kızlar gobegıme bırı bır ıgne batırsa cooooozzz dıye ınecek gıbım yaaa co k gerıldı artık yırtılmalar yakın sanırm benımm:18::18:cunku bebeım her an gobıs altındaa acayıp sert karnım yaaaaaaaaaaaaaaaa:18 glum ıcerı gecmıyor hep nlerde yer alıyorrrrrrrrrrr
kızlar can ısmını arastırdıgınızmı bıldıgımı soleyımde ıcımde kalmasın cunku ısım bılenen can..aslında seytanın dıger ısımlerındenmıss ben bunu duydum duyalı esıme canım dıye bıle hıtap etmemek ıcın dıkkatlı davranıyorum ona gore aratırında koyun ısımlerı sonradan pısman olmamanız ıcın bıldıgımı soyluyormm bendekı sorumluluk gıtsındıye ama sonucu sıze kalmıs
Araştırdım canım merak etme benm kv de de aynı tepkiyi verdi ama o sizin dediğiniz CANN a nın şapkasıda var cinlerin atasıymış henüz bununla ilgili bi bilgi görmedim onu da söylim kuranın türkçesini okudum baştan sona kadar herneyse bu arapça bir kelime benim koycağım CAN ise türkçe hayat anlamında bizim günlük hayatta da cok kullanığımz bir kelime isim niyet çok önemli tatlım ya ne bilim en azından ben öyle düşünüyorum ve benim tanıdığım birsürü can'lı isim var eşmin adında da var mesela ama kv bana böyle diyo artık siz düşünn ama yine de uyardığın için sağol zaten kesin değil 2. isim olcaktı ben bi hocaya son kez sorarım her nekadar emin olup içim rahat olsa da..
bende chicco mu alsam diye düşünüyordum. kullanan biri olması iyi oluyor. daha çok insanın içine siniyor öyle oluncaCanım açıkçası çok araştırmadım ama chicco iyi bir marka. Bana görümcem tavsiye etti chiccoyu kendi kızında onu kullandı hiç bi problem yaşamadı. Sebamed iyi diyorlar ama bilmiyorum kullanmadım etrafımda da kullanan yok. Düşünürsen 2sinden birini tercih et derim.
kızlar gobegıme bırı bır ıgne batırsa cooooozzz dıye ınecek gıbım yaaa co k gerıldı artık yırtılmalar yakın sanırm benımm:18::18:cunku bebeım her an gobıs altındaa acayıp sert karnım yaaaaaaaaaaaaaaaa:18 glum ıcerı gecmıyor hep nlerde yer alıyorrrrrrrrrrr
kolay gelsın allah kavustursun cnm yaa benımkacısde 10 gun sonra gıdecekk sehır dısınaa ya hayırlısı 1,5 gun gıdecek otobus ıle gerı gelıcek hemen ınslll sımdıden sıkıntısı olmaya basladı ama yaaaaaaaaaben hıc dayanamaıyorum ayrı kalmaaaaaaaaaaaaa
bananeeeee
kızlar can ısmını arastırdıgınızmı bıldıgımı soleyımde ıcımde kalmasın cunku ısım bılenen can..aslında seytanın dıger ısımlerındenmıss ben bunu duydum duyalı esıme canım dıye bıle hıtap etmemek ıcın dıkkatlı davranıyorum ona gore aratırında koyun ısımlerı sonradan pısman olmamanız ıcın bıldıgımı soyluyormm bendekı sorumluluk gıtsındıye ama sonucu sıze kalmıs
bıldgın ıyı bır marka varmı etkılı olucak canımmmm gecen bır tane aldımm ıyyy bacagımdakını bıle dokmedıı kaldıkı bıkını bolgesiii
ismini yazarsan cok dua ederım ınslll
maasallah sıze yaaa benım canım cok tatlı o konuda yapamamkııı o sekılll ama kafamada cok takıyorum normal dogum ıstedıgım ıcınnnn:26:
