2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım inşallah haftaya güzel haberler alırsın dua ederiz biz. Sen de kendini üzme bebiş üzülmesin

Canım üzme kendini moralini yüksek tut dualarımız seninle.. Bol su içmenin ve sol tarafa yatarak dinlenmenin faydası oluyormuş bildiğim kadarıyla.

ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35

canım üzme kendini hemen.belki minyon bir bebek olacaktır .

protein ağırlıklı beslenmeye,bol su içmeye ve sol yan yatış pozisyonunda olmaya dikkat et.açığı kapatırsın emin ol.en önemlisi acıkmayı bekleme az az sık sık ,kaliteli beslen.

bir de bir başka topikte görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama muz,ceviz,bal bebeğe yarayan besinlerdenmiş.

içini ferah tut sıkma canını.

canım kilosuna normal dedi bacak boyu kısa dedi babamız da kısa ben de kısayım genetik dedi sen iki hafta boyunca yemek olarak fazladan ne tükettin

canım üzme kendini.bir blogda okumuştum bol bol su içerek azalan suyu telafi ettik diye.teknik olarak mümkün mü bilmiyroum
amniyon sıvısı bebek için hayati önem taşıyor bol su içmelisin.yanına al 1.5 lt yi bitirmeye çalış.bittikçe doldur tekrar iç.
ben öyle yapıyorum yanıma almasam aklıma su gelmiyor.günde 3 lt ye yakın içiyorum bu şekilde.

inşallah bir sonraki kontrolden güzel haberlerle dönersin.

canım kilosuna normal dedi bacak boyu kısa dedi babamız da kısa ben de kısayım genetik dedi sen iki hafta boyunca yemek olarak fazladan ne tükettin

aaa inanamıyorum...
biz de geçen kontrole gittiğimzde bacak boyu kısa ama genetik olabilir demişti... bende merakla ayın 30'unu bekliyorum kontrolümüz var... bakalım bi gelişme varmı... ama korkma içini ferah tut... inşallah herşey çok güzel olucak üzmeyelim kendimizi...

ay canım benim fark giderek arttı ama aynı kalsa razıydım hoş buna da razıyım

Canım düşünsene her bebek farklı kiloda doğuyor. Mesela ablam 3 buçuk kilo doğmuş ben 2 buçuk. Eşim de 1800 gram doğmuş. Tabi inşallah en ideal en sağlıklı kilolarında doğarlar ama sorun sadece zayıflıksa zaten toparlanıyorlar doğumdan sonra merak etme. Allah sağlık versin inşallah en kısa zamnda ideal kiloya ulaşır bebeğin cnm

2 ay demek zor geliyor tatlım yaa. panik oluyorum 3 aya alışmadım daha

nasıl yani 32. haftadan sonra çalışırsak onun içinde mi rapor almamız gerekicek ??

allah korusun cnm sen hep pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…