2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Amin canım amin

slm kızlar ne güzel tatil yaptık bugün yarın tekrar işe offf geçmişi yeni bitirdim umarım herkes iyidir.
canım güzel para 600 tl bencede tek şeye bağlama. yatak alabilirsin mesela puşet araba vs alabilirsin süt pompası albilrisn büyük parçalaradan almanı tavsiye ederima ama se bilirisn yinede :)

aynen bende sendenim 2 hafta sonra çıkacağım 37 ye kadar senelik izin rapor sonrada doğum izni artık işe gitmek istemiyorum bebek doğmadan ailemle gezip eğlenmek istiyorum :)

meraba kızlar ben de nette ebru şallının hamile platesine bakıyorum şuanda yapan var mı acaba
ilk başlarda yapıyordum hava soğukken ama artık yürüyüş yapıyorum yapmııyorum canım .

canım benim 26 haftalıktı almış doğum pozisyonu dedi ama 30 haftalıktı tekrar dönmüş dedi daha çok erken çok döner korkma dedi.

slm kızlar

bugun benim doğum günüm

yupii iyiki doğdun bebeiş ve eşinle kocaman mutlu mutlu seneler :)

bende beğendim canım fiyatıda uygun .

Benim de bir oğlum olacak inşallah.Çok mutluyum Allah'ın izniyle bir bebeğim olacağı için,bir an önce kucağıma almayı öpüp okşamayı dört gözle bekliyoruz eşimle......

ohh süper valla... ben bundan sonra pek yolculuk yapamam... o yüzden pineklerim buralarda
ben de sonke cıkım dıyorum bu dr gıdısımdee 34 haftalık olucaz ınsll dr oncesı ı olurr sonrası malumm sıcaklar ve sorun olur belkım yolculukk gezıyım stres atım sonra hopp ev bebegımın kırkı cıkıncaya kadr sanımrsaa mm sonra gene memlekettttttee ramazan bayramı gelıyor ya ınsll

Benim de bir oğlum olacak inşallah.Çok mutluyum Allah'ın izniyle bir bebeğim olacağı için,bir an önce kucağıma almayı öpüp okşamayı dört gözle bekliyoruz eşimle......
ALLAH BAGIZLASIN INSL cnaım benım hepımızde dort gozle beklıyoruz paşalarmzı kızcelerımızı ınsll saglıcakal kolay bır dogumla alırız kucagımızaaaaaaaaa

Kızlar benim pc bozuldu giremiyorum o yüzden. Bende bu arada büyük kizima keçe den kapı süsü yaptım pc den girince yüklerin

guzel ve ucuz mus tatlım bska rengı varmı acaba

kıyamam yaa...
benim eşim de bu hafta fuar haftası olduğundan hep geç gelicek yarın sabah itibariyle 6 gibi evden çıkıp gece 11 gibi ancak döner pazar da dahil ppffff napıcaz biz tek başımıza

dün benim de dikkatimi çekti o düğmeler açılıyor mu

mağzaya uğrayıp bakıcam detaylı bilgileri yazarım

tşk ederim kızlar

kızlar bunları gıttıgıdıyorda buldum aslında cok guzel stelerde farklıseyler buldum ama eylule kadar sıparıs almıyolarmıs

Canım bir de bunlara göz atmak istermisin?

Hoşgeldin küçük prens! Keçe bebek şekeri GittiGidiyor'da 83926069

Elyaf Dolgulu Keçe Kalpli Bebek Şekeri GittiGidiyor'da 83926286

Blogumada bakabilirsin rnatasarim.blogspot sepet yapmayıda düşünüyorum ama henüz başlamadım, böyle değişik şeyler isteyip yapmaya vakti olmayanlar, ya da beceremeyenler için ben yapıyorum. Bi fikrin daha olsun bir sürü seçenek arasından :)

günaydın kızlar dün gece geçmişi okuyunca şimdi okumaktan kurtuldum :)

bunları buldum kafamdakılerı bulamıyorum aslında buldum ama sıparıs almıyolarmıs bunlarda karar kıldım sızce nasıl ne olur bısey deyın begenmessenız degıstırcem valla bende kararsızım

slm kızlar

bugun benim doğum günüm

Canım doğum günün kutlu olsun eşinle bebeğinle nice yıllaraa!!

bndn degıl dı canm ablmn soledıgı yha ole hatrlıorum sankı bılmıorum bu ıyı gelırmı kı kullann varmı acaba

Ben kullancam büyük ihtimalle canım içindekiler zaten hep aynı 70lik alkol işte çok takılma boşver..

Ayy bugün cok fenayım ya karın ağrısı mide bulantısı baş da ağırlık sanırım üşüttüm tam da gününde bugün bebişime gidiyorum aynı zamanda bişeyler bakcam onun için ama halime bakın şaka gibi poffNeyse artık bebeğim için katlancam normalde bu halde kimse cıkaramaz beni evden ama bu sıpa varyaa insana nasıl bi güç veriyo Allahım sen nelere kadirsin diyorum resmen konu o olunca hiçbişeye hayır diyemiyorum kızlar ya 2 saat hazırlanp cıkamayan kız 2 dk da evden cıkıyo neyse diyceğim o ki bugün yokum akşama gelirim nolur bana dua edin de güzelce gezebilim ya en doğru şeyleri alabilim öptüm sizi hamişlerrrrr

bndeee puff bı bel agrısı varkı bnde alışverırıse cıkıcam bugun agrısız sancısız gezebılırz ınş tatlm

günaydın hepinize.. bugün pek keyfimiz yok bizim.. uykumuz var, biraz ağrımız var, genel bi halsizliğimiz var.. havalardan mıdır bilemiyorum ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..

kızceler ben bugun yokum teyseleryle oğlmn alşverişni yapıcaz :) belimde agrıo yha en azndan hava guzel bıraz suslenıp puslenıp kahvaltıya ordandan alişverişe :)) gelince cıcılerini gostertırım oğluşmn sızı sevıorum opüldünzzz

günaydın hepinize.. bugün pek keyfimiz yok bizim.. uykumuz var, biraz ağrımız var, genel bi halsizliğimiz var.. havalardan mıdır bilemiyorum ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..

bnm de yha hele dun varyha evı supurmeye ble erındm yha utu yaptm evı topladım braktım hc bse yapmak ıstemıorum pufff

Herkese güzel keyifli bir gün diliyorum :) Bugün heyecanla uyandım çünkü yarın oğluşla randevu günümüz.Eşimle ilk tanışma ve buluşmalarımızdaki heyecan gibi hissediyorum İkince kez aşık oluyorum galiba

bendee çatlıorum bnde yarın gdcem nekdr guzel bsey yha allahm herkese nasp etsn inş bu duyguyu

Ya çok güzellermişş ama sipariş almamaları kötü olmuş..[/QUOTE]

yokkk cnm bunlara sıparıs var dıger bulduklarım vardı onlara almıyolar ben ona uzuldum bunlarda karar kıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…