ne cesaret yaa ben dolaşamam o zamandan sonra tek başıma heralde. zaten annemler kardeşim falan bırakmaz beni bir başımabende çok özledim oğlumu ama daha 3 haftamız var( son aylarda artık ayda bir kez gidiyorum.Birde dün işten erken çıktım biraz dolaşırken şişlide bitane kızla tanıştım böle kocaman bir karın ama kendi zayıf erkek çocuğu bekliyomuş 10 ayını doldurmuş günü geçmiş bekliyomöuş tek başına şişlide yürüyüş yapıyodu dedim çok cesaretlisin tek başına :) gelmiyo hala beklemekten sıkıldım diyo :)) ay ne güzel ya bizde o günleri görelim en kısa zamanda inşallah
Biz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
Çok tuhaf rüya gördüm :18::18::18:Benim rüyalarımda ne zaman ev yıkılsa hemen
bir ölü haberi alıyoruz yakın ya da uzak akraba hiç fark etmiyor.Deprem gördüm zaten
benim en büyük korkum deprem:18::18::18::18::18:Her şekilde ölmeye razıyım ama
depremden çok korkuyorum:26::26::26::26:Köpekler koşturdu rüyamda,kar yağdı
Bir de rüya tabirlerine bakayım dedimeprem için:eğer hamile kadın görüyorsa
bebeğini düşürecektir yazıyordu şok oldummmmm:18::18::18::18:
Kar zaten mevsimsiz yağdığı için kötüye işaretmiş....Rüyamda en çok etkilendiğim
anneme dönmüşüm ağlıyorum ve diyorum ki:BEN kızçemi bir kere de olsa görmek istiyorum annem
ne olur deprem olmasın diyorumve deprem başlıyor annemle sarmaş dolaş
ters dönmüş evin altında kalıyoruz:18::18::18::18ayanamıyorum daha fazlasına ve hemen uyanıyorum
Aşkıma mesaj atıyorum 5 dakika içerisinde geliyor kapıyı açar açmaz sarılıp ağlıyorum,rahatlamaya çalışıyorum
Ben benim rüyalarımı sevmiyorummmmm...Sabah sabah içinizi karartmamışımdır umarım...Hayırlara çıksın diyorum
kafamdan atmaya çalışıyorum
Dualarınızı okudum kızçelerimmmm sizleri çok seviyorum ama minişleirinize AŞIĞIM
canım benim doğum günü için teşkkür ederim çok sağol kuzum:)
bu arada bende uzun uzun araştırma yaptıktan sonra dün pijama dünyasından sipariş verdim yarın elimde olucakmış.80 kilo olarak doğum yapacağımı düşündüm ve 'L' beden siparişi verdim.yarın bakıp sanada haber veririm kuzum
Biz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
bir ölü haberi alıyoruz yakın ya da uzak akraba hiç fark etmiyor.Deprem gördüm zaten
Kar zaten mevsimsiz yağdığı için kötüye işaretmiş....Rüyamda en çok etkilendiğim
anneme dönmüşüm ağlıyorum ve diyorum ki:BEN kızçemi bir kere de olsa görmek istiyorum annem
ters dönmüş evin altında kalıyoruz:18::18::18::18ayanamıyorum daha fazlasına ve hemen uyanıyorum
Aşkıma mesaj atıyorum 5 dakika içerisinde geliyor kapıyı açar açmaz sarılıp ağlıyorum,rahatlamaya çalışıyorum
Ben benim rüyalarımı sevmiyorummmmm...Sabah sabah içinizi karartmamışımdır umarım...Hayırlara çıksın diyorum
Dualarınızı okudum kızçelerimmmm sizleri çok seviyorum ama minişleirinize AŞIĞIM
Benim birinci iğnede çok ağrımıştı ama ikinci hiç ağrımadı diyebilirim. Farklı hemşireler vurdu. Belki vuran kişiden kişiye değişiyordurkızlar tetenoz iğnemin 2.dozunu vurdurdum p.tesi günü ama acısı hala çok kötü..(varmı böle benim gibi olan??oysaki iğneyede alışkınım ama bu tetenoz fena yakıyo canımı..
