2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar size daha sonra 2 tane çok şık lohusa şerbeti ve lohusa çorbası tarifi vericem

Son düzenleme:
ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35
doktorun ne diyor canım peki bu konuda? normal öğün dışında ara öğünlere dikkat ediyor musun? bol proteinli bol vitaminli şeyler yemeğe çalış. mutlaka hergün kahvaltını güzelce yap. ara öğünlerde sağlıklı şeyler tüket ceviz kuru kayısı vs gibi...

ahh canımm. bol bol su iç ve çok yorma kendini dinlen iyice. inşallah düzelir

kızlar şimdi haberlerde söylediler... bu yaz kavrulacakmışız... sıcaklıklar 50 dereceye ulaşıcakmış...

canlar bugünü kendime ayırdım havayı güzel görünce
2 de mesaim bitti daha yeni girdim eve
eski iş yerinden arkadaşlarımı ziyaret ettim. orda bi arkadaşımda hamiş oldu benden sonra 15 haftalık
bol bol sohbet ettik onla bebişlerden hamişlikten konuştuk.
sonra çarşı pazar gezdim kardeşimi de alıp.
Bu arada benim kociş ayakkabı mağ.da çalışıyor. onun yanına gittim.
şımarttım kendimi. mağazadaki bütün ayakkabıları denedim nerdeyse çok keyifliydi.
beğendiklerimide söyledim kocişe ohhh yazlık ayakkabılarım hazır
birde aşağıdaki tacı aldım kızlar sizce nasıl lohusa tacı olarak kullansam mı bunu :44:

kızlar sizlerde bol bol dinlenin çok dikkat edin kendinize.ben bu ay biraz hareketliydim.alışveriş bebek odası bide havalar ısındı ya baya gezdim sonucunda bebeğimin sıvıı azaldısakın yormayın kendinizi.

ohh hayat sana güzel
kullan tabi şekerim miss gibi tüllü tüllü... çok şirinnn

kızlar şimdi haberlerde söylediler... bu yaz kavrulacakmışız... sıcaklıklar 50 dereceye ulaşıcakmış...
pöfff ben o zaman kesin klima almalıyım. benim geçen sene sauna gibiydi. bu sene hep birlikte eririz heralde

ohh hayat sana güzel
kullan tabi şekerim miss gibi tüllü tüllü... çok şirinnn
hep iş güç koşturmaca içindeyim canım bugün şımarttım kendimi çok iyi geldi
birazcık fazla kokoş ama görünce dayanamadım aldım

pöfff ben o zaman kesin klima almalıyım. benim geçen sene sauna gibiydi. bu sene hep birlikte eririz heralde

bizim ev sanırım serin olur... hem sıcak olsun da kilolar daha çabuk gitsin

ayrıca hamileyken kokoşluk daha çok yakışıyo boşver

bak bu da kızımla benim siparişimiz...
onunki bantlı benimki taçlı

Son düzenleme:

canım eşimin ve benim bebekliğimizi ailerimizi sordu genetik dedi ama beslenmezdim ben pek bugünden itibaren dikkat etcem iki haftada fark edecek mi görcem

kızlar herbiriniz ceviz yiyiyomusunuz hergün? çevremdeki herkes çok faydalı olduğunu söylüyo bende aynı fikirdeyim özellikle beyin gelişimi açısından faydalı ama ben cevizden nefret ediyorum.... eşim zorla ağzıma sokarsa o zaman yiyiyorum öğüre öğüre... aranızda benim gibi ceviz yemeyen varmı yaa... yoksa vicdan azabı mı çekicem ömür boyu

bizim odamızda hazırrr :)) bazamız olduğu için beşik almadık oyun parkı aldık onuda yatak odamıza koyduk nasıl olmuş sizce

bennn findik , ceviz , kayısı dişinda herseyi yiorum

merhaba kızlar. yıne cok guzel konular knusmussunz. tek tek okdum hepsnı:)
herkezden haberdarm yanı:::)))
odamız tamamlandı ben son duzenlemeler bıde klasic ev ıslerıyle ugrasdm bugun.
son olark buzdolabı ıcı kaldı esım aksam ısde olccı ıcın muhtesem yyıl eslgnde onuda yapcamD:
yarın arklarla bulusmamamız var. kız kıza ev, dedikodu muhabbetı:)
hepiniizi opuyorum hayırlı aksamlar saglıklı gunler bebşlerinizle eslerinizle

ben de yemiyordum bugün başlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…