Biz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
Çok tuhaf rüya gördüm :18::18::18:Benim rüyalarımda ne zaman ev yıkılsa hemen
bir ölü haberi alıyoruz yakın ya da uzak akraba hiç fark etmiyor.Deprem gördüm zaten
benim en büyük korkum deprem:18::18::18::18::18:Her şekilde ölmeye razıyım ama
depremden çok korkuyorum:26::26::26::26:Köpekler koşturdu rüyamda,kar yağdı
Bir de rüya tabirlerine bakayım dedimeprem için:eğer hamile kadın görüyorsa
bebeğini düşürecektir yazıyordu şok oldummmmm:18::18::18::18:
Kar zaten mevsimsiz yağdığı için kötüye işaretmiş....Rüyamda en çok etkilendiğim
anneme dönmüşüm ağlıyorum ve diyorum ki:BEN kızçemi bir kere de olsa görmek istiyorum annem
ne olur deprem olmasın diyorumve deprem başlıyor annemle sarmaş dolaş
ters dönmüş evin altında kalıyoruz:18::18::18::18ayanamıyorum daha fazlasına ve hemen uyanıyorum
Aşkıma mesaj atıyorum 5 dakika içerisinde geliyor kapıyı açar açmaz sarılıp ağlıyorum,rahatlamaya çalışıyorum
Ben benim rüyalarımı sevmiyorummmmm...Sabah sabah içinizi karartmamışımdır umarım...Hayırlara çıksın diyorum
kafamdan atmaya çalışıyorum
Dualarınızı okudum kızçelerimmmm sizleri çok seviyorum ama minişleirinize AŞIĞIM
bir ölü haberi alıyoruz yakın ya da uzak akraba hiç fark etmiyor.Deprem gördüm zaten
Kar zaten mevsimsiz yağdığı için kötüye işaretmiş....Rüyamda en çok etkilendiğim
anneme dönmüşüm ağlıyorum ve diyorum ki:BEN kızçemi bir kere de olsa görmek istiyorum annem
ters dönmüş evin altında kalıyoruz:18::18::18::18ayanamıyorum daha fazlasına ve hemen uyanıyorum
Aşkıma mesaj atıyorum 5 dakika içerisinde geliyor kapıyı açar açmaz sarılıp ağlıyorum,rahatlamaya çalışıyorum
Ben benim rüyalarımı sevmiyorummmmm...Sabah sabah içinizi karartmamışımdır umarım...Hayırlara çıksın diyorum
Dualarınızı okudum kızçelerimmmm sizleri çok seviyorum ama minişleirinize AŞIĞIM
ayy evasude bak ben anlatamamıştım ama benim rüyamın aynısını görmüşsün benim baya oluyo bu rüyayı göreli ama sen anlatınca yeniden yaşamış gibi oldum..bende deprem olduğunu ve evimizin yıldığını görüyorum ve annemlere dönüyorum ama onlarında evleri yılıkmıştı...offf çok kötüydü yaa...zaten rüya tabirleri her olayda hamile kadının düşük yapması diyo mübarek anlamadım...ama hayra yok kuzum allaha emanet onlar...ben çok kafama takmamıştım sende öle yap..ne gelirsede Allahtan bunuda aklımızdan çıkarmayalım...güzel günler canım
Allah hayra cevirsin , iyi dusunelim iyi olsun ,aklimiza kotu seyler getirmeyelimm . genellikte hamilelerin cogunda bu tur ruyalar olabiliyor diye duymustum ben , surekli bebegimizi ve sagligini dusunuyoruz , bilinc alti ister istemez etkileniyor insan ,
hayirlisi ile kucagimiza aliriz insallah . kafaniza takmayin , bebis uzulmesin annesi
merhaba... berrin hanımı neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba bende ona gidiyorum da, doğum için cok kararsızım hastane konusunda imkanları yeterli mi tam emin değilim....
kızlar dün yazdım ama kimse cevap vermedi bi kaç arkadaş dışında ya bu süt pompasında ne almalıyım. medela, lansinoh ve philips
2 şeye bakıcan canım.
1. anne sütü tedariğini ne kadar önemsiyorsun
2. bütçe
çok önemsiyorum, başka şey almak mühim değil yeter ki ben yokken sütümü alsın, çok da yanında olamıycam diyorsan en iyilerden seç. şu anda bence bu avent natural seriden elektronik pompa. pompayı fuarda inceledim, yorumları okudum, aşmış. çok fazla süt sağabiliyor: Philips - Göğüs pompaları Konforlu Tekli elektrikli göğüs pompası Doğal 125 ml biberon içerir - SCF332/01 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı
iyisi olsun ama fiyatı uygun olsun diyorsan da ben avent tekli elektronik kullandım. gayet de memnun kaldım. sessiz çalışıyor, sağarken hiç acıtmıyor, ki bence bu çok önemli. masaj yapa yapa sağıyor. hızını kendin ayarlayabiliyorsun- Philips - Tek elektronik göğüs pompası 125 ml biberon içerir - SCF312/60 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı
ben pompada biraz paranın kaliteyi çok artırdığını düşünüyorum. benim için oyuncağı kıyafeti alacağı anne sütü kadar önemli değildii. sen yine de iyice araştır canım.
