bunları buldum kafamdakılerı bulamıyorum aslında buldum ama sıparıs almıyolarmıs bunlarda karar kıldım sızce nasıl ne olur bısey deyın begenmessenız degıstırcem valla bende kararsızım
Eki Görüntüle 693751 Eki Görüntüle 693752 Eki Görüntüle 693753
aerık bize her şey ölüm gibi geliyor ya bende sürünüyorum işe gelince Allah'dan haftayada 1 mayıs tatil zaten sonra ki hafta ayrılıyorum ben izne :)günaydın hepinize.. bugün pek keyfimiz yok bizim.. uykumuz var, biraz ağrımız var, genel bi halsizliğimiz var.. havalardan mıdır bilemiyorum ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..
canım çok güzeller..diğer resimleride bekliyoruz:))Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..
kızlar bende bunları beğendim ama beden renk seçenkleri yok gibi burdan alışveriş yapan oldu mu hiç :26:
tatlım yaa bende o siteden bikaç model beğendim ama beden konusunda endişeliyim..normalde L giyiniyorum ..bi mağazadan bende denemek istiyorum ama ordakilerle aynımıdır kalıpları bilmiyorum...
Senfoni hamile pijamas Pijama Dnyas
AQUA Hamile Pijamas Pijama Dnyas
ARTI HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
iyi günlerde kullan tatlım güzelmiş..bende bu siteden almak istiyorum ama beden konusunda sıkıntılıyım..sen XL aldım demiştin nasıl oldu üstüne?ben yaptım burdan alışveriş... cumartesi işlemi yaptım bugün kargo ulaştı elime çok da kaliteli kumaşı... ama ikinci linktekinin beli ayarlanmıyor hamile pijamadansa normal pijama tarzında tekrar incele istersen
benim aldığım bu
PJACLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
maşallah kraliçemize :))) iyi haberlerinize çok sevindim canım..allah hep böle güldürsün yüzünü ve meleğinide sağlık versin...valla gözümü açtım geldim pc başına
dün dr.a gittik ya heyecanımı hemen paylaşmak istedim hepinizle
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
tahmin ettiğim gibi başı sol tarafımda ayaklarıda sağımda, uzanmış duruyor
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
canım artık tek düşüncemiz onlar olmuş durumda yatıyoruz onlar kalkıyoruz onlar..bende geçen hafta görmüştüm böle bi rüya allah hayır etsin canım..buarada bende o çataldan çok tırsıyorum ama doğuma doğru sürekli oradan bakıcaklar dimi???kızlar nasılsınız bakalım dun gece garıp bır ruya ıle uyandımkı sormayın st baktım 4:28 di sanırımm
hemen ruya yı dusundum ruyamda;
gorumcemın kızısı ıledısardayız benım garıp agrılarım oluryorr,,ve kendımı devlet hast.buluyoru bırden amaekınıyorum ben buraya gelmıyorum bana bakarlarmı azarlarlamı?fılan dıyee ve kendımı dogum acılma bakımı,vs kısılerın yattıgı odada buluyorumm uzanıyorum ebe gelıyor senn neyın var dıyo bende halsızımm az da agrım var dıyorum haydı gel bakalım dıyr genc den bır ebe lajıvert onluklu hemdesonra ben korka korka gıdıyorumm catala cıkarıyor(en kortugum sey)ellerım ayaklarım tıtrıyor ebe korkma dıyor ama bız daha cokkk kucuguzz daha acılma olmasın lutfen 4,5 seneden sonra bulduk bız onu dıyorumm ebe aglama ya baslıyor yanındakı yardımcısına bak seneler sonra bulmuslar dıyorr sonra benı muayene etmek ıcın egıldıgınde telefonu calıyor oda onun ustuymus ona bılgı verıyor 31 haftalk gebe senenler sonra bulmuslar dıyor 2 sn.de bakıyorkı acılması yok tmm dıye ve haydı acılman yok daha erken mıs dıyor benı masandan ındırıyor ama o msaya cıkarken makas flan goruyorum akımdan korkucn seyler gecıyordu hayır olsun ınslll uyandımm ula dedım ne oluyorrrrrr:18::18::18:
