Ablam gebeliğinde yaptırmamış daha doğrusu dr yaptır dememiş(sene 2007) ama doğumdan sonra saglık ocağına bebeği aşı için götürünce kayıtlara bakmışlar aaa sen neden olmadın demişler hemen orda yapmışlar aşıyı. Yani kaçış yoksa yaptırıp kurtulmakta fayda var derim:)
Adanadayım cnm. Peki bu damalara bakmak için ne gibi bi yöntem uyguladılar yani ilk aşamada nasıl bir cihaz ile bakıldı?
Hadi gözünaydın canım kocaman olmuş meleğinÖzlem gidermişsindir biraz da olsa bebeğinle..
Canım konuya dalmış gibi olacağım da cesaretlendirmek için cevap vermek istedim. Bir şartı yok sanırım ama sağlığın için önemli bence bu aşılar. İlkinde ağrısı çok olmuştur muhakkak ama ikincisinde aman aman bir ağrı sızı olmuyor merak etme..
Benim birinci iğnede çok ağrımıştı ama ikinci hiç ağrımadı diyebilirim. Farklı hemşireler vurdu. Belki vuran kişiden kişiye değişiyordur
Hmm anladım...Cüneyt bey Prof olduğu için balcalıda tıp derslerine giriyor hasta bakmıyor. Özel muayenehanesi var. Sadece orda hasta bakıyor.
Ferat beyin de çok hastası olduğunu biliyorum çok kalabalıkmış ve randevu saatini verirken de saat 3te gelin 5e kadar bekleyebilirsiniz falan diyorlarmış. İnşallah alır seni de
anladım cnm keşke o dr burda olsa. O kadar çok hastaneye gittim ki. En son gittiğim zaten kalp üzerine araştırma hastanesiydi. Ama hep baştan savma yapıyorlar işlerini. Şimdilik ilaç kullanmamama rağmen şikayetim yok fazla. Eğer doğumdan sonrada olursa mutlaka söylediklerini anlatıcam gittiğim drlara cnmrenkli dooplerr veya ultrason... ikisindede görülebilir... ama bu cihazla değil bakan doktorun bilgi ve tecrübesiyle ilgili... ben bütün herşeyi yaptırmıştım ama göremeyenler göremediler... bence iyi bi araştırma yapmak lazım...
Cüneyt bey balcalı da diye biliyorum canım. Ama aşırı fazla muayene ücreti. Keşke sorsaydın doğum ne kadar diye. maalesef o kadar bütçe ayıramayız biz. Ferhat bey de bizi bu haftamızda kabul eder mi onu düşünüyorum şimdi:18: Zaten yoğun bu haftamda gidiyorum diye bişi der mi sizce??
Çantayı çok beğendimmm
çantana bayıldım desem az gelir çok güzelmiş en azından herkeste olandan farklı daha sonrasında bebek çantası olarakta kullanırsın ne kadara aldın sitesinde bulamadım
ne güzel canım maşallah oğluşunaKizlar simdi ciktik dr dan herseyimiz normal cikti oglusumuz 1100 gr olmus umarim iyidir ama yine kan verdik biseylere bakilicakmis kocaman olmus yaaa cok guzel bisey
Bunlar yaptıklarım hanımlar.. duvar ve dolaplarına yapıştırmak için. odasını yerleştirdiğimizde daha güzel görünür umarım..
Eki Görüntüle 694093 Eki Görüntüle 694094 Eki Görüntüle 694095 Eki Görüntüle 694096
bunu da bugün yapacağım.. çok keyifli! keçe ile yapacaklarım da var ama keçelerim gelmedi daha..
Eki Görüntüle 694097
Kizlar simdi ciktik dr dan herseyimiz normal cikti oglusumuz 1100 gr olmus umarim iyidir ama yine kan verdik biseylere bakilicakmis kocaman olmus yaaa cok guzel bisey
Selam kızlar..
Dün ara girip baktım sizelere neler konuşuyorsunuz diye. ama pek dahil olamadım.
Dün Eşimin dönüş günüydü
Bütün gün evde kardeşimle birlikte temizlik yaptık.
Oğlumun kıyafetlerinin bir kısmını yıkadık.
gecede eşim geldi nihayettt
Bugünde mesaim başladı ama 2 de biticek yuppii
Bu arada geçmişte gördüğüm kadarıyla herkesin bel ağrıları artmaya başlamış..
