canım hiç kokma içini ferah tut kabus adı üstünde. sen o tabirlerede çok inanma rüya bilinçaltı demek. biz bebeklerimize o kadar çok alıştık ki kaybetme korkusu var içimizde Allah kourusn devamlı erken doğum vs düşündükçe aklında yer etmiş böyle çıkmış. bizde doğuda yaşıyoruz mesela bende devamlı çatışma görüyorum kaçırılma görüyorum dağdan tepeden atlayıp kurtulmaya çalışıyorum sonra bebeğim nerde diyorum vs. rahat ol kuzu :)
hayır diyelim hayır olsun kötüye yorma. hamilelerin rüyalar düzgün olmuyorki hiçç
Canım ben de hep kötü kötü rüyalar görüyorum hem de film gibi uzun uzun. Çok üstünde durmuyorum uyarınca unutmaya çalışıyorum
kuzum sakın kötü düşünme tamam mı.herşeyi rabbim bilir.sağsalim bebişini alıcan kucağına.bugünlerinin kıymetini bil takma kafana bebişinle konuş .teyzesi yesin totosunu onun
tatlım ben xl aldım ve şu an 93 kiloyum... sanırım 100'e vururum doğum zamanıpijamanın altı çok hafif bol üstününde karın ve göğüs kısmı bol... yani muhtemelen doğum zamanı doldurmuş olurum diye düşünüyorum...
hayır olsun inşallah... iyi düşünelim iyi olsun
merhabalrrr;
nasılsını zbakalım bız gene bugun ruya ıle ugrastıkkk bugun de ruyamdaaa
k.v ıle ugrastım ılk defaa ama nasıl??
beraber oturdugumuz ıcınn bız k.v deyıro kı bız bebek odasını aldık(dıyorum yer yok oda yok bos nerey ealdı kıne):44:sonra bos bır odamıs varmıs kapıyı acıp bakıyorumkıne mavıs bır bebek oda takımı ama cok acayıp gardorop-sıfonyer-ıkı kısılık cocuk yatagı(2 kardes yatsındıye alınmısmıs)ve besıkk ben dırek besıge kafayı takıyorum ben buyuyen besık ıstıyordumm nıye bundan aldınız hem sıze nıye aldınız bız alıcaktık deıye k.v dıyordu e bız beyendık babanla dıyorr e ne ka tuttu dıyor 4000 tl dıyore nasıl oduceksınız dıyorum sız oduceksınız dıyorr wi benım sartaller ınıyor ılk defa o vakıtt sız nıye byenıorsunuz nıye bu kadr pahalı bırsey alıyorsunuz gerı verınn bunları dıyorumm hemen esımı arıyorum annenler bole bole yapmıs dıyee esım gelıp bakıyordu guselmıs bunlurr kalıtelıde fıyatıda uygun dıyee ama ben ılk beebgın kendıme ozel alıcamm onlar ne karısıkyor ustelık bız oduyeceksekk daha ne karısıyorar dıyorumm ama esım dıyorkı anne gıt konus sıgortalı ıse tmm kalsın dıyor k.v bu arada arabada kullanıyor ruyamda k.v vee olur demıs adamlar esım tmm kalsın dıyor öle dı ısteee ama hıc k.v normalde bole bırsey yapmaz kınee herseyını corapa kadar bız alıcaz ve alıyoruz da kımseden bırsey beklemıyoruzz yaniii:44::44:hayırlır ınsallah
wi ben cok tan ıkıncı kez asık oldum kıneeeeeeeeehele aksam bana karsılık verıp de sovv yapmasıı benı benden alıyor esımkıskanıyor oglum ben 5 sendır bu kaa sekle sokmadım avradı sen 8 ayda mahvettın ote cekıl dıyorr
canım dun nısan tpopıgınde okuudm dogum yapan bırı daha kırkı cıkmadan maasalalh 12 kg vermıs bılemmo yusden kg lerı takmıyoruzzzzzzzzzzzzzz
haydı hayırlısı every ne yaptı acaba roma cımm:44:
evet acılmayı ordan bakıyorlar sanırsamm ve dogumda orda aluyorr:18:
aboww hayırdır herkesı almıs bır ruya gıdıyoruzzzhayır olsunınsl ıı ye cıkarrr cnm benımm
benımı acımamıstıkı ıkıncısı hemde hıcsenn tenındenmı kaynaklanıyor ıne acaba:44:
bende ılkınde yuksek cıktı ııkıncıyı zor bela dayandım ılk defa kotu oldum 4 st ac kalınca tabı gecedende ac gıttımm hamıslıgımn en zor gunuydu dıyebılırım ama kusmamak ıcın sureklı dısarda oturdum erınn derın nefes aldım seker ya alh kolaylık versınn
anladim cnm , bende oda yapmadim ikea'dan besik aldim
ben kararsizliktan bebek arabalarina bakmiştim ve 3 tekerlekli çift yonlu johnson marka araba begenmiştimpuseti ile takim , 250-350 arasi . baston kolay oluyor hafif tasinma acisindan vs ama sanirim kucukken kullanişli olmuyor bebeklere , tam yatanlari var belki onlar işine yarar.
