2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Rahatlattınız kızlar çok sağolun Kesinlikle haklısın
bilinçaltı ve çok ama çok alıştık çok bağlandık
Hayırlısıyla bir an önce kucağımıza alalım hepimiz

ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35

kuzum sakın kötü düşünme tamam mı.herşeyi rabbim bilir.sağsalim bebişini alıcan kucağına.bugünlerinin kıymetini bil takma kafana bebişinle konuş .teyzesi yesin totosunu onun

Rabbime sığınınca herşeyi unutuyorum zaten Bebişimle konuşmaya
bayılıyorum totomuzu yiyin yiyinnnn

Evet canım iyi düşünelim iyi olsunnnn

Ah şu rüyalarrrrrrr ahhhhhhhhhh

ne güzel beşiğini almışsın...içinde sağlıkla huzurla büyüsün ....canım 3 tekerlikli olan bebek arabalarının devrilme riskinin olduğunu duymuştum...benim söylediğim chicconun modelleri tam yatiyor.. yeni doğana uygun...fiyatı biri 350 diğeri 450 olması lazım. ama pusetleri yok...

öylemi , ben hiç duymadim devrildigini vs . chicco iyi bir marka , pusetlerde 60-100 tl arasi begendiysen cok dusunme al sonra kafasi karisiyo insanin :)

kızlar merhaba,

bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedisınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın(((((((

benim bi arkadasim vardi , hamilelik doneminde tv deki dizilerden o kadar etkileniyoduki tv yasagi getirmişti doktor :))) rüyasinda bihterle eşini yakalamalar vs vs vs

Hahahahaha ben hiç dizi izlemiyorum bir yalan dünyaya bakıyorum
Genelde belgesel izliyoruz eşimle.Ama korku,gerilim filmlerine bayılırım onlar da
eşim tarafından yasak:20
:

Dualarımız seninle canım bozma moralini bebeğin seninle kuzum

üzülme annesi alt sınırdaymış çook kötü durumda değilmiş. doktorun söylediklerini uygulaayınca hemencik düzelirr inşallah. sen üzme kendin sakın.

herkese iyi akşamlarr....

yaa bunlar çok güzel güzeller :))) yapılışını anlat bizde ne gerekiyor sölede bizde yapalım boş vakitlerimizde

Teşekkür ederim hanımlar.. Bunların kalıplarını nette buldum kağıda çıkarttım o kalıplara göre eva kağıtlardan kesip yapıyorsunuz. kalıplarını atayım ben buraya isteyen yapabilir. tabi bazılarının kalıpları yok onları da fotosuna bakarak yaptım. keçeden bile yapılabilir. kırtasiyeden çeşitli renklerde eva kağıt, renkli gözler,zımba, yapıştırıcı falan aldınız mı tamamdır.

içini ferah tut tatlım benim de kontrolüm iyi geçmedi boyu kısa kilosu az çıktı allah hepizin bebişini korusun

cok takilma canim , morlaini bozma , bol su tuket , komposto vs saglikli icecekler tuket ,

iyi gelir insallah.

ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35

doktorun bi öneride bulunmadımı?...
benim bebeğim de iki hafta geriden geliyodu kilo anlamında özellikle (zayıftı yani) doktorum sık ve çok yemeyi önerdi... 2 hafta sonra kontrole gittiğimde açık kapanmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…