2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gunaydın kızlar umarım ıyısınızdır bakıyorum alısverısler yavas yavas bıtıyor ne guzel hemen hemen hepımız ıkılı hanelere dustuk..havalarda acıyo hava guneslı ıken ıcım benım daha bı guzel oluyo ama ustume gıymeye gıycek adam akıllı bısey bulamayınca delırıyorum :))) heleki kılolar yokmu fena takıyorum yaz geldıkçe..ama oğlusum dogsun cok ıstıkrarla verıcem ınsllah sızde tabııı..bugun oğlusumuzu gormeye gıdıyorum umarım kılo almıstır bıraz saglıgı ıyıdır sızın mınnoslarınızda allahtan saglık sıhhat dılıyorum cokkk konustummmm neyse hayırlı gunler

günaydın kızlar :) 23 nisan tatilinden sonra işe geldik oğluşumla..birgün bile olsa iyi geliyor insana değişiklik oluyor

benimde oğlumu görmeme 3 gün kaldı çok şükürrr

bende çok özledim oğlumu ama daha 3 haftamız var ( son aylarda artık ayda bir kez gidiyorum.Birde dün işten erken çıktım biraz dolaşırken şişlide bitane kızla tanıştım böle kocaman bir karın ama kendi zayıf erkek çocuğu bekliyomuş 10 ayını doldurmuş günü geçmiş bekliyomöuş tek başına şişlide yürüyüş yapıyodu dedim çok cesaretlisin tek başına :) gelmiyo hala beklemekten sıkıldım diyo :)) ay ne güzel ya bizde o günleri görelim en kısa zamanda inşallah

canım ben sepet ve defteri beğendim ama diğerini beğenmedim 3. fotodakini ama sen bilirsin yinede. sanki biraz kızsal geldi bana yani kanatları var ya o modele pembe çok güzel gider ama mavi olmamış gibi belki saçma bulacaksın yorumu ama benim fikrim bizim oğlanlara göre değil gibi :)

günaydın hepinize.. bugün pek keyfimiz yok bizim.. uykumuz var, biraz ağrımız var, genel bi halsizliğimiz var.. havalardan mıdır bilemiyorum ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..
aerık bize her şey ölüm gibi geliyor ya bende sürünüyorum işe gelince Allah'dan haftayada 1 mayıs tatil zaten sonra ki hafta ayrılıyorum ben izne :)

Gunaydin kizlar enistem son gaz montaja devam ediyor.yanliz oda bira sikisuk oldu.takimin bazi parcalarini baska odaya koymak zorunda kaldim.cok begendim odayi superr olmus.yarin anca foto koyarim.heryer darmaduman

Kızlar bunları dün aldım sizce nasıllar?Az sonra da kıyafet eklicemm..
canım çok güzeller..diğer resimleride bekliyoruz:))

iyi günlerde kullan tatlım güzelmiş..bende bu siteden almak istiyorum ama beden konusunda sıkıntılıyım..sen XL aldım demiştin nasıl oldu üstüne?
maşallah kraliçemize :))) iyi haberlerinize çok sevindim canım..allah hep böle güldürsün yüzünü ve meleğinide sağlık versin...
canım artık tek düşüncemiz onlar olmuş durumda yatıyoruz onlar kalkıyoruz onlar..bende geçen hafta görmüştüm böle bi rüya allah hayır etsin canım..buarada bende o çataldan çok tırsıyorum ama doğuma doğru sürekli oradan bakıcaklar dimi???