cok sukurhemen abdest aldım sabah namazımı kıldımm sukurler olsunkı yavrum kıpır kıpır dı
kızlar bu arada namaz kılarken artık zorlanıyorumkı söle oluyor bebegım agırlastıgı ıcın ben secdeye varırkenn agrı yapıyorkı cok farklı bır agrı yaaa oturarak kılabılırsın dedıler ama ben razı degılım onadaa:26::26:
ohh ne güzel bi sıkıntı olmamş darısı başıma ...artık şu şeker yüklemsini bi an önce yaptırmak istiyorum...yaa zaman hiç geçmiyor sanki doktor kontrolüme 4 gün var daha pöffff...odanda hayırlı olsun cnm...artık yerleştirip resimlerini koyarsın...kızlar bu kız halsızım dedı gttı bdaha gelmedı dıyebilrsiniz:)
babam rahatsızlandı 2 gundur onun yanındaydım dun eşim iiznliydi.doktorda randevumuz vardı. gebeliğimizin 26. haftasındayız. 900 gram olmus mınnosum. agzı burnu herseyı nasıl netlesmıs masallah:) cok guzel bır bebek hepmıızn bebeklerı gıbı cok mutlu olduk doktorda begenınce oglumuzu:) cd verdı durup durup ızlıom
meshur seker yukleme testı yapıldı sonucda bı sıkıntı yok sukur:)
hersey yolunda yanı fıstıklarr sizde iyisiniz insallah.
bugunde oda takımımız geliyo yerını ayarladık dun esımle hersey hazır bekliyorum kapı ne zamn calcak diye:)
bebişlerinizi ve siiz optum:)
cnm benim daha evlenmeden önce vardı bel ağrılarım ama çok nadir olurdu çok yorulduğumda yada ayakta kaldığımda olurdu...şimdilerde ise evi bi süpürsem tutulup kalıyorum doktorda artık yapma diyo..yaa bi ev süpürmesi başka bişey değil ama ona bile dayanamıyoruz...bu durum inşallah doğumda sorun olmazKizlar beli agriyan varmi ben 27 haftadayim daha erken degilmi yaa oturamiyorum yatasim geliyo hemen
canım yaa evet özellikle iş yaptığım zaman yada kendimi çok yorduğumda o bel ağrısı varya dayanılmaz oluyo...sıcak su torbası koyduğumda rahatlıyorum...o sırada sırt üstü yatmıyorum çünkü ağrım daha fazla oluyo yan yatıp dinlenmeye çalışıyorum..
Benimde öyle canım ...fazla ayakta duramıyorum,oturuncada yatar pozisyona geçmek istiyorum.Hafif egzersiz iyi geliyor.Tamdaq o konuyu okuyordum al sana bilgi :))
Sırt ağrısını hafifletmek
Düzenli egzersiz yapmak sırt ağrılarını uzak tutmaya yardım etmenin sağlam yollarından biridir ama şimdiden ağrınız varsa, şu önerileri deneyin:
• Ilık bir duş alın veya ağrıdan etkilenen bölgenin üzerine sıcak bir sargı uygulayın. (Bazen soğuk sargılar da işe yarayabilir.)
• Vücudunuzu eğmenizi veya bükmenizi gerektiren, süpürme veya temizlik gibi her türlü hareketten kaçının.
• Eğitimli bir terapiste doğum öncesi masajı yaptırın. Uzun süreler boyu oturuyorsanız, ayarlanabilir bir sandalye kullanın ve koltuğun önünü aşağıya doğru eğin.
• Uyurken sırtınızı ve karnınızı destekleyin.