hayır diyelim hayır olsun kötüye yorma. hamilelerin rüyalar düzgün olmuyorki hiççBiz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
Kuşum benim adı üstünde kabus işte....Takmamaya çalışıyorum
Kendimi ödüllendiriyorum deli gibi kahvaltı yaptım gelsin tatlılar,tuzlular
bugün çok yeme günüm olsun benim
Çok sağol canım benimmmmm
günaydın şişko göbekler :) hafta sonu keyfi yapıyoruz oğlumla şu ana demet akalınla coşup giderli dinliyoruz :) liste yaptım kızlar paylaşıyorum bakalım eksik varsa ekleyin olur mu
OĞLUM İÇİN
*SÜT POMPASI
*ATEŞ ÖLÇER(medesa yada arzum)
*EMZİK (ortodontik philips 23 tl)
*1 ADET BİBERON (nuk 20tl)
*TIRNAK MAKASI
*PARK YATAK
*YATAK SÜNGERİ
*ALT AÇMA MİNDERİ (2adet almak istiyorum )
*TAŞIMA PUSETİ
*CİBİNDİRİK
*UYKU SETİ
*OYUN HALISI
*ÇAMAŞIR FİLESİ
*BURUN ASPİTARÖRÜ
*ISLAK MENDİL (uni baby yedidoğan saf sulu)
*TEKLİ ALT AÇMA(can bebe)
*SAÇ FIRÇASI(chicco)
*KULAK ÇÖPÜ(chicco)
BENİM İÇİN
+ÖNDEN DÜĞMELİ 2 ADET PİJAMA TAKIMI
+GÖĞÜS PEDİ
+YÜKSEK BELLİ KİLOT
+EMZİRME SÜTYENİ
bende öle diyomKızlar ya ben 38. haftamda doğururum diye düşünüp hep ona göre söylüyorum herkese acaba yanlış mı düşünüyorum mesela cuma günü 30 haftalık olcam yani son 2 ay diycem böyle hem çok hoşuma gidiyo
ya çok güzeller o bebeklerin altında da lavanta var sanırım demi?? hepsi çok datluuuuu yawfbunları buldum kafamdakılerı bulamıyorum aslında buldum ama sıparıs almıyolarmıs bunlarda karar kıldım sızce nasıl ne olur bısey deyın begenmessenız degıstırcem valla bende kararsızım
Eki Görüntüle 693751 Eki Görüntüle 693752 Eki Görüntüle 693753
dularım seninle tatlım. güzel haberlerler cicişlerle gel inşallahAyy bugün cok fenayım ya karın ağrısı mide bulantısı baş da ağırlık sanırım üşüttüm tam da gününde bugün bebişime gidiyorum aynı zamanda bişeyler bakcam onun için ama halime bakın şaka gibi poffNeyse artık bebeğim için katlancam normalde bu halde kimse cıkaramaz beni evden ama bu sıpa varyaa insana nasıl bi güç veriyo Allahım sen nelere kadirsin diyorum resmen konu o olunca hiçbişeye hayır diyemiyorum kızlar ya 2 saat hazırlanp cıkamayan kız 2 dk da evden cıkıyo neyse diyceğim o ki bugün yokum akşama gelirim nolur bana dua edin de güzelce gezebilim ya en doğru şeyleri alabilim öptüm sizi hamişlerrrrr
slm güzel anneler ve onların yektaneleri :)) iki gün yoktuk oğlumla izin yaptık ama çalışsak daha az yorulurduk:))oğlumun odasıyla meşguldük babamızıda çok yorduk adam sabah kalkamadı heryeri tutulmuştu :))yok yok şikayetçi değiliz feda olsun ona tatlı yorgunluklar bunlar..bu pazarda mobilyasını almaya gitcez mayısın ortasında gelir heralde .. p.tesi kontrolümüz ve şeker yüklememiz var onu atlatalım hayırlısıyla ve bebişimin kilosunu gelişimini öğrenelim ona göre gidip kıyafet alışverişinide bitirelim istiyorum..tabi kendimide unutmadım yavaştan geceliğime bakmam lazım mağazalarda hiç güzel modeller yok..ama şu internetteki sitedekilere bayıldım (pijama dünyası) ordada bedeni olurmu olmazmı onu düşünmekten deli olcam...
neyse kızlar umarım güzel bir gün geçiririz herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?