2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çok çok çoookk güzel olmuşşş
cibinliğe bayıldım şahaneee olmuş herbişeyiii
nice güzel günler aylar yıllar geçirirsiniz inşallah hep birlikte ciciş odasıyla

Çok kokoş bu :) Kullanılır tabi canım

Ohh miss gibi olmuş yaa beyazlar pembeler içinde Meleğin sağlıklı güzel günlerde kullansın inş.

Son düzenleme:
kızım olsaydı benimde hayalimdi kızımla kendime böyle ciciş bir taç almak. bende artık oğluşumla babasını bir örnek giydirir gezdiririm

üfffffffff...
minik adamı hayal ettim birden baasıyla gezerken... annesi de aynı renk giydi mi... aşka bakmak daha başka olur vallaa

canlar bugünü kendime ayırdım havayı güzel görünce
2 de mesaim bitti daha yeni girdim eve

birde aşağıdaki tacı aldım kızlar sizce nasıl lohusa tacı olarak kullansam mı bunu :44:

Tacını çooook beğendim güle güle kullan canım

Ben doktoruma sordum ilk haftalarda her gün mutlaka ceviz yiyeyim mi diye. Tabi faydalı ama ceviz yeyince çocuğun çok zeki olacak diye bişe yok abartıyorlar dedi. Ben çok nadiren yiyorum. Yine de her gün yemek elbette faydalıdır.

cok guzelmıs canım saglıkla yatsın yavrun ınsallah. cıbınlıgın cok guzelmıs begendm

beni ararsanız muhteşem yüzyıl topiğindeyim

anaa ole bı topıkmı var kız bende gelıyımm:)

canım kilosuna normal dedi bacak boyu kısa dedi babamız da kısa ben de kısayım genetik dedi sen iki hafta boyunca yemek olarak fazladan ne tükettin

canım kafana takma bence ama beslenmene çok dikkat et, ben diyetisyenim ve kendimde de gözlemlediğim kadarıyla muz ceviz ve süt bebişin kilo artışını en çok destekleyen şeyler. bir de avokado mango gibi meyveler sinir gelişimini hızlandırdığından bedensel gelişime de katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.

canım bana da ağır geliyo ceviz yağlı yağlı gibi ama yiyorum günde 4-5 tane yemeye çalışıyorum. denedin mi bilmiyorum ama istersen baya ez cevizleri un ufak hale getir sonra yoğurt içine karıştır 1 kaşık da reçel oh mis gibi ara öğün :)

ben hamileiğim boyunca ceviz yedim hep halda yıyorm zaten ozellkle sabah kahvaltda. faydasına gercekden cok ınanıyorum. hergun 2 bardak sut ıcıyorm ve muz sevdgm ıcın cok tuketyorm. umarım benımde bebegım saglıklı olur bukdr beslenmeye

ıyyy...
bugün kurabiye yaptım öyle tüketmeyi deniyorum ama yok arkadaş o tadı almıyo midem...

valla ayakta alkışlıyorum seni

inşallah canım hepimizin kuzuları sapasağlam gelsinler dünyaya :) ben faydasını bildiğim halde süt hiç içmedim ilk 6 ay ve bebişim birazcık zayıftı. şimdi ben de 2 bardak içmeye dikkat ediyorum her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…