cnm ben santrale yakın oturuyorum
bende tavukcuyolu adliyeda oturuyorum :)
benim işyerim de dudullu çetinkayanın ilerisinde :))) ev de santrale yakın :)))
Herkese selam :))
Kızlar cumartesi dr gittik. Çok şükür kızım gayet iyi 1400 gr be 38 cm dedi. 2 hafta kadar önde gidiyormuş meleğim.
Bu arada benim dr özel kiliniği var, bu nedenle 32. hafta raporu ancak sgk anlaşmalı hastanelerde veriliyormuş. Sizin de aklınızda olsun ya SGK hastaneleri yada anlaşmalı özel hastanelerin raporu geçerli. Bu haftaya kadar normal rapor dinlenmek için alınabilir diğer türlü 32 den sonra çalışabilir raporunu iş yerine sunmak zorunluluğu var.
Herkese sevgiler
ya o rapor beni de korkutuyor benim hastanenin anlaşması yokmuş nereye gitcem ki ben şimdi((
ee bi kahve falimi baksak birbirimize :)
hangi hastaneye gidiyosun ki sgk anlasmasi yok ?
ya o rapor beni de korkutuyor benim hastanenin anlaşması yokmuş nereye gitcem ki ben şimdi((
ee bi kahve falimi baksak birbirimize :)
hangi hastaneye gidiyosun ki sgk anlasmasi yok ?
gözünaydın canım.zor oluyor gerçektenn.
hayırlı haberlerle dön inşallahh..
çook güzeller bayıldımmm. güle güle kullanın..nasıl oluyor anlatsana biraz ne malzemeler gerekli mesela kalıplardanmı kesiyorsun kalıplarda mı hazır satılıyormalzeme bulabilirsem bende yaparım belkim. sticker niyetine
gözün aydın sonuçlarınızda i çıkar inşalah...
bizde seni öpüyoruzz yine beklerizz...bu arada ne iş yapıosun tuanazehra
Herkese selam :))
Kızlar cumartesi dr gittik. Çok şükür kızım gayet iyi 1400 gr be 38 cm dedi. 2 hafta kadar önde gidiyormuş meleğim.
Bu arada benim dr özel kiliniği var, bu nedenle 32. hafta raporu ancak sgk anlaşmalı hastanelerde veriliyormuş. Sizin de aklınızda olsun ya SGK hastaneleri yada anlaşmalı özel hastanelerin raporu geçerli. Bu haftaya kadar normal rapor dinlenmek için alınabilir diğer türlü 32 den sonra çalışabilir raporunu iş yerine sunmak zorunluluğu var.
Herkese sevgiler
oyy allah kolaylık versin valla hesap işi zor canım..Bizz geldikkk bi bakıp çıkalım dedikk
Muhasebeciyim canım bugünde KDVlerin son günü çok fen yoğunummŞavtım kaydı resmen
[h=1]HAMİLE BEDENLERİcnm ben santrale yakın oturuyorum
tşk ederim canlarım
çok tşkler cnm
tşk ederim cnm
bende 163 boyum kilom 75 civarı bitiririm sanırım L mi alsam XL mi karar veremedim sizce kızlar :26:
Selam kızlar
Bugün kompedan da 110 Tl gibi bir tutara şunları almayı planlıyorum
Krem Rengi dantelli Lohusa gecelik ve Sabahlık ( 60 TL )
1 Adet Emzirme Sütyeni ( 10 Tl le jardin)
1 Adet Emzirme Atleti ( 10 Tl )
Bebişim için Kutlu Takım halinde Bahriyeli kıyafet (25-30 tl gibi birsey)( şu sekilde: LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 58885937
SÜPER KALİTE KUTULU BEBE BAHRİYELİ ÜÇLÜ TAKIM GittiGidiyor'da 80358538
LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 72774461
tüllü corap ( kısa) 4 tl
110 tl tutuyor
bide 5 taksite böldürdüm mü 22 Tl taksitle ödeyebilirim hepsini cok begendim sizinle paylaşmak istedim.
