ben artık bir kutu kremimi de iş yerine getirdim
lavaboya filan gittiğimde arada bir sürüyorum yine sürekli nemli tutmak lazım başka yapacak bşi yok. korkuyorum ben de
En doğrusu canım bende bugüne kadar çatlamamasına güvendim karnımda sivri büyük olmaz dedim ama kaşıntıyı hissedince bişeylerin ters gttiğini anladım önce çamaşır izidr dedim altta olduğu için ama öyle değilmişş su illetin bi çözümünü bulamadılar ya kadınların korkulu rüyası valla kiloma takıyodum yok anacım çatlamim de kilo verilir,11 kilo almışım toplamda 30 haftalığım bu ay 1 kilo almışım onun 700ünü bebiş almş zaten böyle giderse 70-72 ile tamamlarım ama daha umarım çatlamam buarada ben kremin içine bi kutu hücre yenileyici sıkıyorum habernz ola.
oyy allah kolaylık versin valla hesap işi zor canım..
hücre yenileyici nedi rki? markası nedir? biz de sıkalım sıktıralım..
kızlar dun kontrolde boy uzunluğunu sormayı unuttum uzun boylu dedi ama ben merak edıyorum kağıtta hangi değerlere bakıpta anlıyoruz bilen varmıııı
Önce geçmişi okudum busefer,nasılsınız bakalım?Off ben hiç dönemiyorum artk ya neslihana gülmştüm başıma geldi :) Bikini bölgem ağrıyıp durdu gece sabaha karşı sabahta kaşıntm vardı krem sürim dedim karnıma bi de ne görim 3-5tane mnnak yırtığım olmuş gözüm aydın 3 gündr krem sürmezsem olcağı odur işin garip yani sanırım bikini bölgede de olmuş biraz kızlar ya napcaaaz:18:
Herkese gunaydınnn kızlarr ,
ben ve göbegım ıse geldık yıne :) hoppıdı hopp zıplamakla mesguluz :)
sızlerde ne var ne yok ?
sızlerde ne var ne yok ?
Günaydın sana ve göbeğine :) Bizde yarım saat önce hoplayıp zıplıyorduk an itibariyle uyku durumuna geçtik
günaydın canımm nasılsın :)
kızlar bebeğiniz uykuda oldugunu hareketsizliğindenmi anlıyorsunuz ?
Cnm fl degerim 52.7 mm yaziyo normalmi bu ben yeni 27+1 gunlugum fazla degilmi bu olcumler anlamadim ben yaaaa
İyiyim tatlım sende iyisindir umarımBen öyle mantık kuruyorum.Bir süre kıpır kıpır yerini ayarlıyor yada yerleşiyor.Sonra demekki rahat pozisyonu bulunca bir süre uykuya geçiyor hareketsiz kalıyor.Sonra beslenme vakti geliyor ben yiyince o da besleniyor bir süre tekrar enerjiyi aldığı için kımıl kımıl sonra yerleşip uykuya dalıyor.Böyle bir döngü var ben hissediyorum.Tracy hogg kitabında bebek doğunca zaten bu rutinden bahsediyor.Uyan beslen aktivite yap ve tekrar uyu.Bu rutin döngü anne karnında başlayıp doğar doğmaz devam ediyor.Gelişip büyüyorlar
Sağol canım zor iş gerçekten beden yorgunluğu bi ayrı dert en çok beyni yoruluyor insanın yaa .... Ama az kaldı çok şükür iznime
sans35 Canım duanı okudum allah kabul etsinnn
Günaydın herkese nasılsınız kızlar biz geldik kızımlankızlar dün annemdeydim akşama annemin kızıma aldıklarına bakıyordum farketmeden ayağımı yere sallamışım birden bi soğukluk hissettim sol ayagımda anam bir baktım ne göreğim ayagım şişmiş ve morarmaya başlamışmı nasıl korktum annem vardı yanımda allahtan hemen ovdu ayağımı diz kapağıma doğru artık ayağımda kasılıyor sol ayağım özellikle ve sol ayagım daha çok şişiyor doktor izni erken vermesse bu yüzden iyidir kızlar yaaa
ödem filan mı oluyor acaba korkmaya başladım ben ama yaaa
Bende iyiyim çok şükür canım
ay evet anlattıgın döngü gerçektende harika bencede bu şekilde oluyor..bende kımıldamadığı zamanlar telaşa düşüyorum bazen bunu düşünüp rahatlatıyım kendimi demek benim oğlum uyuyup büyüyor diyimm
sızlerde ne var ne yok ?