canım benim doğum günü için teşkkür ederim çok sağol kuzum:)
bu arada bende uzun uzun araştırma yaptıktan sonra dün pijama dünyasından sipariş verdim yarın elimde olucakmış.80 kilo olarak doğum yapacağımı düşündüm ve 'L' beden siparişi verdim.yarın bakıp sanada haber veririm kuzum
Benim birinci iğnede çok ağrımıştı ama ikinci hiç ağrımadı diyebilirim. Farklı hemşireler vurdu. Belki vuran kişiden kişiye değişiyordur
selam kızlar, ben ağustosta doğum yapacaktım ama sezeryan olucam için doktorum temmuz olabilir dedi. dün şeker testi yaptırdım, 50 mg içtim son 10 dk kala dayanamadım kustum160 çıktı, üç gün sonra 100 mg testine gireceğim, gebelik şekeri hakkında fikriniz var mı? ayrıca hipotiroit hastasıyım
bende 75 im canım bende 80 olarak girerim diye düşündüm ama ben xl sipariş vereceğim sanki olmaz gibi l gelince bizi de bilgilendirsen iyi olur bende ona göre alayım. birde ben hamile pijaması sipariş vermek istemiyorum normal pijama vereceğim sen hamile pijaması mı verdin normal pijama.canım benim doğum günü için teşkkür ederim çok sağol kuzum:)
haydi paylaşşş bizde yapalım yapabilirsek. malzemelerini nettenmi getirtiyorsun acabaTünaydınnnn güzel anneler ve tosibikleri....Hepinize keyifli günler dilerimmm! hasimed, sinem_ss, rengarenkkkk, kocamsızasla dularınızı okudum kızlar Allah kabul etsin, bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almak nasip etsinn. Hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım biz kızımla odası için süsler yapmaya başladık. Duvarlarına dolaplarına yapıştıracağımız süsleri yapıyoruz. öylesine keyifli ki yaptıklarımı paylaşacağım birazdan. Dün öyle vakit geçirmişim ki süslerle nete girmeye fırsatım olmadı. Geçmişi okuyamadım bi onlara bakayım. ha bir de Lyre doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve meleğinle nice nice senelere inş.
mrb ,
bende haftasonu piajamalrimi aldim , suan 83 kg yimdogumum temmuza gelecegi icin biraz rahat olsun dusuncesi ile xxl aldim geldiler evde denedim , normlade 40-42 beden giyyorum ancak pijamalarimin alti tam ustu hafif bol oldu , L beden icin bir daha dusun derim.
tatlım ben xl aldım ve şu an 93 kiloyum... sanırım 100'e vururum doğum zamanıslm güzel anneler ve onların yektaneleri :)) iki gün yoktuk oğlumla izin yaptık ama çalışsak daha az yorulurduk:))oğlumun odasıyla meşguldük babamızıda çok yorduk adam sabah kalkamadı heryeri tutulmuştu :))yok yok şikayetçi değiliz feda olsun ona tatlı yorgunluklar bunlar..bu pazarda mobilyasını almaya gitcez mayısın ortasında gelir heralde .. p.tesi kontrolümüz ve şeker yüklememiz var onu atlatalım hayırlısıyla ve bebişimin kilosunu gelişimini öğrenelim ona göre gidip kıyafet alışverişinide bitirelim istiyorum..tabi kendimide unutmadım yavaştan geceliğime bakmam lazım mağazalarda hiç güzel modeller yok..ama şu internetteki sitedekilere bayıldım (pijama dünyası) ordada bedeni olurmu olmazmı onu düşünmekten deli olcam...
neyse kızlar umarım güzel bir gün geçiririz herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum..
hayır olsun inşallah... iyi düşünelim iyi olsunBiz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
ayy çok sevinirim mutlaka haber bekliyorum senden...tatlım sölemesi ayıp ben şuanda 83 kiloyum doğuma doğru nasıl bişey olurum artık sen düşün:))birde alt kısımlar sorun değil bende karnımda çok çıkmadı iç karnım genişmiş...ama sorunum göğüslerde ...göğüs kısmınınbol olması lazım onuda sölersin..sen hangi modeli aldın??gecelikmi pijamamı aldın
cnm senle kilomuz aynı bende 40-42 giyorum ama alt tarafım daha zayıf yani 38 beden bazı kalıplarda olabiliyor..benim derdim göğüslerim normalde 95 takıyordum şimdi dahada büyüdüler ve doğuma kadar eminim alıp başını gidecekler...bana tavsiyen nedir xl mı alayım yoksa xxl mı?? zaten ben gecelik alıcam oradan sadece..
mrb ,
bende haftasonu piajamalrimi aldim , suan 83 kg yimdogumum temmuza gelecegi icin biraz rahat olsun dusuncesi ile xxl aldim geldiler evde denedim , normlade 40-42 beden giyyorum ancak pijamalarimin alti tam ustu hafif bol oldu , L beden icin bir daha dusun derim.
wi ben cok tan ıkıncı kez asık oldum kıneeeeeeeeeHerkese güzel keyifli bir gün diliyorum :) Bugün heyecanla uyandım çünkü yarın oğluşla randevu günümüz.Eşimle ilk tanışma ve buluşmalarımızdaki heyecan gibi hissediyorumİkince kez aşık oluyorum galiba
canım dun nısan tpopıgınde okuudm dogum yapan bırı daha kırkı cıkmadan maasalalh 12 kg vermıs bılemmo yusden kg lerı takmıyoruzzzzzzzzzzzzzzgunaydın kızlar umarım ıyısınızdır bakıyorum alısverısler yavas yavas bıtıyor ne guzel hemen hemen hepımız ıkılı hanelere dustuk..havalarda acıyo hava guneslı ıken ıcım benım daha bı guzel oluyo ama ustume gıymeye gıycek adam akıllı bısey bulamayınca delırıyorum :))) heleki kılolar yokmu fena takıyorum yaz geldıkçe..ama oğlusum dogsun cok ıstıkrarla verıcem ınsllah sızde tabııı..bugun oğlusumuzu gormeye gıdıyorum umarım kılo almıstır bıraz saglıgı ıyıdır sızın mınnoslarınızda allahtan saglık sıhhat dılıyorum cokkk konustummmm neyse hayırlı gunler
haydı hayırlısı every ne yaptı acaba roma cımm:44:günaydın kızlar :) 23 nisan tatilinden sonra işe geldik oğluşumla..birgün bile olsa iyi geliyor insana değişiklik oluyor
benimde oğlumu görmeme 3 gün kaldı çok şükürrr
evet acılmayı ordan bakıyorlar sanırsamm ve dogumda orda aluyorr:18:canım çok güzeller..diğer resimleride bekliyoruz:))
iyi günlerde kullan tatlım güzelmiş..bende bu siteden almak istiyorum ama beden konusunda sıkıntılıyım..sen XL aldım demiştin nasıl oldu üstüne?
