Hanımlarr bize müsadee. Babamız gelir birazdan mutfağa gidip soframızı hazırlayalım. Kendinize iyi bakın ve dikkat edin canlar. Yarın görüşmek üzere hepinizi öptük teyzeleri ve minnoşları..
oyyy çok tatlı yerim onun minnak parmaklarını
ne iyi geldin sen bana yahusabahtan beri ilk kez yüzüm güldü sağol tatlım
Kızlar civil bebede 2.90 çıtçıtlı badiler 6.90 keseli havlu var civile gidebilecek olanlar baksınlar.
güle gül gıydırın ınsallahhh canım bnım
Banada doktor oldun sağol tatlımRica ederim canım benim. Ne zaman canın sıkılsın sen bana seslenBen normalde hep böyleydim son hafta yaşadığım olay sarsmıştı beni ama artık bomba gibiyim çok şükür doktorum kendime getirdi beni..
ayyy gıtsem keske havlumuz yokk badımız cok daaaaaaaaaaa
kızlar maşaallah sayfalar almış gitmiş yine,haftasonu coşmuşuz :)
biz anneannemizde yiyoruz içiyoruz yatıyoruz :))
dün e bebek mağazasına gittim.kraft aura araba hoşuma gitti ama kaba geldi.baby2go proton aklımda alan varmıydı,nasıl birşey?
çok hafif ama çok sarsılıyor diyorlar yoksa diğer özellikleri çok güzel.
büyük ihtimal kraftın şu gri kırmızı park yatağını alacağız.
bu arada bübchenin ürünleri hem bitkisel hem kaliteli ama çantaya bende baktım çok kaba birşey.
bende acaba sebamedin 500mllik şampuanını bepanthol pişik kremi birde ayrı çanta mı alsam diyorum.
ilk zamanlar zaten yağ krem önermiyorlar.
ne dersiniz kızlar?
gule gule kullanın ınsll.......Canım dün gittim kadıköydeki mağazaya ağız mendili,pijama ve toz deterjan aldım broşür almıştım da şimdi onda gördüm.
Ben daha önceden almıştım havlusunu...
cnm ben aldım proton sarılcak kadar hafif değil bence tavsiye ederim ya da biraz daha bekle ben kullanim sen öyle al acelesi yoksa
Bende kraftın kırmızı gri park yatağını aldım.kızlar maşaallah sayfalar almış gitmiş yine,haftasonu coşmuşuz :)
biz anneannemizde yiyoruz içiyoruz yatıyoruz :))
dün e bebek mağazasına gittim.kraft aura araba hoşuma gitti ama kaba geldi.baby2go proton aklımda alan varmıydı,nasıl birşey?
çok hafif ama çok sarsılıyor diyorlar yoksa diğer özellikleri çok güzel.
büyük ihtimal kraftın şu gri kırmızı park yatağını alacağız.
bu arada bübchenin ürünleri hem bitkisel hem kaliteli ama çantaya bende baktım çok kaba birşey.
bende acaba sebamedin 500mllik şampuanını bepanthol pişik kremi birde ayrı çanta mı alsam diyorum.
ilk zamanlar zaten yağ krem önermiyorlar.
ne dersiniz kızlar?
oyy maşallah paşayaaaslm kızlar ve bebişler biz geldik oğlumla yorucu bir gündü daha yeni fırsat bulduk :)
bugün oğlumun kontrolü vardı boyu 40 cm kilosu ise 1500 olmuş :) şimdi geçmişe bakıp geliyoruz :)
Bende kraftın kırmızı gri park yatağını aldım.
bakım ürünlerini çantalı almaya gerek yok bence. pek kullanışlı olmaz gibi o çantalar.
bende chicco nun şampuanını pişik kremini almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?