hıss geldınız canımm amann ne oluyor sıze ndd de gergınmıs bgnn aman dıkkat bol selavat la havle getırın lutfenn ısıınızde sorun olmasın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
aman sende dıkkat et cnm benımmm:13:
cok tatlı ya bende bu tıp ısıtıyorum fıaytı uygunmus besık + sıfonyerı dahıl dımı bu fıyataaa:44:
abow yesınler cıcılerınızııı sızın yaaaaaaaaaaaakız olunca cesıt cok tabıı dımııı
benım 15 gecsın ıc zıbınım varr beyaz ıclık varya ondann ve 15 taneee de zıbınımız varrrrrrrrrrrrrrrbeım aldıklarım gelenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm da.... markayaı tavsıye etmıyorlar ya bende sampuanını alıcaktım ama aauyardılarkııı alma zaralı bırseyle rıcerıyormuss yaaa:44: evet sobun tozu aldım onla yıkadım bende hem matık hem ell aldımmm
Güzel annişler bugün kontrolümüz vardı dr dedi ki 28. Haftadan itibaren (bebeğin böbrek üstü bezlerinden galiba) salgılardan bir hormon varmış ve o bizi depresif yapabilirmiş. Bu durum bizim vücudumuzla alakalı değilmiş tamamen bebeğin salgıladığı ve bizim de vücudumuza geçen bir hormonmuş adını unuttum. Her şeye sinir olurmuşuz huysuzluk yaparmışız :) ayrıca hava açlığı olurmuş aldığımız nefes bazen az gelirmiş ve sıcak basması olurmuş. Bu durum nadiren gündüz ve çoğunlukla akşam güneş batarken başlarmış Boşuna huysuz değiliz yani:))
Herkese iyi pazarlar şimdiden biz gidiyoruz kızımlann mesaimiz bitti artıkın öpüldünüz hepiciğiniz minnoşlarınızda tabii
kızlar paşamla doktora gittik paşam kg:1314 boyu:38 herşeyi gayet iyi dedibaşı aşağıya dönükmüşş tansiyonumda 11.7 çıktı sevimli paşamın saçlarını gördüm ben görücem diye jöle sürmüş dikmiş saçını çenesi minnacık dudakları falan oyyy yerim onu teyzemiz yakışıklı bir çocuk olucak dedi bakalım artık oy kuzucum babasıyla bize bakıyordu minnakım benim çokk özlemiştim bidee doktor dedi bebişin çokk hareketli durmuyo yerinde durmuyo kii zaten mide ekşimesi için şurup verdi bide omega3 hapı verdi ben hamsiden başka balık yemem de hamsi de bulamıyoruz o yüzden yazdı doktor hamur işlerini pirinç patatesi falan yeme dedi
bi geçmişi okuyayım bakalım neler konuşmuşsunuz
CHICCO KOZMETİK BEBEK BAKIM SETİ ORJİNAL GittiGidiyor'da 80179703
Kızlar ben bunu aldım mavisini. Chicconun ürünleride güzel çantada hoş. Burda 55 e satıyolardı 45 e aldım. içinde şampuanı sabunu pişik kremi ıslak mendili güneş kremi var. Tek tek alacak olsak daha pahalıya geliyo.
Bakın kkda da konusu olmuş..
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/310114-chicconun-bebek-bakim-seti.html
hamilelikte tüy dökücü krem kullanılmıyor diye biliyorum.siz kullanıyormusunuz.
güle güle kulllansın bebeğin.fiyat çok uygunmuş.bende sebamed alacağım forumda bayağı kullananlar memnun.bayağı pahalı ama olsun.bebişime feda olsun.
