembesini görmedim hiç.
canım bende gelicek hediyeler çok güvenmiyorum. ben hiç görmedim küçük bebek kıyafeti hediye getiren çevremde. ne kadarda hediye gelse ilk aylar için bizim almamız lazım bence kıyafet.
Offff ben izleyemdim bile :26::26::26:yazık ya kıyamam ben kızçeme
Alayım onu koynuma,eşimde bir tarafta takalım analı kızlı taçlarımızı
gülelim makineye aşkımla yeter bana
DURUUUUUUUU çok özledim ya tanımam etmem kendilerini amam
içimdeki kıpraşmasıyla aşık etti kendine karşılıklı olur aşkımız inşallah
ben ona o bana....Babasına çok aşık olmasın bana daha çokkk
Kıskançlığım yoktur ama neden böyle kıskandım acep??:18::26::26::26:
Çünkü kız çocukları babasına daha çok cilve yaparlar ya ondan herhalde[/COLOR]
BEN DAHA ONCELERI DE BEBEK ISTEDIGIMDEDE ACIP ACIP BAKAR AGLARDIM ENDE GORURMUYUM DIYE SIMDI ISEE COK SUKUR O KISILERI KENDIMIZMIZI GIBI BAKIYORUMMMBunda ağladım ama oyyyyy çok güzeldi aşkıma aşk kattı
Ne kadar güzellerrrrrrr
AYNENNNvay anasnı yaaa...
bildiğin hamile olmuşuz o zaman biz
iş yapamıyoruz - yürüyemiyoruz
her yeni annenin dediği gibi bugünlerimizin kıymetini bilelimya nedense bugün canım çok sıkıldı yaasağolsun kızım yanlız bırakmıyor çok hareketli ama
tam 1 saat annemle yarım saat halamla konuştum can sıkıntım yine geçmedi derste çalışmak içimden gelmiyo
sizde olmasanız valla tek başıma evde patlarım heralde
ayy neler diyorum benbana bu sözlerimi 3 ay sonra hatırlatırsınız artık
hehe durust olmak lazım napalım. yalanmı solcez sunu yapıoz bunu yapıos die
sanslıymıssın bu aradabenimde kız kardsm var yaızn yardımı dokunucak ama en onemlisi annem turzmcı kesin calsıyo olucak
annemi isterim ben yaaaaaaaaa
İnşallah öyle deriz tatlım. hiç uyumuyo hep ağlıyo demiyelimde. uyusunlar ben sıkılmaya razıyım3 ay sonra da deriz ki pfff çok sıkıldım kızım hep uyuyo oynamak istiyorum onunla (iilk zamanlar çok uyuyolar ya)
İnşallah öyle deriz tatlım. hiç uyumuyo hep ağlıyo demiyelimde. uyusunlar ben sıkılmaya razıyım
sızık gibi mi hahahahahbüyümek için uyuyacak mecbuuuurrrr
valla ablam da kuzenim de sıkılıyolardı, uyuyo bi doyasıya sevemiyoruz diye... şimdilerde 4. aylarına girdiler hala uyuyolar sızık gibi... hala şikayetçiler... 6 aydan sonra totomuz yer görmez o ayrı tabi
kız hem onlar zaten alarmı kurulu saat gibiler... acıkınca ağlıyolar - uyku gelince - bi de popoları yanınca... (ilk zamanlar tabi) 2 ve 3 aydan sonra uyu gelince eee eee eee yapıyolar - karınları acıkınca ellerini emiyolar - totoları yanınca da basıyolar yaygarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?