haydi paylaşşş bizde yapalım yapabilirsek. malzemelerini nettenmi getirtiyorsun acaba
normalde bende 38 beden giyiyorum.benim sadece karnım büyüdü.geçen gün 40 beden eşohman aldım tam oldu o yüzden pijamalarımıda L beden olur dedim.gelsin bakalım olmasa umarım değiştime şansım olur:)
bende 75 im canım bende 80 olarak girerim diye düşündüm ama ben xl sipariş vereceğim sanki olmaz gibi l gelince bizi de bilgilendirsen iyi olur bende ona göre alayım. birde ben hamile pijaması sipariş vermek istemiyorum normal pijama vereceğim sen hamile pijaması mı verdin normal pijama.
Aminnn canımbu arada kızlar benden ve yavrumdan hayır duanızı güzel dileklerinizi esiremediniz rabbim hepinizden razı olsun
hepimize söz dinleyen, kıymet bilen, içinde allah korkusu olan sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahhh
canim benimde göbüşüm ve gögüslerim var , boyum 1.73 olmasina ragmen, bende xxl al , sonucta yaza denk geliyor , geniş olunca daha rahat olur , o sıkıntılı dougm sonrasi vs durumlarinda , ben bu şekilde düşünüyorum, karar senin.
herkes diyorki son aylarda iyice kilo aliniyor , yaza gelen dogumlarda sislikler oluyor , korkuttular beniiiiiiiiiiiio yuzdsen birazcik bol olsun diye dusundum ben , ben 100 kilo tamamlicam sanirim bu gidisleeee pöfff
selam kızlar, ben ağustosta doğum yapacaktım ama sezeryan olucam için doktorum temmuz olabilir dedi. dün şeker testi yaptırdım, 50 mg içtim son 10 dk kala dayanamadım kustum160 çıktı, üç gün sonra 100 mg testine gireceğim, gebelik şekeri hakkında fikriniz var mı? ayrıca hipotiroit hastasıyım
iyide kuzum beğendiğim hiçbir modelin xxl cı yok((hep bu sorunu yaşıyorum zaten..bi model var oda güzel gibi sadece onun xl cı var...sen xxl üstü bol oldu demişsin ozman bana xl olur.anladığım kadarıyla kalıpları geniş...birde kızlar lcw bi model koymuşlar onuda çok beğendim ilk fırsatta gidip bakıcam...umarım oda olur:))
bende almak istiyorum pijamalar gecelikler.ben son 1 aydır hiç kio almadım çok dikkat etmeye başladım umarım almamda.umarım aldıklarım olur yarın bakıcaz :))))
ben son 1 aydır hiç kio almadım çok dikkat etmeye başladım umarım almamda.umarım aldıklarım olur yarın bakıcaz :))))
bende almak istiyorum pijamalar gecelikler.
lcw dekine bi bakıcam. bedenlerine falan.
Yarim evet bende hamilelikten önce vardı ritim bozukluğu. Ama hamile olunca etkisini daha göserdi rahatsızlık verdi. Kalp ritmim hızlı atıyor benim, 125lerde. Dr beloc verdi onu kullndım kutu ama işe yaramadı hiç o yüzden bıraktırdı hiç ilaç kullanmıyorum şuan. İdare ediyorum ama doğum için korkularım var özellikle heyecan yaptığımda kalp atışımı vücudumun heryerinde hissediyorumtaşikardimi var sende?
merhaba... berrin hanımı neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz acaba bende ona gidiyorum da, doğum için cok kararsızım hastane konusunda imkanları yeterli mi tam emin değilim....
Maşallah annesi oğluşunaa ne kadar büyümüşler yaaÖncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
Eki Görüntüle 693403 Eki Görüntüle 693404 Eki Görüntüle 693405
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
Aynennlastikli çarşafa talim yapcak bişey yok
Lyre doğum günün kutlu olsun seneye bebeğinle kutlarsınız inş...
Başka rengi yoktu kızlar tek renk ama şöyle bi takım da vardı model olarak farklıguzel ve ucuz mus tatlım bska rengı varmı acaba
Evet açılıyor canım.dün benim de dikkatimi çekti o düğmeler açılıyor mu
Adanadaki hamilelerin çoğunda böyle olduğunu görüyorum. doktor açısından ve hastane açısından sürekli bir kararsızlık oluyor. Ben de çooook yaşadım. Etrafımdaki hamilelerin de hepsi aynı şeyi yaşıyor.
Selam kızlar..
Dün ara girip baktım sizelere neler konuşuyorsunuz diye. ama pek dahil olamadım.
Dün Eşimin dönüş günüydü
Bütün gün evde kardeşimle birlikte temizlik yaptık.
Oğlumun kıyafetlerinin bir kısmını yıkadık.
gecede eşim geldi nihayettt
Bugünde mesaim başladı ama 2 de biticek yuppii
Bu arada geçmişte gördüğüm kadarıyla herkesin bel ağrıları artmaya başlamış..
Hatta baş ağrıları eklenmiş..
benimde öyle kaç gündür belim kalçam sanki çıkacakmış gibi ağrıyor. sabah uyandığımda ağrılarla uyanıyorum
son 3 ayımıza girdik artık bundan sonra ağrılarımız daha çok olucak. bebişlerimiz büyüdüğü için
Onlar büyüyüp tontiş sağlıklı olsunlarda bu ağrılara dayanılır dimi ama
mağazada ben baktım yoktu hiç bize göre
çok şeker cnm güle güle kullan..
yaamağazada ben baktım yoktu hiç bize göre
ben son 1 aydır hiç kio almadım çok dikkat etmeye başladım umarım almamda.umarım aldıklarım olur yarın bakıcaz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?