bnm de yha hele dun varyha evı supurmeye ble erındm yha utu yaptm evı topladım braktım hc bse yapmak ıstemıorum pufff
canlar bugünü kendime ayırdım havayı güzel görünce
2 de mesaim bitti daha yeni girdim eve
eski iş yerinden arkadaşlarımı ziyaret ettim. orda bi arkadaşımda hamiş oldu benden sonra 15 haftalık
bol bol sohbet ettik onla bebişlerden hamişlikten konuştuk.
sonra çarşı pazar gezdim kardeşimi de alıp.
Bu arada benim kociş ayakkabı mağ.da çalışıyor. onun yanına gittim.
şımarttım kendimi. mağazadaki bütün ayakkabıları denedim nerdeyseçok keyifliydi.
beğendiklerimide söyledim kocişe ohhh yazlık ayakkabılarım hazır
birde aşağıdaki tacı aldım kızlar sizce nasıl lohusa tacı olarak kullansam mı bunu :44:
Eki Görüntüle 694545
Eki Görüntüle 694559 bak bu da kızımla benim siparişimiz...
onunki bantlı benimki taçlı
kızlar herbiriniz ceviz yiyiyomusunuz hergün? çevremdeki herkes çok faydalı olduğunu söylüyo bende aynı fikirdeyim özellikle beyin gelişimi açısından faydalı ama ben cevizden nefret ediyorum.... eşim zorla ağzıma sokarsa o zaman yiyiyorum öğüre öğüre... aranızda benim gibi ceviz yemeyen varmı yaa... yoksa vicdan azabı mı çekicem ömür boyu
eşim de her gece saat 3'te yarım lt sütü kaynatıp balla karıştırıp getirmese bende içmem... ondan da tiksindim... bi de ben hamilelikten hemen önce 3 ay kadar protein diyeti yapmıştım ondan böyle bıktım bu tip yiyecek içeceklerden...
cnm yaa çok uygunmuş özellikle gecelik ve sabhlık normalde o fiyata sadece sabahlık alınabiliyor senin baktığın takım dimi 60 tl olan??ben emzirme sütyeni almıcam..onun yerine emzişrme atleti alıcam o daha kullanışlı diye duymuştum..tüm kompedanlarda vardır dimi dediğin geceliklerden ve fiyatlarıda aynıdır heralde..ben avcılardakine bakıcam bu hafta..Selam kızlar
Bugün kompedan da 110 Tl gibi bir tutara şunları almayı planlıyorum
Krem Rengi dantelli Lohusa gecelik ve Sabahlık ( 60 TL )
1 Adet Emzirme Sütyeni ( 10 Tl le jardin)
1 Adet Emzirme Atleti ( 10 Tl )
Bebişim için Kutlu Takım halinde Bahriyeli kıyafet (25-30 tl gibi birsey)( şu sekilde: LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 58885937
SÜPER KALİTE KUTULU BEBE BAHRİYELİ ÜÇLÜ TAKIM GittiGidiyor'da 80358538
LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 72774461
tüllü corap ( kısa) 4 tl
110 tl tutuyor
bide 5 taksite böldürdüm mü 22 Tl taksitle ödeyebilirim hepsini cok begendim sizinle paylaşmak istedim.
Fotolarını cekseydim keşke ama bugün alırsam eger hemen akşam cekip yarın sizinle paylaşırımmm laylaylay cok mutluuyummm
:118:
cnm üzme kendini bak bebişinde üzülür sonra..allahın izniyle hiçbirşey olmayacak..sen bundan sonra çok dikkatli ol..bol bol su iç..zaten kendinde demişsin yorgunluktan oldu diye bol bol dinlen..bırak etrafındakiler koştursun sen kendinle bebeğine bak..kızlar merhaba,
bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedi sınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın (((((((
canım üzme kendini hemen.belki minyon bir bebek olacaktır .
protein ağırlıklı beslenmeye,bol su içmeye ve sol yan yatış pozisyonunda olmaya dikkat et.açığı kapatırsın emin ol.en önemlisi acıkmayı bekleme az az sık sık ,kaliteli beslen.
