2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

minik meleklerimizi daha çok seviyoruz o ayrı tabii

hepinize merabalar 1 haftadır giremiyorum maalesef şimdi okuyabildiğim kadarını okuyacam önce bnde bebişimle ilgili haberleri verim pazartesi günü doktora gittik kilomuz 1560 olmuş MAŞALLAH ve uzun boylu bir bebek olduğuğnu söyledi benimde hala dişetlerim şiş daha kötüye gitmesinden korkuyorum

minik meleklerimizi daha çok seviyoruz o ayrı tabii

:) valla ben henuz olcemıyorum o olmasa o olmaz o olmasa otekı olmazmıs gıbı kararsızım. bu konuda

bıde ben hamle oldgmu ogrendm 2 gune kalmaz esım cok buyuk bır trafk kazası gecrdı. ve gercekden olumden dondu. ozaman onu kaybetmekden okdr kormusdum kı. hanı bebegmı untmusdum ne yalan solym. bazn bu tarz anlarda neren acıyosa orası degerlı oluyo ısde ınsan duygusu bıraz garıp.
smdı gece bazen esımın drsegı farknda olmadan karnıma deyse bıle hemen yastgı araya koyyorm koruma ıc gudusu. ısde :)
oysakı oda onun yavrusu kımı kımden koryosn ama tedbrı elde braakmamak lazm.
konuyla alakasız oldu kzum bosver sacmaladm galiba

resim büyüktür küçültmek gerekebilir

bı yandan da denıyorm canm boutyla alakalı degl sıstemle ılglı hata olsdu dıo baana duzelr belkı yarına.

ne guzel canım guzel haberlerın daim olur ınsalah.
dişet konusunda bı bılgm yok ne yazıkkı. ınsallah ıyılesrsn bran once bı cok hamlenn basna geldgnı blıorm ama

çoook geçmiş olsun... hepsinin sevgisi ayrı diyelim konuyu bağlayalım

Canım maşallah Allah bozmasın:)) bebişiniz de mutluluğunuza mutluluk katsın:))

bugün omega3 hapını kullanmaya başladım ondan mı bilmiyorum ama midem yanıyor yarında sağlık ocağına gideceğim aç karnına kan alıcaklar benden bakalım sonuç ne çıkacakk iyi geceler :54.

aslında bilerek yememezlik yapımıyorum.nedense son 1 aydır iştahım yok gibi.nie böle oldum bende anlamadım.

Canım aynı iştahsızlık bende de var 1 aydır ya. Sadece sabah kahvaltısını yapıyorum sonra gün boyu canım hiç bi şey istemiyor akşama yakın zorla bebişim için bi şeyler yiyorum

Canım aynı iştahsızlık bende de var 1 aydır ya. Sadece sabah kahvaltısını yapıyorum sonra gün boyu canım hiç bi şey istemiyor akşama yakın zorla bebişim için bi şeyler yiyorum

bende öyleyim kendi kendime vicdan yapıyorum sonra bebeğim aç mı kalıyo diye

kaç gündür giremiyorum geçmişi okuyamadım son 5-6 sayfayı okuyabildim.herkes iyidir inşallah.biz de annemle bebeğin eşyalarını yıkadık ütüledi annem.ben de bi ara foto koyarım.yarın gidecek o da iyiydik böyle

okuyabildiğim kadar okudum ve döndüm çok şükür kötü bi haber yok bebişlerde annişleride iyiler ben okurken benimkide hopur hopur oynuyor sürekli böyl emerak ediyorum nezaman uyuyor diye doğuncada böyle olursa hiçuyumaz heralde yandık

Son düzenleme:

Muhteşemmm bir yorummm harikasınnn...
Bol bol özlem giderrr miniğinlee :)

Bu arada bebek odamızı hallettik dün :)

Son düzenleme:
cok guzelmıs canım saglıkla yatsın yavrun ınsallah. cıbınlıgın cok guzelmıs begendm

anaa ole bı topıkmı var kız bende gelıyımm:)

geç gördüm msj nı cnm topik bu haftaya bekleris
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/373463-muhtesem-yuzyil-star-tv.html

çok hoş cnm bayıldım

tek dileğim uykucu bir bebek olsun

bndeee puff bı bel agrısı varkı bnde alışverırıse cıkıcam bugun agrısız sancısız gezebılırz ınş tatlm

Naptın tatlım ya ben mahvoldum bugün valla yarın heryerim ağrıycak

Canım rüyaların hepsi cıksaydı ooo benim coktan düşük yapmam gerekrdi Allah korusun tatlım ..

Gözün aydın canım midenin ağrısı gecmştr artk :) Kız ne 3 ayı 2 aaaaaaaaaaaay

ben victorias secret'tan şu çantayı aldım hastane için ama sığar mı bilemedim :S
Bayıldım cok tatlı güle güle kullan canım ama birinznki anca sığar söylim :)

Ohh ne güzell beğendiğin seyleri uygun fiyata bulman darısı bize artık şimdiden güle güle kullan canım..

Teşekkür ederim canım, konuya cevap ver de altta eklenti ekle var ona tıkla sonra dosya seç ordan upload files sonra bitir zaten yönelendiriyo seni:)Canım indirimdeydi aslında ama emin olamadım ben baston puset alcam da diğer subesine gtcem orda daha fazla cesit vardı bakalım sağol tavsiyen için cok haklısın bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…