2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

yaaaaaa , dusunelim birazcik bakalimmm

Adanadayım cnm. Peki bu damalara bakmak için ne gibi bi yöntem uyguladılar yani ilk aşamada nasıl bir cihaz ile bakıldı?

renkli dooplerr veya ultrason... ikisindede görülebilir... ama bu cihazla değil bakan doktorun bilgi ve tecrübesiyle ilgili... ben bütün herşeyi yaptırmıştım ama göremeyenler göremediler... bence iyi bi araştırma yapmak lazım...

doktoruma sordum yaptir dedi , yaptırmazsanda aile hekimliği sürekli arayacak seni dedi :) aramiyolar şimdilik yaptirmaya gerek yok o zamannnn

Benim birinci iğnede çok ağrımıştı ama ikinci hiç ağrımadı diyebilirim. Farklı hemşireler vurdu. Belki vuran kişiden kişiye değişiyordur

aynen benimde ilk iğnemi yapanhemşire dirsekle omuz arasından, kolumun arka tarfında kas kısmından yapmıştı onun acısı 4 gun gecmedi. sonraki aşımı başka bir hemşire omzuma cok yakın bi noktadan yaptı o hiç ama hiç ağrımadı
sonraki aşılarımı da hep oradan yaptırıcam

Hmm anladım...

İnş. alır Ferhat bey :26: yoksa ortada kalırım valla

anladım cnm keşke o dr burda olsa. O kadar çok hastaneye gittim ki. En son gittiğim zaten kalp üzerine araştırma hastanesiydi. Ama hep baştan savma yapıyorlar işlerini. Şimdilik ilaç kullanmamama rağmen şikayetim yok fazla. Eğer doğumdan sonrada olursa mutlaka söylediklerini anlatıcam gittiğim drlara cnm

teşekkür ederim :) ben de çok beğendim ama işte inşallah her şey birden sığar

çantana bayıldım desem az gelir çok güzelmiş en azından herkeste olandan farklı daha sonrasında bebek çantası olarakta kullanırsın ne kadara aldın sitesinde bulamadım

bu senenin modeli değil. ben eşim yurtdışına çıktığında ona aldırdım ama sonra burada gittgidiyorda 100 tl ye gördüm :):)
siz de oradan alabilirsiniz.

yaa bunlar çok güzel güzeller :))) yapılışını anlat bizde ne gerekiyor sölede bizde yapalım boş vakitlerimizde

Kizlar simdi ciktik dr dan herseyimiz normal cikti oglusumuz 1100 gr olmus umarim iyidir ama yine kan verdik biseylere bakilicakmis kocaman olmus yaaa cok guzel bisey

maşallah canım gözün aydın görmüşün yavrunu...benimde az kaldı çok heyecanlanıyorum onu görmeye giderken inş. iyidir kuzum benim:))

gözün aydın canım :) kız ne 3 ayı 2 ay kaldı artık 3 sayılmaz :)

anladım canım ama ben hamile pijaması istemiyorum ya doğumdan sonra giymek istemiyorum hamile kıyafeti pijaması vs. ben normal pijamanın büyük bedenini alacağım. zaten 1 gecelik 1 pijama takımı alırım sonra evde eşofman ve tişörtlerle idare ederim. mesela ben hamile tişörtlerinde bile baskılılardan 1 tane aldım diğerlerini düz aldım doğumdan sonra düzleri giyerim diye.