cnm yaa sol yan yatış pozisyonunun bebeğin gelişimiyle ilgisi varmı ki??eğer öyleyse ben çok dikkat etmiyorum ozman çünkü uyuşuyorum ben sol tarafıma yatınca...zaten gece uykuda dönüyosun sabah bi bakıyorum sırtüstü uyanıyorum...bu konuyu ben b,daha doktora sorayım aklıma takıldı şimdi ..
bir de bir başka topikte görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama muz,ceviz,bal bebeğe yarayan besinlerdenmiş.
içini ferah tut sıkma canını.
hemde harika olur canım...kokoş olucan ohhhh mis gibi...zaten doğum zor bir süreç olacak onu hayırlısıyla sağ sağlim atlattıktan sonra kendimizi ödüllendirmek için yapıcaz güzel şeyler makyajlar,süslü gecelikler...yaa bişey sorcam erkek çocuğa kırmızı taç gitmez dedi bikaç arkadşım varmı böle bişey??birde ben gecelikle uyumlu olsun istiyorum tacımın..canlar bugünü kendime ayırdım havayı güzel görünce
eski iş yerinden arkadaşlarımı ziyaret ettim. orda bi arkadaşımda hamiş oldu benden sonra 15 haftalık
şımarttım kendimi. mağazadaki bütün ayakkabıları denedim nerdeyseçok keyifliydi.
birde aşağıdaki tacı aldım kızlar sizce nasıl lohusa tacı olarak kullansam mı bunu :44:
Eki Görüntüle 694545
canım ben en başından beri yiyorum günde bir avuç...bende balığı ve meyveyi unutuyorum 1 hafta yiyosam 2 hafta yemiyorum ve vicdan azabı çekiyorum..birde şu son üç ay yediklerimiz bebeğe yarıyomuş oyüzden bu kontrolümde doktora bunu anlatayımda ona göre takviye versinkızlar herbiriniz ceviz yiyiyomusunuz hergün? çevremdeki herkes çok faydalı olduğunu söylüyo bende aynı fikirdeyim özellikle beyin gelişimi açısından faydalı ama ben cevizden nefret ediyorum.... eşim zorla ağzıma sokarsa o zaman yiyiyorum öğüre öğüre... aranızda benim gibi ceviz yemeyen varmı yaa... yoksa vicdan azabı mı çekicem ömür boyu
bayıldımm prenses odası gibi olmuş..maşallah cnm herşeyi bitmiş darısı bizim başımıza inş:))cibinlik çok güzelmiş ben hala karar veremedim klasikmi olsun yoksa bu şekilmi bilmiyorum???Eki Görüntüle 694571 Eki Görüntüle 694572 Eki Görüntüle 694573 Eki Görüntüle 694574 Eki Görüntüle 694575 Eki Görüntüle 694576 Eki Görüntüle 694577 Eki Görüntüle 694578
bizim odamızda hazırrr :)) bazamız olduğu için beşik almadık oyun parkı aldık onuda yatak odamıza koyduk nasıl olmuş sizce
lyre cim büyük bir bağla bağlıyım bu dizeye ve hürreme :)) gececi olduğum günler dışında asla kaçırmam hatta o gün ne misafir kabul ederim nede biryere giderim..:))) ama dün okadar yorulmuştumki eşim geldi yemek yedik ben 8 de doğru yatağıma gittim..sonra eşim geldi noldu cnm bugün muhteşem yüzyıl yokmu dedi var dedim adam inanamadı :))) dizi olacak ve sen izlemicen dedi baya şaşırdı...ama napıym gözümü açamıyordum...bugün hemen izlicem netten:))beni ararsanız muhteşem yüzyıl topiğindeyim
maşallah kızımıza ...yatağıda çok klasss yani iyi günlerde kullanın cnmannişler merhaba...pazartesi günü prensesimizi görmeye gittik 1250 gr olmuşçook tatlıı yanakları tombişş
park yatağımız da geldi işte bu Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı 60*120 Pembe bebekadasi.com bakalım beğenecek misiniz
canım yaa herşeyden önemlisi sağlık sen bebeğin için dua et gerisini boşver busene olmadı seneye gene dener şansını...hayatımız sınav olmuş zaten bu sistemle herkesin hayallerini mahvettiler zaten...canınız saolsun tatlımmmhem cook mutluyum hem uzgunm kızlarmutluyum cunku bebegmı gormye gdcem uzgnm cnku eşim uzmanlk snvnı kazanamams hayallerm suya dustu. allah herzmn bı kapıyı kapatır bı kapıyı açar dyorum inş bzede bı kapı açar bebgm dunyaya gelmedn. herseyde bı hayır vardr deyp konuyu kapıyorum ve heycanma devam edyorum oğlşmu gormeyelı tam bir ay oldu kılosunu saglğnı cok merak edyorum zaten sabah ezannda uyandım heycanla uyuyamadmda tekrar :)) nekadar guzel bışey yha anne olmak....
