aynen yaaa tertemiz gidiyorlar ne güzell ben de bunu düşünüyorum hep dua ediyorum.. en azından hastanede odada duş alma yeri olsa oraya gttiğimde de alabilirim diye düşünüyorum.. Rabbim tertemiz ayıpsız ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah....
canım güzel para 600 tl bencede tek şeye bağlama. yatak alabilirsin mesela puşet araba vs alabilirsin süt pompası albilrisn büyük parçalaradan almanı tavsiye ederima ama se bilirisn yinede :)Kızlar bebeğimin ananesi ve dedesi park yatağını bebek arabasını fln biz alalım demişlerdi ya akşam aradılar biz alırız beğenmezsinz belki gerçi fotolarını cekip yolluycaklardı ama benim huyumu bildikleri için riske atamadılar sanırım bi de cok tez canlıyım hemen olsun istiyorum herşey onların gelmesini beklemez alırım diye biz para yolluyalım siz alın dediler bende ok dedim 600 tl göndercekler şimdi esas mesele ben bu paraya neler alablrm yani bişeye baymak istemiyorum uygun fiyata bikaç şey alim diyorum sizden fikir alcam şimdii önce teşhir ürünü diye 450den 270 e inen ama tozlu olma ihtimali olan chicconun park yatağı var bir de bi arkadaşımız önermişti bende yerinde grdüm beğendim mothercare businet var şimdi fotolarını eklim bi fikir verin nolur 2. sinn kademesi alt açması var ama müzüği titreşimi oyuncak zımbırtısı yok cok da gerekli mi bilemedim zaten mothercare ayrıca 300 den 200 e düşmüş şimdi hangisini alim bir de bebek arabası veya puset sizce hem kaliteli hem de uygun fiyata ne alablrm??
aynen bende sendenim 2 hafta sonra çıkacağım 37 ye kadar senelik izin rapor sonrada doğum izni artık işe gitmek istemiyorum bebek doğmadan ailemle gezip eğlenmek istiyorum :)ohhh bugun tatıl çalışmamak ne guzel yahuuuuuu:) valla kızlar ben ıkı hafta sora cıkıcam artık ızıne raporla sorada dogum ıznımı baslatıcam artık dayanamıyorum akşamlarım zor gecıyo zaten bu gece vallahı 5 kere lavaboya kalktım uykular yalan oldu bu sıpam yzunden :) sızde durumlar nasıl
ilk başlarda yapıyordum hava soğukken ama artık yürüyüş yapıyorum yapmııyorum canım .meraba kızlar ben de nette ebru şallının hamile platesine bakıyorum şuanda yapan var mı acaba
canım benim 26 haftalıktı almış doğum pozisyonu dedi ama 30 haftalıktı tekrar dönmüş dedi daha çok erken çok döner korkma dedi.bugün kontrolüm vardı.dr geçen haftaya oranla bebek kilo almamış bu çok iyi dedi zaten haftasından 1 hafta önde kilosuda boyuda iyi dedi.veeeee bebeğin başının aşağıya dönmüş oluğunu söledi.bu ne demek dedim(cahilliğime verin::)...)yani doğum pozisyonu dedi henüz doğum kanalında değil 8.ayın da olduğun için bebek dönmüş dedi kanala girmediği sürece sorun yok dedi birde umarım tekrar yukarı dönmez dönerse sezeryan kaçınılmaz dedi.
bu konuda bilgisi olan varmı.şuan bebeğin dönmesi çok erken değilmi sizcede?...
slm kızlar
bugun benim doğum günüm
ben de sonke cıkım dıyorum bu dr gıdısımdee 34 haftalık olucaz ınsll dr oncesı ı olurr sonrası malumm sıcaklar ve sorun olur belkım yolculukkohh süper valla... ben bundan sonra pek yolculuk yapamam... o yüzden pineklerim buralarda
ALLAH BAGIZLASIN INSL cnaım benım hepımızde dort gozle beklıyoruz paşalarmzı kızcelerımızı ınsll saglıcakal kolay bır dogumla alırız kucagımızaaaaaaaaaBenim de bir oğlum olacak inşallah.Çok mutluyum Allah'ın izniyle bir bebeğim olacağı için,bir an önce kucağıma almayı öpüp okşamayı dört gözle bekliyoruz eşimle......
