2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Aman da bu gün annelerimize nolmuş yaw?? hepsi gergin hepsi agresif.. Sakin olun canlarım rahatlatıcı şeyler düşünün. Bebişlerinizin kıyafetlerini düşünün onları giydirip gezmelere gittiğinizi düşünün. Bebişlerinizle vakit geçireceğiniz onları emzirirken göz göze geleceğiniz anları bakışmaları düşünün. Germeyin kendinizi hem bebeğinize hem kendinize zarar. Dün eşim doktoruma yaşadığım tramvayı anlattı (merdivenden düştükten sonraki yaşadıklarımı) bana öyle bir kızdı ki anlatamam size. Lütfen kendimize iyi bakalım emi stres olduğunuzda hemen bebeciklerinizi düşünün. bir de stresin verdiği zararı, bakın burda neler yazıyor: Gebelikte stresin bebee olumsuz etkileri gebelikte sitres nasl nlenir

bende chicco mu alsam diye düşünüyordum. kullanan biri olması iyi oluyor. daha çok insanın içine siniyor öyle olunca

cnm daha önce hiç kullanmadığım için bildiğim bir marka yok int ten araştırmak lazım deterjan toz alırım herhalde onlarda renk solduruyormuş bu iç zıbın derken tülbent gibi oluyo ya onları diyorum ben

bende niye depresyondayım diyodum

Herkese iyi pazarlar şimdiden biz gidiyoruz kızımlann mesaimiz bitti artıkın öpüldünüz hepiciğiniz minnoşlarınızda tabii

iyi tatiller cnm

maşallah cnm

cnm mavi desenliyi mi aldın ve bu linkten mi aldın güneş kremi ile ilgili bir ürün göremedim ben :26:

hamilelikte tüy dökücü krem kullanılmıyor diye biliyorum.siz kullanıyormusunuz.

cnm hemşire hastaneye gelirken diye bahsetti sürekli kullanımı zararlı mı bilmiyorum biraz araştırim

güle güle kulllansın bebeğin.fiyat çok uygunmuş.bende sebamed alacağım forumda bayağı kullananlar memnun.bayağı pahalı ama olsun.bebişime feda olsun.

off bu konuda hala kararsızım :26:

Son düzenleme:

Hayırdır inşallah ama sana söylemelim rüyada kum ve kan iyi şeyler haberçisidir İnşallah iyiliğe olsun canım sakın hayaline kötü şeyler getirip kendini de bebişini de üzme

setin çantasını ben kullanmam. o yüzden tek tek alıcam ben. chicco iyidir heralde bende onu alırım diye düşünüyorum.baktığım yerde arkadaşta onu önermişti. almaya gidince kesin kararımı veririm heralde

bencede canım yaa napcaz o çantayı onlar set diye çantayıda birsürü paraya sayıyolardır hiç gerek yok ..bende tek tek alıcam..pişik kremi,şampuan,sabun başka ne alıcaz kuzum yaa ben bi alınacak listesi hazırlıcamda?

evet canım yaa bugün hep birlikte bunalıma girdik sanırım ama şimdi dediğin gibi oğluşumla çıkıp gezdiğimi hayal edince pek bir tatlı geldi

biz yemeğe gidiyoruz teyzeleri...midemiz çok kötü yanıyo şurubumuzuda unutmuşuz bakalım nasıl yiycez yemeğimizi...haydin görüşürüz..

biz geldık gene...
babamız geldı bır gusel yemegımızı yedık ve babamız gorumcemın oglunu dr goturdu alerjık bır sey olmus sanırmsam kocıs gelenece bakım dedım kı ne sayfalar uzamasın

kızlar dıger topıkden ogrendıgım kadarı ıle belkım bılenler vardır ama soleyım gede cok mutlu edıcı bırsey cunkumm
sag kasık yada sol kasıka gunluk şuandada oldugu gıbım pıt pıt pıtttt su damlası gıbı vuruyor paşam ark.(yan topıkden dedıkı)bebek basını asagı yetırıpp cok su ıcıtıgn ıcın hıckırık tutuyor dedıı aboww paşamm benım su ıcermıste hıckırırmısssssssssssssss annesı kurban olsun yaradana layık gorene bıze ınsallah

as ermelerın gecmedımıkı kız senın bakımmmbenım pek olmadıgı ıcınn
hay maaslalahh cnm gozunuz yadın darısı bıse ınsll
ee ben 2 aydır balıkyemıyorumm mevsımıde gectııı dr da hıc bır demedı basından berıı balık ye fılan dıyeeeeeama balıgıda cok severım ben kıne yaaaaaaaaaaaaaa:26:

