2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
valla ayakta alkışlıyorum seni

:) saol cnım benim

alıskanlık yaptm napym. bıde hergn yumurta yıyorm sabah son 2 gndr tıksındım. balıkda her hafta yemeye calısyorm bazen okdr tıksnıyormkı. ama o tabak btcek bebek ıcın dye zorlyom kendimi

ı ıh... gitmiyo.. ilk zamanlar yedim... geçen aya kadar da yedim 1 ay kadar ama artık gitmiyo içim kalkıyo hemen...

hmm. kuzum yapck bıs yok cevzn verdgı vtamınu baska seylerden alcan garı napcan:) sıkma canını
ben besiye cekdm resmen kendimi.D ınsallah kayda dgeer bsı cıkar:))

eşim de her gece saat 3'te yarım lt sütü kaynatıp balla karıştırıp getirmese bende içmem... ondan da tiksindim... bi de ben hamilelikten hemen önce 3 ay kadar protein diyeti yapmıştım ondan böyle bıktım bu tip yiyecek içeceklerden...

Kızlar iyi akşamlar daha yeni eve girdim bugün coook yoruldum ilk bebeğimi görmeye gttim cok şükür gayet sağlıklı 1550 gr olmuş bileOrdaan mağaza mağaza gezdik çok kararsız kaldım açıkcası ama döndüm dolaştım avm ye mothercare gtti eşimle vee ordaki parkyatağı aldım cok kullanışlı pratik geldi ve cok hoş görünüyo kalitesi de gayet iyi ama öyle ıvırı zıvırı yok sonra bi dönence alırım belki tepesineGel gelelim bebek arabasına ya cok kararsız kaldım baston puset istiyodum aslında chicco beğendim bitane ama cok da içime sinmedi öyle yine mothercare de baknırken bi de ne görimkoccamaaaaaan karyola 500 den 250 ye düşmüş eşimle gözgöze geldik ve biz bunu alalım dedik vee aldıkkÇok karlı bir alışveriş oldu bir de para artırıp ateş ölçer saç tarak seti banyo süngeri bikaç ıvır zıvır aldık bebek bakım kitabı da aldım üstüne bir de güzeel yemek yediik ohh miss dedemizin ananemizin parası cok bereketli geldi araba işini biraz erteledik iyice arastrcam ayrıca bu karyolayauygun şifonyer batık katalogdan 600 tl bakalım olmazsa onu istiycez şimdi kociş yatağı kuruyo en kısa zamanda fotoluycam kızlarr..

AMİN canım.
bence ıc canım belki biizm sut kalıtemızıde etkiler ben oylede dusnuyorm bı yandan

kıııız senın esıne bak benm nazarm degcek masallahh:))) gercekden takdr edyorm kendısını
benım esımede sut getr dyom dolaptan kaynatmadan sadece sut bardaga koycak nese sabah ıcersın hem mıdenı ekstr bosver deyp yatıyo ben onun cocugna bukdr ıyı bakarken.:))))))))))) olsn yınede yerım ben cocugmun baabasını bıtaneeem

hersyeın yolunda olmasına cok sevındım canım devamlı olur ınsallah.

alısverısnın karlı olmasına cok sevndım canım güle güle kullanın ınsallah bende su ekleme ısını bırı bana anlatsın koycam odamızı dun kuruldu bızımkıde.
bıkac kısı daha var koycak bebeklerın yataklarını onumzdeki gunler bol footlu olcak burası demekkı

canım mathercare de eger bebek arabaıs ındırımde degilse cok terch etme derim. bıraz fyatı yuksek aynı urunu belki daha uyguna bulabılrısın tavsıye sadece

Hayırdır inşaallah. Canım cuma günü sadaka ver bence rüyayım iyilikka olsun diye. 'Sadaka bin belayı def eder'

hasimed
sinem_ss
rengarenkkkk
kocamsızasla dualarınızı okudum Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

olsun kocan olmasa meleğin olmazdı... bakma benimki de içmiyorum diye getiriyo yoksa totosunu kaldırmaz

:) bosver kız arada naz ıyıdır

yazık kız onlara da... ben üzülüyorum kocama kıyamıyorum... sağolsun herşeyime yardımcı oluyo... Allah ondan binlerce kez razı olsun... bugün fuarı başladı, sabah kalkıp gömleğini ütülüycektim ama uyandırmamış kendisi ütülemiş... o bana ben ona kıyamıyorum işte...

Allah bozmasın bebegım hıcbırınımızın mutlulugunu huzurnu. smdde mınık meleklerımızle taclanıyor ısde. gercekden cok duygulu bısı bu. ne olsada kızamam hıcbzaman o benm karnımdakı melegımın sebebı. hepsınden razı olsun Allah
ay koca askı basladı haa

of gttım cekdım footyu smmdı de yuklemede sorın cıkdı dıyo yarın dencem artk arttm pc ye. sansszm ben galba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…