Kızlar ya ben gece rüyamda kötü bir şey gördüm allahım hayra yorsun sizede anlatayım baya garip bir rüyaydı..
beni hastaneye kaldırıyorlar sancım geliyor ama daha çok var diyolar neyse hastanede suni sancı verildiğini görüyorum ağrı çekiyorum neyse yanımda 6-7 yaşlarında bi kız çocuğuda yatıyo oda hamileymiş ve doğuma gelmiş benim gibi , kendimi unutmuş onu soruyorum devamlı daha çok küçük o yaştaki biri nasıl hamile kalabilir ya diyorum..sonra bende sarı kum akıyo ama nasıl biliyomusunuz sular seller gibi..suyumun gelmesi gerekirken kum geliyor sonrdan kumla beraber kan görüyorum herkesler panik yapıyo bu kan iyi olmadı bi sorun var galiba diyip doktora hbr veriyolar..uyandığımda çok korkmuştum dedimya bi anlam veremedim ama garipti allaha emanet yavrularımız...
setin çantasını ben kullanmam. o yüzden tek tek alıcam ben. chicco iyidir heralde bende onu alırım diye düşünüyorum.baktığım yerde arkadaşta onu önermişti. almaya gidince kesin kararımı veririm heraldecanım yaa bende kararsızım o konuda daha onları almadım ama artık almam gerek...bübchen iyi demişti yengem kullandı..birde Nivea iyi dedi bakalım ikisinden birini alıcam...set halinde olanları var çantalı acaba tek tekmi alsak yoksa settenmi bilemedim??setteki çanta acaba normal hayatta kullanışlı olurmu ??
setin çantasını ben kullanmam. o yüzden tek tek alıcam ben. chicco iyidir heralde bende onu alırım diye düşünüyorum.baktığım yerde arkadaşta onu önermişti. almaya gidince kesin kararımı veririm heralde
Aman da bu gün annelerimize nolmuş yaw??hepsi gergin hepsi agresif.. Sakin olun canlarım rahatlatıcı şeyler düşünün. Bebişlerinizin kıyafetlerini düşünün onları giydirip gezmelere gittiğinizi düşünün. Bebişlerinizle vakit geçireceğiniz onları emzirirken göz göze geleceğiniz anları bakışmaları düşünün. Germeyin kendinizi hem bebeğinize hem kendinize zarar. Dün eşim doktoruma yaşadığım tramvayı anlattı (merdivenden düştükten sonraki yaşadıklarımı) bana öyle bir kızdı ki anlatamam size. Lütfen kendimize iyi bakalım emi stres olduğunuzda hemen bebeciklerinizi düşünün. bir de stresin verdiği zararı, bakın burda neler yazıyor: Gebelikte stresin bebee olumsuz etkileri gebelikte sitres nasl nlenir
as ermelerın gecmedımıkı kız senın bakımmmööffff yoruldum bee...
sabah kalktığımdan beri mutfaktan çıkamadım... benim bu manyakça aşermelerim başıma iş açıcak yakında... canımın istediği bi dünya ıvır zıvır vardı hepsi de birbirinden zararlı... oturdum onları yaptım... hoşafım çıktı ama... bi kurtulabilirsem mutfaktan duş alıp ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum....kızımın çamaşırları da kurumuştur onları da toplayıp ütülemem lazım...
