2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
son aylarda alınan kilolar doğrudan bebeğe gidiyormuş ve doğum sonrası asla kalıcı olmuyormuş... doktorum böyle anlatmıştı... kilo almamak için benim gibi bebeğini aç bırakmada...

aslında bilerek yememezlik yapımıyorum.nedense son 1 aydır iştahım yok gibi.nie böle oldum bende anlamadım.

Benim de hoşuma gitti bu ürünler.. Fiyatı da uygunmuş. site de güvenilir sanırım sen de alışveriş yapmışsın nasılsa alayım bari 1 tane iyiyse 2 tane daha alırım..

çoook geçmiş olsun... bende 99 depreminden hemen sonra nüksetti taşikardi... normalde yüksek nabızla yaşamadım ama nöbet şeklinde oldu... ilk yıllar 2-3 ayda bir özellikle geceleri tutan çarpıntılar 240-375'e ulaşan nabızlarla hastaneye gittim... bazen çarpıntı uykumdan bile uyandırdı... yıllarca farklı bi dünya doktora gittik, yaptırmadığımız hiçbir tetkik tahlil kalmadı... hangi doktora gittiysek psikolojiik bi durum... heyecan yapma, fazla üzülme, çok mutlu olmamaya çalış gibi saçma sapan şeyler söylediler... bunlar insan elinde olan şeyler değil ki... o dönemde ilaç kullandığım halde yine bu nöbetler oluyodu... ilk zamanlar 2-3 ay sıklıklaydı da sonradan 6-8 aya çıktı o kadar... yaklaşık bi 5 yıl önce devlet hastanesinde başka bi doktora daha göründüm... adam dediki kalbe giren kılcal damarlardan ikisi birbirine çok yakın (diğer insanlara göre) ve kalbe kan pompalanırken, o iki damar birbirine değip titreşim yapyormuş... bunu da çarpıntı olarak hissediyormuşum... uzun süre o doktora gittim... çok basit bi operasyonu olduğunu söyledi... local anesteziyle yaklaşık 30 dk süren bi operasyonla o hasarlı damarın lazerle yakılmasından bahsetti... karar verdiğinde görüşelim dedi... tabi ben nedense operasyon denilince devlet hastanelerine pek güvenemiyorum... bursa'da kalp ve aritmi hastanesi var özel... birde oraya gittim... özellikle sormam gereken şey GEBELİKti... kısa bi süre evlilik düşünüyorum ve Allah nasip ederse hemen bebek istiyoruz etkiler mi dedim... o da pek etkilemez ama etkilese bile bu operasyon hamileyken de yapılabilir dedi... yalnız küçük bir rski var dedi... eğer hasarlı damarı iptal ederken sağlıklı damara temas edilirse kalp pili takmak zaruri olur, bunu düşünüp öyle karar verin dedi... düşündüm taşındım ve doktorum o hastanenin başhekimi, herkes onun tecrübe ve başarısından çok memnun...doktorumdan randevumu aldım... bu ameliyatı olmaya karar verdim... bi cumartesi sabahı yattım hastaneye... 10'da ameliyata alındım... hemen kasıktan giriş yapıldı ve local anestezi verildi (anjiyo gibi)... iki doçent girdi ameliyatıma... yaklaşık 55 dk sürdü, normalde 30 dk sürermiş ama benim damarlar biraz fazla yakınmış birbirine o yüzden riskli bir operasyon olduğunu ameliyat sırasında doktorum söyledi... çünkü arada bir suni çarpıntı veriyolar o hasarlı damarı görmek için, o kısa sürede dayanılmaz oluyodu ölücek gibi hissediyodum... ama doktorum hep beni sakinleştirdi, işimizi zorlaştırırsın daha çok üzülüp acı çekersin biraz rahat ol biticek dedi her seferinde... neyseki çok şükür vukuatsız atlattık... pazar günü de taburcu oldum... pazartesi de işe başladım... allahıma binlerce kez şükür olsun ki 2 yıldır tek bir kez dahi yaşamadım taşikardi sorununu... yapılan işlem bu şekilde;
Kateter Ablasyon Nedir? | Kalp Hastalıkları - Heart Diseases

ayrıca demem o ki; keşke bebek düşünmeden önce bu tedaviyi olsaydın... çünkü gebelikte bebeğin nabzı da anneyle birlikte atıyo... bünyeyi çok zorlayan bir varlık bebek... bunun için ciddi güç gerekiyor... hamilelik sonrası mutlaka bu konu üzerine yoğunlaş derim... tekrar acil şifalar diliyorum...

ben yaptirmadim asiyi , korkuyorum

Yok canım korkulacak bişe değilmiş. Ben de korka korka yaptırmıştım ama korkusu kendisinden daha beterdi:)) sadece ilk gün sızladı biraz. Kolonyalı pamuk koyunca acısını hemen alıyordu zaten. Bence süresi geçmediyse yaptırmaktan korkma

Kizlar simdi ciktik dr dan herseyimiz normal cikti oglusumuz 1100 gr olmus umarim iyidir ama yine kan verdik biseylere bakilicakmis kocaman olmus yaaa cok guzel bisey

ay ne bileyim yaaa , cesaret edemiyorum , birde şartmıki yapilmasi?

