çok çok çoookk güzel olmuşşşEki Görüntüle 694571 Eki Görüntüle 694572 Eki Görüntüle 694573 Eki Görüntüle 694574 Eki Görüntüle 694575 Eki Görüntüle 694576 Eki Görüntüle 694577 Eki Görüntüle 694578
bizim odamızda hazırrr :)) bazamız olduğu için beşik almadık oyun parkı aldık onuda yatak odamıza koyduk nasıl olmuş sizce
canlar bugünü kendime ayırdım havayı güzel görünce
2 de mesaim bitti daha yeni girdim eve
eski iş yerinden arkadaşlarımı ziyaret ettim. orda bi arkadaşımda hamiş oldu benden sonra 15 haftalık
bol bol sohbet ettik onla bebişlerden hamişlikten konuştuk.
sonra çarşı pazar gezdim kardeşimi de alıp.
Bu arada benim kociş ayakkabı mağ.da çalışıyor. onun yanına gittim.
şımarttım kendimi. mağazadaki bütün ayakkabıları denedim nerdeyseçok keyifliydi.
beğendiklerimide söyledim kocişe ohhh yazlık ayakkabılarım hazır
birde aşağıdaki tacı aldım kızlar sizce nasıl lohusa tacı olarak kullansam mı bunu :44:
Eki Görüntüle 694545
Eki Görüntüle 694571 Eki Görüntüle 694572 Eki Görüntüle 694573 Eki Görüntüle 694574 Eki Görüntüle 694575 Eki Görüntüle 694576 Eki Görüntüle 694577 Eki Görüntüle 694578
bizim odamızda hazırrr :)) bazamız olduğu için beşik almadık oyun parkı aldık onuda yatak odamıza koyduk nasıl olmuş sizce
kızım olsaydı benimde hayalimdi kızımla kendime böyle ciciş bir taç almak. bende artık oğluşumla babasını bir örnek giydirir gezdiririmewet teyzesi keçe
kızım olsaydı benimde hayalimdi kızımla kendime böyle ciciş bir taç almak. bende artık oğluşumla babasını bir örnek giydirir gezdiririm
kızlar şimdi haberlerde söylediler... bu yaz kavrulacakmışız... sıcaklıklar 50 dereceye ulaşıcakmış...
canlar bugünü kendime ayırdım havayı güzel görünce
2 de mesaim bitti daha yeni girdim eve
birde aşağıdaki tacı aldım kızlar sizce nasıl lohusa tacı olarak kullansam mı bunu :44:
Bir adanalıya verilecek en kötü haber(((
kızlar herbiriniz ceviz yiyiyomusunuz hergün? çevremdeki herkes çok faydalı olduğunu söylüyo bende aynı fikirdeyim özellikle beyin gelişimi açısından faydalı ama ben cevizden nefret ediyorum.... eşim zorla ağzıma sokarsa o zaman yiyiyorum öğüre öğüre... aranızda benim gibi ceviz yemeyen varmı yaa... yoksa vicdan azabı mı çekicem ömür boyu
Eki Görüntüle 694571 Eki Görüntüle 694572 Eki Görüntüle 694573 Eki Görüntüle 694574 Eki Görüntüle 694575 Eki Görüntüle 694576 Eki Görüntüle 694577 Eki Görüntüle 694578
beni ararsanız muhteşem yüzyıl topiğindeyim
Tam bir prenses odası olmuş sağlıkla mutlulukla yaşasın odasında inşallahEki Görüntüle 694571 Eki Görüntüle 694572 Eki Görüntüle 694573 Eki Görüntüle 694574 Eki Görüntüle 694575 Eki Görüntüle 694576 Eki Görüntüle 694577 Eki Görüntüle 694578
canım kilosuna normal dedi bacak boyu kısa dedi babamız da kısa ben de kısayım genetik dedi sen iki hafta boyunca yemek olarak fazladan ne tükettin
kızlar herbiriniz ceviz yiyiyomusunuz hergün? çevremdeki herkes çok faydalı olduğunu söylüyo bende aynı fikirdeyim özellikle beyin gelişimi açısından faydalı ama ben cevizden nefret ediyorum.... eşim zorla ağzıma sokarsa o zaman yiyiyorum öğüre öğüre... aranızda benim gibi ceviz yemeyen varmı yaa... yoksa vicdan azabı mı çekicem ömür boyu
canım kafana takma bence ama beslenmene çok dikkat et, ben diyetisyenim ve kendimde de gözlemlediğim kadarıyla muz ceviz ve süt bebişin kilo artışını en çok destekleyen şeyler. bir de avokado mango gibi meyveler sinir gelişimini hızlandırdığından bedensel gelişime de katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.
canım bana da ağır geliyo ceviz yağlı yağlı gibi ama yiyorum günde 4-5 tane yemeye çalışıyorum. denedin mi bilmiyorum ama istersen baya ez cevizleri un ufak hale getir sonra yoğurt içine karıştır 1 kaşık da reçel oh mis gibi ara öğün :)
ben hamileiğim boyunca ceviz yedim hep halda yıyorm zaten ozellkle sabah kahvaltda. faydasına gercekden cok ınanıyorum. hergun 2 bardak sut ıcıyorm ve muz sevdgm ıcın cok tuketyorm. umarım benımde bebegım saglıklı olur bukdr beslenmeye
ıyyy...
bugün kurabiye yaptım öyle tüketmeyi deniyorum ama yok arkadaş o tadı almıyo midem...
ben hamileiğim boyunca ceviz yedim hep halda yıyorm zaten ozellkle sabah kahvaltda. faydasına gercekden cok ınanıyorum. hergun 2 bardak sut ıcıyorm ve muz sevdgm ıcın cok tuketyorm. umarım benımde bebegım saglıklı olur bukdr beslenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?