Fotolarını cekseydim keşke ama bugün alırsam eger hemen akşam cekip yarın sizinle paylaşırımmm laylaylay cok mutluuyummm
:118:
merhaba kızlar...26 haftalık hamileyim..hergün mutlaka bir kere girip yazılarını okuyup bende fikir sahibi oluyorum...,umarım bundan sonra daha çok yazı yazarak sizlere dahil olurum...
sizlere sormak istediğim bir konu var..bebek arabası değilde baston almaya karar verdik..ama her markada yenidoğan için uygun değil..chicconun baston modellerinden bir kaçını beğendik..liteway modeli ile multiway modellerini beğendik..siz aldınız mı ? önerilerinize ihtiyacım var...
Ayy bugün cok fenayım ya karın ağrısı mide bulantısı baş da ağırlık sanırım üşüttüm tam da gününde bugün bebişime gidiyorum aynı zamanda bişeyler bakcam onun için ama halime bakın şaka gibi poffNeyse artık bebeğim için katlancam normalde bu halde kimse cıkaramaz beni evden ama bu sıpa varyaa insana nasıl bi güç veriyo Allahım sen nelere kadirsin diyorum resmen konu o olunca hiçbişeye hayır diyemiyorum kızlar ya 2 saat hazırlanp cıkamayan kız 2 dk da evden cıkıyo neyse diyceğim o ki bugün yokum akşama gelirim nolur bana dua edin de güzelce gezebilim ya en doğru şeyleri alabilim öptüm sizi hamişlerrrrr
bndeee puff bı bel agrısı varkı bnde alışverırıse cıkıcam bugun agrısız sancısız gezebılırz ınş tatlm
herhangi bir devlet hastanesinden alabilirsin. bende hem özele gidiyorum hemde devlette doğum hastanesine mesela uçağa binebiir raporu alacağım 33. haftada onuda devletten alacağım. eğer 32 den sonra son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almazsak ve bunu kuruma vermezsek doğumdan sonra kullanamıyoruz o doğum öncesindeki devreden izinleri aklında bulunsun.
herhangi bir devlet hastanesinden alabilirsin. bende hem özele gidiyorum hemde devlette doğum hastanesine mesela uçağa binebiir raporu alacağım 33. haftada onuda devletten alacağım. eğer 32 den sonra son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almazsak ve bunu kuruma vermezsek doğumdan sonra kullanamıyoruz o doğum öncesindeki devreden izinleri aklında bulunsun.
tşkler ,
25 gun sonra kotrolumuz var o zaman almaliyim sanirim.
[h=1]HAMİLE BEDENLERİ
[/h] 50-60 kilo arası 1-S beden
60-70 kilo arası 2-M beden
70-80 kilo arası 3-L beden
80-90- kilo arasıda 4-xl bedenler denk gelmektedir.
ben de şu an 67 - 68 kiloyum
29. haftam
heralde 70'in üzerine çıkarım yanideğilmi bende L mi alayım ozaman?
hiç alışık değilim... yediremedim kendime L'yi 3 diyeyim bari :)
merhabalar ,
ben henuz almadim , bende 27 haftalık hamileyim , bebeiş dogduktan bi kaç ay sonra almayı dusunuyorum , kuzenim yeni dogum yapti , puset kullaniyorlar her yere , benimde dogumum yaaza gelicek , hem fazla dısarı cıkamam hemde kararsizliktan erteledim şimdilik almayı.
canım bende ilk önce senin gibi düşünüyordum..doğumdan sonra almayı ama ananemiz 500 lira kadar para verince büyük ihtiyaçlarından bazılarını şimdiden almayı düşündüm...baston ve ana kucağı almayı düşünmüştüm...bebek odası yapmıycam..bebek odasını 2. çocuktan sonra düşünüyorum...şimdilik park yatağını aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?