2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben artık bir kutu kremimi de iş yerine getirdim
lavaboya filan gittiğimde arada bir sürüyorum yine sürekli nemli tutmak lazım başka yapacak bşi yok. korkuyorum ben de

En doğrusu canım bende bugüne kadar çatlamamasına güvendim karnımda sivri büyük olmaz dedim ama kaşıntıyı hissedince bişeylerin ters gttiğini anladım önce çamaşır izidr dedim altta olduğu için ama öyle değilmişş su illetin bi çözümünü bulamadılar ya kadınların korkulu rüyası valla kiloma takıyodum yok anacım çatlamim de kilo verilir,11 kilo almışım toplamda 30 haftalığım bu ay 1 kilo almışım onun 700ünü bebiş almş zaten böyle giderse 70-72 ile tamamlarım ama daha umarım çatlamam buarada ben kremin içine bi kutu hücre yenileyici sıkıyorum habernz ola.

hücre yenileyici nedi rki? markası nedir? biz de sıkalım sıktıralım..

oyy allah kolaylık versin valla hesap işi zor canım..

Sağol canım zor iş gerçekten beden yorgunluğu bi ayrı dert en çok beyni yoruluyor insanın yaa .... Ama az kaldı çok şükür iznime

sans35 Canım duanı okudum allah kabul etsinnn

Günaydın herkese nasılsınız kızlar biz geldik kızımlan
kızlar dün annemdeydim akşama annemin kızıma aldıklarına bakıyordum farketmeden ayağımı yere sallamışım birden bi soğukluk hissettim sol ayagımda anam bir baktım ne göreğim ayagım şişmiş ve morarmaya başlamışmı nasıl korktum annem vardı yanımda allahtan hemen ovdu ayağımı diz kapağıma doğru artık ayağımda kasılıyor sol ayağım özellikle ve sol ayagım daha çok şişiyor doktor izni erken vermesse bu yüzden iyidir kızlar yaaa
ödem filan mı oluyor acaba korkmaya başladım ben ama yaaa

hücre yenileyici nedi rki? markası nedir? biz de sıkalım sıktıralım..

Canım ister bepanthen sık ister madecassol ikiside iş görür hem de cok ucuzlar ben madecassol sıkıyorum bu sefer bi kutuya 2 tüp sıkcam ve düzenli hergün sürcem..Hamilelikten sonra da bio-oili denicem bakalım..benm geçmişten kalma da var popomda inşallah gecer yaa neyse daha fazla yırtılmasında..

Güneş bulutların arasından
Hep size doğru baksın, güzellikler getirsin
Ve bugün her gününüzden daha güzel olsun..
Sağlıklı Olun, Mutlu Olun, Sevgiyle Kalın.
Günaydın, Günaydın Herkese...

Canım göbeğinde değilde bikini bölgesinde mi yırtık oldu? Demekki krem ihmale gelmez bende bazen unutuyorum

Lierac jel kullanıyorum henüz olmadı yırtılma kullananlarda memnun öneririm sanada

Herkese gunaydınnn kızlarr ,

ben ve göbegım ıse geldık yıne :) hoppıdı hopp zıplamakla mesguluz :)

sızlerde ne var ne yok ?

sızlerde ne var ne yok ?

Günaydın sana ve göbeğine :) Bizde yarım saat önce hoplayıp zıplıyorduk an itibariyle uyku durumuna geçtik

Günaydın sana ve göbeğine :) Bizde yarım saat önce hoplayıp zıplıyorduk an itibariyle uyku durumuna geçtik

günaydın canımm nasılsın :)

kızlar bebeğiniz uykuda oldugunu hareketsizliğindenmi anlıyorsunuz ?

günaydın canımm nasılsın :)

kızlar bebeğiniz uykuda oldugunu hareketsizliğindenmi anlıyorsunuz ?

İyiyim tatlım sende iyisindir umarım Ben öyle mantık kuruyorum.Bir süre kıpır kıpır yerini ayarlıyor yada yerleşiyor.Sonra demekki rahat pozisyonu bulunca bir süre uykuya geçiyor hareketsiz kalıyor.Sonra beslenme vakti geliyor ben yiyince o da besleniyor bir süre tekrar enerjiyi aldığı için kımıl kımıl sonra yerleşip uykuya dalıyor.Böyle bir döngü var ben hissediyorum.Tracy hogg kitabında bebek doğunca zaten bu rutinden bahsediyor.Uyan beslen aktivite yap ve tekrar uyu.Bu rutin döngü anne karnında başlayıp doğar doğmaz devam ediyor.Gelişip büyüyorlar

Bende iyiyim çok şükür canım

ay evet anlattıgın döngü gerçektende harika bencede bu şekilde oluyor..bende kımıldamadığı zamanlar telaşa düşüyorum bazen bunu düşünüp rahatlatıyım kendimi demek benim oğlum uyuyup büyüyor diyimm

8 hafta olarakmı kullanacaksın canım 3 haftaya kadarmı?
ben akşama kadar sallıyorum mecbuuurrrr oyüzden akşamları hep şiş oluyor mor değilde şiş özellikle ayak bileklerim kütük gibi görünüyor

Aynen öyle canım:) Bir süre hareketsiz kalması seni endişelendireceğine sevindirmeli uyuyup büyüyor diye düşünmelisin

günaydın herkese,
hafta bitiyor nihayet,bebeklerimize bir hafta daha yaklaştık

sızlerde ne var ne yok ?

aynen canım .al benden de o kadar .saklanmıyor da artık.

kavgaya gidiyormuşum gibi hissediyorum bazen kendimi -hiç gitmedim ama- ;göbek önde gerine gerine ,ağa gibi.

benimde ayaklarimda şişmeler oluyor , ancak yuruyus yapinca olmuyor , özellikle dikkat ettim babet giydigimde ve sabit kaldigimda sisiyor ,

iş yerinde masamin altina sehpa koydum ayaklarimi uzatarak oturuyorum :))

akşamalri yastik koyup yarım saat uzaniyorum , ve soguk su ile yikiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…