2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben 1 ayda 5 kilo aldim :)) ama son kontrolum c.tesi idi ve simdiden dikkat etmeye basladim :) darisi basima umarim kilo almam bende ..

bende hamileliğimin ilk 4 ayında yeterince aldım:)))) sonlarında dikkat etmeye başladım umarım daha fazla almam 80 kilo ile doğum yapabilirim:)))

Gözünaydın canım Evet üçüncü üç aylık dönem sıkıntı dönemiymiş. Ama Allah bize bunun gücünü kuvvetini verir.. Dayanırız bebelerimizin için tabi

Canım maşallah paşana ne kadar güzel olmuş Allah nazarlardan saklasın..

ay canım benim de ölümüne cam silesim var ama herkes silme diyo sen de dikkat etsen anacağım doğuma yakın sildirsen birine

kızlar bir ay sonunda doktor randevum geldi ben gidiyorum cümlemize güzel haberler inşasllah görüşrüz

cam silmeseydin iyiydi kuzum yaa çok tehlikeli

aldığın pijama çok güzel bende aynısını alıcaktım ama ben modelini aldım siz kendinize göre şöle hesaplayın bedenini ben boyum 1.68 kilom 65 aldığım bu modelin ölçüsü m olarak aldım şu an tam oluyor sanırım doğum yapıncada olur diye düşünüyorum.
PELN HAMLE KAPR PJAMA TAKIM Pijama Dnyas

Bunlar yaptıklarım hanımlar.. duvar ve dolaplarına yapıştırmak için. odasını yerleştirdiğimizde daha güzel görünür umarım..

bunu da bugün yapacağım.. çok keyifli! keçe ile yapacaklarım da var ama keçelerim gelmedi daha..

bu sitenin ürünleri güzel sanırım herkes burdan almış gördüğüm kadarıyla :44:
hiç dolaşmasamda bende burdan mı alsam ki ?:44:

çoookk güzellerrr
maşallah ne kadar yeteneklisin. benim elimden hiç gelmez böyle şeyler

Bendede tereddütle aldım ama inan kumaı falan çok güzel bide çok ilgililer aradım daha havale yapmadan gönderdiler birgün sonra bende açtım bayıldım resimdekinden daha güzel penyesi vala bence bi al dene :O)

canım tiroit forumunda mesajlaşıyoduk hatırladın mı?? tiroit dediğin gibi bende ayda bir ölçtürüyorum, 100 mg içiyorum, şeker testin 100 içince normal çıktığında, diyet mi veriyo ?

Bendede tereddütle aldım ama inan kumaı falan çok güzel bide çok ilgililer aradım daha havale yapmadan gönderdiler birgün sonra bende açtım bayıldım resimdekinden daha güzel penyesi vala bence bi al dene :O)

desenlerde çok güzel eğlenceli. bende bir tane alayım bakalım. yıkadıktan sonra görmek lazım. hala iyiyse ordan alırım bikaç tane daha. çok uygun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…