benim aldigim pijamalarda normal dugmeli pijamalarin xxl bedenleri :) hamile pijamalari 100-150 arasi iken normal ve daha sık pijamalar 50-60 tl aldigim yerde , gecen haftada t-shirt ler aldim kendime hepsinormal t-shirtlerin xl ve xxl bedenleri , gereksiz baskili resimli ve pahali hamile t-shirtleri bence. güle güle kullanalim :)

gözünaydın canım. zor oluyor gerçektenn.
kızlar bir ay sonunda doktor randevum geldi ben gidiyorum cümlemize güzel haberler inşasllah görüşrüz
hayırlı haberlerle dön inşallahh..
çook güzeller bayıldımmm. güle güle kullanın..nasıl oluyor anlatsana biraz ne malzemeler gerekli mesela kalıplardanmı kesiyorsun kalıplarda mı hazır satılıyor malzeme bulabilirsem bende yaparım belkim. sticker niyetine
Kizlar simdi ciktik dr dan herseyimiz normal cikti oglusumuz 1100 gr olmus umarim iyidir ama yine kan verdik biseylere bakilicakmis kocaman olmus yaaa cok guzel bisey
gözün aydın sonuçlarınızda i çıkar inşalah...

bizde seni öpüyoruzz yine beklerizz... bu arada ne iş yapıosun tuanazehra

Son düzenleme:

aynen aynen bende sen gibi düşünüyorum. doğum yaptıktan sonra onları giymek garip gelir bana kendimi tuaf hissederim önünde bebek baskılı bişeyle. hadi ilk 1 hafta giydim diyelim lohusalık sevi,mli oldu vs ama sonra bu kg lar hemen gitmeyecek nerden baksan biz o pijama tişörtü bi eylül ayına kadar giyeceğiz. ona para vermektense normalinme para verip eylüle kadar giyerim. bakalım artık :)

evet canim ,

ben defacto ve lcw den aldim bi sürü xxl t-shirt 9.90 - 14.90 tl arasi :) begenmezsen at çöpeeee

herkese günaydinnn ,

tatil dönüşü işe gelmekk çok can sıkıcıııı

herkes iyi umarim

ümraniye civarinda oturan varmi acaba ?

cnm ben santrale yakın oturuyorum

Kızçemmmm doğum günün kutlu olsun.
Hep beraber,bebişlerimizle Allah'ım bizlere uzun ömürler nasip etsin

nice mutlu sağlıklı yıllara canım.

tatlım nice mutlu senelere ailenle :)))

Lyre ,

nice nice saglikli yillara bebisinle bilrikte insallahhh

Cnm dün akşam girememiştim yeni gördüm sevdiklerine nice mutlu yıllara

tşk ederim canlarım

canım çok sağol bilgin için

ben dün pek girmediğim için geç kaldım canım :26:
Anne olarak ilk doğum günün kutlu olsun şekerimm iyiki doğduunnn

Eki Görüntüle 694004

çok tşkler cnm

tşk ederim cnm

normalde bende 38 beden giyiyorum.benim sadece karnım büyüdü.geçen gün 40 beden eşohman aldım tam oldu o yüzden pijamalarımıda L beden olur dedim.gelsin bakalım olmasa umarım değiştime şansım olur:)

bende 163 boyum kilom 75 civarı bitiririm sanırım L mi alsam XL mi karar veremedim sizce kızlar :26:

evet canim ,

ben defacto ve lcw den aldim bi sürü xxl t-shirt 9.90 - 14.90 tl arasi :) begenmezsen at çöpeeee

neyse canım benim kayınpederin ismi salim de oradan selim olsun diye bakmıştım ama bir yerde karşılaşmıştım aman neyse ben içini karartmayayım

Herkese selam :))

Kızlar cumartesi dr gittik. Çok şükür kızım gayet iyi 1400 gr be 38 cm dedi. 2 hafta kadar önde gidiyormuş meleğim.
Bu arada benim dr özel kiliniği var, bu nedenle 32. hafta raporu ancak sgk anlaşmalı hastanelerde veriliyormuş. Sizin de aklınızda olsun ya SGK hastaneleri yada anlaşmalı özel hastanelerin raporu geçerli. Bu haftaya kadar normal rapor dinlenmek için alınabilir diğer türlü 32 den sonra çalışabilir raporunu iş yerine sunmak zorunluluğu var.

Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…