Hatta baş ağrıları eklenmiş..
benimde öyle kaç gündür belim kalçam sanki çıkacakmış gibi ağrıyor. sabah uyandığımda ağrılarla uyanıyorum
son 3 ayımıza girdik artık bundan sonra ağrılarımız daha çok olucak. bebişlerimiz büyüdüğü için
Onlar büyüyüp tontiş sağlıklı olsunlarda bu ağrılara dayanılır dimi ama
BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
aldığm pijama bu canım.
gözün aydın canım :) kız ne 3 ayı 2 ay kaldı artık 3 sayılmaz :)
anladım canım ama ben hamile pijaması istemiyorum ya doğumdan sonra giymek istemiyorum hamile kıyafeti pijaması vs. ben normal pijamanın büyük bedenini alacağım. zaten 1 gecelik 1 pijama takımı alırım sonra evde eşofman ve tişörtlerle idare ederim. mesela ben hamile tişörtlerinde bile baskılılardan 1 tane aldım diğerlerini düz aldım doğumdan sonra düzleri giyerim diye.
gözünaydın canım.Selam kızlar..
Dün ara girip baktım sizelere neler konuşuyorsunuz diye. ama pek dahil olamadım.
Dün Eşimin dönüş günüydü
benimde öyle kaç gündür belim kalçam sanki çıkacakmış gibi ağrıyor. sabah uyandığımda ağrılarla uyanıyorum
son 3 ayımıza girdik artık bundan sonra ağrılarımız daha çok olucak. bebişlerimiz büyüdüğü için
hayırlı haberlerle dön inşallahh..kızlar bir ay sonunda doktor randevum geldi ben gidiyorum cümlemize güzel haberler inşasllah görüşrüz
çook güzeller bayıldımmm. güle güle kullanın..nasıl oluyor anlatsana biraz ne malzemeler gerekli mesela kalıplardanmı kesiyorsun kalıplarda mı hazır satılıyorBunlar yaptıklarım hanımlar.. duvar ve dolaplarına yapıştırmak için. odasını yerleştirdiğimizde daha güzel görünür umarım..
Eki Görüntüle 694093 Eki Görüntüle 694094 Eki Görüntüle 694095 Eki Görüntüle 694096
bunu da bugün yapacağım.. çok keyifli! keçe ile yapacaklarım da var ama keçelerim gelmedi daha..
Eki Görüntüle 694097
gözün aydın sonuçlarınızda i çıkar inşalah...Kizlar simdi ciktik dr dan herseyimiz normal cikti oglusumuz 1100 gr olmus umarim iyidir ama yine kan verdik biseylere bakilicakmis kocaman olmus yaaa cok guzel bisey
Canım duanı okudum allah kabul etsin İnşş
Kızlar nasılsınız anca girebildim çok yoğunum bugün geçmişede göz attım akşam tamamını okurum artıkk fazla gecvezelik yapmayın haaa okuyamam sonra
Öpüyorum hepinizi kızımda öpüyooo teyzoşları sizigeliriz gene
benim aldigim pijamalarda normal dugmeli pijamalarin xxl bedenleri :) hamile pijamalari 100-150 arasi iken normal ve daha sık pijamalar 50-60 tl aldigim yerde , gecen haftada t-shirt ler aldim kendime hepsinormal t-shirtlerin xl ve xxl bedenleri , gereksiz baskili resimli ve pahali hamile t-shirtleri bence. güle güle kullanalim :)
aynen aynen bende sen gibi düşünüyorum. doğum yaptıktan sonra onları giymek garip gelir bana kendimi tuaf hissederim önünde bebek baskılı bişeyle. hadi ilk 1 hafta giydim diyelim lohusalık sevi,mli oldu vs ama sonra bu kg lar hemen gitmeyecek nerden baksan biz o pijama tişörtü bi eylül ayına kadar giyeceğiz. ona para vermektense normalinme para verip eylüle kadar giyerim. bakalım artık :)
herkese günaydinnn ,
tatil dönüşü işe gelmekk çok can sıkıcıııı
herkes iyi umarim
ümraniye civarinda oturan varmi acaba ?
Kızçemmmm doğum günün kutlu olsun.