içimizde şuanda bı insan var tam olarak nası bı buyukluk allahm bu boyle boğlmadn suyun içinde yasamak ne demek ......
allah herkese nasıp etsın bu duyguyu sabah sabah bı kere daha anladım annemn kıymetını....
iyikı varsınz canlarm bnm sıze bole anlatınca içim rahatlıo....
canım ben sepet ve defteri beğendim ama diğerini beğenmedim 3. fotodakini ama sen bilirsin yinede. sanki biraz kızsal geldi bana yani kanatları var ya o modele pembe çok güzel gider ama mavi olmamış gibi belki saçma bulacaksın yorumu ama benim fikrim bizim oğlanlara göre değil gibi :)
aerık bize her şey ölüm gibi geliyor ya bende sürünüyorum işe gelince Allah'dan haftayada 1 mayıs tatil zaten sonra ki hafta ayrılıyorum ben izne :)
bol protein ağırlıklı beslen canım bence.ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35
nddd evet muhakkak almalısın sakın unutma canım değilse o doğum öncesi izinlerin sona aktarılmıyor. ben personelciyim ordan biliyorum. mesela benim 6 mayısta 32 hafta olacak gidip çalışabilir raporu alacağım ki o izinleri doğumdan sonra kullanayım.nasıl yani 32. haftadan sonra çalışırsak onun içinde mi rapor almamız gerekicek ??
canlar bugünü kendime ayırdım havayı güzel görünce
Eki Görüntüle 694545
aslında ilk baştan beri yemek lazımmış ceviz bende ilk başta yiyemedim ama artık yiyorum. ceviz badem fındık faydalı diyorlar. ama artık ara öğünlerde ekemek arasına koyup peynirle götürüyorum :)ben de yemiyordum bugün başlıcam inşallah
aynen ya m yada en iyi ihtimalle s oda kesim büyük olursa :)Ben xs bedeni rüyamda bile görmedim:))
evet ya tropik meyvelerin faydalı olduğunu duymuştum bende :)canım kafana takma bence ama beslenmene çok dikkat et, ben diyetisyenim ve kendimde de gözlemlediğim kadarıyla muz ceviz ve süt bebişin kilo artışını en çok destekleyen şeyler. bir de avokado mango gibi meyveler sinir gelişimini hızlandırdığından bedensel gelişime de katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.
gerçekten ya sürüne sürüne yapıyorum yapmam gerekenleri( Allah kolaylık versin çalışan hamile bayan gördükçe ben bi kere daha yoruluyorum valla zor iş o halde çalışmak izni hakettiniz :))
canım çok güzeller..diğer resimleride bekliyoruz:))
iyi günlerde kullan tatlım güzelmiş..bende bu siteden almak istiyorum ama beden konusunda sıkıntılıyım..sen XL aldım demiştin nasıl oldu üstüne?
maşallah kraliçemize :))) iyi haberlerinize çok sevindim canım..allah hep böle güldürsün yüzünü ve meleğinide sağlık versin...
canım artık tek düşüncemiz onlar olmuş durumda yatıyoruz onlar kalkıyoruz onlar..bende geçen hafta görmüştüm böle bi rüya allah hayır etsin canım..buarada bende o çataldan çok tırsıyorum ama doğuma doğru sürekli oradan bakıcaklar dimi???
ohh ne güzel bi sıkıntı olmamş darısı başıma ...artık şu şeker yüklemsini bi an önce yaptırmak istiyorum...yaa zaman hiç geçmiyor sanki doktor kontrolüme 4 gün var daha pöffff...odanda hayırlı olsun cnm...artık yerleştirip resimlerini koyarsın...