8 hafta olarakmı kullanacaksın canım 3 haftaya kadarmı?
ben akşama kadar sallıyorum mecbuuurrrr oyüzden akşamları hep şiş oluyor mor değilde şiş özellikle ayak bileklerim kütük gibi görünüyor
ee bi kahve falimi baksak birbirimize :)
hangi hastaneye gidiyosun ki sgk anlasmasi yok ?
gel şekerim bakışalım :))) gerçi ben hamilelikle beraer bakmıyorum artık zaten kociş de kızıyordu :))) ama karşılıklı içeriz güzel olur.. acıbadem canım
Selam kızlar
Bugün kompedan da 110 Tl gibi bir tutara şunları almayı planlıyorum
Krem Rengi dantelli Lohusa gecelik ve Sabahlık ( 60 TL )
1 Adet Emzirme Sütyeni ( 10 Tl le jardin)
1 Adet Emzirme Atleti ( 10 Tl )
Bebişim için Kutlu Takım halinde Bahriyeli kıyafet (25-30 tl gibi birsey)( şu sekilde: LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 58885937
SÜPER KALİTE KUTULU BEBE BAHRİYELİ ÜÇLÜ TAKIM GittiGidiyor'da 80358538
LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 72774461
tüllü corap ( kısa) 4 tl
110 tl tutuyor
bide 5 taksite böldürdüm mü 22 Tl taksitle ödeyebilirim hepsini cok begendim sizinle paylaşmak istedim.
Fotolarını cekseydim keşke ama bugün alırsam eger hemen akşam cekip yarın sizinle paylaşırımmm laylaylay cok mutluuyummm
:118:
canım gecelik ve iç çamaşırlarından memnun kalırsan haber ver ben de alayım
çok güzelmiiiiş çok tatlılar yaaaa
:86::103::118::121:
evet ya çok eğlenceliler değil mi
herhangi bir devlet hastanesinden alabilirsin. bende hem özele gidiyorum hemde devlette doğum hastanesine mesela uçağa binebiir raporu alacağım 33. haftada onuda devletten alacağım. eğer 32 den sonra son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almazsak ve bunu kuruma vermezsek doğumdan sonra kullanamıyoruz o doğum öncesindeki devreden izinleri aklında bulunsun.
ya işte o devlet hastanelerinde sıra bekle oraya git buraya git gün boyu koşturacak mıyım ondan korkuyorum
ah ahhh :)) bi kac sene once xs , sonra s sonra m oldum :)) şimdi xxleri bol L ler giyyorummm
ben de tam m ye düşmüştüm şimdi gelsin l, xl xxl lar
ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35
canım et yumurta balık peynir vs bol yenmeli diye biliyorum, ama üzülme benim tonti de öyle alt sınırdan gidiyor dedi dr ama genetik üzülme dedi, ben de şimdi zayıf doğan çocukları düşünüyorum maaşallah sonradan sağlıklı olabiliyorlar ben de çok zayıf doğmuşum ama şimdi görsen tosuncuğum resmen
bir de cheddar yağlı kaşar dil gibi yağlı peynirlerin bebişe kilo yaptığını duymuştum
neyse canım benim kayınpederin ismi salim de oradan selim olsun diye bakmıştım ama bir yerde karşılaşmıştım aman neyse ben içini karartmayayım
Geçti gitti yavrum unuttuk artık alışacağız rüyalara
Gebe kalmadan önce korku,gerilim filmi delisiydim
Şimdi hiç izlemiyorum ama sağ olsun rüyalarım yetiyor bana
ben de korku hastasıydım kocam da hiç sevmezdi şimdi hamileyim diye dram bile izlemek geryor beni zaten mesela 20 dk izleyemiyorum ya da hürremi o entrikalar kalbimi zorluyor
kızlar merhaba,
bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedi sınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın (((((((
peki tedavi ne önerdi? bildiğim bol su içilmesi gerek allah sana da bebişine de sağlık versin canım üzülme
canım üzme kendini hemen.belki minyon bir bebek olacaktır .
protein ağırlıklı beslenmeye,bol su içmeye ve sol yan yatış pozisyonunda olmaya dikkat et.açığı kapatırsın emin ol.en önemlisi acıkmayı bekleme az az sık sık ,kaliteli beslen.
bir de bir başka topikte görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama muz,ceviz,bal bebeğe yarayan besinlerdenmiş.
içini ferah tut sıkma canını.
