2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayy evasude bak ben anlatamamıştım ama benim rüyamın aynısını görmüşsün benim baya oluyo bu rüyayı göreli ama sen anlatınca yeniden yaşamış gibi oldum..bende deprem olduğunu ve evimizin yıldığını görüyorum ve annemlere dönüyorum ama onlarında evleri yılıkmıştı...offf çok kötüydü yaa...zaten rüya tabirleri her olayda hamile kadının düşük yapması diyo mübarek anlamadım...ama hayra yok kuzum allaha emanet onlar...ben çok kafama takmamıştım sende öle yap..ne gelirsede Allahtan bunuda aklımızdan çıkarmayalım...güzel günler canım

Allah hayra cevirsin , iyi dusunelim iyi olsun ,aklimiza kotu seyler getirmeyelimm . genellikte hamilelerin cogunda bu tur ruyalar olabiliyor diye duymustum ben , surekli bebegimizi ve sagligini dusunuyoruz , bilinc alti ister istemez etkileniyor insan ,

hayirlisi ile kucagimiza aliriz insallah . kafaniza takmayin , bebis uzulmesin annesi

Kuşum benim adı üstünde kabus işte....Takmamaya çalışıyorum
Kendimi ödüllendiriyorum deli gibi kahvaltı yaptım gelsin tatlılar,tuzlular
bugün çok yeme günüm olsun benim
Çok sağol canım benimmmmm

Amin canım amin hayra yoralım en güzeli ve kafamıza takmayalım
Teşekkür ederim canım

merhaba... berrin hanımı neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba bende ona gidiyorum da, doğum için cok kararsızım hastane konusunda imkanları yeterli mi tam emin değilim....

Adanadaki hamilelerin çoğunda böyle olduğunu görüyorum. doktor açısından ve hastane açısından sürekli bir kararsızlık oluyor. Ben de çooook yaşadım. Etrafımdaki hamilelerin de hepsi aynı şeyi yaşıyor.

kızlar dün yazdım ama kimse cevap vermedi bi kaç arkadaş dışında ya bu süt pompasında ne almalıyım. medela, lansinoh ve philips

2 şeye bakıcan canım.
1. anne sütü tedariğini ne kadar önemsiyorsun
2. bütçe

çok önemsiyorum, başka şey almak mühim değil yeter ki ben yokken sütümü alsın, çok da yanında olamıycam diyorsan en iyilerden seç. şu anda bence bu avent natural seriden elektronik pompa. pompayı fuarda inceledim, yorumları okudum, aşmış. çok fazla süt sağabiliyor: Philips - Göğüs pompaları Konforlu Tekli elektrikli göğüs pompası Doğal 125 ml biberon içerir - SCF332/01 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı

iyisi olsun ama fiyatı uygun olsun diyorsan da ben avent tekli elektronik kullandım. gayet de memnun kaldım. sessiz çalışıyor, sağarken hiç acıtmıyor, ki bence bu çok önemli. masaj yapa yapa sağıyor. hızını kendin ayarlayabiliyorsun- Philips - Tek elektronik göğüs pompası 125 ml biberon içerir - SCF312/60 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı

ben pompada biraz paranın kaliteyi çok artırdığını düşünüyorum. benim için oyuncağı kıyafeti alacağı anne sütü kadar önemli değildii. sen yine de iyice araştır canım.

canım hiç kokma içini ferah tut kabus adı üstünde. sen o tabirlerede çok inanma rüya bilinçaltı demek. biz bebeklerimize o kadar çok alıştık ki kaybetme korkusu var içimizde Allah kourusn devamlı erken doğum vs düşündükçe aklında yer etmiş böyle çıkmış. bizde doğuda yaşıyoruz mesela bende devamlı çatışma görüyorum kaçırılma görüyorum dağdan tepeden atlayıp kurtulmaya çalışıyorum sonra bebeğim nerde diyorum vs. rahat ol kuzu :)

canım çok sağol bilgin için

hayır diyelim hayır olsun kötüye yorma. hamilelerin rüyalar düzgün olmuyorki hiçç

ohh afiyet olsun..yarsan kuzucuğuna...bu ödüllendirme başımızı ağrıtıcak ama durbakalım..bende hergün koca bir çikolatayı indiriyorum mideye :))ne güzel fala kilo almıyorum diye seviniyordum ama 2 ayda tam 4 kilo alınca endişelerim başladı..bakalım bu ay doktor ne diycek kiloma ???

Bugüne ve her güne bir öykü sığdır
Mutluluk, sevgi başarı, huzur de adına.
En tatlı tebessümlerle bakın geleceğe.
Yüzünüzden gülücükler,yüreğinizden sevinçler eksik olmasın
Gününüz aydın, umutlu, huzurlu olsun.
Mutlu olun,sağlıklı olun,sevgi ile kalın
Günaydın,günaydın herkese..

canım merhaba,

kulak cubugu kullanmayın diyor uzmanlar yine de sen bilirsin. kiri iceri itip zara yapıştırabiliyormuş.
kendin için avent kelebek uç ve kalkan. bunlara çok ihtiyacın olacak. emzirme acısına dayanmak için bunlar elzem.
burada detay var, bir incele istersen: Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi | Hamile ve Anne
biberon bir tane avent natural seriden alırdım ben, aynı anne memesi gibi, minicik ellere göre ve koliğe karşı etkili.
emzirme sütyeni inci almıştım hem çok şıktı hem de güzel topluyordu. üstten açılan olmasına dikkat et. yandan açılanlar pratik değil.
puset alırken baston olarak kullanabileceğin hafif bir model al derim, yoksa 1 tane daha alıyorsun.
bebeği taşımak için sling denen kumaşlar var, kanguru değil ama. o da çok rahat ettiriyor anneyi.
ben bir de takoz yastık kullanmıştım, bütçen varsa telsiz de işe yarıyor.

kolay gelsin.

suzancım ben 30+0da gitmiş oldum dr.a. yani 30yeni bitmişti. boyunu banada sölemiyolar ben hesaplıyorum zaten
şu ölçümleri verdikleri kağıtlarda FL değeri var o bebeğin bacak kemiği, o değeri 7 ile çarpınca sana aşağı yukarı bi ort. ile boyunu veriyo. senle bebeğimizin gelişimii aşağı yukarı aynıymış zaten demi

bende öle diyom 30+2yim mesela. 7bitti 8e girdim diyorum dün eşimin bi ark.ına gittik hanımı 38 haftalık hamile. dr. demişki evden çıkma fazla artık heran herşey olabilir. hastane ile evleri karşılıklı zaten, bizse 38e kadar sağ sağlim gelelimde başka ne isterizki allahtan

ya çok güzeller o bebeklerin altında da lavanta var sanırım demi?? hepsi çok datluuuuu yawf
ben kendim yapıcam eğer sipariş almıyolarsa nerde yaptırcan kendi yapma imkanın varsa kolay şeyler aslında şekeri sepeti fln. illa bunlar olsun diyosan çok zor değil tabi sen bilirsin

Son düzenleme:
dularım seninle tatlım. güzel haberlerler cicişlerle gel inşallah

canım benim doğum günü için teşkkür ederim çok sağol kuzum:)
bu arada bende uzun uzun araştırma yaptıktan sonra dün pijama dünyasından sipariş verdim yarın elimde olucakmış.80 kilo olarak doğum yapacağımı düşündüm ve 'L' beden siparişi verdim.yarın bakıp sanada haber veririm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…