Hep beraber,bebişlerimizle Allah'ım bizlere uzun ömürler nasip etsin
nice mutlu sağlıklı yıllara canım.
tatlım nice mutlu senelere ailenle :)))
Lyre ,
nice nice saglikli yillara bebisinle bilrikte insallahhh
Cnm dün akşam girememiştim yeni gördüm sevdiklerine nice mutlu yıllara
canım çok sağol bilgin için
ben dün pek girmediğim için geç kaldım canım:26:
Anne olarak ilk doğum günün kutlu olsun şekerimm iyiki doğduunnn
Eki Görüntüle 694004
canım benim doğum günü için teşkkür ederim çok sağol kuzum:)
bu arada bende uzun uzun araştırma yaptıktan sonra dün pijama dünyasından sipariş verdim yarın elimde olucakmış.80 kilo olarak doğum yapacağımı düşündüm ve 'L' beden siparişi verdim.yarın bakıp sanada haber veririm kuzum
mrb ,
bende haftasonu piajamalrimi aldim , suan 83 kg yimdogumum temmuza gelecegi icin biraz rahat olsun dusuncesi ile xxl aldim geldiler evde denedim , normlade 40-42 beden giyyorum ancak pijamalarimin alti tam ustu hafif bol oldu , L beden icin bir daha dusun derim.
Tünaydınnnn güzel anneler ve tosibikleri....Hepinize keyifli günler dilerimmm! hasimed, sinem_ss, rengarenkkkk, kocamsızasla dularınızı okudum kızlar Allah kabul etsin, bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza almak nasip etsinn. Hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım biz kızımla odası için süsler yapmaya başladık. Duvarlarına dolaplarına yapıştıracağımız süsleri yapıyoruz. öylesine keyifli ki yaptıklarımı paylaşacağım birazdan. Dün öyle vakit geçirmişim ki süslerle nete girmeye fırsatım olmadı. Geçmişi okuyamadım bi onlara bakayım. ha bir de Lyre doğum günün kutlu olsun canım eşinle ve meleğinle nice nice senelere inş.
normalde bende 38 beden giyiyorum.benim sadece karnım büyüdü.geçen gün 40 beden eşohman aldım tam oldu o yüzden pijamalarımıda L beden olur dedim.gelsin bakalım olmasa umarım değiştime şansım olur:)
evet canim ,
ben defacto ve lcw den aldim bi sürü xxl t-shirt 9.90 - 14.90 tl arasi :) begenmezsen at çöpeeee
selimin anlamına birkaç yerden baktın mı?
birkaç yerden baktım ''Kusuru, noksanı olmayan, sağlam, doğru. 2. Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş. 3. Temiz, samimi'' anlamındaydı canım başka anlamı mı var benim bilmediğim? içime şüphe düştü şimdi
Araştırmak lazım tabi bakalım bi..
Aldıklarının hepsi çok güzel.Güzel günlerde giydir canım...
Çok teşekkürler canımm..
Ben nuk un aldım canım bence de cam daha sağlıklı..
Öyle canım herkesin gönlüne göre versin Allah sıkma canınııı..haha eşinde eskiden baya çapkınmış anlaşılan :) Şaka biyana kötü niyet olsa gizli yaparlar hem boy boy fotolarımz var ama ben manyağım işte :)
Çok beğendim 2. yi nerden aldın canım?Güle güle giy buarada..
Erken lohusalık sendromu seziyorum dikkat :))
Esas bunların büyük versiyonunu izleyin gülmekten altınıza yaparsınz :))
Sağol canım benim eşimin marifetleri yoksa ben kanarya isterdm:)yesinler onlarııı bi doğsalar:))
Çok eski değil canım çünkü ben o mağazaya sürekli giderim zaten almadan iyi bi bakarım ama dediğin gibi olmadı hiç açılmamış alırım annem aradı ben alcam diye zaten olmazsa netten alır gndrr du bakalım..Yıka tatlım yıka benmkileri de gnderem mi:)
Teşekkürler canımm :)
Evet ya kazıklandım sanırım biraz ama canım belki model de farklıdır bu baya sağlam güzel bişi ayrıca ağ kısmı cok yumuşak ilk aylar için ideal aslında kanguru bende baston puset alablrm bakim da çünkü öneriler o yönde hep ama kaliteli bişey almalı cok uyduk var piyasada ,gezersin geze yaz cocuğu bunlaar :))
evet canım ya bir de kız lisesine alınan ilk dört erkekten biri bir de üzerine yurtdışı deneyimleri neyse görmüş geçirmişdiye seviniyorum :)))
erken lohusalık mı hamilelik mi bilmiyorum da acayp kuruntu ve vesveselerle yaşıyordum dün gittim biraz çime bastım allahtan da az biraz rahatladım şimdilik :))))
Öncelikle tüm güzel anne adayları ve bebişlerinin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum ve Çocuklarımızla birlikte daha nice bayramla inşallah diyorum!