ohh ne güzel bi sıkıntı olmamş darısı başıma ...artık şu şeker yüklemsini bi an önce yaptırmak istiyorum...yaa zaman hiç geçmiyor sanki doktor kontrolüme 4 gün var daha pöffff...odanda hayırlı olsun cnm...artık yerleştirip resimlerini koyarsın...
Kizlar beli agriyan varmi ben 27 haftadayim daha erken degilmi yaa oturamiyorum yatasim geliyo hemen
cnm benim daha evlenmeden önce vardı bel ağrılarım ama çok nadir olurdu çok yorulduğumda yada ayakta kaldığımda olurdu...şimdilerde ise evi bi süpürsem tutulup kalıyorum doktorda artık yapma diyo..yaa bi ev süpürmesi başka bişey değil ama ona bile dayanamıyoruz...bu durum inşallah doğumda sorun olmaz (
canım yaa evet özellikle iş yaptığım zaman yada kendimi çok yorduğumda o bel ağrısı varya dayanılmaz oluyo...sıcak su torbası koyduğumda rahatlıyorum...o sırada sırt üstü yatmıyorum çünkü ağrım daha fazla oluyo yan yatıp dinlenmeye çalışıyorum..
günaydın kızlar dün gece geçmişi okuyunca şimdi okumaktan kurtuldum :)
ohh çok uyanıksın:)))günaydın cnm..ben iki gün izinliydim çok işim vardı hiç giremedim oyüzden sabahtan beri oku oku içim çıktı :)))
çok güzeller canım...ama şipariş almıyolarsa nasıl yapacaksınki...başka biyerlere bak buna yakın bişeyler bulursun belki..
bndeee puff bı bel agrısı varkı bnde alışverırıse cıkıcam bugun agrısız sancısız gezebılırz ınş tatlm
aman cnm çok dikkat et...alışverişte zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ve uzun süre ayakta oluyosun daha çok artmasın bel ağrın...sık sık otur öle yap alışverişini...neler aldığınıda paylaşmayı unutma ?
cnm geçmiş olsun..evet bebişlerimiz için katlanamayacağımız şey yok..şimdiden annelik duygusu kabardı bizde :))bizde odasını hazırlıyoruz temizlik falan yaptık dün..bugün sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim..ama değer yavrum için
günaydın hepinize.. bugün pek keyfimiz yok bizim.. uykumuz var, biraz ağrımız var, genel bi halsizliğimiz var.. havalardan mıdır bilemiyorum ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..
günaydın tatlım...havalardan değil o bizim yapımızdan kaynaklanıyo...bol bol dinlenicez artık...
güle güle cnm..dikkat et kendine çok yorulmadan gezinn
günaydın canmm...benim 4 günüm var daha... inş güzel haberlerle gelirsin...

elifcimm günaydın...evet havalar ısınsın diye bekliyoruz ama bi yandanda montlar çıkınca ne giycez derdi çıktı...göbüşlerde çıktı artık...ve ben alışveriş bile yapmadım...sadece hamiş kot aldım ve bi iki tane eşortman aldım..üst olarak yazlık hiçbirşey yok (bu ay acilinden gidip t-şhirt bakmam lazım..ama öle bişey alıymki sonradanda giyebileyim bakcaz artık

Gunaydin kizlar enistem son gaz montaja devam ediyor.yanliz oda bira sikisuk oldu.takimin bazi parcalarini baska odaya koymak zorunda kaldim.cok begendim odayi superr olmus.yarin anca foto koyarim.heryer darmaduman

cnm yaa ben bile heyecanlandım bak şimdi gözümün önünde canlandırdım...benimde oda sorunum var küçük bi odam var...3 parça alıcam 2 kapaklı dolap...büyüyen beşik alıcaktım sığmaz diye vazgeçmiştim çünkü mağazada gözüme devasa gelmişti.ama eve gelip ölçülerine baktım bide benim odanın ölçüsünü aldım ucu ucuna yer yetiyo...beşiğin ölçüsü genişlik 184 yazıyo..benim odanın genişliği 205 cm :)))umarım doğru ölçmüşüzdür gerçi pazar günü almaya gidiyoruz ozman adamlarada sorcam...hadi sana kolay gelsin tatlım herşey gönlünce olsun

herkese günaydinnn ,

tatil dönüşü işe gelmekk çok can sıkıcıııı

herkes iyi umarim

ümraniye civarinda oturan varmi acaba ?

slm güzel anneler ve onların yektaneleri :)) iki gün yoktuk oğlumla izin yaptık ama çalışsak daha az yorulurduk:))oğlumun odasıyla meşguldük babamızıda çok yorduk adam sabah kalkamadı heryeri tutulmuştu :))yok yok şikayetçi değiliz feda olsun ona tatlı yorgunluklar bunlar..bu pazarda mobilyasını almaya gitcez mayısın ortasında gelir heralde .. p.tesi kontrolümüz ve şeker yüklememiz var onu atlatalım hayırlısıyla ve bebişimin kilosunu gelişimini öğrenelim ona göre gidip kıyafet alışverişinide bitirelim istiyorum..tabi kendimide unutmadım yavaştan geceliğime bakmam lazım mağazalarda hiç güzel modeller yok..ama şu internetteki sitedekilere bayıldım (pijama dünyası) ordada bedeni olurmu olmazmı onu düşünmekten deli olcam...

neyse kızlar umarım güzel bir gün geçiririz herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum..