ay balı neredeyse hiç yemiyorum detaylı usgdedeki dr demişti bal pekmez yeme çok kilo alma diye ondan sanırım
16ya göre normaldi 22 ve 25de bir hafta bugün 30 sıfırda da iki buçuk hafta oldu canım benimki
canım benim de ilk zamanlar bir hafta önden gidiyordu şimdi 10 gn geri kafama çok takıyordum ama artık allahın dediği olur zaıf doğup çok sağlıklı olanları düşünüyorum allah inş sağlık verir bizim minnoşlara da
ayyy çoookk komikkk çok eğlenceliiiii
:))) hadi biz de kıvırtalım
kızlar şimdi haberlerde söylediler... bu yaz kavrulacakmışız... sıcaklıklar 50 dereceye ulaşıcakmış...
of of off bizim klima da tam bebişin odasına bakıyor
Eki Görüntüle 694559 bak bu da kızımla benim siparişimiz...
onunki bantlı benimki taçlı
oo kız anneleri hava atmaya başlamış,, biz de oğluşlarımızla ne takım yapsak acebap ama çok tatlı tacınız bantınız sizin :))
canım eşimin ve benim bebekliğimizi ailerimizi sordu genetik dedi ama beslenmezdim ben pek bugünden itibaren dikkat etcem iki haftada fark edecek mi görcem
ben et yemiyordum on gün öğle akşam burnumu tıkayıp yedim her sabah 2 yumurta yedim ve bebişimin gelişimi gerçekten iyiye gitti
kızlar herbiriniz ceviz yiyiyomusunuz hergün? çevremdeki herkes çok faydalı olduğunu söylüyo bende aynı fikirdeyim özellikle beyin gelişimi açısından faydalı ama ben cevizden nefret ediyorum.... eşim zorla ağzıma sokarsa o zaman yiyiyorum öğüre öğüre... aranızda benim gibi ceviz yemeyen varmı yaa... yoksa vicdan azabı mı çekicem ömür boyu
ben de o kadar sık yemiyorum ama yerine badem, balık falan deneyebilirsin,
Eki Görüntüle 694571 Eki Görüntüle 694572 Eki Görüntüle 694573 Eki Görüntüle 694574 Eki Görüntüle 694575 Eki Görüntüle 694576 Eki Görüntüle 694577 Eki Görüntüle 694578
bizim odamızda hazırrr :)) bazamız olduğu için beşik almadık oyun parkı aldık onuda yatak odamıza koyduk nasıl olmuş sizce
çok çokgüzel güle güle kullanın cibinlik nereden bu arada?
Ben xs bedeni rüyamda bile görmedim:))
benim bir xs tshirtüm vardı vaktinde :)) övünerek saklıyorum giyinemesem de
canım bana da ağır geliyo ceviz yağlı yağlı gibi ama yiyorum günde 4-5 tane yemeye çalışıyorum. denedin mi bilmiyorum ama istersen baya ez cevizleri un ufak hale getir sonra yoğurt içine karıştır 1 kaşık da reçel oh mis gibi ara öğün :)
oo bol bol lezztli tarifler bekliyoruz sizden öyleyse :)
:) valla ben henuz olcemıyorum o olmasa o olmaz o olmasa otekı olmazmıs gıbı kararsızım. bu konuda
bıde ben hamle oldgmu ogrendm 2 gune kalmaz esım cok buyuk bır trafk kazası gecrdı. ve gercekden olumden dondu. ozaman onu kaybetmekden okdr kormusdum kı. hanı bebegmı untmusdum ne yalan solym. bazn bu tarz anlarda neren acıyosa orası degerlı oluyo ısde ınsan duygusu bıraz garıp.
smdı gece bazen esımın drsegı farknda olmadan karnıma deyse bıle hemen yastgı araya koyyorm koruma ıc gudusu. ısde :)
oysakı oda onun yavrusu kımı kımden koryosn ama tedbrı elde braakmamak lazm.
konuyla alakasız oldu kzum bosver sacmaladm galiba
geçmiş olsun canım ya evet allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin
kaç gündür giremiyorum geçmişi okuyamadım son 5-6 sayfayı okuyabildim.herkes iyidir inşallah.biz de annemle bebeğin eşyalarını yıkadık ütüledi annem.ben de bi ara foto koyarım.yarın gidecek o da iyiydik böyle
oy oy ellerinize sağlık, bizim de kv önce aldı br kısmını yıkayayım diye dün akşam da diyor ki yıkadım ama sana vereyim temizliğe gelen kadın ütülesin, kendi iki torununun da kızının da evini silip süpürdü çocuklarına baktı ütülerini yaptı bizimkinin bir iki şeyini yapmaya bin dereden su getiriyor, zaten on gündür bir kaşınıyor her işimize bahane bulup laf sokuyor du bakalii ne zaman patlayaağızz
Muhteşemmm bir yorummm harikasınnn...
