2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim duygu durumum değişti iyice sizde de oluyo mu acaba aynı şeyler???
annemi ve babamı çok özledim mesela.. abim yeğenlerim.. aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.. hatta geçen gün ağladım bile.. eşim arkadaşıyla 1 saatliğine dışarı çıkmıştı, arkadaşı da birlikte yemek yiyelim demiş,eşim aradı ben de git dedim. sonra o 1 saat oldu 7 saat.. zaten hep evdeyim, yalnızım, eşimden başka kimsem yok yanımda, falan filan derken başladım ağlamaya.. ilk defa bu şekilde ağladım sesli sesli... sonra eşim gelince ona da küstüm tatil gününde bari yanımda olsaydın beni yanlız bıraktın diye.. işte bu aralar böyle alt üst oluyo duygularım..

ahh şu yemek konusu...evlendiğimden beri en büyük fobim oldu ((bütün işlere razıyım ama yemek yapmak çok büyük bir mesele benim için...ve yaptığım yemek hemen bitince daha bi sinir bozucu oluyo...eşime o yüzden hep derim idareli ye yarına kalsın yemeğim yapamam başa bişey diye:)))gerçi güzelde olur yemeklerim bitmesi normal ama üşeniyorum işte...bu şekilde 3 yılımız olacak nerdeyse bakalım ilerisi nolcak???
ohh ne güzel az kalmış cnm çıkınca bizim içinde dinlen bol bol..benim daha çok var haziran sonuna kadar çalışıcam heralde bi aksilik olmazsa..
hele o ev süpürme işi yok mu hiç yapmak istemiyorum zoruma gidiyor.. ütü desen o biçim!.. birikti iyice...

canım ben artık süpüremiyorum ..eğildiğim gibi belim tutuluyo..buda kötü bşey heralde doğuma etkisi olur diye düşünüyorum ama doktora söledim ilerleyen haftalarda onda baktıralım dedi(

Muhteşemmm bir yorummm harikasınnn...
Bol bol özlem giderrr miniğinlee :)

Bu arada bebek odamızı hallettik dün :)

Teşekkür ederim canım sevgiliyle randevum 16:30 da bakalım buluşma nasıl geçecek çok heyecanlıyım ...

Fotoyu koymayı unutma merak ediyorummmm.Ben bu haftasonu son kararımı vericem heralde

aynen bende evde elimi hiç bişeye sürmüyorum :)

bende sen gibiyim şimdi ailemin yanına gideceğim doğuma ama eşimi burda bırakacağım diye her gün zırıldıyorum adamın peşinden ayrılmıyorum ya koltuktan kalkıyor nereye diyorum wc gideceğim ya burdayım diyor :) hamiş olunca iyce sıyırtık olduk biz napalım :)

bugün zor kalktık yataktan yaa keşke tatil olsaydıı
kızlar şimdi haberlerde söylediler... bu yaz kavrulacakmışız... sıcaklıklar 50 dereceye ulaşıcakmış...
aman allahımm şimdiden sıcaklar basıyorr 50 derece çok feci anacımm
yaa cevizden başka soya fasulyesi ve balıkda d a varmışş onlardan yesen karşılar herhelde. ila tek besindenmi alınması gerekio omega 3ün
çooook tatlı olmuşş güle güle kullansınn
ohh indirim çok ii bişi yaff güle güle kullanın
ohh maşallahh tosuncuğaa..
Canım aynı iştahsızlık bende de var 1 aydır ya. Sadece sabah kahvaltısını yapıyorum sonra gün boyu canım hiç bi şey istemiyor akşama yakın zorla bebişim için bi şeyler yiyorum
iştahsızlık nasıl bişi yaa ömür boyu yaşamadım yaşayanlara heveslenirim hepp
olmamasında da vardır bir hayır bence öle düşün. daha iisi olacak inşallahh.. hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahh..
güle güle kullanın çook tatlılarrr
tazesi olmaz daha da acaba kırılmamış alsanda kırsan yiyebilirmisin?ben öle yapıyorum ceviz kıracakları ver 3 5 liraya her sabah 3 4 tane kırıp yiyorum

Son düzenleme:

ah şu hormonlar yokmu alıp başını gidiyolar bizden bağımsız..cnm hemen hemen herkes yaşıyo bu gibi şeyler merak etme..işte eşlerimizin desteği bu gibi durumlarda çok önemli ama onlar daha işin ciddiyetinde değiller bizim gibi...sende biraz dinlen yat uyu koca bir çikolatayı indir midene oğlunda sevinir..bak ozman kendini daha ii hissedersin..

