2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar civil bebede 2.90 çıtçıtlı badiler 6.90 keseli havlu var civile gidebilecek olanlar baksınlar.

Hanımlarr bize müsadee. Babamız gelir birazdan mutfağa gidip soframızı hazırlayalım. Kendinize iyi bakın ve dikkat edin canlar. Yarın görüşmek üzere hepinizi öptük teyzeleri ve minnoşları..

afiyet olsun cnm

oyyy çok tatlı yerim onun minnak parmaklarını
ne iyi geldin sen bana yahu sabahtan beri ilk kez yüzüm güldü sağol tatlım

Rica ederim canım benim. Ne zaman canın sıkılsın sen bana seslen Ben normalde hep böyleydim son hafta yaşadığım olay sarsmıştı beni ama artık bomba gibiyim çok şükür doktorum kendime getirdi beni..

kızlar maşaallah sayfalar almış gitmiş yine,haftasonu coşmuşuz :)
biz anneannemizde yiyoruz içiyoruz yatıyoruz :))

dün e bebek mağazasına gittim.kraft aura araba hoşuma gitti ama kaba geldi.baby2go proton aklımda alan varmıydı,nasıl birşey?
çok hafif ama çok sarsılıyor diyorlar yoksa diğer özellikleri çok güzel.
büyük ihtimal kraftın şu gri kırmızı park yatağını alacağız.

bu arada bübchenin ürünleri hem bitkisel hem kaliteli ama çantaya bende baktım çok kaba birşey.
bende acaba sebamedin 500mllik şampuanını bepanthol pişik kremi birde ayrı çanta mı alsam diyorum.
ilk zamanlar zaten yağ krem önermiyorlar.
ne dersiniz kızlar?

Banada doktor oldun sağol tatlım benimde moralim hep yüksektir aslında ama bu ara biraz düştü. şimdi daha iyiyim

cnm ben aldım proton sarılcak kadar hafif değil bence tavsiye ederim ya da biraz daha bekle ben kullanim sen öyle al acelesi yoksa

cnm ben aldım proton sarılcak kadar hafif değil bence tavsiye ederim ya da biraz daha bekle ben kullanim sen öyle al acelesi yoksa

canım sağol aslında dediğin gibi acelesi yok karar versem netten sipariş veririm 2 günde gelir.
sen memnun kalırsan özelden beni bilgilendirirsin olur mu ?

babamız gelıyormuss bız cıktık goruşürüzzzzzzzzzzz
calısanlar admEn,nddd baska varmıdıkı yaaaa:44:ALLAH SABIR VE KOLAYLIK versın ınsl

Son düzenleme:
paradoks aldıkların çok güzelll canım markaları neydi?

Son düzenleme:
kızlar bende yarın bunları sipariş edeceğim inş. bebek çantasında kararsızım birtek.

annelütfen.com

18 Annelutfen Puanı kazanmak için alışverişinizi tamamlayınız.

Ürün Birim Fiyat
Adet
Toplam

BÜBCHEN Bebişin Gezi Çantası - Lacivert
59,42 TL 59,42 TL Sil

LANSİNOH Lanolin Krem 40ml + Lansinoh 6'lı Göğüs Pedi Hediye
20,93 TL 20,93 TL Sil

BEBEDOR Burun Temizleyici (Blister)
6,49 TL 6,49 TL Sil

CHICCO Fırça Tarak Seti - Pembe
19,90 TL 19,90 TL Sil

BEBEDOR Makas Set
8,90 TL 8,90 TL Sil

BEBEDOR Emniyetli Pamuklu Çubuk 90'lık Kutu
3,29 TL 3,29 TL Sil

AVENT Göğüs Ucu Koruyucu Kelebek Standart Boy
17,55 TL 17,55 TL Sil

NUBY Göğüs Ucu Çıkarıcı
11,12 TL 11,12 TL Sil

NUK Baby Rose Silikon Uyku Emziği 0-6 Ay
7,65 TL 7,65 TL Sil

AVENT 0% BPA PP Biberon 125ml Tekli
16,65 TL 16,65 TL Sil

LANSINOH Tek Kullanımlık Göğüs Pedi 60 Adet + Lansinoh 6'lı Göğüs Pedi Hediye
10,43 TL 10,43 TL Si

slm kızlar ve bebişler biz geldik oğlumla yorucu bir gündü daha yeni fırsat bulduk :)
bugün oğlumun kontrolü vardı boyu 40 cm kilosu ise 1500 olmuş :) şimdi geçmişe bakıp geliyoruz :)

Bende kraftın kırmızı gri park yatağını aldım.
bakım ürünlerini çantalı almaya gerek yok bence. pek kullanışlı olmaz gibi o çantalar.
bende chicco nun şampuanını pişik kremini almayı düşünüyorum.

slm kızlar ve bebişler biz geldik oğlumla yorucu bir gündü daha yeni fırsat bulduk :)
bugün oğlumun kontrolü vardı boyu 40 cm kilosu ise 1500 olmuş :) şimdi geçmişe bakıp geliyoruz :)
oyy maşallah paşayaaa
boylu poslu tontiş olmuş.
yanaklarını yerim ben onun.

cnm bübchen yada sebamed neden düşünmüyorsun?chiccoyu seçmişsin de.
herkes onları öneriyor ya ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…