kızlar merhaba,
bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedi sınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın (((((((
kızlar merhaba,
bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedi sınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın (((((((
içini ferah tut tatlım benim de kontrolüm iyi geçmedi boyu kısa kilosu az çıktı allah hepizin bebişini korusun
ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35
doktorun bi öneride bulunmadımı?...
benim bebeğim de iki hafta geriden geliyodu kilo anlamında özellikle (zayıftı yani) doktorum sık ve çok yemeyi önerdi... 2 hafta sonra kontrole gittiğimde açık kapanmıştı...
ınsl..duamız oyle cnm bnmm
yaniii bnm ark.benm gıttıgım dr 33 haftalık yaptı hast.ve deneyımm var ınsl zamanında 39.haftadan once gelmeslerde hasthakkında az cok bılgım olduuu ınsl cok zorda kalırsam da öle olur yaaaa
cnm normall artık gun gun degısık agrılarımız olucakkkk hayırlısııle ınsll
zamanında ınsll
aynen o ka zevklı geldıkı bır makınada ben yıkadım yıyenın ıkıncı ellerını kurudu utu ıstıyorrrr
cnm artık alıstırma yapıyorlar bu ck ıı bırseyyy bende tahmını ındıgını hıssedıyorum ama dr ole bırsey demedı bu gıttıgımızde der ınslll
banada hıc aksma dedı ılacın adı magnorm....
bende tekdene gıdıyorummm evet ıı oldu cnm ya yasın kacc ben cıvılden bırde duve onun onur dan aldım cıcılerımızıı onur hem kalıtelı hemde cok gusel malz varrr
maasallah sıze yaa cok guzel cıkmıs fotodaaa ulrasonunuz cok super bızımkı bu ka degılll
dr bır sor vurulurken ya bır daha gerekırmı dıyeee:44::44:
bu arada pc mm bozuk yaaa gıreemssemm merak etmeyınn
ancak girebiliyorum eşim şehir dışında bende annemde kalıyorum 2 gündür orda da net yok29 yaşındayım ben cnm sen ? bende kıyafetleri hallettim sayılır ama asıl büyük eşyaları duruyor dolap beşik ana kucağı arabası falan saydıkça çoğalıyor sanki daha pijamamı falan da ayarlamadım herkes çantanı hazırla artık diyor bnde onlar öyle dedikçe iyice stres oluyorum. Bi de beni gören herkes doğum hikayesini anlatıyor rüyalarımda hep doğum yapıyorum o yüzden
Canım geçen gittiğimde benimki de öyleydi bu gittiğimde gününü yakalamıştı. Değişken oluyor gelişimleri sıkma canını.
kızlar merhaba,
canım kilosuna normal dedi bacak boyu kısa dedi babamız da kısa ben de kısayım genetik dedi sen iki hafta boyunca yemek olarak fazladan ne tükettin
ay canım benim fark giderek arttı ama aynı kalsa razıydım hoş buna da razıyım
aaa inanamıyorum...
biz de geçen kontrole gittiğimzde bacak boyu kısa ama genetik olabilir demişti... bende merakla ayın 30'unu bekliyorum kontrolümüz var... bakalım bi gelişme varmı... ama korkma içini ferah tut... inşallah herşey çok güzel olucak üzmeyelim kendimizi...
öyle canım ama biz de ben 150 eşim de 155 falan onun ailesi de hep öyle bakalım ne olacak iki haftada benişm korkum şu ki bebekler ortalama 47 50 doğuyo sonrada genetik özelliklerine göre şekilleniyo benimki bu gidişle 40 doğacak
aaa inanamıyorum...
biz de geçen kontrole gittiğimzde bacak boyu kısa ama genetik olabilir demişti... bende merakla ayın 30'unu bekliyorum kontrolümüz var... bakalım bi gelişme varmı... ama korkma içini ferah tut... inşallah herşey çok güzel olucak üzmeyelim kendimizi...
öyle canım ama biz de ben 150 eşim de 155 falan onun ailesi de hep öyle bakalım ne olacak iki haftada benişm korkum şu ki bebekler ortalama 47 50 doğuyo sonrada genetik özelliklerine göre şekilleniyo benimki bu gidişle 40 doğacak
peki başından beri 2 mm - 7 mm gibi farklılıklar varmıydı yoksa bu hafta anidenmi (atıyorum) 3 cm kısa çıktı onu merak ediyorum...
bizim başından beri haftasıyla uyumluydu bacak boyu... ama son gidişimizde 2 hafta geride dedi... benim boyum 165 eşimin 185 falan... Allah vermesin cücelik soyumuzda yok ama takdir rabbimin... ben iyi düşünüp iyi şeyleri çağıralım diyorum...
peki başından beri 2 mm - 7 mm gibi farklılıklar varmıydı yoksa bu hafta anidenmi (atıyorum) 3 cm kısa çıktı onu merak ediyorum...
bizim başından beri haftasıyla uyumluydu bacak boyu... ama son gidişimizde 2 hafta geride dedi... benim boyum 165 eşimin 185 falan... Allah vermesin cücelik soyumuzda yok ama takdir rabbimin... ben iyi düşünüp iyi şeyleri çağıralım diyorum...
16ya göre normaldi 22 ve 25de bir hafta bugün 30 sıfırda da iki buçuk hafta oldu canım benimki
16ya göre normaldi 22 ve 25de bir hafta bugün 30 sıfırda da iki buçuk hafta oldu canım benimki
üzülme canım sağlıklı olsunlarda kısa boylu olsunlar napalım... meleklerimizin sağlığı herşeyden önemli... üzülüp bebeğini de üzme...
üzülme canım sağlıklı olsunlarda kısa boylu olsunlar napalım... meleklerimizin sağlığı herşeyden önemli... üzülüp bebeğini de üzme...
haklısın canım bakalım iki haftaya ne oalacak
2 ay demek zor geliyor tatlım yaa. panik oluyorum 3 aya alışmadım dahagözün aydın canım :) kız ne 3 ayı 2 ay kaldı artık 3 sayılmaz :)
anladım canım ama ben hamile pijaması istemiyorum ya doğumdan sonra giymek istemiyorum hamile kıyafeti pijaması vs. ben normal pijamanın büyük bedenini alacağım. zaten 1 gecelik 1 pijama takımı alırım sonra evde eşofman ve tişörtlerle idare ederim. mesela ben hamile tişörtlerinde bile baskılılardan 1 tane aldım diğerlerini düz aldım doğumdan sonra düzleri giyerim diye.
nasıl yani 32. haftadan sonra çalışırsak onun içinde mi rapor almamız gerekicek ??Herkese selam :))
Kızlar cumartesi dr gittik. Çok şükür kızım gayet iyi 1400 gr be 38 cm dedi. 2 hafta kadar önde gidiyormuş meleğim.
Bu arada benim dr özel kiliniği var, bu nedenle 32. hafta raporu ancak sgk anlaşmalı hastanelerde veriliyormuş. Sizin de aklınızda olsun ya SGK hastaneleri yada anlaşmalı özel hastanelerin raporu geçerli. Bu haftaya kadar normal rapor dinlenmek için alınabilir diğer türlü 32 den sonra çalışabilir raporunu iş yerine sunmak zorunluluğu var.
Herkese sevgiler
kızlar merhaba,
ayyy çoookk komikkk çok eğlenceliiiii
aynıı bennn. evlenmeden önce xs idim( 2012 haziranah ahhh :)) bi kac sene once xs , sonra s sonra m oldum :)) şimdi xxleri bol L ler giyyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?