• Pelvik eğilme hareketlerini yapmaya çalışın: Dizleriniz bükülü ve ayaklarınız yerde düz olacak bir şekilde sırtüstü uzanın. Nefes alın ve karnınızın genişlemesini sağlayın. Nefes verin ve kalçalarınızı yerde tutarak kuyruk kemiğinizi göbeğinize doğru kaldırın. Eğimin tam tepe noktasında, kalçalarınızı sıkın ve daha sonra serbest bırakın. Sekiz-on kez arasında tekrar edin.
ohh çok uyanıksın:)))günaydın cnm..ben iki gün izinliydim çok işim vardı hiç giremedim oyüzden sabahtan beri oku oku içim çıktı :)))günaydın kızlar dün gece geçmişi okuyunca şimdi okumaktan kurtuldum :)
çok güzeller canım...ama şipariş almıyolarsa nasıl yapacaksınki...başka biyerlere bak buna yakın bişeyler bulursun belki..bunları buldum kafamdakılerı bulamıyorum aslında buldum ama sıparıs almıyolarmıs bunlarda karar kıldım sızce nasıl ne olur bısey deyın begenmessenız degıstırcem valla bende kararsızım
aman cnm çok dikkat et...alışverişte zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ve uzun süre ayakta oluyosun daha çok artmasın bel ağrın...sık sık otur öle yap alışverişini...neler aldığınıda paylaşmayı unutma ?bndeee puff bı bel agrısı varkı bnde alışverırıse cıkıcam bugun agrısız sancısız gezebılırz ınş tatlm
cnm geçmiş olsun..evet bebişlerimiz için katlanamayacağımız şey yok..şimdiden annelik duygusu kabardı bizde :))bizde odasını hazırlıyoruz temizlik falan yaptık dün..bugün sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim..ama değer yavrum içinAyy bugün cok fenayım ya karın ağrısı mide bulantısı baş da ağırlık sanırım üşüttüm tam da gününde bugün bebişime gidiyorum aynı zamanda bişeyler bakcam onun için ama halime bakın şaka gibi poffNeyse artık bebeğim için katlancam normalde bu halde kimse cıkaramaz beni evden ama bu sıpa varyaa insana nasıl bi güç veriyo Allahım sen nelere kadirsin diyorum resmen konu o olunca hiçbişeye hayır diyemiyorum kızlar ya 2 saat hazırlanp cıkamayan kız 2 dk da evden cıkıyo neyse diyceğim o ki bugün yokum akşama gelirim nolur bana dua edin de güzelce gezebilim ya en doğru şeyleri alabilim öptüm sizi hamişlerrrrr
günaydın tatlım...havalardan değil o bizim yapımızdan kaynaklanıyo...bol bol dinlenicez artık...günaydın hepinize.. bugün pek keyfimiz yok bizim.. uykumuz var, biraz ağrımız var, genel bi halsizliğimiz var.. havalardan mıdır bilemiyorum ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..
güle güle cnm..dikkat et kendine çok yorulmadan gezinnkızceler ben bugun yokum teyseleryle oğlmn alşverişni yapıcaz :) belimde agrıo yha en azndan hava guzel bıraz suslenıp puslenıp kahvaltıya ordandan alişverişe :)) gelince cıcılerini gostertırım oğluşmn sızı sevıorum opüldünzzz
günaydın canmm...benim 4 günüm var daha...Herkese güzel keyifli bir gün diliyorum :) Bugün heyecanla uyandım çünkü yarın oğluşla randevu günümüz.Eşimle ilk tanışma ve buluşmalarımızdaki heyecan gibi hissediyorumİkince kez aşık oluyorum galiba
gunaydın kızlar umarım ıyısınızdır bakıyorum alısverısler yavas yavas bıtıyor ne guzel hemen hemen hepımız ıkılı hanelere dustuk..havalarda acıyo hava guneslı ıken ıcım benım daha bı guzel oluyo ama ustume gıymeye gıycek adam akıllı bısey bulamayınca delırıyorum :))) heleki kılolar yokmu fena takıyorum yaz geldıkçe..ama oğlusum dogsun cok ıstıkrarla verıcem ınsllah sızde tabııı..bugun oğlusumuzu gormeye gıdıyorum umarım kılo almıstır bıraz saglıgı ıyıdır sızın mınnoslarınızda allahtan saglık sıhhat dılıyorum cokkk konustummmm neyse hayırlı gunler
Gunaydin kizlar enistem son gaz montaja devam ediyor.yanliz oda bira sikisuk oldu.takimin bazi parcalarini baska odaya koymak zorunda kaldim.cok begendim odayi superr olmus.yarin anca foto koyarim.heryer darmaduman
günaydın bayanlar ve kuzuları
yeni yaşını güzel sağlıklı huzurlu mutlu ve tabiki eşin ve bebişinle ve sevdiklerinle geçirirsin inşallah
Cnm Dr bana da magnezyum yazmıştı ; 12.haftamda kuyruk sokumu etrafı ağrımıştı diye ama ; mecbur kalmadıkça dayanılmaz olmadıktan sonra içme demişti ben de toplamda 1 kez içtim.