Bol bol özlem giderrr miniğinlee :)
Bu arada bebek odamızı hallettik dün :)
oo gözünüz aydıınnn, inş darısı bizim mobilyaların gelip yerleştirilmesine :))
hem cook mutluyum hem uzgunm kızlarmutluyum cunku bebegmı gormye gdcem uzgnm cnku eşim uzmanlk snvnı kazanamams hayallerm suya dustu. allah herzmn bı kapıyı kapatır bı kapıyı açar dyorum inş bzede bı kapı açar bebgm dunyaya gelmedn. herseyde bı hayır vardr deyp konuyu kapıyorum ve heycanma devam edyorum oğlşmu gormeyelı tam bir ay oldu kılosunu saglğnı cok merak edyorum zaten sabah ezannda uyandım heycanla uyuyamadmda tekrar :)) nekadar guzel bışey yha anne olmak....
içimizde şuanda bı insan var tam olarak nası bı buyukluk allahm bu boyle boğlmadn suyun içinde yasamak ne demek ......
allah herkese nasıp etsın bu duyguyu sabah sabah bı kere daha anladım annemn kıymetını....
iyikı varsınz canlarm bnm sıze bole anlatınca içim rahatlıo....
canım eşin için üzülme dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır ben bir işyerinden tacizvari bir sebepten ayrıldım daha doğrusu açık giyinmiyorum imaları ve bahaneleriyle uyarı aldım ki normalde dekolte sevmeme rağmen sapık potansiyelini bildiğim için kapatıyordum kendimi neyse üzülürken ondan on kat daha güzel bir işim oldu :)))
çok cicicleeerr
cevizden NEFRET ederim. Yediiğimde ağzıma sanki motor yağı akıyor o kadar mı çirkintadı olur. İlk 3 ay her gun yedim 2 - 3 tane ama şimdi aksatıyorum... Aynı şey diğil biliyorum ama fındık badem yiyorum... Amayemek lazım.. YA ne kadar çirkindimi ceviz? ama aslında taze cevizi severim. sanırım kavrulduğu zaman yağının aldığı o acı taddan nefret ediyorum. Taze ceviz nerede vardır acaba?
taze mevsimi değil sanırım ama eylül gibi elazığdan vs getirtilebiliyr, eşim nevşehirden mi niğdeden mi ne almıştı bir valiz, kırıyor haftada bir öyle yiyoruz ama burada da kabuklu satan yerler var
cnm yaa çok uygunmuş özellikle gecelik ve sabhlık normalde o fiyata sadece sabahlık alınabiliyor senin baktığın takım dimi 60 tl olan??ben emzirme sütyeni almıcam..onun yerine emzişrme atleti alıcam o daha kullanışlı diye duymuştum..tüm kompedanlarda vardır dimi dediğin geceliklerden ve fiyatlarıda aynıdır heralde..ben avcılardakine bakıcam bu hafta..
cnm üzme kendini bak bebişinde üzülür sonra..allahın izniyle hiçbirşey olmayacak..sen bundan sonra çok dikkatli ol..bol bol su iç..zaten kendinde demişsin yorgunluktan oldu diye bol bol dinlen..bırak etrafındakiler koştursun sen kendinle bebeğine bak..
hemde harika olur canım...kokoş olucan ohhhh mis gibi...zaten doğum zor bir süreç olacak onu hayırlısıyla sağ sağlim atlattıktan sonra kendimizi ödüllendirmek için yapıcaz güzel şeyler makyajlar,süslü gecelikler...yaa bişey sorcam erkek çocuğa kırmızı taç gitmez dedi bikaç arkadşım varmı böle bişey??birde ben gecelikle uyumlu olsun istiyorum tacımın..
cnm bujiterilerde vardır dimi lohusa taçları??
canım ben en başından beri yiyorum günde bir avuç...bende balığı ve meyveyi unutuyorum 1 hafta yiyosam 2 hafta yemiyorum ve vicdan azabı çekiyorum..birde şu son üç ay yediklerimiz bebeğe yarıyomuş oyüzden bu kontrolümde doktora bunu anlatayımda ona göre takviye versin
bayıldımm prenses odası gibi olmuş..maşallah cnm herşeyi bitmiş darısı bizim başımıza inş:))cibinlik çok güzelmiş ben hala karar veremedim klasikmi olsun yoksa bu şekilmi bilmiyorum???