guzel ve ucuz mus tatlım bska rengı varmı acaba
kıyamam yaa...
benim eşim de bu hafta fuar haftası olduğundan hep geç gelicek yarın sabah itibariyle 6 gibi evden çıkıp gece 11 gibi ancak döner pazar da dahilppffff napıcaz biz tek başımıza
dün benim de dikkatimi çekti o düğmeler açılıyor mu
slm kızlar ne güzel tatil yaptık bugün yarın tekrar işe offfgeçmişi yeni bitirdim umarım herkes iyidir.
canım güzel para 600 tl bencede tek şeye bağlama. yatak alabilirsin mesela puşet araba vs alabilirsin süt pompası albilrisn büyük parçalaradan almanı tavsiye ederima ama se bilirisn yinede :)
aynen bende sendenim 2 hafta sonra çıkacağım 37 ye kadar senelik izin rapor sonrada doğum izni artık işe gitmek istemiyorum bebek doğmadan ailemle gezip eğlenmek istiyorum :)
ilk başlarda yapıyordum hava soğukken ama artık yürüyüş yapıyorum yapmııyorum canım .
canım benim 26 haftalıktı almış doğum pozisyonu dedi ama 30 haftalıktı tekrar dönmüş dedi daha çok erken çok döner korkma dedi.
yupii iyiki doğdun bebeiş ve eşinle kocaman mutlu mutlu seneler :)
bende beğendim canım fiyatıda uygun .
kızlar bunları gıttıgıdıyorda buldum aslında cok guzel stelerde farklıseyler buldum ama eylule kadar sıparıs almıyolarmıs
slm kızlar
bugun benim doğum günüm
bndn degıl dı canm ablmn soledıgı yha ole hatrlıorum sankı bılmıorum bu ıyı gelırmı kı kullann varmı acaba
slm kızlar ne güzel tatil yaptık bugün yarın tekrar işe offfgeçmişi yeni bitirdim umarım herkes iyidir.
canım güzel para 600 tl bencede tek şeye bağlama. yatak alabilirsin mesela puşet araba vs alabilirsin süt pompası albilrisn büyük parçalaradan almanı tavsiye ederima ama se bilirisn yinede :)
Aynen canım tabi haklısın bende öyle yapcam zaten alim de resim eklerim :)
bunları buldum kafamdakılerı bulamıyorum aslında buldum ama sıparıs almıyolarmıs bunlarda karar kıldım sızce nasıl ne olur bısey deyın begenmessenız degıstırcem valla bende kararsızım
Eki Görüntüle 693751 Eki Görüntüle 693752 Eki Görüntüle 693753
Ya çok güzellermişş ama sipariş almamaları kötü olmuş..
Ayy bugün cok fenayım ya karın ağrısı mide bulantısı baş da ağırlık sanırım üşüttüm tam da gününde bugün bebişime gidiyorum aynı zamanda bişeyler bakcam onun için ama halime bakın şaka gibi poffNeyse artık bebeğim için katlancam normalde bu halde kimse cıkaramaz beni evden ama bu sıpa varyaa insana nasıl bi güç veriyo Allahım sen nelere kadirsin diyorum resmen konu o olunca hiçbişeye hayır diyemiyorum kızlar ya 2 saat hazırlanp cıkamayan kız 2 dk da evden cıkıyo neyse diyceğim o ki bugün yokum akşama gelirim nolur bana dua edin de güzelce gezebilim ya en doğru şeyleri alabilim öptüm sizi hamişlerrrrr
günaydın hepinize.. bugün pek keyfimiz yok bizim.. uykumuz var, biraz ağrımız var, genel bi halsizliğimiz var.. havalardan mıdır bilemiyorum ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..
Herkese güzel keyifli bir gün diliyorum :) Bugün heyecanla uyandım çünkü yarın oğluşla randevu günümüz.Eşimle ilk tanışma ve buluşmalarımızdaki heyecan gibi hissediyorumİkince kez aşık oluyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?