yaa
çok zor geliyor bana şimdi onlar için çarşıya falan gitmek. ordan alırdım ne güzel
ben 1 ayda 5 kilo aldim :)) ama son kontrolum c.tesi idi ve simdiden dikkat etmeye basladim :) darisi basima umarim kilo almam bende ..
Selam kızlar..
Dün ara girip baktım sizelere neler konuşuyorsunuz diye. ama pek dahil olamadım.
Dün Eşimin dönüş günüydü
Bütün gün evde kardeşimle birlikte temizlik yaptık.
Oğlumun kıyafetlerinin bir kısmını yıkadık.
gecede eşim geldi nihayettt
Bugünde mesaim başladı ama 2 de biticek yuppii
Bu arada geçmişte gördüğüm kadarıyla herkesin bel ağrıları artmaya başlamış..
Hatta baş ağrıları eklenmiş..
benimde öyle kaç gündür belim kalçam sanki çıkacakmış gibi ağrıyor. sabah uyandığımda ağrılarla uyanıyorum
son 3 ayımıza girdik artık bundan sonra ağrılarımız daha çok olucak. bebişlerimiz büyüdüğü için
Onlar büyüyüp tontiş sağlıklı olsunlarda bu ağrılara dayanılır dimi ama
Öncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
Eki Görüntüle 693403 Eki Görüntüle 693404 Eki Görüntüle 693405
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
canlarım benim, size doyum olmuyor ama benim çıkmam lazım
işler var evde, malum kaç gündür dışarlardayım hepp,
ütüler var, salonun camını siliceem, aartık dışarsı görünmüyor desem yeridirmasmavi deniz kahverengii ollmuş sanki
ders çalışıcam, daha marketede gidicem, komşum kahveye gelcek.
ohhoohhhh ! sayınca ne uzun olddu yavff
hadi ben kaçar hepinizi göbiciklerinizden, kırmızı yanaklarınızdan öpüyyooruuuummm:119:
aynen öyle canım.slm cnm gözün aydın şimdi senden mutlusu yoktur..allah ayırmasın bidaha:))
cam silmeseydin iyiydi kuzum yaa çok tehlikelicanlarım benim, size doyum olmuyor ama benim çıkmam lazım
işler var evde, malum kaç gündür dışarlardayım hepp,
ütüler var, salonun camını siliceem, aartık dışarsı görünmüyor desem yeridirmasmavi deniz kahverengii ollmuş sanki
ders çalışıcam, daha marketede gidicem, komşum kahveye gelcek.
ohhoohhhh ! sayınca ne uzun olddu yavff
hadi ben kaçar hepinizi göbiciklerinizden, kırmızı yanaklarınızdan öpüyyooruuuummm:119:
renkli cıvıl cıvıl bişeyler almak istiyorum bakalım.bende sadece pijama takımı aldım.gecelikte alıcam umarım istediğim gibi bulabilirim
güle gülleeeekızlar bir ay sonunda doktor randevum geldi ben gidiyorum cümlemize güzel haberler inşasllah görüşrüz
kızlar bir ay sonunda doktor randevum geldi ben gidiyorum cümlemize güzel haberler inşasllah görüşrüz
aldığın pijama çok güzel bende aynısını alıcaktım ama ben modelini aldım siz kendinize göre şöle hesaplayın bedenini ben boyum 1.68 kilom 65 aldığım bu modelin ölçüsü m olarak aldım şu an tam oluyor sanırım doğum yapıncada olur diye düşünüyorum.
PELN HAMLE KAPR PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
çoookk güzellerrrBunlar yaptıklarım hanımlar.. duvar ve dolaplarına yapıştırmak için. odasını yerleştirdiğimizde daha güzel görünür umarım..
Eki Görüntüle 694093 Eki Görüntüle 694094 Eki Görüntüle 694095 Eki Görüntüle 694096
bunu da bugün yapacağım.. çok keyifli! keçe ile yapacaklarım da var ama keçelerim gelmedi daha..
Eki Görüntüle 694097
canım benim de 50likte 150 çıkmıştı 100lükte ben de senin gibi son on dk kala kustum yeniden içirdiler iki kere içmeme rağmn normal çıktı. ben de hipotroid hastasıyım beş haftada bir de onu ölçtürüyorum
Bendede tereddütle aldım ama inan kumaı falan çok güzel bide çok ilgililer aradım daha havale yapmadan gönderdiler birgün sonra bende açtım bayıldım resimdekinden daha güzel penyesi vala bence bi al dene :O)
çok şahane bi alışkanlıkOkulda evlatlara gösterelim yapalım derken insanın eli alışıveriyor canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?