maşallah kraliçemize :))) iyi haberlerinize çok sevindim canım..allah hep böle güldürsün yüzünü ve meleğinide sağlık versin...
canım artık tek düşüncemiz onlar olmuş durumda yatıyoruz onlar kalkıyoruz onlar..bende geçen hafta görmüştüm böle bi rüya allah hayır etsin canım..buarada bende o çataldan çok tırsıyorum ama doğuma doğru sürekli oradan bakıcaklar dimi???
ohh ne güzel bi sıkıntı olmamş darısı başıma ...artık şu şeker yüklemsini bi an önce yaptırmak istiyorum...yaa zaman hiç geçmiyor sanki doktor kontrolüme 4 gün var daha pöffff...odanda hayırlı olsun cnm...artık yerleştirip resimlerini koyarsın...
cnm benim daha evlenmeden önce vardı bel ağrılarım ama çok nadir olurdu çok yorulduğumda yada ayakta kaldığımda olurdu...şimdilerde ise evi bi süpürsem tutulup kalıyorum doktorda artık yapma diyo..yaa bi ev süpürmesi başka bişey değil ama ona bile dayanamıyoruz...bu durum inşallah doğumda sorun olmaz(
canım yaa evet özellikle iş yaptığım zaman yada kendimi çok yorduğumda o bel ağrısı varya dayanılmaz oluyo...sıcak su torbası koyduğumda rahatlıyorum...o sırada sırt üstü yatmıyorum çünkü ağrım daha fazla oluyo yan yatıp dinlenmeye çalışıyorum..
ohh çok uyanıksın:)))günaydın cnm..ben iki gün izinliydim çok işim vardı hiç giremedim oyüzden sabahtan beri oku oku içim çıktı :)))
çok güzeller canım...ama şipariş almıyolarsa nasıl yapacaksınki...başka biyerlere bak buna yakın bişeyler bulursun belki..
aman cnm çok dikkat et...alışverişte zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ve uzun süre ayakta oluyosun daha çok artmasın bel ağrın...sık sık otur öle yap alışverişini...neler aldığınıda paylaşmayı unutma ?
cnm geçmiş olsun..evet bebişlerimiz için katlanamayacağımız şey yok..şimdiden annelik duygusu kabardı bizde :))bizde odasını hazırlıyoruz temizlik falan yaptık dün..bugün sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim..ama değer yavrum için
günaydın tatlım...havalardan değil o bizim yapımızdan kaynaklanıyo...bol bol dinlenicez artık...
güle güle cnm..dikkat et kendine çok yorulmadan gezinn
günaydın canmm...benim 4 günüm var daha...inş güzel haberlerle gelirsin...
elifcimm günaydın...evet havalar ısınsın diye bekliyoruz ama bi yandanda montlar çıkınca ne giycez derdi çıktı...göbüşlerde çıktı artık...ve ben alışveriş bile yapmadım...sadece hamiş kot aldım ve bi iki tane eşortman aldım..üst olarak yazlık hiçbirşey yok(bu ay acilinden gidip t-şhirt bakmam lazım..ama öle bişey alıymki sonradanda giyebileyim bakcaz artık
aboww hayırdır herkesı almıs bır ruya gıdıyoruzzzBiz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
benımı acımamıstıkı ıkıncısı hemde hıckızlar tetenoz iğnemin 2.dozunu vurdurdum p.tesi günü ama acısı hala çok kötü..(varmı böle benim gibi olan??oysaki iğneyede alışkınım ama bu tetenoz fena yakıyo canımı..
bende ılkınde yuksek cıktı ııkıncıyı zor bela dayandım ılk defa kotu oldum 4 st ac kalınca tabı gecedende ac gıttımm hamıslıgımn en zor gunuydu dıyebılırım ama kusmamak ıcın sureklı dısarda oturdum erınn derın nefes aldım seker ya alh kolaylık versınnselam kızlar, ben ağustosta doğum yapacaktım ama sezeryan olucam için doktorum temmuz olabilir dedi. dün şeker testi yaptırdım, 50 mg içtim son 10 dk kala dayanamadım kustum160 çıktı, üç gün sonra 100 mg testine gireceğim, gebelik şekeri hakkında fikriniz var mı? ayrıca hipotiroit hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?