Bizim kız 1.5 aydır baş aşağı dr iyi bişi dedi geri dönmesin de
gözünaydın canım çok sevindim. sağsalim kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşallahh...valla gözümü açtım geldim pc başına
dün dr.a gittik ya heyecanımı hemen paylaşmak istedim hepinizle
prensesim usg de uyuyodusabahları beni uyutmayan zilli, onu görmeye gittik hiçbiyerini ne elini ne yüzünü göremeden geldik
ama dr. herşeyine baktı organları biyometrisi gayet iyi dedi ben artık bağırsaklarına bakmıyorum şuandan sonra artık önemli olan gelişimi, sizde artık omfoloseline fazla takılmayın o doğumdan sonra bi şekilde içeri alınıcak zaten kafanıza takmayın keyfinize bakın dedi
tahmin ettiğim gibi başı sol tarafımda ayaklarıda sağımda, uzanmış duruyor
suyu duruşu hepsi normalmiş, kızımın boyu tam tamına 42 cm olmuş1576 gr.da kilosu teyzeleri :119:
rabbim hepimizin çocuna sağlık sıhhat versin inş. bugün tam sekizinci aya girmiş bulunmaktayız bu arada
kuzucuğumada artık ece diye sesleniyoruz eşimle, son ana kadar bi fikrimiz değişmezse tabi
sabahın köründe bizden bu kadar, bi kaçgündür okuyamadığım şu sayfaları okuyamda bari bugün, sizinle sohbete rahat rahat devam edeyim öpüldünüz canlaarrrr
Kizlar dun gece 10 da mobilyalari getirdi enistem.dolabini monteledi.cok guzel olduu.gerisini bu gun yapacak.cokk sevindimmm.biran once bitse de foto koysam
hayrıdır inşallah. benimde rüyalar uzun metrajlı film gibi o kadar çok kişi oluyorki birde bitmiyor bir türlükızlar nasılsınız bakalım dun gece garıp bır ruya ıle uyandımkı sormayın st baktım 4:28 di sanırımm
hemen ruya yı dusundum ruyamda;
gorumcemın kızısı ıledısardayız benım garıp agrılarım oluryorr,,ve kendımı devlet hast.buluyoru bırden amaekınıyorum ben buraya gelmıyorum bana bakarlarmı azarlarlamı?fılan dıyee ve kendımı dogum acılma bakımı,vs kısılerın yattıgı odada buluyorumm uzanıyorum ebe gelıyor senn neyın var dıyo bende halsızımm az da agrım var dıyorum haydı gel bakalım dıyr genc den bır ebe lajıvert onluklu hemdesonra ben korka korka gıdıyorumm catala cıkarıyor(en kortugum sey)ellerım ayaklarım tıtrıyor ebe korkma dıyor ama bız daha cokkk kucuguzz daha acılma olmasın lutfen 4,5 seneden sonra bulduk bız onu dıyorumm ebe aglama ya baslıyor yanındakı yardımcısına bak seneler sonra bulmuslar dıyorr sonra benı muayene etmek ıcın egıldıgınde telefonu calıyor oda onun ustuymus ona bılgı verıyor 31 haftalk gebe senenler sonra bulmuslar dıyor 2 sn.de bakıyorkı acılması yok tmm dıye ve haydı acılman yok daha erken mıs dıyor benı masandan ındırıyor ama o msaya cıkarken makas flan goruyorum akımdan korkucn seyler gecıyordu hayır olsun ınslll uyandımm ula dedım ne oluyorrrrrr:18::18::18:
cok sukurhemen abdest aldım sabah namazımı kıldımm sukurler olsunkı yavrum kıpır kıpır dı
kızlar bu arada namaz kılarken artık zorlanıyorumkı söle oluyor bebegım agırlastıgı ıcın ben secdeye varırkenn agrı yapıyorkı cok farklı bır agrı yaaa oturarak kılabılırsın dedıler ama ben razı degılım onadaa:26::26:
gözün aydın maşallah diyelim..kızlar bu kız halsızım dedı gttı bdaha gelmedı dıyebilrsiniz:)
babam rahatsızlandı 2 gundur onun yanındaydım dun eşim iiznliydi.doktorda randevumuz vardı. gebeliğimizin 26. haftasındayız. 900 gram olmus mınnosum. agzı burnu herseyı nasıl netlesmıs masallah:) cok guzel bır bebek hepmıızn bebeklerı gıbı cok mutlu olduk doktorda begenınce oglumuzu:) cd verdı durup durup ızlıom
meshur seker yukleme testı yapıldı sonucda bı sıkıntı yok sukur:)
hersey yolunda yanı fıstıklarr sizde iyisiniz insallah.
bugunde oda takımımız geliyo yerını ayarladık dun esımle hersey hazır bekliyorum kapı ne zamn calcak diye:)
bebişlerinizi ve siiz optum:)
allah hayırlısından gönlünüze göre versin inşallahhh...açlıkkkkk :)) bnde cok zor dayanıorum yha :)) cok heycanlıym tosncugumu gorcem hayırlısıyla yha bde persmbe gunu eşim uzmanlık sınavına gırmıstı onn sonuclarda acıklanıcak ıkı heycan brden offff allahm inş. kazanmıstr yha.
çok heyecanlı oluyorrayyy kargom geldı :)))) bebısımn kıyfetlerı :) cooook mutlu oldum yha cokk tatlı
memlekete gidince yeni doğum yapan arkadaşa gittim. dediki aldığın pahalı hastane çıkışını verme. biraz ucuz bişi al onu ver yıkasalarda kirli oluyormuş yinede. odaya getirdiklerinde değiştirin dedi kirleniyormuş ilk giydirilen zaten. ben öle yapacağım.canm tek hastane cıkısı koyma 2 tane daha takım koy amelyatla olursan 2 3gun kalıosun sonucta hastnede lazm oluyomus :)
emzık
goğüs kremını koy
kundak koy cok kusarsa dıe agız mendılı :)
tırnak makasını koy ne olur olmaz bn koyucam
bebgmzn gobek bagı ıcın fıs fıs koyucam hastnde suruolar ama krem olarak suruolarmıs fıs fıs olanları daha cabuk dusuruomus
kendm ıcın aynılarını koyarım :)
maşallah çok tatlıı ..3 boyutlu olunca ne güzel görünüyor net olarak. bizim öle bi şansımız yokÖncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
Eki Görüntüle 693403 Eki Görüntüle 693404 Eki Görüntüle 693405
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
hepsi güzel ama sipariş almıyorlarsa başka siteden bulacaksın veya başka beğeneceksin. fotoğğraflı olan kapı süsü ilkdefa gördüm en çok onu beğendim..bunları buldum kafamdakılerı bulamıyorum aslında buldum ama sıparıs almıyolarmıs bunlarda karar kıldım sızce nasıl ne olur bısey deyın begenmessenız degıstırcem valla bende kararsızım
hadi hayırlı haberlerle dönün inşallahhh.Ayy bugün cok fenayım ya karın ağrısı mide bulantısı baş da ağırlık sanırım üşüttüm tam da gününde bugün bebişime gidiyorum aynı zamanda bişeyler bakcam onun için ama halime bakın şaka gibi poffNeyse artık bebeğim için katlancam normalde bu halde kimse cıkaramaz beni evden ama bu sıpa varyaa insana nasıl bi güç veriyo Allahım sen nelere kadirsin diyorum resmen konu o olunca hiçbişeye hayır diyemiyorum kızlar ya 2 saat hazırlanp cıkamayan kız 2 dk da evden cıkıyo neyse diyceğim o ki bugün yokum akşama gelirim nolur bana dua edin de güzelce gezebilim ya en doğru şeyleri alabilim öptüm sizi hamişlerrrrr