hay maaslalahh cnm gozunuz yadın darısı bıse ınsllkızlar paşamla doktora gittik paşam kg:1314 boyu:38 herşeyi gayet iyi dedibaşı aşağıya dönükmüşş tansiyonumda 11.7 çıktı sevimli paşamın saçlarını gördüm ben görücem diye jöle sürmüş dikmiş saçını çenesi minnacık dudakları falan oyyy yerim onu teyzemiz yakışıklı bir çocuk olucak dedi bakalım artık oy kuzucum babasıyla bize bakıyordu minnakım benim çokk özlemiştim bidee doktor dedi bebişin çokk hareketli durmuyo yerinde durmuyo kii zaten mide ekşimesi için şurup verdi bide omega3 hapı verdi ben hamsiden başka balık yemem de hamsi de bulamıyoruz o yüzden yazdı doktor hamur işlerini pirinç patatesi falan yeme dedi
bi geçmişi okuyayım bakalım neler konuşmuşsunuz
cnm benım renk vereckelrı elde yıkadım gerısını hep kısa devırde sabun tozu(dalan roxy)ıle yıkadım ututledımm hpp dolabısınaaaaaacanım dinlenmene bak yeter bugünlük bukadar..bişey soracm kıyafet renk verdi dedmişsin ya ilk elde yıkasak tüm kıyafeylerini olmazmı bende çok tedirginim o konuda
e ben 2 aydır yemıyommmmmmmmmmm dr da hıc ye fılan demedı basından berıııohh maşallah canım şimdi senden keyiflisi yoktur...benim daha 1 haftam var bebeğimi görmem için...cnm yaa bende şu son 1 aydır balığı ihmal ediyorum ama Dardanel ton yiyorum haftada 1 gün o normal balığın yerini tutarmı bilmiyorum ??pirinç ve patates iyi diye biliyorum neden doktor yeme dedi kilodan dolayımı ?
canım ruhh umuz bızı öle setler goterıyorkı korkuları endıselerı allayıp pullayıp ruya halıne getırıryor ınsll sen ruyandada kan gordü isen bozulmustur cunku ruyada kan gormek ruyanın bosa cıkması anlamına gelır derler ınsl hayra yoralım bende cok sacma ruyalarla ugrasıyorumm ama ben paşamı gormek ıstıyorumm 2 sefer gordum o kaaaaaaaaaaaaaaaKızlar ya ben gece rüyamda kötü bir şey gördüm allahım hayra yorsun sizede anlatayım baya garip bir rüyaydı..
beni hastaneye kaldırıyorlar sancım geliyor ama daha çok var diyolar neyse hastanede suni sancı verildiğini görüyorum ağrı çekiyorum neyse yanımda 6-7 yaşlarında bi kız çocuğuda yatıyo oda hamileymiş ve doğuma gelmiş benim gibi , kendimi unutmuş onu soruyorum devamlı daha çok küçük o yaştaki biri nasıl hamile kalabilir ya diyorum..sonra bende sarı kum akıyo ama nasıl biliyomusunuz sular seller gibi..suyumun gelmesi gerekirken kum geliyor sonrdan kumla beraber kan görüyorum herkesler panik yapıyo bu kan iyi olmadı bi sorun var galiba diyip doktora hbr veriyolar..uyandığımda çok korkmuştum dedimya bi anlam veremedim ama garipti allaha emanet yavrularımız...
tmm cnm arastırdıysan sorun yok ınsll genede bır hocaya sor ne olur ne olmaz ınlsl:13:kızlar gobegıme bırı bır ıgne batırsa cooooozzz dıye ınecek gıbım yaaa co k gerıldı artık yırtılmalar yakın sanırm benımm:18::18:cunku bebeım her an gobıs altındaa acayıp sert karnım yaaaaaaaaaaaaaaaa:18 glum ıcerı gecmıyor hep nlerde yer alıyorrrrrrrrrrr
Araştırdım canım merak etme benm kv de de aynı tepkiyi verdi ama o sizin dediğiniz CANN a nın şapkasıda var cinlerin atasıymış henüz bununla ilgili bi bilgi görmedim onu da söylim kuranın türkçesini okudum baştan sona kadar herneyse bu arapça bir kelime benim koycağım CAN ise türkçe hayat anlamında bizim günlük hayatta da cok kullanığımz bir kelime isim niyet çok önemli tatlım ya ne bilim en azından ben öyle düşünüyorum ve benim tanıdığım birsürü can'lı isim var eşmin adında da var mesela ama kv bana böyle diyo artık siz düşünn ama yine de uyardığın için sağol zaten kesin değil 2. isim olcaktı ben bi hocaya son kez sorarım her nekadar emin olup içim rahat olsa da..