cnm benim daha evlenmeden önce vardı bel ağrılarım ama çok nadir olurdu çok yorulduğumda yada ayakta kaldığımda olurdu...şimdilerde ise evi bi süpürsem tutulup kalıyorum doktorda artık yapma diyo..yaa bi ev süpürmesi başka bişey değil ama ona bile dayanamıyoruz...bu durum inşallah doğumda sorun olmaz(
canım yaa evet özellikle iş yaptığım zaman yada kendimi çok yorduğumda o bel ağrısı varya dayanılmaz oluyo...sıcak su torbası koyduğumda rahatlıyorum...o sırada sırt üstü yatmıyorum çünkü ağrım daha fazla oluyo yan yatıp dinlenmeye çalışıyorum..
ohh çok uyanıksın:)))günaydın cnm..ben iki gün izinliydim çok işim vardı hiç giremedim oyüzden sabahtan beri oku oku içim çıktı :)))
çok güzeller canım...ama şipariş almıyolarsa nasıl yapacaksınki...başka biyerlere bak buna yakın bişeyler bulursun belki..
aman cnm çok dikkat et...alışverişte zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ve uzun süre ayakta oluyosun daha çok artmasın bel ağrın...sık sık otur öle yap alışverişini...neler aldığınıda paylaşmayı unutma ?
cnm geçmiş olsun..evet bebişlerimiz için katlanamayacağımız şey yok..şimdiden annelik duygusu kabardı bizde :))bizde odasını hazırlıyoruz temizlik falan yaptık dün..bugün sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim..ama değer yavrum için
günaydın tatlım...havalardan değil o bizim yapımızdan kaynaklanıyo...bol bol dinlenicez artık...
güle güle cnm..dikkat et kendine çok yorulmadan gezinn
günaydın canmm...benim 4 günüm var daha...inş güzel haberlerle gelirsin...
elifcimm günaydın...evet havalar ısınsın diye bekliyoruz ama bi yandanda montlar çıkınca ne giycez derdi çıktı...göbüşlerde çıktı artık...ve ben alışveriş bile yapmadım...sadece hamiş kot aldım ve bi iki tane eşortman aldım..üst olarak yazlık hiçbirşey yok(bu ay acilinden gidip t-şhirt bakmam lazım..ama öle bişey alıymki sonradanda giyebileyim bakcaz artık
10 mayısta ayrılacağım gün sayıyorum resmen halbuki vardiyalı ağır bir işim de yok kalasik masa başı memurum ama sabah uyanmak gece uyumak zor aralarda wc tekem vs uyanıca zor oluyor. ayaklarımı toplayıp oturuyorum sandalyemde gülüyorlar bana ayaklarım şişiyor ne yapayım :)
ben de şu an 67 - 68 kiloyum
29. haftam
heralde 70'in üzerine çıkarım yanideğilmi bende L mi alayım ozaman?
hiç alışık değilim... yediremedim kendime L'yi 3 diyeyim bari :)
slmmm güzeller güzeli anneler ve onların bitaneleri...nasılsınız ???biz iyiyiz çok şükür oğlumla yine işe geldik..bizle birlikte onlarda çalışıyo yazık yaa(yine mide yanmamız var şurubumda olmasa napcaktım bilmiyorum..
güzel bir gün olur inşallah hepimiz için...dün benim pek ii geçmedi öğlen sonra şirketten bi evrak gelecekmiş benim adıma imza atmam gerekiyormuş ve çok acilmiş...ee mesai saatimde göndersenize be salaklar..saat 3 te işim bitmesine rağmen 5 e kadar bekledim ofiste..ama sinirlerim bozuldu uykusuzluktan duramıyorum ama kimin umrunda beni bu halimle onca saat beklettiler...kan ter eve gittim yemektir ortalığı toparla tabi yatamadım..oyüzden baya bi gerildim..neyse bugün iim güzel bi uyku çektim dincim yani...umarım başak aksilikler yaşamam..
cevizden NEFRET ederim. Yediiğimde ağzıma sanki motor yağı akıyor o kadar mı çirkintadı olur. İlk 3 ay her gun yedim 2 - 3 tane ama şimdi aksatıyorum... Aynı şey diğil biliyorum ama fındık badem yiyorum... Amayemek lazım.. YA ne kadar çirkindimi ceviz? ama aslında taze cevizi severim. sanırım kavrulduğu zaman yağının aldığı o acı taddan nefret ediyorum. Taze ceviz nerede vardır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?