2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

heh bende ondan dıyom aynı ebat aynı para bence bıtane al 7 8 yıl dusunme yatak ıısnı. yerını ona gore ayarlarsn ben kendı kucuk lambaderlklrimi kaldrcam mesela gıbı cocuklar yatıcak mecbuuuuuur:)napcaan

heh bende ondan dıyom aynı ebat aynı para bence bıtane al 7 8 yıl dusunme yatak ıısnı. yerını ona gore ayarlarsn ben kendı kucuk lambaderlklrimi kaldrcam mesela gıbı cocuklar yatıcak mecbuuuuuur:)napcaan

bende ikea dan beşik aldım 60X120 benim evde küçük
birde mothercare den park yatak 70X100 onuda annemle kv gidince kullanıcam
ilk zamanlar evdede yanım alırım diye düşündüm
mecbuuuuuur :) alıcaaaaaaan almıcanda napıcan:)
yazııııııık garibim zaten içinde sıkış tıkıııııııış :)

kızlar yemek vaktı geldı optm hepnızı ıyıkıde uye olmusum super bı ortamınız var herkese hayırlı aksamlar

hahaha kuzucuklarımız bıızm yaa:) güle güle yatsın ınsallah canım ben buyyebilen sallanır besıkle gardolap aldım yatak odama koycam extra park yataga gerek yok zaten oturma odam ıcınde anakucagı dıye dusnuyorm

benim çoğu arkadaşım timura gitti ve çok memnundular ben burcu hanıma gidiyorum canım şükür benim hamilelğim de normal seyretti memnunum doktorumdan çok cana yakın bi kadın

benim çoğu arkadaşım timura gitti ve çok memnundular ben burcu hanıma gidiyorum canım şükür benim hamilelğim de normal seyretti memnunum doktorumdan çok cana yakın bi kadın

hayırlısı canım herkesın aldıgı elektrk farklı tabıkıde Allah sonumuzu hayır etsın ınsallah

benim odada aynalı şifonyeri koridora çıkarınca ancak yer açılıyor zaten ve oranında max. alıcağı 70*120. eennn fazla ama büyüyen beşikler 180 cm boydan kurtarmıyor anacım ahh bi sığğsa idiiiiiiii

tuh canım ya ınsallah gonlune gore bısı bulursun ne dıyımkı.

hayırlı olsun canım benim
bebişler salıklı gelsin sağlıkla büyüsün inşallah
bizimde yerimiz yooook
küçük almayıp napcaaaaan
yazıııııık

amin canımm timura ben hiç gitmedim bi daha değiştirmek kalmak zorunda kalmam inşallah insan panik oluyo

aynen oyle ınsanlarda on yargılı panık oluyo bende oyle oldm galiba milletde dcek hcmı memnun kalmıo dıye can tasıyos napalım her ayrıntı ck onemlı sonu hayır olsun hepmızı ıcın cnm

pek konusmusuunuz gen yaaaaayetıemedım yaprak sardım az dahaa evılerı topladım sonra tansıyonummu cıktı nedır?hıc halımklamadıı olctumm 11/5 cıktı:26: genelde 8/5 lerde olan cosmus sonra ır cay ıctımm az kendme geldım cay dengeleryaa sonrada komsumla ekmek almaya gıttık markete ama oglum rahat vermedıı kasıgıma oturdukıı uff agrıdya agrıya geldıkkkk sımdıde namaz kılıcaz yemek haırlıcazz sonrada KUR AN OKUCAZ INSLL PAŞAM LAAAAAA

Ayy canım nerden buldun bunları ya iyi ağlattın beni bizde görürüz inşallh hayılısıyla o günleri..

AYNEN NE INSANLARSA ARTIK PARA ICIN HERSEY YAPILIYOR SU ZAMANDAAADEMEKKI

Bunda ağladım ama oyyyyy çok güzeldi aşkıma aşk kattı
Ne kadar güzellerrrrrrr
BEN DAHA ONCELERI DE BEBEK ISTEDIGIMDEDE ACIP ACIP BAKAR AGLARDIM ENDE GORURMUYUM DIYE SIMDI ISEE COK SUKUR O KISILERI KENDIMIZMIZI GIBI BAKIYORUMMM
vay anasnı yaaa...
bildiğin hamile olmuşuz o zaman biz
iş yapamıyoruz - yürüyemiyoruz
AYNENNN

her yeni annenin dediği gibi bugünlerimizin kıymetini bilelim

oğlumun şansı diyelim canım. ben pek şanslı biri sayılmam

3 ay sonra da deriz ki pfff çok sıkıldım kızım hep uyuyo oynamak istiyorum onunla (iilk zamanlar çok uyuyolar ya)
İnşallah öyle deriz tatlım. hiç uyumuyo hep ağlıyo demiyelimde. uyusunlar ben sıkılmaya razıyım

İnşallah öyle deriz tatlım. hiç uyumuyo hep ağlıyo demiyelimde. uyusunlar ben sıkılmaya razıyım

büyümek için uyuyacak mecbuuuurrrr
valla ablam da kuzenim de sıkılıyolardı, uyuyo bi doyasıya sevemiyoruz diye... şimdilerde 4. aylarına girdiler hala uyuyolar sızık gibi... hala şikayetçiler... 6 aydan sonra totomuz yer görmez o ayrı tabi

kız hem onlar zaten alarmı kurulu saat gibiler... acıkınca ağlıyolar - uyku gelince - bi de popoları yanınca... (ilk zamanlar tabi) 2 ve 3 aydan sonra uyu gelince eee eee eee yapıyolar - karınları acıkınca ellerini emiyolar - totoları yanınca da basıyolar yaygarayı

Son düzenleme:
sızık gibi mi hahahahah

millet bana deli dicek sizin yüzünüzden yaa. kendi kendime gülüyorum saf saf pc başında

off yaa yemeği yiyince bi tatlı uykum geldiki sormayın. şimdi evimde olsam ne güzel uyurdum.açıp karnımı oğluşumu izlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…