2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
normalde bende 38 beden giyiyorum.benim sadece karnım büyüdü.geçen gün 40 beden eşohman aldım tam oldu o yüzden pijamalarımıda L beden olur dedim.gelsin bakalım olmasa umarım değiştime şansım olur:)

herkes diyorki son aylarda iyice kilo aliniyor , yaza gelen dogumlarda sislikler oluyor , korkuttular beniiiiiiiiiiii o yuzdsen birazcik bol olsun diye dusundum ben , ben 100 kilo tamamlicam sanirim bu gidisleeee pöfff

Selam kızlar..
Dün ara girip baktım sizelere neler konuşuyorsunuz diye. ama pek dahil olamadım.
Dün Eşimin dönüş günüydü
Bütün gün evde kardeşimle birlikte temizlik yaptık.
Oğlumun kıyafetlerinin bir kısmını yıkadık.
gecede eşim geldi nihayettt
Bugünde mesaim başladı ama 2 de biticek yuppii
Bu arada geçmişte gördüğüm kadarıyla herkesin bel ağrıları artmaya başlamış..
Hatta baş ağrıları eklenmiş..
benimde öyle kaç gündür belim kalçam sanki çıkacakmış gibi ağrıyor. sabah uyandığımda ağrılarla uyanıyorum
son 3 ayımıza girdik artık bundan sonra ağrılarımız daha çok olucak. bebişlerimiz büyüdüğü için
Onlar büyüyüp tontiş sağlıklı olsunlarda bu ağrılara dayanılır dimi ama

BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
aldığm pijama bu canım.

Aminnn canım

iyide kuzum beğendiğim hiçbir modelin xxl cı yok ((hep bu sorunu yaşıyorum zaten..bi model var oda güzel gibi sadece onun xl cı var...sen xxl üstü bol oldu demişsin ozman bana xl olur.anladığım kadarıyla kalıpları geniş...birde kızlar lcw bi model koymuşlar onuda çok beğendim ilk fırsatta gidip bakıcam...umarım oda olur:))

herkes diyorki son aylarda iyice kilo aliniyor , yaza gelen dogumlarda sislikler oluyor , korkuttular beniiiiiiiiiiii o yuzdsen birazcik bol olsun diye dusundum ben , ben 100 kilo tamamlicam sanirim bu gidisleeee pöfff

ben son 1 aydır hiç kio almadım çok dikkat etmeye başladım umarım almamda.umarım aldıklarım olur yarın bakıcaz :))))

canım benim de 50likte 150 çıkmıştı 100lükte ben de senin gibi son on dk kala kustum yeniden içirdiler iki kere içmeme rağmn normal çıktı. ben de hipotroid hastasıyım beş haftada bir de onu ölçtürüyorum

anlamiyorumki zatennnnn ,

adı ustunde hamile pijamasi , neden büyük beden olmazki neden S beden pijama yaparlarki haksizlik bu ama yaaaa ((

lcw dekini bende gördüm , alicam en kısa zamanda bulabilirsem , ben 1 tanede yedek pijama almak istiyorum , hamile pijamalari hep acık renk , ben koyu renk bir pijama yada eşofman alti + t-shirt seklinde dusunuyorum hastaneden eve gelirken yolda giyebilmek için , birde malum dogum sonrasi acık renkler kullanim aicisndan biraz zor olabiliyor

ben son 1 aydır hiç kio almadım çok dikkat etmeye başladım umarım almamda.umarım aldıklarım olur yarın bakıcaz :))))
bende almak istiyorum pijamalar gecelikler.
lcw dekine bi bakıcam. bedenlerine falan.

ben 1 ayda 5 kilo aldim :)) ama son kontrolum c.tesi idi ve simdiden dikkat etmeye basladim :) darisi basima umarim kilo almam bende ..

