Allah bozmasın bebegım hıcbırınımızın mutlulugunu huzurnu. smdde mınık meleklerımızle taclanıyor ısde. gercekden cok duygulu bısı bu. ne olsada kızamam hıcbzaman o benm karnımdakı melegımın sebebı. hepsınden razı olsun Allah
ay koca askı basladı haa
of gttım cekdım footyu smmdı de yuklemede sorın cıkdı dıyo yarın dencem artk arttm pc ye. sansszm ben galba
minik meleklerimizi daha çok seviyoruz o ayrı tabii
resim büyüktür küçültmek gerekebilir
hepinize merabalar 1 haftadır giremiyorum maalesef şimdi okuyabildiğim kadarını okuyacam önce bnde bebişimle ilgili haberleri verim pazartesi günü doktora gittik kilomuz 1560 olmuş MAŞALLAH ve uzun boylu bir bebek olduğuğnu söyledi benimde hala dişetlerim şiş daha kötüye gitmesinden korkuyorum
:) valla ben henuz olcemıyorum o olmasa o olmaz o olmasa otekı olmazmıs gıbı kararsızım. bu konuda
bıde ben hamle oldgmu ogrendm 2 gune kalmaz esım cok buyuk bır trafk kazası gecrdı. ve gercekden olumden dondu. ozaman onu kaybetmekden okdr kormusdum kı. hanı bebegmı untmusdum ne yalan solym. bazn bu tarz anlarda neren acıyosa orası degerlı oluyo ısde ınsan duygusu bıraz garıp.
smdı gece bazen esımın drsegı farknda olmadan karnıma deyse bıle hemen yastgı araya koyyorm koruma ıc gudusu. ısde :)
oysakı oda onun yavrusu kımı kımden koryosn ama tedbrı elde braakmamak lazm.
konuyla alakasız oldu kzum bosver sacmaladm galiba
yazık kız onlara da... ben üzülüyorum kocama kıyamıyorum... sağolsun herşeyime yardımcı oluyo... Allah ondan binlerce kez razı olsun... bugün fuarı başladı, sabah kalkıp gömleğini ütülüycektim ama uyandırmamış kendisi ütülemiş... o bana ben ona kıyamıyorum işte...
çoook geçmiş olsun... hepsinin sevgisi ayrı diyelim konuyu bağlayalım
Canım maşallah Allah bozmasın:)) bebişiniz de mutluluğunuza mutluluk katsın:))
aslında bilerek yememezlik yapımıyorum.nedense son 1 aydır iştahım yok gibi.nie böle oldum bende anlamadım.
Canım aynı iştahsızlık bende de var 1 aydır ya. Sadece sabah kahvaltısını yapıyorum sonra gün boyu canım hiç bi şey istemiyor akşama yakın zorla bebişim için bi şeyler yiyorum
annişler merhaba...pazartesi günü prensesimizi görmeye gittik 1250 gr olmuşçook tatlıı yanakları tombişş
park yatağımız da geldi işte bu Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı 60*120 Pembe bebekadasi.com bakalım beğenecek misiniz
Herkese güzel keyifli bir gün diliyorum :) Bugün heyecanla uyandım çünkü yarın oğluşla randevu günümüz.Eşimle ilk tanışma ve buluşmalarımızdaki heyecan gibi hissediyorumİkince kez aşık oluyorum galiba
aynı ağrılar sancılar bendede var birde alttan bir ağrı vuruyor sabahları özellikle magnezyumu bıraktıktan sonra sanki daha çok olmaya başladı yada hep vardı ilaç hissettirmiyordu
cok guzelmıs canım saglıkla yatsın yavrun ınsallah. cıbınlıgın cok guzelmıs begendm
anaa ole bı topıkmı var kız bende gelıyımm:)
annişler merhaba...pazartesi günü prensesimizi görmeye gittik 1250 gr olmuşçook tatlıı yanakları tombişş
park yatağımız da geldi işte bu Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı 60*120 Pembe bebekadasi.com bakalım beğenecek misiniz
okuyabildiğim kadar okudum ve döndüm çok şükür kötü bi haber yok bebişlerde annişleride iyiler ben okurken benimkide hopur hopur oynuyor sürekli böyl emerak ediyorum nezaman uyuyor diye doğuncada böyle olursa hiçuyumaz heralde yandık
bndeee puff bı bel agrısı varkı bnde alışverırıse cıkıcam bugun agrısız sancısız gezebılırz ınş tatlm
canım çok güzeller..diğer resimleride bekliyoruz:))
cnm geçmiş olsun..evet bebişlerimiz için katlanamayacağımız şey yok..şimdiden annelik duygusu kabardı bizde :))bizde odasını hazırlıyoruz temizlik falan yaptık dün..bugün sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim..ama değer yavrum için
Teşekkürler canım ama koydum ki ben resiiim :))Aynen öyle,aah ah benm temzlik yapılcak daha kolay gelsin size canımmm..
slm güzel anneler ve onların yektaneleri :)) iki gün yoktuk oğlumla izin yaptık ama çalışsak daha az yorulurduk:))oğlumun odasıyla meşguldük babamızıda çok yorduk adam sabah kalkamadı heryeri tutulmuştu :))yok yok şikayetçi değiliz feda olsun ona tatlı yorgunluklar bunlar..bu pazarda mobilyasını almaya gitcez mayısın ortasında gelir heralde .. p.tesi kontrolümüz ve şeker yüklememiz var onu atlatalım hayırlısıyla ve bebişimin kilosunu gelişimini öğrenelim ona göre gidip kıyafet alışverişinide bitirelim istiyorum..tabi kendimide unutmadım yavaştan geceliğime bakmam lazım mağazalarda hiç güzel modeller yok..ama şu internetteki sitedekilere bayıldım (pijama dünyası) ordada bedeni olurmu olmazmı onu düşünmekten deli olcam...