canım dinlenmene bak yeter bugünlük bukadar..bişey soracm kıyafet renk verdi dedmişsin ya ilk elde yıkasak tüm kıyafeylerini olmazmı bende çok tedirginim o konuda
cnm benım renk vereckelrı elde yıkadım gerısını hep kısa devırde sabun tozu(dalan roxy)ıle yıkadım ututledımm hpp dolabısınaaaaaaınsl gıydırmek nasıp olurdaaaaaaa

e ben 2 aydır yemıyommmmmmmmmmm dr da hıc ye fılan demedı basından berııı
canım ruhh umuz bızı öle setler goterıyorkı korkuları endıselerı allayıp pullayıp ruya halıne getırıryor ınsll sen ruyandada kan gordü isen bozulmustur cunku ruyada kan gormek ruyanın bosa cıkması anlamına gelır derler ınsl hayra yoralım bende cok sacma ruyalarla ugrasıyorumm ama ben paşamı gormek ıstıyorumm 2 sefer gordum o kaaaaaaaaaaaaaaa

canım benimki de aynısının tıbkısı gülerek kullanalım

evet canım yaa bugün hep birlikte bunalıma girdik sanırım ama şimdi dediğin gibi oğluşumla çıkıp gezdiğimi hayal edince pek bir tatlı geldi

Evet evet süper işte düşünsene emzirirken elini tutuyorsun kokluyorsun onu.. İnanılmaz keyifli geliyor bana da

biz yemeğe gidiyoruz teyzeleri...midemiz çok kötü yanıyo şurubumuzuda unutmuşuz bakalım nasıl yiycez yemeğimizi...haydin görüşürüz..

Afiyet olsun canım ben mide yanması olayını biraz da olsa çözdüm yaa, şekersiz sakız çiğniyorum özellikle yemekten sonra atıyorum ağzıma iyi geliyor bugün hiç mide yanmam olmadı.

Bende yaptım bir liste yazayım onları sana
azıcıkta keyifli şeyler konuşalım yahuu

[h=1]BEBEDOR BURUN TEMİZLEYİCİ (BLİSTER)[/h][h=1]BEBEDOR TIRNAK BAKIM SETI (tırnak makası ve küt uçlu makas)[/h][h=1]BEBEDOR 579 BALIK TERMOMETRE(suyun içine konulabiliyor.aynı zamanda oyuncak bebekler için)[/h][h=1]CHICCO 70553 BANYO SÜNGERI[/h][h=1]CHICCO FIRÇA TARAK SETİ MAVİ[/h][h=1]CHICCO 64716 KULAK ÇUBUĞU (en iyi chicco nunkiymiş kulak çubuğu)[/h]şampuan ve vücut jeli birlikte olan tercih edicem büyük ihtimalle. hem vücudunu hem başını aynı şeyle yıkamak için.genelde okuduğum kadarıyla o daha kullanışlı oluyormuş.
pişik kremi hangi markaya karar verirsem onuda öyle alıcam.

ıslak mendili bebek beziyle birlikte almayı düşünüyorum. ama ilk aylar kesinlikle ıslak mendille silmeyin diyorlar. ılık su ve yumuşak bezle silmek lazımmış popişlerini
pudrada pek önerilmiyor almıycam o yüzden.
birde güneş bakım ürünleri var ama onlar ne kadar gerekli olur bilemiyorum :44:
eşime benzerse kesin alırım. bütün tatilimizi güneş alerjisi olmasın diye gölgede geçirmiştik. en yüksek faktörlü güneş faktörü kullandığımız halde azıcık güneşte her yeri kabarmıştı. oğlumda öyle olursa yandık

afiyet olsun cnm

tüy dökücü kremleri biraz araştırdım da lazer gibi zararı ispatlanmış bir durum yok tedbir amaçlı kullanp kullanmamak size kalmış
doktora bir danışmak lazım kullanmadan önce

Hanımlarr bize müsadee. Babamız gelir birazdan mutfağa gidip soframızı hazırlayalım. Kendinize iyi bakın ve dikkat edin canlar. Yarın görüşmek üzere hepinizi öptük teyzeleri ve minnoşları..

oyyy çok tatlı yerim onun minnak parmaklarını
ne iyi geldin sen bana yahu sabahtan beri ilk kez yüzüm güldü sağol tatlım

Hanımlarr bize müsadee. Babamız gelir birazdan mutfağa gidip soframızı hazırlayalım. Kendinize iyi bakın ve dikkat edin canlar. Yarın görüşmek üzere hepinizi öptük teyzeleri ve minnoşları..
güle güleee afiyet olsun

bebişim hepsi çok güzel iyi günlerde giysin prensesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…