ne güzel beşiğini almışsın...içinde sağlıkla huzurla büyüsün ....canım 3 tekerlikli olan bebek arabalarının devrilme riskinin olduğunu duymuştum...benim söylediğim chicconun modelleri tam yatiyor.. yeni doğana uygun...fiyatı biri 350 diğeri 450 olması lazım. ama pusetleri yok...
Ah şu rüyalarrrrrrr ahhhhhhhhhh
neyse canım benim kayınpederin ismi salim de oradan selim olsun diye bakmıştım ama bir yerde karşılaşmıştım aman neyse ben içini karartmayayım
Araştırmak lazım tabi bakalım bi..
evet canım ya bir de kız lisesine alınan ilk dört erkekten biri bir de üzerine yurtdışı deneyimleri neyse görmüş geçirmişdiye seviniyorum :)))
erken lohusalık mı hamilelik mi bilmiyorum da acayp kuruntu ve vesveselerle yaşıyordum dün gittim biraz çime bastım allahtan da az biraz rahatladım şimdilik :))))
oy maaşallahh yavruşunaa 41,5 kere
geç de olsa mutlu mutlu yılllaaaarrrrrrr lyree iyi ki doğmuşsuuunnnnn
canım beğendiysen bunları kesin eminönünde mehmet efendinin sokağındaki ya da şarkhandaki tüm şekercilerde var bunlardan hatta dilersen tlfla da sipariş verebilirsin, orada yanlış olmasın fiyatları 2-2,5 tl arası olabilir ama toplu ve pazarlık payı vardır
canım hamilelikte sanırım hormonlardan böyle oluyoruz hayırdır hayır inş.. :) üzülme
bana bir ark. alma 6. aya kadar dedi görümcem ise kesinlikle başka şey alma ama süt sağmanı ihmal etme dedi ve sonuçta medelamız var :)))
amin canım hepimizin inş.. sağlıklaa
bu kvler kapıdan kovsan bacadan girerler, seninki de dayananmamış rüyana girmiş
gözün aydın canım
güzel haberlerle gel şekerim
Geçti gitti yavrum unuttuk artık alışacağız rüyalara
Gebe kalmadan önce korku,gerilim filmi delisiydim
Şimdi hiç izlemiyorum ama sağ olsun rüyalarım yetiyor bana
öylemi , ben hiç duymadim devrildigini vs . chicco iyi bir marka , pusetlerde 60-100 tl arasi begendiysen cok dusunme al sonra kafasi karisiyo insanin :)[/QUOTE
bebek arabalar satan eşimin bir müşterisi bize önermemişti...ayrıca burada okumuştum...yanlış hatırlamıyorsam bir arkadasımız bir blog taki 3tekerli bebek arabasının bebek içindeyken devrildiğin bahsetti yazısını burada paylaşmıştı..
benim bi arkadasim vardi , hamilelik doneminde tv deki dizilerden o kadar etkileniyoduki tv yasagi getirmişti doktor :))) rüyasinda bihterle eşini yakalamalar vs vs vs
....................................................
benim bi arkadasim vardi , hamilelik doneminde tv deki dizilerden o kadar etkileniyoduki tv yasagi getirmişti doktor :))) rüyasinda bihterle eşini yakalamalar vs vs vs
kızlar merhaba,
bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedi sınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın (((((((
üzülme annesi alt sınırdaymış çook kötü durumda değilmiş. doktorun söylediklerini uygulaayınca hemencik düzelirr inşallah. sen üzme kendin sakın.kızlar merhaba,
bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedi sınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın (((((((
yaa bunlar çok güzel güzeller :))) yapılışını anlat bizde ne gerekiyor sölede bizde yapalım boş vakitlerimizde
çook güzeller bayıldımmm. güle güle kullanın..nasıl oluyor anlatsana biraz ne malzemeler gerekli mesela kalıplardanmı kesiyorsun kalıplarda mı hazır satılıyormalzeme bulabilirsem bende yaparım belkim. sticker niyetine
kızlar merhaba,
kızlar merhaba,
ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?