2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
off yaa yemeği yiyince bi tatlı uykum geldiki sormayın. şimdi evimde olsam ne güzel uyurdum.açıp karnımı oğluşumu izlerdim

oyy yerım sızın konusmalarınıza konu olan bebecıklerımız bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnınsll az kaldı benım safak 70 yarın 69 ınsll sıraylaa bır avazda dogururuz ınslllllllllllllllllllll

e ben evdeymde uyuyorumuyum sankımm gece 1 uyuyudmm
5 de uyandım 20 dk sonra uyudumm 7 gelıyordu kalktım 8 de uyudum 9,5 da uyandım halende ayaktayımmmmmmmmm

Bende 2 ki sayılara düştüm ... Allah I'm bebişim hala makat duruşluuuuuu ufffff döner inşallahhhhhh

evde olup uyuyamamaya razıyım şuan tatlım yaa. evi işi yapmayada razıyım
biraz kafamı dinlenemek ve sadece bebeğimi düşünmek istiyorum

ben bunlardan kullandım ve açıkçası bu kaplara tapıyorum.
üzerindeki çizgiden neyi ne kadar yemiş takip edebiliyorsun.
boş ya da doluyken üst üstü kolayca istifleyebiliyorsun.
adaptör takıp direkt biberon gibi kullanabiliyorsun!!!
bebiş 6 aylık olunca içine mamasını püresini koyabiliyorsun.
ben kendime de çerez alıyorum hep.
azar azar kıyma kavurup yarı pişirip kolay yemek olsun diye buzluğa atabiliyorsun.
say say bitmez.
ben bu yazıyı okuyup almıştım, sana da yarar umarım: Bebekler İçin Ankastre Set | Hamile ve Anne

insan bu yazıyı okuyunca koşarak gider avent emzik biberon vs ne varsa alır gelir yaa
bende ne marka alsam diye düşünüyordum. avent en aklıma yatanıydı şimdi dahada bir emin oldum

Burcu esmersoy yine sindy bebek gibi.. Demek Akalın'da cuma pazarından çıkma iğrenç ...

Selam kızçeler biz geldik
Evimizden size bağlanıyoruz en sonunda girebildik evimize
Mis gibi kokuyor artık badana kokusu kalmamış.Yemek yedik
eşim biraz dinlenme modunda ben de pcdeyim işte....Geçmişi de
okudum ohhhhhh yarın sorunum olmayacak direkt konulara
dalacağım

sabah okudum akşam geldim kırk sayfa ilerlemiş

oohhhhhh
mis mis oturun inşallah tertemiz evinizde

bende çalışmayı özlüyorum cnm ya

bende özlemek istiyorum

ben evlendikten sonra sadece 2 ay çalıştım... ama hala özlemedim çalışmayı... özleyeceğimi de sanmıyorum... aslında tam bir işkoliktim ama istanbulda çalıştığım ilk işim beni tüm kariyer olaylarından soğuttu nefret ettim çalışmaktan... o yüzden tek niyetim hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alıp, ekonomik anlamda bir standardı yakaladığımızda sgk primimi ödetmek istiyorum eşime... çünkü bebeğimiz 2 yaşındayken falan bi de kardeşi olsa, o da 3 yaşına geldiğinde ikisini kreşe verip belki işe başlayabilirim... ama düşük ihtimal tabi 5 yıl ara verip sonra çalışmak istermiyim? istesem de beni işe alırlarmı tartışılır

Bizde bugün doktora gittik kızımla ben haşimato hastasıyım bir aydır tiroit için gitmiyordum endokrin doktoruma tsh 11.53 çıktı çok yüksek dedi dokorum. Biraz kızdı bana(((((((((
on beş günde bir endokrin doktorumuzda görecekmiş bizi artık(( Dünden beri sağ kasığımda bir ağrı vardı tahlillerimiz yapıldı kum döküyormuşum aynı zamanda ilaçlarımızı aldık evimize geldik.Kızım manşallahı vardı teyzeleri hiç durmuyordu yerinde 930 gr olmuş meleğim onu görünce dünyalar benim oldu tabiykiii

Kızlar Doktorum balık yağı verdi ayrıca kulanıyormusunuz sizlerde?????????

Canım en son kontrolümde doktor aynen şunu söylemişti: bundan sonra kasıklarına bıçak saplıyorlarmış gibi ağrıların olabilir korkma. Eşin doğru söylüyor pozitif düşün:)

aman canım boşver çalışmama imkanın varsa otur bebeciklerine bak işte evde. o ayrı bir iş zaten. hem ev hem çocuk.
ben aslında işimi seviyorumda bu ara çok yoruldum ve de bunaldım. 1 hafta bile gelmesem yeticek sanki bana. neyse 1 hazirandan itibaren çalışmayı düşünmüyorum çıkıcam izne. az kaldıııı

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun..
bebeğin iyi durumdaymış ne güzel. inşallah sende iyileşirsin.
bu arada ben sadece vitamin ve kan ilacı kullanıyorum. başka bişey vermedi bana dr..

hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah... şu an tek duam bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…