Eki Görüntüle 693403 Eki Görüntüle 693404 Eki Görüntüle 693405
Bugün bizde bayramımızı kontrol günümüze denk getirerek taçlandırdık kızlar. Yukarıdaki resimler oğlumuzun son hali(ortadaki fotografda dil bile çıkarıyor teyzoşlarına) Doktorumuz yaklaşık olarak boyumuzun 38cm, kilomuzun da 1500gr kadar olduğunu söyledi. Yani özetle gelişimimiz yolundaymış maşallah boyumuz suyumuz gayet iyiymiş darısı huyumuza, tüyümüze olsun artık☺
Hepimize kontrollerinizden hep böylesi güzel haberlerle dönmek ve sonrasında da bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur İNŞALLAH!!!
oy maaşallahh yavruşunaa 41,5 kere
slm kızlar
bugun benim doğum günüm
geç de olsa mutlu mutlu yılllaaaarrrrrrr lyree iyi ki doğmuşsuuunnnnn
kızlar bunları gıttıgıdıyorda buldum aslında cok guzel stelerde farklıseyler buldum ama eylule kadar sıparıs almıyolarmıs
canım beğendiysen bunları kesin eminönünde mehmet efendinin sokağındaki ya da şarkhandaki tüm şekercilerde var bunlardan hatta dilersen tlfla da sipariş verebilirsin, orada yanlış olmasın fiyatları 2-2,5 tl arası olabilir ama toplu ve pazarlık payı vardır
Biz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
Çok tuhaf rüya gördüm :18::18::18:Benim rüyalarımda ne zaman ev yıkılsa hemen
bir ölü haberi alıyoruz yakın ya da uzak akraba hiç fark etmiyor.Deprem gördüm zaten
benim en büyük korkum deprem:18::18::18::18::18:Her şekilde ölmeye razıyım ama
depremden çok korkuyorum:26::26::26::26:Köpekler koşturdu rüyamda,kar yağdı
Bir de rüya tabirlerine bakayım dedimeprem için:eğer hamile kadın görüyorsa
bebeğini düşürecektir yazıyordu şok oldummmmm:18::18::18::18:
Kar zaten mevsimsiz yağdığı için kötüye işaretmiş....Rüyamda en çok etkilendiğim
anneme dönmüşüm ağlıyorum ve diyorum ki:BEN kızçemi bir kere de olsa görmek istiyorum annem
ne olur deprem olmasın diyorumve deprem başlıyor annemle sarmaş dolaş
ters dönmüş evin altında kalıyoruz:18::18::18::18ayanamıyorum daha fazlasına ve hemen uyanıyorum
Aşkıma mesaj atıyorum 5 dakika içerisinde geliyor kapıyı açar açmaz sarılıp ağlıyorum,rahatlamaya çalışıyorum
Ben benim rüyalarımı sevmiyorummmmm...Sabah sabah içinizi karartmamışımdır umarım...Hayırlara çıksın diyorum
kafamdan atmaya çalışıyorum
Dualarınızı okudum kızçelerimmmm sizleri çok seviyorum ama minişleirinize AŞIĞIM
canım hamilelikte sanırım hormonlardan böyle oluyoruz hayırdır hayır inş.. :) üzülme
2 şeye bakıcan canım.
1. anne sütü tedariğini ne kadar önemsiyorsun
2. bütçe
çok önemsiyorum, başka şey almak mühim değil yeter ki ben yokken sütümü alsın, çok da yanında olamıycam diyorsan en iyilerden seç. şu anda bence bu avent natural seriden elektronik pompa. pompayı fuarda inceledim, yorumları okudum, aşmış. çok fazla süt sağabiliyor: Philips - Göğüs pompaları Konforlu Tekli elektrikli göğüs pompası Doğal 125 ml biberon içerir - SCF332/01 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı
iyisi olsun ama fiyatı uygun olsun diyorsan da ben avent tekli elektronik kullandım. gayet de memnun kaldım. sessiz çalışıyor, sağarken hiç acıtmıyor, ki bence bu çok önemli. masaj yapa yapa sağıyor. hızını kendin ayarlayabiliyorsun- Philips - Tek elektronik göğüs pompası 125 ml biberon içerir - SCF312/60 - Göğüs pompaları - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı
ben pompada biraz paranın kaliteyi çok artırdığını düşünüyorum. benim için oyuncağı kıyafeti alacağı anne sütü kadar önemli değildii. sen yine de iyice araştır canım.