Aynen bende karmaşık duygu durumları yaşıyorum.Dün akşam yere bişeyler döktü diye eşime resmen bağırdım o da şaşırdı ki normal şartlarda öyle değilim.On dakika sonra onu ne kadar sevdiğimi anlatıyordum.O da ama bana bağırdııınn dedi :44: kv deme ilk defa içten anneciğimm dediğimi farkettim.Annem benim sevdiğim peynirden spariş etmiş ona bile ağladım.Babam telde işlerini yapabiliyor musun deyince bile beni düşünüyor diye ağlıyorum.Kız kardeşim ben dünyanın en güzel teyzesi oldum kuafördeyim deyince ağladım.Görümcem halacığı ona yeni oyuncaklar aldı iletirsin kuzuma deyince ağlıyorum.Yani pek normal hallerde değilim

haydi paylaşş deneyeyim bende

ahh bu geceler nasıl gecer kaç kere wc kalktım ytağı sericem yakındır banyoya neyse harkesin gunu guzel geçsin bol tekmelı gunler dılıyoruz oğlusumla

Gunaydin kizlarr ve minnaklar.gununuzguzel gecsin insallahh

bugün kargo gelicek ozaman daha net bişiler sölerim ben cnm.L siparişi verdim çünkü ve 77 kiloyum bakalım:)))

ben de dün lohusashop.com a telefon açtım.
beğendiğim iki modeli sordum... Kilomu söyledim 68 diye 72 - 73 olurum doğuma dedim.
bir modelde M bir modelde de 40beden verdi. kalıpları rahatmış olmazsa ad gönderirsiniz değişiriz zaten dedi

iki takım alacağım. biri spor biri klasik bakalım beğenecek misniz?

Eklentiler

• $geco.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $gecelik.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $sabahlık.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $sabo.webp
    12 KB · Görüntüleme: 28

2. fotodakini çok beğendim bende mi alsam :)

ikiside çok güzel cnm...

Eki Görüntüle 694691

OLDUMU kız bu benm kardedesım kendısını deneme olrk kullandm opyorm burdan

Ayy çok tatlı minnakmış baya :) bak yaptın işte alkışş

Ütü mütü hak getire canım kocam çamaşır asaar toplaar evin bütün işi onda yemek dışında

Maşallah canım benmde 1530 gr Diş etlerim benmde çok şiş napcaz bilmiyorum kimse tınlamıyo ama vücutta enfeksiyon yaparsa erken doğuma neden oluyo düşün..

Hayırlı değilmiş canım öyle düşün sıkma kkendini olur elbet vardır bi kısmeti bak bende biara senn gibi oldum şimdi cok şükür düzeldi iş güç,kız bu ne heyecan ben niye bukadar heyecan yapmıyorum yaa hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah..

Cicişleri de cok güzel güle güle kullansın annesii..

Bende çok duygusalım gurbette olmak cok zor seni cok iyi anlıyorum biz bebeişlerimzi gndermeyelim biyere

Önce geçmişi okudum busefer,nasılsınız bakalım?Off ben hiç dönemiyorum artk ya neslihana gülmştüm başıma geldi :) Bikini bölgem ağrıyıp durdu gece sabaha karşı sabahta kaşıntm vardı krem sürim dedim karnıma bi de ne görim 3-5tane mnnak yırtığım olmuş gözüm aydın 3 gündr krem sürmezsem olcağı odur işin garip yani sanırım bikini bölgede de olmuş biraz kızlar ya napcaaaz:18:

kızlar dun kontrolde boy uzunluğunu sormayı unuttum uzun boylu dedi ama ben merak edıyorum kağıtta hangi değerlere bakıpta anlıyoruz bilen varmıııı

ben artık bir kutu kremimi de iş yerine getirdim
lavaboya filan gittiğimde arada bir sürüyorum yine sürekli nemli tutmak lazım başka yapacak bşi yok. korkuyorum ben de

günaydın kızlarr

siz bebeişleriniz anlattıkça bende heyecanla bekliyorum son 2 gün oğluşuma :)

elif_81 canım fl yazan değeri 7 ile çarpınca yaklaşık boyunu buluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…