lyre cim büyük bir bağla bağlıyım bu dizeye ve hürreme :)) gececi olduğum günler dışında asla kaçırmam hatta o gün ne misafir kabul ederim nede biryere giderim..:))) ama dün okadar yorulmuştumki eşim geldi yemek yedik ben 8 de doğru yatağıma gittim..sonra eşim geldi noldu cnm bugün muhteşem yüzyıl yokmu dedi var dedim adam inanamadı :))) dizi olacak ve sen izlemicen dedi baya şaşırdı...ama napıym gözümü açamıyordum...bugün hemen izlicem netten:))
maşallah kızımıza ...yatağıda çok klasss yani iyi günlerde kullanın cnm
canım yaa herşeyden önemlisi sağlık sen bebeğin için dua et gerisini boşver busene olmadı seneye gene dener şansını...hayatımız sınav olmuş zaten bu sistemle herkesin hayallerini mahvettiler zaten...canınız saolsun tatlımmm
canım bijuterilerde normal kırmızı taç diye bakabilrisin onun dışında hamile kıyafetleri satan yerlerde ya da eminönünde bebek şekercilerinde gecelikçilerde bulabilirsin
benim duygu durumum değişti iyice sizde de oluyo mu acaba aynı şeyler???
annemi ve babamı çok özledim mesela.. abim yeğenlerim.. aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.. hatta geçen gün ağladım bile.. eşim arkadaşıyla 1 saatliğine dışarı çıkmıştı, arkadaşı da birlikte yemek yiyelim demiş,eşim aradı ben de git dedim. sonra o 1 saat oldu 7 saat.. zaten hep evdeyim, yalnızım, eşimden başka kimsem yok yanımda, falan filan derken başladım ağlamaya.. ilk defa bu şekilde ağladım sesli sesli... sonra eşim gelince ona da küstüm tatil gününde bari yanımda olsaydın beni yanlız bıraktın diye.. işte bu aralar böyle alt üst oluyo duygularım..
ben de acayip sinir küpü oluyorum ota b.ka öfkeleniyorum sabah mesela park yeri için bile birine bir saydım bir beddua ettim bildiğiniz gibi değil,, ki o kadar arabada relaxing müzik dinliyorum işyerimde klasik falan boşş
Sağol canım zor iş gerçekten beden yorgunluğu bi ayrı dert en çok beyni yoruluyor insanın yaa .... Ama az kaldı çok şükür iznime
sans35 Canım duanı okudum allah kabul etsinnn
Günaydın herkese nasılsınız kızlar biz geldik kızımlankızlar dün annemdeydim akşama annemin kızıma aldıklarına bakıyordum farketmeden ayağımı yere sallamışım birden bi soğukluk hissettim sol ayagımda anam bir baktım ne göreğim ayagım şişmiş ve morarmaya başlamışmı nasıl korktum annem vardı yanımda allahtan hemen ovdu ayağımı diz kapağıma doğru artık ayağımda kasılıyor sol ayağım özellikle ve sol ayagım daha çok şişiyor doktor izni erken vermesse bu yüzden iyidir kızlar yaaa
ödem filan mı oluyor acaba korkmaya başladım ben ama yaaa
aa çok geçmiş olsun dr ni aradın mı
Canım ister bepanthen sık ister madecassol ikiside iş görür hem de cok ucuzlar ben madecassol sıkıyorum bu sefer bi kutuya 2 tüp sıkcam ve düzenli hergün sürcem..Hamilelikten sonra da bio-oili denicem bakalım..benm geçmişten kalma da var popomda inşallah gecer yaa neyse daha fazla yırtılmasında..
peki bebişe zararı var mı bu maddelerin?
Güneş bulutların arasından
Hep size doğru baksın, güzellikler getirsin
Ve bugün her gününüzden daha güzel olsun..
Sağlıklı Olun, Mutlu Olun, Sevgiyle Kalın.
Günaydın, Günaydın Herkese...
günaydın canım
Canım göbeğinde değilde bikini bölgesinde mi yırtık oldu? Demekki krem ihmale gelmez bende bazen unutuyorum
Lierac jel kullanıyorum henüz olmadı yırtılma kullananlarda memnun öneririm sanada
bella b kullanıyorum bir de susam kakao yağı karışrıyorum bir gün ondan bir gün diğerinden sürüyorum memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?