en zevkll şey alışverişşşkızceler ben bugun yokum teyseleryle oğlmn alşverişni yapıcaz :) belimde agrıo yha en azndan hava guzel bıraz suslenıp puslenıp kahvaltıya ordandan alişverişe :)) gelince cıcılerini gostertırım oğluşmn sızı sevıorum opüldünzzz
gunaydın kızlar umarım ıyısınızdır bakıyorum alısverısler yavas yavas bıtıyor ne guzel hemen hemen hepımız ıkılı hanelere dustuk..havalarda acıyo hava guneslı ıken ıcım benım daha bı guzel oluyo ama ustume gıymeye gıycek adam akıllı bısey bulamayınca delırıyorum :))) heleki kılolar yokmu fena takıyorum yaz geldıkçe..ama oğlusum dogsun cok ıstıkrarla verıcem ınsllah sızde tabııı..bugun oğlusumuzu gormeye gıdıyorum umarım kılo almıstır bıraz saglıgı ıyıdır sızın mınnoslarınızda allahtan saglık sıhhat dılıyorum cokkk konustummmm neyse hayırlı gunler
canım geçmiş doğum gününü bende kutlarım...sevdiklerinle birlikte nice yıllara..inşallah canım çok teşekkürler
günaydın cnm..geçmişi okuyup anca geldik. 4 günün ardından tekrar başladık işe ne yazıkki. ama dinlenemedik hiçç. annecime gittik kaynanaya gittik dün 4 te geldik yorucu ama iyiydi. arada girip geçmişi okuduk yoksa bugün nasıl olurduk bilmiyorum
gözünaydın canım çok sevindim. sağsalim kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşallahh...
odalar yavaş yavaş hazırlanıyor. bizimde geldi hepsi ama sadece şifonyeri mnte ettik tam anlamıyla. beşik ve dolabın yarısı duruyor. eşim kendi monte ediyor netten aldığımız için.
hayrıdır inşallah. benimde rüyalar uzun metrajlı film gibi o kadar çok kişi oluyorki birde bitmiyor bir türlü
gözün aydın maşallah diyelim..takımın parçalarına bakıp bakıp küçücük bebişe bu kadar eşya vay anasını oluyoruz eşimle şimdiki çocuklar daha şanslı bizden tabi bizde annelerimize göre öleymişiz. herşey feda olsun onlara
allah hayırlısından gönlünüze göre versin inşallahhh...
çok heyecanlı oluyorrbenimkide gelmişaz önce açtım çilekli ve armutlu kostüm gezmelik kıyafet olarak güle güle kullansın ii günlerdee.
memlekete gidince yeni doğum yapan arkadaşa gittim. dediki aldığın pahalı hastane çıkışını verme. biraz ucuz bişi al onu ver yıkasalarda kirli oluyormuş yinede. odaya getirdiklerinde değiştirin dedi kirleniyormuş ilk giydirilen zaten. ben öle yapacağım.
maşallah çok tatlıı ..3 boyutlu olunca ne güzel görünüyor net olarak. bizim öle bi şansımız yok
hepsi güzel ama sipariş almıyorlarsa başka siteden bulacaksın veya başka beğeneceksin. fotoğğraflı olan kapı süsü ilkdefa gördüm en çok onu beğendim..
hadi hayırlı haberlerle dönün inşallahhh.
en zevkll şey alışverişşşfoto bekleriz artık
günaydın anneler ve kuzuları,
herkese mutlu,sağlıklı günler...
Öncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
Eki Görüntüle 693403 Eki Görüntüle 693404 Eki Görüntüle 693405
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?