canım çok sağol bilgin için
bana bir ark. alma 6. aya kadar dedi görümcem ise kesinlikle başka şey alma ama süt sağmanı ihmal etme dedi ve sonuçta medelamız var :)))
bu arada kızlar benden ve yavrumdan hayır duanızı güzel dileklerinizi esiremediniz rabbim hepinizden razı olsun
hepimize söz dinleyen, kıymet bilen, içinde allah korkusu olan sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahhh
amin canım hepimizin inş.. sağlıklaa
merhabalrrr;
nasılsını zbakalım bız gene bugun ruya ıle ugrastıkkk bugun de ruyamdaaa
k.v ıle ugrastım ılk defaa ama nasıl??
beraber oturdugumuz ıcınn bız k.v deyıro kı bız bebek odasını aldık(dıyorum yer yok oda yok bos nerey ealdı kıne):44:sonra bos bır odamıs varmıs kapıyı acıp bakıyorumkıne mavıs bır bebek oda takımı ama cok acayıp gardorop-sıfonyer-ıkı kısılık cocuk yatagı(2 kardes yatsındıye alınmısmıs)ve besıkk ben dırek besıge kafayı takıyorum ben buyuyen besık ıstıyordumm nıye bundan aldınız hem sıze nıye aldınız bız alıcaktık deıye k.v dıyordu e bız beyendık babanla dıyorr e ne ka tuttu dıyor 4000 tl dıyore nasıl oduceksınız dıyorum sız oduceksınız dıyorr wi benım sartaller ınıyor ılk defa o vakıtt sız nıye byenıorsunuz nıye bu kadr pahalı bırsey alıyorsunuz gerı verınn bunları dıyorumm hemen esımı arıyorum annenler bole bole yapmıs dıyee esım gelıp bakıyordu guselmıs bunlurr kalıtelıde fıyatıda uygun dıyee ama ben ılk beebgın kendıme ozel alıcamm onlar ne karısıkyor ustelık bız oduyeceksekk daha ne karısıyorar dıyorumm ama esım dıyorkı anne gıt konus sıgortalı ıse tmm kalsın dıyor k.v bu arada arabada kullanıyor ruyamda k.v vee olur demıs adamlar esım tmm kalsın dıyor öle dı ısteee ama hıc k.v normalde bole bırsey yapmaz kınee herseyını corapa kadar bız alıcaz ve alıyoruz da kımseden bırsey beklemıyoruzz yaniii:44::44:hayırlır ınsallah
wi ben cok tan ıkıncı kez asık oldum kıneeeeeeeeehele aksam bana karsılık verıp de sovv yapmasıı benı benden alıyor esımkıskanıyor oglum ben 5 sendır bu kaa sekle sokmadım avradı sen 8 ayda mahvettın ote cekıl dıyorr
canım dun nısan tpopıgınde okuudm dogum yapan bırı daha kırkı cıkmadan maasalalh 12 kg vermıs bılemmo yusden kg lerı takmıyoruzzzzzzzzzzzzzz
haydı hayırlısı every ne yaptı acaba roma cımm:44:
evet acılmayı ordan bakıyorlar sanırsamm ve dogumda orda aluyorr:18:
aboww hayırdır herkesı almıs bır ruya gıdıyoruzzzhayır olsunınsl ıı ye cıkarrr cnm benımm
benımı acımamıstıkı ıkıncısı hemde hıcsenn tenındenmı kaynaklanıyor ıne acaba:44:
bende ılkınde yuksek cıktı ııkıncıyı zor bela dayandım ılk defa kotu oldum 4 st ac kalınca tabı gecedende ac gıttımm hamıslıgımn en zor gunuydu dıyebılırım ama kusmamak ıcın sureklı dısarda oturdum erınn derın nefes aldım seker ya alh kolaylık versınn
bu kvler kapıdan kovsan bacadan girerler, seninki de dayananmamış rüyana girmiş
Selam kızlar..
Dün Eşimin dönüş günüydü
gözün aydın canım
kızlar bir ay sonunda doktor randevum geldi ben gidiyorum cümlemize güzel haberler inşasllah görüşrüz
güzel haberlerle gel şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?