iç zıbın beyaz atlet gıbı oluyorya gobek duseene kadr vede bebek toparanan kdr kullanılıyor yaaa onlar cnmcnm daha önce hiç kullanmadığım için bildiğim bir marka yok int ten araştırmak lazım deterjan toz alırım herhalde onlarda renk solduruyormuş bu iç zıbın derken tülbent gibi oluyo ya onları diyorum ben
bende niye depresyondayım diyodum
iyi tatiller cnm
maşallah cnm
cnm mavi desenliyi mi aldın ve bu linkten mi aldın güneş kremi ile ilgili bir ürün göremedim ben :26:
cnm hemşire hastaneye gelirken diye bahsetti sürekli kullanımı zararlı mı bilmiyorum biraz araştırim
off bu konuda hala kararsızım :26:
abbbooowwww
60 sahife okunurmu?
ne ettiniz la kıslar bi günde?
şaşıya bağlıcaz yine
dün eşimle tahtakaleye gittiiiikkk, kızıma ciciler aldıııkkkk
ilk kıyafetlerini aldım sonunda hepsinin fotosunu çekicem yüklicem inş.
park yatak diil, karyola alıcaz onada karar verdik sonundao geçen dediğim avcılardaki mağazada buldum, 350tl idi
DOĞA (4) | Belis
şu takımın tek karyolası işte 70e 130 ölçtüm biçtim odama sığdırıyorum, şifonyeri çıkarınca onun yerine işte olduğu kadar
hee birdee bebek şekeri ve kapı süsü içinde keşiflerimi tamamladım neyi nerden alıcam hepsine gezdim baktım dün,
tam 6 saat dolandık sırtım belim ayaklarım koptu ama olsun prensesim içim değer
ayyy ne çok konuştum azda geçmişi okuyum aklıma bişi gelirse yazarım arada yine canlar
evet canım yaa bugün hep birlikte bunalıma girdik sanırımama şimdi dediğin gibi oğluşumla çıkıp gezdiğimi hayal edince pek bir tatlı geldi
biz yemeğe gidiyoruz teyzeleri...midemiz çok kötü yanıyo şurubumuzuda unutmuşuz bakalım nasıl yiycez yemeğimizi...haydin görüşürüz..
Eki Görüntüle 690441 Eki Görüntüle 690442 Eki Görüntüle 690443 Eki Görüntüle 690444 Eki Görüntüle 690445
kısa kollu çitçitli atllerden 6tane, içzıbından 3 tane,ağızbezindende 6tane aldımbide çamaşır yıkama torbası aldım
tüm bu parçalarda 120 tl tuttu kızlar
Bende yaptım bir liste yazayım onları sanabencede canım yaa napcaz o çantayı onlar set diye çantayıda birsürü paraya sayıyolardır hiç gerek yok ..bende tek tek alıcam..pişik kremi,şampuan,sabun başka ne alıcaz kuzum yaa ben bi alınacak listesi hazırlıcamda?
biz yemeğe gidiyoruz teyzeleri...midemiz çok kötü yanıyo şurubumuzuda unutmuşuz bakalım nasıl yiycez yemeğimizi...haydin görüşürüz..
oyyy çok tatlı yerim onun minnak parmaklarınıEvet evet süper işte düşünsene emzirirken elini tutuyorsun kokluyorsun onu..İnanılmaz keyifli geliyor bana da
Afiyet olsun canım ben mide yanması olayını biraz da olsa çözdüm yaa, şekersiz sakız çiğniyorum özellikle yemekten sonra atıyorum ağzıma iyi geliyor bugün hiç mide yanmam olmadı.
güle güleee afiyet olsunHanımlarr bize müsadee. Babamız gelir birazdan mutfağa gidip soframızı hazırlayalım. Kendinize iyi bakın ve dikkat edin canlar. Yarın görüşmek üzere hepinizi öptük teyzeleri ve minnoşları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?