Ayy ne heyecan verici yaa hadi bakalım hazırlıklara devam :) Bende bugün baktım iğrenç iğrenç şeyler 80-100 den başlıyo bu ne ya valla bu gidişle normal takım alcam lohusaları cirkinleştrmek için ellerinden geleni yapıyolar yaa
Biz geldikkkkkkkkkk ama bugün biraz kötü başladık güne
Çok tuhaf rüya gördüm :18::18::18:Benim rüyalarımda ne zaman ev yıkılsa hemen
bir ölü haberi alıyoruz yakın ya da uzak akraba hiç fark etmiyor.Deprem gördüm zaten
benim en büyük korkum deprem:18::18::18::18::18:Her şekilde ölmeye razıyım ama
depremden çok korkuyorum:26::26::26::26:Köpekler koşturdu rüyamda,kar yağdı
Bir de rüya tabirlerine bakayım dedimeprem için:eğer hamile kadın görüyorsa
bebeğini düşürecektir yazıyordu şok oldummmmm:18::18::18::18:
Kar zaten mevsimsiz yağdığı için kötüye işaretmiş....Rüyamda en çok etkilendiğim
anneme dönmüşüm ağlıyorum ve diyorum ki:BEN kızçemi bir kere de olsa görmek istiyorum annem
ne olur deprem olmasın diyorumve deprem başlıyor annemle sarmaş dolaş
ters dönmüş evin altında kalıyoruz:18::18::18::18ayanamıyorum daha fazlasına ve hemen uyanıyorum
Aşkıma mesaj atıyorum 5 dakika içerisinde geliyor kapıyı açar açmaz sarılıp ağlıyorum,rahatlamaya çalışıyorum
Ben benim rüyalarımı sevmiyorummmmm...Sabah sabah içinizi karartmamışımdır umarım...Hayırlara çıksın diyorum
kafamdan atmaya çalışıyorum
Dualarınızı okudum kızçelerimmmm sizleri çok seviyorum ama minişleirinize AŞIĞIM
Selam kızlar..
Dün ara girip baktım sizelere neler konuşuyorsunuz diye. ama pek dahil olamadım.
Dün Eşimin dönüş günüydü
Bütün gün evde kardeşimle birlikte temizlik yaptık.
Oğlumun kıyafetlerinin bir kısmını yıkadık.
gecede eşim geldi nihayettt
Bugünde mesaim başladı ama 2 de biticek yuppii
Bu arada geçmişte gördüğüm kadarıyla herkesin bel ağrıları artmaya başlamış..
Hatta baş ağrıları eklenmiş..
benimde öyle kaç gündür belim kalçam sanki çıkacakmış gibi ağrıyor. sabah uyandığımda ağrılarla uyanıyorum
son 3 ayımıza girdik artık bundan sonra ağrılarımız daha çok olucak. bebişlerimiz büyüdüğü için
Onlar büyüyüp tontiş sağlıklı olsunlarda bu ağrılara dayanılır dimi ama
Bayıldım cok tatlı güle güle kullan canım ama birinznki anca sığar söylim :)ben victorias secret'tan şu çantayı aldım hastane için ama sığar mı bilemedim :S
Selam kızlar
Bugün kompedan da 110 Tl gibi bir tutara şunları almayı planlıyorum
Krem Rengi dantelli Lohusa gecelik ve Sabahlık ( 60 TL )
1 Adet Emzirme Sütyeni ( 10 Tl le jardin)
1 Adet Emzirme Atleti ( 10 Tl )
Bebişim için Kutlu Takım halinde Bahriyeli kıyafet (25-30 tl gibi birsey)( şu sekilde: LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 58885937
SÜPER KALİTE KUTULU BEBE BAHRİYELİ ÜÇLÜ TAKIM GittiGidiyor'da 80358538
LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 72774461
tüllü corap ( kısa) 4 tl
110 tl tutuyor
bide 5 taksite böldürdüm mü 22 Tl taksitle ödeyebilirim hepsini cok begendim sizinle paylaşmak istedim.
Fotolarını cekseydim keşke ama bugün alırsam eger hemen akşam cekip yarın sizinle paylaşırımmm laylaylay cok mutluuyummm
:118:
Kızlaar geçmiş olsun ve iyi alışverişler. Ne güzel o zaman biz de bugün ya da yarın bebişlerinizin yeni cicilerini görecez
Şimdilik biraz para sıkıntısı olduğu için ay başını beklemek zorundayım :26:
Böyle bir güzel havada insan çıkıp alış veriş yapası geliyor ya
hersyeın yolunda olmasına cok sevındım canım devamlı olur ınsallah.
alısverısnın karlı olmasına cok sevndım canım güle güle kullanın ınsallah bende su ekleme ısını bırı bana anlatsın koycam odamızı dun kuruldu bızımkıde.
bıkac kısı daha var koycak bebeklerın yataklarını onumzdeki gunler bol footlu olcak burası demekkı
canım mathercare de eger bebek arabaıs ındırımde degilse cok terch etme derim. bıraz fyatı yuksek aynı urunu belki daha uyguna bulabılrısın tavsıye sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?