Selamm güzel annelerrr
Yine doldurmuşsunuz sayfaları

taşikardimi var sende?
Yarim evet bende hamilelikten önce vardı ritim bozukluğu. Ama hamile olunca etkisini daha göserdi rahatsızlık verdi. Kalp ritmim hızlı atıyor benim, 125lerde. Dr beloc verdi onu kullndım kutu ama işe yaramadı hiç o yüzden bıraktırdı hiç ilaç kullanmıyorum şuan. İdare ediyorum ama doğum için korkularım var özellikle heyecan yaptığımda kalp atışımı vücudumun heryerinde hissediyorum İnş. sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma alırım az kaldı artık. Son zamanlar çok zorlasa da onun için idare ediyorum

merhaba... berrin hanımı neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba bende ona gidiyorum da, doğum için cok kararsızım hastane konusunda imkanları yeterli mi tam emin değilim....

Canım ben halamdan dolayı gittim o hastaneye en başta. Halam berrin hanımın hemşiresiydi. O ayrılınca birde üstüne daha önceden tıp merkeziyken (16-18tl arası muayne ücreti alırken) şimdi hastane olmuş diye (hiçbir değişiklilik olmamasına rağmen) 30tl muayne ücreti. Berrin hanımdan ben memnun kalmadım ilgi olarak da hastanenin donanaımı bakımından da güven vermiyor açıkçası.

O ara dönemde testlerimi (ayrıntılı usg, şeker testi vs.) doğum evinde yaptırdım. Yarında Metro hastanesinde Ferhat beye randevum var. Bu hastanede zaten kardeşim doğum yaptı oda olarak da hastane donanımı olarak da memnun kalmıştık zaten. Ferhat bey'e de biçok arkadaşımın önerisiyle karar verdim. İnş. orda doğum yapıcam cnm. Muayne ve doğum ücreti olarak da pek bi farkı yok o hastaneyle.

Maşallah annesi oğluşunaa ne kadar büyümüşler yaa

lastikli çarşafa talim yapcak bişey yok
Aynenn

Lyre doğum günün kutlu olsun seneye bebeğinle kutlarsınız inş...
O geceliği dün ben de gördüm lcw da. Bedenleri de vardı karar veremedim almadım. Ama şimdi sitesinde mankenin üstünde görünce hoşuma gitti bian önce almalıyım.

guzel ve ucuz mus tatlım bska rengı varmı acaba
Başka rengi yoktu kızlar tek renk ama şöyle bi takım da vardı model olarak farklı

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pijama - Navy bu yazın giyilirmi kollardan dolayı tereddütte kaldım. (Kolları düğmeli)
dün benim de dikkatimi çekti o düğmeler açılıyor mu
Evet açılıyor canım.

Evet çünkü hastane açısından düzgün sayılı hastane var Adanada. Bilinen drların muayneleri var ve 100 tl den başlıyo sadece muayenesi. Kaldı ki doğum vs sormadım bile. Sen hangi hastaneye gidiyorsun peki cnm??

Kızlar gece boyunca uyanmalar dönmeler kramplar tam gaz devam ediyor. Galiba artık rahat yok bana bundan sonra. Yarın dr ve sağlık ocağı kontrolüm var inş. görücem oğlumu güzel haberlerle gelirim inş..

slm cnm gözün aydın şimdi senden mutlusu yoktur..allah ayırmasın bidaha:))

canlarım benim, size doyum olmuyor ama benim çıkmam lazım
işler var evde, malum kaç gündür dışarlardayım hepp,
ütüler var, salonun camını siliceem, aartık dışarsı görünmüyor desem yeridirmasmavi deniz kahverengii ollmuş sanki
ders çalışıcam, daha marketede gidicem, komşum kahveye gelcek.
ohhoohhhh ! sayınca ne uzun olddu yavff
hadi ben kaçar hepinizi göbiciklerinizden, kırmızı yanaklarınızdan öpüyyooruuuummm :119:

son aylarda alınan kilolar doğrudan bebeğe gidiyormuş ve doğum sonrası asla kalıcı olmuyormuş... doktorum böyle anlatmıştı... kilo almamak için benim gibi bebeğini aç bırakmada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…