o zaman bu iyi bişi umarım dönmez bizim ufaklıkta:)sağol cnm benim

geçmişi okuyup anca geldik. 4 günün ardından tekrar başladık işe ne yazıkki. ama dinlenemedik hiçç. annecime gittik kaynanaya gittik dün 4 te geldik yorucu ama iyiydi. arada girip geçmişi okuduk yoksa bugün nasıl olurduk bilmiyorum
gözünaydın canım çok sevindim. sağsalim kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşallahh...
Kizlar dun gece 10 da mobilyalari getirdi enistem.dolabini monteledi.cok guzel olduu.gerisini bu gun yapacak.cokk sevindimmm.biran once bitse de foto koysam
odalar yavaş yavaş hazırlanıyor. bizimde geldi hepsi ama sadece şifonyeri mnte ettik tam anlamıyla. beşik ve dolabın yarısı duruyor. eşim kendi monte ediyor netten aldığımız için.
hayrıdır inşallah. benimde rüyalar uzun metrajlı film gibi o kadar çok kişi oluyorki birde bitmiyor bir türlü
gözün aydın maşallah diyelim.. takımın parçalarına bakıp bakıp küçücük bebişe bu kadar eşya vay anasını oluyoruz eşimle şimdiki çocuklar daha şanslı bizden tabi bizde annelerimize göre öleymişiz. herşey feda olsun onlara
allah hayırlısından gönlünüze göre versin inşallahhh...
ayyy kargom geldı :)))) bebısımn kıyfetlerı :) cooook mutlu oldum yha cokk tatlı
çok heyecanlı oluyorrbenimkide gelmişaz önce açtım çilekli ve armutlu kostüm gezmelik kıyafet olarakgüle güle kullansın ii günlerdee.
memlekete gidince yeni doğum yapan arkadaşa gittim. dediki aldığın pahalı hastane çıkışını verme. biraz ucuz bişi al onu ver yıkasalarda kirli oluyormuş yinede. odaya getirdiklerinde değiştirin dedi kirleniyormuş ilk giydirilen zaten. ben öle yapacağım.
maşallah çok tatlıı ..3 boyutlu olunca ne güzel görünüyor net olarak. bizim öle bi şansımız yok
hepsi güzel ama sipariş almıyorlarsa başka siteden bulacaksın veya başka beğeneceksin. fotoğğraflı olan kapı süsü ilkdefa gördüm en çok onu beğendim..
hadi hayırlı haberlerle dönün inşallahhh.
en zevkll şey alışverişşşfoto bekleriz artık

günaydın anneler ve kuzuları,

herkese mutlu,sağlıklı günler...

inşallah canım çok teşekkürler
canım geçmiş doğum gününü bende kutlarım...sevdiklerinle birlikte nice yıllara..
günaydın cnm..
günaydın anneler ve kuzuları,

herkese mutlu,sağlıklı günler...

günaydınnn

Biz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
Çok tuhaf rüya gördüm :18::18::18:Benim rüyalarımda ne zaman ev yıkılsa hemen
bir ölü haberi alıyoruz yakın ya da uzak akraba hiç fark etmiyor.Deprem gördüm zaten
benim en büyük korkum deprem:18::18::18::18::18:Her şekilde ölmeye razıyım ama
depremden çok korkuyorum:26::26::26::26:Köpekler koşturdu rüyamda,kar yağdı
Bir de rüya tabirlerine bakayım dedimeprem için:eğer hamile kadın görüyorsa
bebeğini düşürecektir yazıyordu şok oldummmmm:18::18::18::18:
Kar zaten mevsimsiz yağdığı için kötüye işaretmiş....Rüyamda en çok etkilendiğim
anneme dönmüşüm ağlıyorum ve diyorum ki:BEN kızçemi bir kere de olsa görmek istiyorum annem
ne olur deprem olmasın diyorumve deprem başlıyor annemle sarmaş dolaş
ters dönmüş evin altında kalıyoruz:18::18::18::18ayanamıyorum daha fazlasına ve hemen uyanıyorum
Aşkıma mesaj atıyorum 5 dakika içerisinde geliyor kapıyı açar açmaz sarılıp ağlıyorum,rahatlamaya çalışıyorum
Ben benim rüyalarımı sevmiyorummmmm...Sabah sabah içinizi karartmamışımdır umarım...Hayırlara çıksın diyorum
kafamdan atmaya çalışıyorum
Dualarınızı okudum kızçelerimmmm sizleri çok seviyorum ama minişleirinize AŞIĞIM

sonunda gelebildik kızımlaa
ayy dünde koçişle dışarlardaydık giremedim nete.
size haberlerimi yazıyorumda okuyamadığım için aklım hep burdaydı iki gündür valla
özledim sizi şekerler
100sayfa vardır heralde bakmaya bile korktum, önce bi selam vereyim dedim
herkes iyidir inş ben geriye doğru gidiyorum bakem neler kaynattınız zilliler
bana kolay gelsin

oy maşallah kuzum kocaman olmuş

Kızçemmmm doğum günün kutlu olsun.
Hep beraber,bebişlerimizle Allah'ım bizlere uzun ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…