Cnm ferat beyi herkes çok övüyor yakın arkadaşım da hamile o da ona gidiyor. ben cüneyt evrükeye gidiyorum cnm. Doktorluğuna çok güveniyorum ama çok sıcak bir insan değil. İnsan soru sorarken bile çekiniyor sanki. Muayenesi de 250 nakit 270 kredi kartı:)))güler misin ağlar mısın... Doğum ücretini soramıyorum korkudan. Doğumda tapuyu alır gibime geliyor:))

ben victorias secret'tan şu çantayı aldım hastane için ama sığar mı bilemedim :S

Eklentiler

• $vs luggage.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 50

sağol canımm.. Sanada büyük geçmiş olsun gerçekten çok cesurmuşsun.
Ama bende böyle bir teşhis konulmadı sebebini bile bilmiyorlar aynı şey babamda ve amcamda da var. İkiside anjiyo oldular ama arada yine devam ediyo aynı şeyler. Öyle ki babam artık bunla yaşıyor nöbet geldiğinde uzanıp geçmesini bekliyoruz. Hiçbir dr da şundan dolayı oluyor demedi burda gitmediğimiz hastane kalmadı maalesef. Belki sebebi anlattığın gibidir.

Şimdi çok şükür ki bu aylara kadar sorunsuz gelebildim. yine şikayetlerim oluyor ama oğlumu etkilemiyor. Bende hamilelikten önce bu seviyede değildi hamilelik tetikliyor dediğin gibi. Ama seninki gerçekten çook yüksekmiş. Gebelik sonrası normale döneceğimi düşünüyorum inşAllah.

Kizlar simdi ciktik dr dan herseyimiz normal cikti oglusumuz 1100 gr olmus umarim iyidir ama yine kan verdik biseylere bakilicakmis kocaman olmus yaaa cok guzel bisey

Hadi gözünaydın canım kocaman olmuş meleğin Özlem gidermişsindir biraz da olsa bebeğinle..

Canım konuya dalmış gibi olacağım da cesaretlendirmek için cevap vermek istedim. Bir şartı yok sanırım ama sağlığın için önemli bence bu aşılar. İlkinde ağrısı çok olmuştur muhakkak ama ikincisinde aman aman bir ağrı sızı olmuyor merak etme..

canım tiroit forumunda mesajlaşıyoduk hatırladın mı?? tiroit dediğin gibi bende ayda bir ölçtürüyorum, 100 mg içiyorum, şeker testin 100 içince normal çıktığında, diyet mi veriyo ?

Hayır cnm 100lük normal çıkınca tamam sende şeker yok diyorlar ama doktorum yine de şekerden ve karbonhidrattan uzak dur bebeğe bi faydası yok dedi. 100lük yüksek çıkınca diyetisyene gönderiyorlar cnm

Cüneyt bey balcalı da diye biliyorum canım. Ama aşırı fazla muayene ücreti. Keşke sorsaydın doğum ne kadar diye. maalesef o kadar bütçe ayıramayız biz. Ferhat bey de bizi bu haftamızda kabul eder mi onu düşünüyorum şimdi:18: Zaten yoğun bu haftamda gidiyorum diye bişi der mi sizce??

ben victorias secret'tan şu çantayı aldım hastane için ama sığar mı bilemedim :S
Çantayı çok beğendimmm

adım gibi eminim sebebi aynı şeydir... çünkü aynı sorun ablamdada vardı... benden 1 ay sonra o da ameliyat oldu ve düzeldi çok şükür... hangi şehirdesin?... mutlaka bi kalp hastanesi vardır... bence üzerine düş çünkü yaşlılıkta hiç çekilmez eminim...

çantana bayıldım desem az gelir çok güzelmiş en azından herkeste olandan farklı daha sonrasında bebek çantası olarakta kullanırsın ne kadara aldın sitesinde bulamadım

çok sevindim çok güzel haberler almışsın allahım darısı bana :))

Ablam gebeliğinde yaptırmamış daha doğrusu dr yaptır dememiş(sene 2007) ama doğumdan sonra saglık ocağına bebeği aşı için götürünce kayıtlara bakmışlar aaa sen neden olmadın demişler hemen orda yapmışlar aşıyı. Yani kaçış yoksa yaptırıp kurtulmakta fayda var derim:)

Adanadayım cnm. Peki bu damalara bakmak için ne gibi bi yöntem uyguladılar yani ilk aşamada nasıl bir cihaz ile bakıldı?

Canım duanı okudum allah kabul etsin İnşş

Kızlar nasılsınız anca girebildim çok yoğunum bugün geçmişede göz attım akşam tamamını okurum artıkk fazla gecvezelik yapmayın haaa okuyamam sonra

Öpüyorum hepinizi kızımda öpüyooo teyzoşları sizi geliriz gene

Cüneyt bey Prof olduğu için balcalıda tıp derslerine giriyor hasta bakmıyor. Özel muayenehanesi var. Sadece orda hasta bakıyor.
Ferat beyin de çok hastası olduğunu biliyorum çok kalabalıkmış ve randevu saatini verirken de saat 3te gelin 5e kadar bekleyebilirsiniz falan diyorlarmış. İnşallah alır seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…