2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hem cook mutluyum hem uzgunm kızlar mutluyum cunku bebegmı gormye gdcem uzgnm cnku eşim uzmanlk snvnı kazanamams hayallerm suya dustu. allah herzmn bı kapıyı kapatır bı kapıyı açar dyorum inş bzede bı kapı açar bebgm dunyaya gelmedn. herseyde bı hayır vardr deyp konuyu kapıyorum ve heycanma devam edyorum oğlşmu gormeyelı tam bir ay oldu kılosunu saglğnı cok merak edyorum zaten sabah ezannda uyandım heycanla uyuyamadmda tekrar :)) nekadar guzel bışey yha anne olmak....

içimizde şuanda bı insan var tam olarak nası bı buyukluk allahm bu boyle boğlmadn suyun içinde yasamak ne demek ......

allah herkese nasıp etsın bu duyguyu sabah sabah bı kere daha anladım annemn kıymetını....

iyikı varsınz canlarm bnm sıze bole anlatınca içim rahatlıo....

Çok beğendim kullanın kesin :)

cevizden NEFRET ederim. Yediiğimde ağzıma sanki motor yağı akıyor o kadar mı çirkintadı olur. İlk 3 ay her gun yedim 2 - 3 tane ama şimdi aksatıyorum... Aynı şey diğil biliyorum ama fındık badem yiyorum... Amayemek lazım.. YA ne kadar çirkindimi ceviz? ama aslında taze cevizi severim. sanırım kavrulduğu zaman yağının aldığı o acı taddan nefret ediyorum. Taze ceviz nerede vardır acaba?

bnm patronum burda hergün kıtır kıtır ceviz yiyo. onabile dayanamıyorum. bigün gidip elinden alıp burnuna sokucam o olucak.:)

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri.
Kızlar duydunuz mu bu yaz çok sıcak olacakmış nerdeyse 45-50 dereceye kadar çıkacakmış :18:

cnm yaa çok uygunmuş özellikle gecelik ve sabhlık normalde o fiyata sadece sabahlık alınabiliyor senin baktığın takım dimi 60 tl olan??ben emzirme sütyeni almıcam..onun yerine emzişrme atleti alıcam o daha kullanışlı diye duymuştum..tüm kompedanlarda vardır dimi dediğin geceliklerden ve fiyatlarıda aynıdır heralde..ben avcılardakine bakıcam bu hafta..

cnm üzme kendini bak bebişinde üzülür sonra..allahın izniyle hiçbirşey olmayacak..sen bundan sonra çok dikkatli ol..bol bol su iç..zaten kendinde demişsin yorgunluktan oldu diye bol bol dinlen..bırak etrafındakiler koştursun sen kendinle bebeğine bak..

hemde harika olur canım...kokoş olucan ohhhh mis gibi...zaten doğum zor bir süreç olacak onu hayırlısıyla sağ sağlim atlattıktan sonra kendimizi ödüllendirmek için yapıcaz güzel şeyler makyajlar,süslü gecelikler...yaa bişey sorcam erkek çocuğa kırmızı taç gitmez dedi bikaç arkadşım varmı böle bişey??birde ben gecelikle uyumlu olsun istiyorum tacımın..
cnm bujiterilerde vardır dimi lohusa taçları??
canım ben en başından beri yiyorum günde bir avuç...bende balığı ve meyveyi unutuyorum 1 hafta yiyosam 2 hafta yemiyorum ve vicdan azabı çekiyorum..birde şu son üç ay yediklerimiz bebeğe yarıyomuş oyüzden bu kontrolümde doktora bunu anlatayımda ona göre takviye versin
bayıldımm prenses odası gibi olmuş..maşallah cnm herşeyi bitmiş darısı bizim başımıza inş:))cibinlik çok güzelmiş ben hala karar veremedim klasikmi olsun yoksa bu şekilmi bilmiyorum???
beni ararsanız muhteşem yüzyıl topiğindeyim
lyre cim büyük bir bağla bağlıyım bu dizeye ve hürreme :)) gececi olduğum günler dışında asla kaçırmam hatta o gün ne misafir kabul ederim nede biryere giderim..:))) ama dün okadar yorulmuştumki eşim geldi yemek yedik ben 8 de doğru yatağıma gittim..sonra eşim geldi noldu cnm bugün muhteşem yüzyıl yokmu dedi var dedim adam inanamadı :))) dizi olacak ve sen izlemicen dedi baya şaşırdı...ama napıym gözümü açamıyordum...bugün hemen izlicem netten:))
maşallah kızımıza ...yatağıda çok klasss yani iyi günlerde kullanın cnm
canım yaa herşeyden önemlisi sağlık sen bebeğin için dua et gerisini boşver busene olmadı seneye gene dener şansını...hayatımız sınav olmuş zaten bu sistemle herkesin hayallerini mahvettiler zaten...canınız saolsun tatlımmm

gerçekten ya sürüne sürüne yapıyorum yapmam gerekenleri ( Allah kolaylık versin çalışan hamile bayan gördükçe ben bi kere daha yoruluyorum valla zor iş o halde çalışmak izni hakettiniz :))

ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35
bol protein ağırlıklı beslen canım bence.
nasıl yani 32. haftadan sonra çalışırsak onun içinde mi rapor almamız gerekicek ??
nddd evet muhakkak almalısın sakın unutma canım değilse o doğum öncesi izinlerin sona aktarılmıyor. ben personelciyim ordan biliyorum. mesela benim 6 mayısta 32 hafta olacak gidip çalışabilir raporu alacağım ki o izinleri doğumdan sonra kullanayım.

gayet güzel ben beğendim canım :)

ben de yemiyordum bugün başlıcam inşallah
aslında ilk baştan beri yemek lazımmış ceviz bende ilk başta yiyemedim ama artık yiyorum. ceviz badem fındık faydalı diyorlar. ama artık ara öğünlerde ekemek arasına koyup peynirle götürüyorum :)

Ben xs bedeni rüyamda bile görmedim:))
aynen ya m yada en iyi ihtimalle s oda kesim büyük olursa :)

evet ya tropik meyvelerin faydalı olduğunu duymuştum bende :)

gerçekten ya sürüne sürüne yapıyorum yapmam gerekenleri ( Allah kolaylık versin çalışan hamile bayan gördükçe ben bi kere daha yoruluyorum valla zor iş o halde çalışmak izni hakettiniz :))

10 mayısta ayrılacağım gün sayıyorum resmen halbuki vardiyalı ağır bir işim de yok kalasik masa başı memurum ama sabah uyanmak gece uyumak zor aralarda wc tekem vs uyanıca zor oluyor. ayaklarımı toplayıp oturuyorum sandalyemde gülüyorlar bana ayaklarım şişiyor ne yapayım :)

dinlenmek de çok zorlaştı artık yaa.. hamd olsun tabi ama uykularım gitgide daha çok rezilleşiyor. kramp,uyuşma,kasılma,ağrı,wc ihtiyacı,mide kazınması.. gitgide artıyor.. bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün azaları tam eksiksiz noksansız olsun da, dayanırız herşeye. Allah bizi alıştırıyor sonraki zamanlar için..

boşver gülsünler :)) neyse az kalmış çok şükür izne.iş ne olursa olsun hamilelikte yorar bence. ben evde bile sürünüyorum çalışmadığım halde. bazen canım yemek bile yapmak istemiyor. Allah'tan eşim çok anlayışlı..

slmmm güzeller güzeli anneler ve onların bitaneleri...nasılsınız ???biz iyiyiz çok şükür oğlumla yine işe geldik..bizle birlikte onlarda çalışıyo yazık yaa (yine mide yanmamız var şurubumda olmasa napcaktım bilmiyorum..

güzel bir gün olur inşallah hepimiz için...dün benim pek ii geçmedi öğlen sonra şirketten bi evrak gelecekmiş benim adıma imza atmam gerekiyormuş ve çok acilmiş...ee mesai saatimde göndersenize be salaklar..saat 3 te işim bitmesine rağmen 5 e kadar bekledim ofiste..ama sinirlerim bozuldu uykusuzluktan duramıyorum ama kimin umrunda beni bu halimle onca saat beklettiler...kan ter eve gittim yemektir ortalığı toparla tabi yatamadım..oyüzden baya bi gerildim..neyse bugün iim güzel bi uyku çektim dincim yani...umarım başak aksilikler yaşamam..

kızlar zaman yaklaştıkça daha çok merak ediyorum oğlumu :)) daha çok özlüyorum :)) bizim kalan gün 67 oldu :)))))))))

ben de şu an 67 - 68 kiloyum
29. haftam
heralde 70'in üzerine çıkarım yanideğilmi bende L mi alayım ozaman?
hiç alışık değilim... yediremedim kendime L'yi 3 diyeyim bari :)

bugün kargo gelicek ozaman daha net bişiler sölerim ben cnm.L siparişi verdim çünkü ve 77 kiloyum bakalım:)))

dinç olman güzel canım inş başka aksilik olmaz. benim de dinç olmaya ihtiyacım var ve sanırım şimdi biraz yatıp uyumayı deniycem..

Kızlar ceviz sevilmez mi ya yiyemiyorsanız sütlü ve meyvalı tatlılarla birlikte tüketin.Ben bir kilo cevizi oturur sıkılmadan yerim

Canım cevizli kabak tatlısı istedi iyimi adamı yoldan çıkarırsınız Taze ceviz senede 20 gün süreyle yiyebileceğimiz tek yemiş olma özelliğindedir.Mevsimide sanıyorum haziran sonu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…